Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Ono sto me raduje ,je sjajna atmosfera u nasem timu ,svi su nasmijani veseli , dok to nisam ili rijetko sam vidjao u ostalim selekcijama
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Svaka cast za organizaciju....Popusio sam karte jer ih je na stanici u Sarajevu doslo samo stotinjak...

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
miralem444 je napisao/la:hocemol im hebat majku...... ??????
nego šta

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- rob do bagro
- Kontakt:
POSLIJE TEKME...NA REDU SU MAMEmiralem444 je napisao/la:hocemol im hebat majku...... ??????

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
joooj gledam na dnevniku ljiljane naše...grle se ko braća, ma isto porodica.....

To i ja kazem, ovo stvarno nema nigdjenidjeveze je napisao/la:joooj gledam na dnevniku ljiljane naše...grle se ko braća, ma isto porodica.....![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
joj miraleme legenda si,,, optimista sam i volim optimizam, a ti optimizma pred utakmice reprezentacije imas mozda vise cak i od mene,,, svaka castmiralem444 je napisao/la:hocemol im hebat majku...... ??????

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- miralem444
- Kontakt:
fazlaaaa je napisao/la:hocemo kapetane ....miralem444 je napisao/la:hocemol im hebat majku...... ??????![]()
e ako je tako juris... bracoo i sestre mojeee...volim te bosnoooooooo
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Ponos Torina
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:jarane,ja rane zore krenuo po karte,i kad sam je uzeo ko da sam u ruke imao neki trofejPonos Torina je napisao/la:Vidim u Zenici neki ljudi dosli u ranu zoru po karte![]()
Heh neka drago mi je da se kasnije nemoras gurati.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- miralem444
- Kontakt:
ja lejla kazem kad bih u cetvrtak umro nebih zalio samo da mi odemo na svjecko prvenstvo...bosanac u dusi...i krv svo ja bosnu moju......lejla je napisao/la:joj miraleme legenda si,,, optimista sam i volim optimizam, a ti optimizma pred utakmice reprezentacije imas mozda vise cak i od mene,,, svaka castmiralem444 je napisao/la:hocemol im hebat majku...... ??????![]()
![]()
![]()
Ma idemo akobogdamiralem444 je napisao/la:ja lejla kazem kad bih u cetvrtak umro nebih zalio samo da mi odemo na svjecko prvenstvo...bosanac u dusi...i krv svo ja bosnu moju......lejla je napisao/la:joj miraleme legenda si,,, optimista sam i volim optimizam, a ti optimizma pred utakmice reprezentacije imas mozda vise cak i od mene,,, svaka castmiralem444 je napisao/la:hocemol im hebat majku...... ??????![]()
![]()
![]()
Sa Cirom , i Ciro sa nama

a jeli istina da mi igramo s nekim portugalom u barazu,,,,, stvarno nisam nikad za njih cuo,,,,al cemo ih poderat..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!! vidimo se u portugalu,,,,,,ide li tko od vas???
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- miralem444
- Kontakt:
ja nemogu svatit ljude koji neevole svoju zemlju....bas mi danas jedan "prijatelj" koji je s danasnjim gestom izgubio moje prijateljstvo kaze " pa znas sta ja u subotu hocu da gledam film navecer jer mi je on vazi od tekme"....kod mene se zeludac okreno naopako kad mi to rece....ja neznam bgm kako cu izdrzat do subote ....
Pa eto ubacimo još jednog u odbranu, izbacimo kojeg iz veze...irfan41 je napisao/la:Zagor je napisao/la:Evo kako bih ja želio vidjeti postavu, iako znam kakva god bude biće ubojita.![]()
[img]http://i35.tinypic.com/14o3uxw.jpg[/img
ova postava bi dala 5 golova al bi primaila 7, sto u neku ruku nije lose
CRNI_SA @ A što se tiče Vladavića , možda čovjek neigra toliko u svom klubu, ali jbt eno pogledaj sve utakmice BiH i uvijek kad je ušao u igru cijeli sistem se promjenio. Uvede neku bržu igru. Eno zadnja tekma protiv Španije, čovjek uđe i odmah ga zabišmo iz akcije koju je on započeo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Par intervjua iz Zagreba: http://sport.dnevnik.hr/clanak/nogomet/ ... atima.html
Svaka cast Pjanicu za komentare, novinari probaju isprovocirat njegovu izjavu da "mora" igrat a on laganini odgovori kao da mu je 30 a ne 19. E moj Husejinovicu, moze ti Pjanic bit profesor u svemu od nogometa do ponasanja. A stvarno mislim da zasluzuje Pjana mjesto u ekipi, samo mu Ciro mora rec da se vise vraca nazad, a ne kao protiv Spanije.
Svaka cast Pjanicu za komentare, novinari probaju isprovocirat njegovu izjavu da "mora" igrat a on laganini odgovori kao da mu je 30 a ne 19. E moj Husejinovicu, moze ti Pjanic bit profesor u svemu od nogometa do ponasanja. A stvarno mislim da zasluzuje Pjana mjesto u ekipi, samo mu Ciro mora rec da se vise vraca nazad, a ne kao protiv Spanije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- miralem444
- Kontakt:
ma ljudi pustimo postavu selektoru blazevicu...mi smo navijaci.......kakva god bude vjerujte mi da ce bit ofanzivna..jer mi se neznamo branit...Zagor je napisao/la:Pa eto ubacimo još jednog u odbranu, izbacimo kojeg iz veze...irfan41 je napisao/la:Zagor je napisao/la:Evo kako bih ja želio vidjeti postavu, iako znam kakva god bude biće ubojita.![]()
[img]http://i35.tinypic.com/14o3uxw.jpg[/img
ova postava bi dala 5 golova al bi primaila 7, sto u neku ruku nije lose
CRNI_SA @ A što se tiče Vladavića , možda čovjek neigra toliko u svom klubu, ali jbt eno pogledaj sve utakmice BiH i uvijek kad je ušao u igru cijeli sistem se promjenio. Uvede neku bržu igru. Eno zadnja tekma protiv Španije, čovjek uđe i odmah ga zabišmo iz akcije koju je on započeo.

GoRaN je napisao/la:Svaka cast za organizaciju....Popusio sam karte jer ih je na stanici u Sarajevu doslo samo stotinjak...![]()
pa u ferhadiji je mnogo vise karti bilo
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
A tad je vec bilo kasno...Vec je bila guzva kod ferhadije...Moram se sad ganjati sa svercerima...irfan41 je napisao/la:GoRaN je napisao/la:Svaka cast za organizaciju....Popusio sam karte jer ih je na stanici u Sarajevu doslo samo stotinjak...![]()
pa u ferhadiji je mnogo vise karti bilo

Ovaj Ronaldo kažu ako se ne operira čeka ga svašata,klub njegov ludi ,a ovaj trener repke ga zove .
A oni u Londonu dogovorili operaciju čekaju doktor koji je Eduarda-Dudua operiro i ništa d toga.
A možemo Paris Hilton zahvaliti kažu ona ga uklela
Ma bolje da ga nema u Zenici lakše ćemo disat ,jer takav igrač nikad se ne zna.
Idemo Bosno,go,go!
A oni u Londonu dogovorili operaciju čekaju doktor koji je Eduarda-Dudua operiro i ništa d toga.
A možemo Paris Hilton zahvaliti kažu ona ga uklela

Ma bolje da ga nema u Zenici lakše ćemo disat ,jer takav igrač nikad se ne zna.
Idemo Bosno,go,go!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.