Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
U revanšu na beka Ramosa a Pepea i Varanea na stopere onaj mali Coentarao na lijevog ,do tada svaki dan vježbati prekide,ove sezone (a inače zadnjih 5 godina) prekidi su mi skratili život.
Inače tekma u prvom polvremenu za 10,drugo osmica.
Kako smo imali sreće s Alonsovom intervencijom,Persey fenomen ,mada sve glavne prilike Uniteda nisu bile plod akcija nego dobrim dijelom grešaka naše odbrane,ne vjerujem ni da je Iker bio na golu da bi ono skino.
Ronaldo je imperator u Madridu,bez svih se može i zamjenjivi su osim njeg.
Revanš će biti epski.
Inače tekma u prvom polvremenu za 10,drugo osmica.
Kako smo imali sreće s Alonsovom intervencijom,Persey fenomen ,mada sve glavne prilike Uniteda nisu bile plod akcija nego dobrim dijelom grešaka naše odbrane,ne vjerujem ni da je Iker bio na golu da bi ono skino.
Ronaldo je imperator u Madridu,bez svih se može i zamjenjivi su osim njeg.
Revanš će biti epski.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 13 feb 2013, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zbog ovakvih utakmica se voli fudbal.
- JohnLennon
- Kontakt:
U avatar tamo.Nail for Real je napisao/la:Prolazimo.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
real zasluzio jos jedan gol u prvom pol.,mancester zasluzio makar jedan gol u drugom ,
uglavnom u drugom poluvremenu mancester je imo priliku da obezbijedi prolaz (ne bas 100% al et
)
tj persie je imo nekoliko sansi ,pogotovo ona gdje nezz ni on sam kako nije dao gol,
real na svjezinu prvo pol natrco united i tad je mogao real i povest al vec u drugom je bio pad igre reala i tu je manco konkretniji bio ,real je imo loptu u nogama al vecina akcija reala je zavrsavalo sutevima van 16,nije bilo prostora ,fergie je to lijepo zatvorio u drugom pol
uglavnom u drugom poluvremenu mancester je imo priliku da obezbijedi prolaz (ne bas 100% al et

tj persie je imo nekoliko sansi ,pogotovo ona gdje nezz ni on sam kako nije dao gol,
real na svjezinu prvo pol natrco united i tad je mogao real i povest al vec u drugom je bio pad igre reala i tu je manco konkretniji bio ,real je imo loptu u nogama al vecina akcija reala je zavrsavalo sutevima van 16,nije bilo prostora ,fergie je to lijepo zatvorio u drugom pol
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 13 feb 2013, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
dobiti cemo ih u gostima ili ce biti 2:2 uglavnom prolazimo dalje 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Centre forward
- Kontakt:
Vjerujem u prolaz kraljeva. U svakom slucaju bice prava poslastica na OT. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- KapioFootball
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:Da nije bilo Ronalda pored razni Ozilcica,Benzemica i picica mi bi vec ispali,Ozil brate osutaj noga ti otpala daboda kad ti nizasta nesluzi benzemu prodat sto prije beskoristan totalno ljudi pa mi bez napadaca igramo,28 suteva i dati samo jedan gol i to da Contrao glumi napadaca i i ma vise sansi od Benzeme zalosnoHarrison je napisao/la:GDJE JE BIO RONALDO U DRUGOM POLUVREMENU???![]()
Za koga ti tacnije navijas ?
Real ili Ronalda?
HALA MADRID!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Odlicna utakmica , ne zalim sto nismo pobijedili prije utakmice se znalo da ce se 80% dvomeca "odigrati" na Old Trafordu.Uh , jedva cekam.
Jesam neki dan kritikovao Coentraoa ali brate on je Beckham za Arbelou što se tiče centaršuta, pa lik nije nijednom digao glavu kod nabačaja. Toliko smo kornera imali i nijednom da zaprijetimo, trebao je Modrić otpočetka igrati umjesto Khedire, treba mu pola sata dok skonta gdje će sa loptom.
I stvarno što netko reče, onom Ozilu treba šamar opalit i reći mu da puca kad je na vrhu 16, ne mora uvijek na asist ići.
I stvarno što netko reče, onom Ozilu treba šamar opalit i reći mu da puca kad je na vrhu 16, ne mora uvijek na asist ići.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ramos ili Pepe uvijek zajebu nešto.Bolja je odbrana Rafa i Raul.
Karim je impotentno **** koje glumi napadača a pritom ne ošuta ni jednom.
Karim je impotentno **** koje glumi napadača a pritom ne ošuta ni jednom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobra utakmica,ali na kraju treba biti realan i reći kada pogledamo prilike koje su ekipe imale,da je možda ovo i najrealniji rezultat.Vidimo se na Old Traffordu,do tada uživajte i nadam se da će vas Barca što više namučiti,a da ćemo vas mi dokrajčiti. 
Kako bi kolega Rio Ferdy rekao,vi ste i dalje 100% favoriti,jer nema nije bitna liga prvaka.

Kako bi kolega Rio Ferdy rekao,vi ste i dalje 100% favoriti,jer nema nije bitna liga prvaka.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ipak sam dobar prognozer.Iskustvo je na mojoj strani.
Tražit prolaz na teatru snova, pa ne znam baš.Vrijedi pokušati...

Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
Idi onda druže čitaj vremensku prognozu na OBN ,baš bi se uklopio s onom dvojicom bolida.Malterego je napisao/la:Ipak sam dobar prognozer.Iskustvo je na mojoj strani.![]()
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ozilu oduzet platu za ovaj mjesec, a Benzemi pola....hebem im pleme, oboriše me na kladari
Šanse su i dalje 50-50, sve se riješava u revanšu. Real može 'ladno pobjediti na OT, ako povede prvi ili ako se United otvori.

Šanse su i dalje 50-50, sve se riješava u revanšu. Real može 'ladno pobjediti na OT, ako povede prvi ili ako se United otvori.
Na ljeto se fino zahvalit Benzu i legendi Higuainu i ili dovest killera ili pustiti Moratu da igra,barem da znam da se momak uči a ne ko Benz i Gonzalo kojima u ovoj sezoni treba 8 prilika za 1 gol.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Opa, ljuti smo na kolegu koji je prognozirao neriješen rezultat.Nemoj tako , pobjedićemo ih u hendikepu na Old Traffordu.madridist je napisao/la: Idi onda druže čitaj vremensku prognozu na OBN ,baš bi se uklopio s onom dvojicom bolida.

Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
Riješiti se sada trenera ko Čelski prošle sezone nakon sra.nja u prvoj tekmi u LP 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne zna se igrati protiv bunkera
na Old Trafordu kroz tranziciju ce Real imati dovoljno prilika , al s ovakvim napadacima (sem Ronalda) tesko se nadati pozitivnom rezultat
Falcao,Cavani ko god
pod mus
na Old Trafordu kroz tranziciju ce Real imati dovoljno prilika , al s ovakvim napadacima (sem Ronalda) tesko se nadati pozitivnom rezultat
Falcao,Cavani ko god
pod mus
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I dovest Avrama GrantaLBJ MVP je napisao/la:Riješiti se sada trenera ko Čelski prošle sezone nakon sra.nja u prvoj tekmi u LP

@Raul_64 tu je ključ ove sezone uz idiotske golove kojih se naprimasmo.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.