Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mislim da je za nas bolje da igra Ronaldo jer on nebi smjeo igrati onako kako igra jer bi se bojao duela i lacanja jer bi mislio da ce se povreda obnovit.
Evo i Ninoslav Milenkovic dolazi na okupljanje. Enosis je u drugoj ligi? Je l neko upucen u kakvoj je formi Nino? Svakako drago mi je, svaki defanzivac je itekako dobro dosao. 

Kakvoj drugoj ligi.Har3 je napisao/la:Evo i Ninoslav Milenkovic dolazi na okupljanje. Enosis je u drugoj ligi? Je l neko upucen u kakvoj je formi Nino? Svakako drago mi je, svaki defanzivac je itekako dobro dosao.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Auuu, do mene, e'o sada sam pogledao u prvoj su, prenjelo me nesto, fala na ispravci.
- rob do bagro
- Kontakt:
ljudi jestel uzbudjeni 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Sta mislite kakva bi postava trebala kod naseg protivnika da bude:::
Golmani; Hilário, Rui Patrício, Eduardo
Odbrana; Bruno Alves, Ricardo Costa, Pepe, Ricardo Carvalho, Rolando, Paulo Ferreira, Miguel
Srednji red; Raúl Meireles, Miguel Veloso, Duda, Deco, Tiago, Joao Moutinho, Fabio Coentrao, Nani
Napad:Simao Sabrosa, Cristiano Ronaldo, Hugo Almeida, Edinho, Liedson.
blondano po meni 1 postava...
Odbrana; Bruno Alves, Ricardo Costa, Pepe, Ricardo Carvalho, Rolando, Paulo Ferreira, Miguel
Srednji red; Raúl Meireles, Miguel Veloso, Duda, Deco, Tiago, Joao Moutinho, Fabio Coentrao, Nani
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa zavisi kako bi postavili ekipu, ako bi igrali sa dva defanzivna vezna i sa jednim napadacem onda bi bilo mjesta i za Pjanica i Misimovica istovremeno.džakailibu je napisao/la:ne mogu igrati zajedno jer imamo previše ofanzivnih igrača-pjanić je kao kolateralna žrtva lošije odbrane previše. a po čiri nije zadovoljio protiv španije u defanzivi gdje je olako ševo i gubio lopte na našoj polovici. inace mislim da bi to bilo super imati obojicu u timu ali sa puno jačom i bržom odbranom.calcio je napisao/la:Otkud nekima ideja da Pjanic i Misimovic nemogu igrati istovremeno? dva ofanzivna veznjaka u ekipi, to nije nisto neobicno, pogotovo kad je rijec o takvim superinteligentnim igracima kao sto su njih dvojica.... cak mislim da bi im bilo lakse igrati zajedno jer bi ih to malo rasteretilo
mislimd a ce bajramovic početi umjesto muratovica ili ibisevića. čisto sumnjam da ce se poceti sa dva špica. ljudi ne igramo protiv san marina nego portugala koji je ruku na srce ipak dobra repka.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma bjezi ba. Ja optimista veci nego ikad. Uzbudjenje na nivou.rob do bagro je napisao/la:ljudi jestel uzbudjeni
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
da ti pravo kazem, ja jesam..ovako nisam nikad bio uzbuden ni kad je Hrvatska igrala...sto ce tek biti kad dođem dole...ma ludnica...sve sam obaveze stavio u stranu i sve podredio samo tome...slusam Merlina, Indexe, Jabuku, Kemu, nekako se nabrijavam....lijepi osjecaji me obuzimaju...rob do bagro je napisao/la:ljudi jestel uzbudjeni

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Uzbudjen,napaljen,nervozan..................danas kupijo zastavu BiH ma neznam jednostavno sve sto radim radim kao robot samo mi Subota u glavi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jao digla se euforija u gradu glavna tema nasi zmajevi i portugal 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vidim u Zenici neki ljudi dosli u ranu zoru po karte

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
a tek ponedeljak
sta ce biti u petak i subotu

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- rob do bagro
- Kontakt:
jarane,ja rane zore krenuo po karte,i kad sam je uzeo ko da sam u ruke imao neki trofejPonos Torina je napisao/la:Vidim u Zenici neki ljudi dosli u ranu zoru po karte![]()

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- miralem444
- Kontakt:
vidim portugal ima bas problema...to je dobro al netreba sad stvarat pritisak na zmajeve...bolje govorit da smo apsolutni aucajderi...jer kad nekom kazes da nema sanse onda u njemu stvaras veliki naboj,veliki vulkan u njemu otvaras da ti dokaze da on to mozee...al ako kaze pa ok nema ronalda bosingva bit ce to puno lakse..e onda........hebai ga....zato ..protugal je favorit zmajevi....iako sam ja kad smo protiv spanije gubili 0:5 u sebi govorio ma stici cemo ih...ono uvijek sam ubijeden u zmajeve tako i ovaj put..al za njihovo bolje portuga favorit apsolutni.....

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
HalaMadrid je napisao/la:Sta mislite kakva bi postava trebala kod naseg protivnika da bude:::
ima portugal izaziva strahopostovanje kod mene, ali rijetko koje od ovih imena pojedinacno izaziva taj osjecaj
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
hehe ja i jarani jutros u 4 pred stadion i lagano.... 

Karta za zenicu je legla bez obzira na subotu 

- rob do bagro
- Kontakt:
danas u Ze...bile samo jug i sjever karte,sto li to 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.