Real igra uraganski fudbal, kakav tempo

Ozil je doktor, genije, umjetnik, tesko bi bilo bez njega. Raduje me dobra igra Di Marije.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Meni ono nije bilo za penala (Di Maria protiv Evansa, ako sam dobro vidio). Klasično remplanje, samo što je Di Maria taj tip igrača koji pada više od našeg Mehe Kodre.LenBias je napisao/la:penal je mogao biti sviran za nas, bas se vidilo da je di maria gurnut rukom ali necemo se vaditi na to
Meni ono nije ni p od penala.Razlog je jednostavan,u Engleskoj na onakve duele sudije samo odmahnu rukom,za ostale lige ne znam,ali u EPL se ono nikad ne bi svirali,ali baš nikad po njihovim kriterijima.LenBias je napisao/la:penal je mogao biti sviran za nas, bas se vidilo da je di maria gurnut rukom ali necemo se vaditi na to
pada di maria, to svi znamoMonolog je napisao/la:Meni ono nije bilo za penala (Di Maria protiv Evansa, ako sam dobro vidio). Klasično remplanje, samo što je Di Maria taj tip igrača koji pada više od našeg Mehe Kodre.LenBias je napisao/la:penal je mogao biti sviran za nas, bas se vidilo da je di maria gurnut rukom ali necemo se vaditi na to
koji si ti botkoAdo1921 je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHA korner,sudija svira kraj![]()
Da nije bilo Ronalda pored razni Ozilcica,Benzemica i picica mi bi vec ispali,Ozil brate osutaj noga ti otpala daboda kad ti nizasta nesluzi benzemu prodat sto prije beskoristan totalno ljudi pa mi bez napadaca igramo,28 suteva i dati samo jedan gol i to da Contrao glumi napadaca i i ma vise sansi od Benzeme zalosnoHarrison je napisao/la:GDJE JE BIO RONALDO U DRUGOM POLUVREMENU???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.