Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Sehica ni na mapi u Mersinu.Sigurno mi ide neka prodaja,neki transfer.
Keep walking.
- katalinski
- Kontakt:
Vranjes napravi taj jedan gaf I on mu obiljezi cijelu karijeru-pa ga u bih jedino po ovome znaju ljudi-pojacanje je za bilo koji klub u nasoj ili srbijanskoj ligi.samo skarice neka ne izvodi
Ajvatar
-
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/milan-ro ... 68978.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jos jedan igrač iz Bosne tačnije iz Drvara ,potpisao za Zenit i po svemu sudeci budući srpski reprezentativac
jos jedan igrač iz Bosne tačnije iz Drvara ,potpisao za Zenit i po svemu sudeci budući srpski reprezentativac
-
- Kontakt:
A inače je lijevi bek
Eeeeh rane moje ...

Eeeeh rane moje ...

Ma najjace da je i on trebao za BiH igrati. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne razumjeh šta hoćeš reći sa ovim postom, ne kontam ? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Shvatices ako bude malo bolje citao i prethodne i one postove koji ce doci u buducnosti pa da vidis koliko pojedini forumasi imaju dvostruke arsine prilikom procene ko bi za koga trebao igrati.zizu1991 je napisao/la:Ne razumjeh šta hoćeš reći sa ovim postom, ne kontam ?

Susicu zovi ovog iz Zenita odma
Susicu zovi ovog iz Zenita odma ne cekaj dali ce igrati u Zenitu ili ne
Devil je napisao/la:Shvatices ako bude malo bolje citao i prethodne i one postove koji ce doci u buducnosti pa da vidis koliko pojedini forumasi imaju dvostruke arsine prilikom procene ko bi za koga trebao igrati.

-
- Kontakt:
Ja uopšte nisam naveo da čovjek treba da igra za BiH ,nego sam objavio to da je jedan igrač sa naših prostora u velikom klubu kao što je Zenit ,a nemoj te previše glumiti pojedini i pametovati ,niste pokupili svu pamet svijeta ...Devil je napisao/la:Shvatices ako bude malo bolje citao i prethodne i one postove koji ce doci u buducnosti pa da vidis koliko pojedini forumasi imaju dvostruke arsine prilikom procene ko bi za koga trebao igrati.zizu1991 je napisao/la:Ne razumjeh šta hoćeš reći sa ovim postom, ne kontam ?
Moj post nije bio upućen tebi lično, nego sam se osvrnuo na uopštenu situaciju u nogometu.
-
- Kontakt:
Neg Devile bgti za koga bi to trebao da igra taj mali onako realno? 

-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijepa vijest iz saveza,a sudeći po video Sead Hajrović još nije 100% siguran da li ce zaigrati za BiH
Lijepa vijest iz saveza,a sudeći po video Sead Hajrović još nije 100% siguran da li ce zaigrati za BiH

Nogometas21 je napisao/la:
Cim je reko dobre su sanse da zaigram i za bosnu, znaci da ce gledat gdje ce vise igrat i ko ce ici na SP.
Al eto, vidjecemo sta ce odluciti.
-
- Kontakt:
Ma jašta , a i vrijeme je da se i naš savez potrudi malo , mnogo nasi odlicni igraca igra za druge reprezentacije ...dadnan je napisao/la:Nogometas21 je napisao/la:
Cim je reko dobre su sanse da zaigram i za bosnu, znaci da ce gledat gdje ce vise igrat i ko ce ici na SP.
Al eto, vidjecemo sta ce odluciti.
Ja ne razumijem samo sto Sušić ne zove Edina Cocalića(25) perfektan igrač ,ponikao u Željezničaru , posle toga je igrao u Panionisu a sad igra u Macabi Haifi ,moze igrati na poziciji štopera i zadnjeg veznog ,igra standardno i trenutna cjenu prema njemackom transfermarktu iznosi 1.000.000 €
Ermin Bičakčić (23) trenutni klub Eintracht Braunschweig,igra standardno,pozicija stoper i desni bek ,predobar igrač , za sad su prvi su u 2.Bundesligi i nadati se je da ce upasti u Budnesligu,trenutna cjena mu je 1.500.000 e
Anel Hadzić (23) klub Sv Ried Budnesliga Austrije ,igra na poziciji zadnjeg veznog i prednjeg veznog , trenutna cjena mu je 950.000 €
Semir Štilić (25) nama poznati igrač,standardan u klubu i bolje je nego pola igrača sad trenutno u repki ,igra za poziciji prednji vezni i ljevo krilo,trenutna cjena mu je 2.000.000 € igrao je za Zeljeznicar ,Lech Poznan
Sead Kolašinac (19) trenutni klub Schalke igra na poziciji stopera i lijevog bočnog trenutna cjena mu je 800.000 € , do sad je imao za U18 rep.Njemacke 1 nastup , U19 11 utakmica 1 gol i za U20 1 utakmica ...
-Ima tu jos dosta igrača ali ovi su mi nekako navise zapeli za oko ...
Treba koliko i Ljajic za Srbiju.Devil je napisao/la:Ma najjace da je i on trebao za BiH igrati.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
A što Ljajić igra za Srbiju, jel mu Rasim babo pa mora iliCartman je napisao/la:Treba koliko i Ljajic za Srbiju.Devil je napisao/la:Ma najjace da je i on trebao za BiH igrati.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne kazem da mora. Kazem da je ista situacija sa Srbima iz BiH kao sa Bosnjacima iz Srbije.legenda reala je napisao/la:A što Ljajić igra za Srbiju, jel mu Rasim babo pa mora iliCartman je napisao/la:Treba koliko i Ljajic za Srbiju.Devil je napisao/la:Ma najjace da je i on trebao za BiH igrati.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Da,da samo sto su pojedini zahtevali da Ljajic igra za BiH,ali sada u isto vreme se nadaju i da Rodic igra za BiH. 

Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 30 gostiju.