RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Rođeni poraženi
Poraz Veleža od Sutjeske
Piše: A. Demić
Danas, 17:30
Fudbaleri Veleža poraženi su danas u Baru od crnogorskog lidera Sutjeske iz Nikšića rezultatom 3:2.
Ibro Rahimić danas nije mogao računati na usluge bolesnih Denisa Zvonića i Matijasa Pejića, a koristio je usluge četrnaest igrača. Na teren je poslao Bobića, Hebibovića, Letića, Kazazića, Nuhića, Zolja, Kodru, Šišića, Plisku, Vladavića i Ćemalovića, da bi priliku u nastavku dobili još Ševko Okić, Lazar Vidić te Amer Mahinić.
Strijelci u porazu Rođenih bili su Aldin Šišić i Lazar Vidić. Novi test Velež će imati u subotu, a protivnik će biti domaći Mornar iz Bara.
ss.ba
ovaj Šišić skoro na svakoj utakmici zabija, a evo i Vidić dao gol...
Poraz Veleža od Sutjeske
Fudbaleri Veleža poraženi su danas u Baru od crnogorskog lidera Sutjeske iz Nikšića rezultatom 3:2.
Ibro Rahimić danas nije mogao računati na usluge bolesnih Denisa Zvonića i Matijasa Pejića, a koristio je usluge četrnaest igrača. Na teren je poslao Bobića, Hebibovića, Letića, Kazazića, Nuhića, Zolja, Kodru, Šišića, Plisku, Vladavića i Ćemalovića, da bi priliku u nastavku dobili još Ševko Okić, Lazar Vidić te Amer Mahinić.
Strijelci u porazu Rođenih bili su Aldin Šišić i Lazar Vidić. Novi test Velež će imati u subotu, a protivnik će biti domaći Mornar iz Bara.
ss.ba
Nastavili tamo gdje su stali,prije nego sto su otisli u Crnu goru...
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Rođeni poraženi
Poraz Veleža od Sutjeske
ss.ba
nemogu ih ovi dati menise cini koliko ih odbrana moze primiti
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ja sam očekivao u ovom prelaznom roku da ćemo se malo i u odbrani pojačat. Ja mislim da smo što se tiče defanzivne linije doveli samo ovog Pejiča na bekovsku poziciju.Ako nisam upravu nek me neko ispravi.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
bas to odbrana je bila veci problem nego napad a ocigledno i ostalo je tako za drugu polusezonu! prema naprijed i nije bilo toliko lose racunajuci prosjek lige, samo 3 kluba su u prvom djelu lige dali vise golova od nas, zeljo, sarajevo i siroki! dok su sa druge strane samo travnik i gradina primili vise! napad je evo konacno proradio u ovim zadnjim pripremnim a odbrana ocigledno nikako da uradi isto!RodjeniiBrato je napisao/la:Ja sam očekivao u ovom prelaznom roku da ćemo se malo i u odbrani pojačat. Ja mislim da smo što se tiče defanzivne linije doveli samo ovog Pejiča na bekovsku poziciju.Ako nisam upravu nek me neko ispravi.
- Crveni_1922
AMADUDI je napisao/la:Nastavili tamo gdje su stali,prije nego sto su otisli u Crnu goru...
Poslije kise dodje sunce
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Evo izgleda da se ovako kretao :
mi vodili 1:0, oni 2:1 pa 2:2 i na kraju 3:2 za njih
mi vodili 1:0, oni 2:1 pa 2:2 i na kraju 3:2 za njih
Mostar u srcu, Velež do groba !
braco, sretan 14.2. DAN OSLOBOĐENJA MOSTARA (F)
ma bit će to dobro abd....
nego kako napreduju radovi na stadionu? ima li iko novu informaciju?
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
I mene to zanima jer su rekli da ce napraviti dobar pristup za dolazak prema stadionui I takodjer sam vidio da se onaj mali zid ispod RA tribine ono na dnu sto ima oko pola metra malo manje obojio u crvenu i da se stolice stavljaju.AlemC85 je napisao/la:ma bit će to dobro abd....![]()
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
mcmanaman je napisao/la:braco, sretan 14.2. DAN OSLOBOĐENJA MOSTARA (F)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Da se ja pitam nebi nista dalje radio na RA tribini, i oni zidovi su bezze dignuti iza! RA tribinu treba rusit i ponovo dizat! vrijeme je ucinilo svoje i ta tribina propada a i kad je izlivena to je uradjeno bez ikakvog planskog rada nego eto samo da ima nesto jer je do tad jedino bila montazna gdje je sad dedarska! RA tribinu treba rusit i dignut ponovo u nivou dedarske, ista visina isto redova i pod 90 stepeni sa dedarskom i stadion ce konacno dobit malo ljepsi izgled i licit na nesto! umedjuvremenu bi i RA mogli prec na jednu sekciju dedarske, na kraju krajeva i bez RA tribine stadion prima neki 3500 gledaca i bilo bi dovoljne dok se RA tribina ponovo digne u puno ljepsem sjaju! kako sam ja skontao sad rade prilaz stadiou i prostore ispod dedarske, wc za gledaoce, teretana itd itd! znaci radove koje mi kao navijaci necemo vele primjetit ali koji su vazni za jedan ozbiljan klub! mada ce normalnoj publici dobro doc uredjen prilaz stadionu i wc koji vjecno cekamo! A u tim prostorijama bi vala i trebali imat neke standove za pice, glupo je da nedaju unjet flase a nemozes kupit pice na stadionu, pogotovo ljeti kad je zega! to bi bilo ugodno sa korisnim! navijacima pice za osvjezenje, klubu dodatna zarada, nije mi nikako jasno sto to nema nego postoji slucaj "sok, kikiriki, kospice" i prodje pored tebe jednom tokom citave tekme!RodjeniiBrato je napisao/la:I mene to zanima jer su rekli da ce napraviti dobar pristup za dolazak prema stadionui I takodjer sam vidio da se onaj mali zid ispod RA tribine ono na dnu sto ima oko pola metra malo manje obojio u crvenu i da se stolice stavljaju.AlemC85 je napisao/la:ma bit će to dobro abd....![]()
@mikki21
za rušenje RA tribine i ponovnu izgradnju, VELEŽU treba cca.300.000 KM, s svim sadržajima, tj. nesmetan prilaz tribini navijača, slično kao što se trenutno radi na centralnoj tribini, zatim ostaviti dva prolaza za nesmetan ulazak i izlazak navijača s tribine, postaviti zaštitnu ograda, stolice s naslanjačima, te na kraju istu tribinu obojiti, a sumnjam da VELEŽ trenutno ima te novce, pa da ovo uradi...ko zna, možda nas iznenade...
jedino se RA tribina može uraditi, ako se na proljeće pokrene akcija, slično kao što je bilo s semaforom i autobusom...
P.S. Čini mi se da se i rušenje tribina plaća...
za rušenje RA tribine i ponovnu izgradnju, VELEŽU treba cca.300.000 KM, s svim sadržajima, tj. nesmetan prilaz tribini navijača, slično kao što se trenutno radi na centralnoj tribini, zatim ostaviti dva prolaza za nesmetan ulazak i izlazak navijača s tribine, postaviti zaštitnu ograda, stolice s naslanjačima, te na kraju istu tribinu obojiti, a sumnjam da VELEŽ trenutno ima te novce, pa da ovo uradi...ko zna, možda nas iznenade...
jedino se RA tribina može uraditi, ako se na proljeće pokrene akcija, slično kao što je bilo s semaforom i autobusom...
P.S. Čini mi se da se i rušenje tribina plaća...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 15 feb 2013, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Da li neko moze da mi posalje sliku grba kluba u sto boljoj rezoluciji radi se o jednom projektu za sve klubove?
link posaljite u pm Hvala
link posaljite u pm Hvala
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Na oficijalnoj pise da je danas,jer gledao sam raspored utakmica za pripremne u CG,zna li ko rezultat?ultRA81 je napisao/la:Je li danas utakmica sa Bokeljom ?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Zavrsila utakmica 0:0 - igrao drugi tim Veleža !
Mostar u srcu, Velež do groba !
ibro isprobava razne varijante pred prvenstvo...sutra je slijedeća tekma?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.