AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: AC Milan
Šta s Pirlom ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pa ni on nije gradjom nesto,znaci trebalo je otjerati ga iz lige ili nesto tako,a pogledaj sta je postao,Legenda
- Titova-Juga
- Kontakt:
UrbyEmanuelson je napisao/la:Pa ni on nije gradjom nesto,znaci trebalo je otjerati ga iz lige ili nesto tako,a pogledaj sta je postao,Legenda
Da je nesto vele gradjen i nije, ali ne znam nikoga na svijetu da se onako dobro stiti s loptom kao on. Bojan je ipak i slabije gradjen i nije takav tip igraca koji ce zaustaviti loptu, prokontati, i onda je uputiti. Vise voli srljati u dribling iz prve.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bojan slabije gradjenTitova-Juga je napisao/la:UrbyEmanuelson je napisao/la:Pa ni on nije gradjom nesto,znaci trebalo je otjerati ga iz lige ili nesto tako,a pogledaj sta je postao,Legenda
Da je nesto vele gradjen i nije, ali ne znam nikoga na svijetu da se onako dobro stiti s loptom kao on. Bojan je ipak i slabije gradjen i nije takav tip igraca koji ce zaustaviti loptu, prokontati, i onda je uputiti. Vise voli srljati u dribling iz prve.

- Titova-Juga
- Kontakt:
Kakvo prepiranje, naveo sam ti cinjenice.UrbyEmanuelson je napisao/la:Bojan slabije gradjenTitova-Juga je napisao/la:UrbyEmanuelson je napisao/la:Pa ni on nije gradjom nesto,znaci trebalo je otjerati ga iz lige ili nesto tako,a pogledaj sta je postao,Legenda
Da je nesto vele gradjen i nije, ali ne znam nikoga na svijetu da se onako dobro stiti s loptom kao on. Bojan je ipak i slabije gradjen i nije takav tip igraca koji ce zaustaviti loptu, prokontati, i onda je uputiti. Vise voli srljati u dribling iz prve.ajd uredu je,tvoje su zadnje,vidim da si stvoren samo da se prepires
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:
Bojanova jedina mana nije fizička sprema , odnosno njegovi mišići . Njegov je problem što uvijek ima potez viška , dešava mu se da prođe 2-3 igrača i onda srlja u još jedan dribling i onda gubi loptu . Umjesto da doda ili da pokuša pucati . Veliki igrači su najčešće oni koji igraju jednostavno . Teško će se Bojan riješiti te navike , ipak je to nešto što je izgleda stekao kao naviku u ranoj fazi svoje karijere . Naravno treba napomenuti da on tek ima 22 god. i pred njim je još dosta vremena . Tako da prerano je govoriti o njemu kao nekom "flopu" , možda je jedan od onih igrača koji eksplodiraju u kasnim dvadesetim , nikad' se ne zna .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ma dzaba ulazite u diskusiju o tome. normalno da je bojan los jer je igrac Milana.. a ako cemo tako onda je Djovinko u rangu drogbe sto se tice stamine. ccccc imaju istog igraca ako ne i losijeg sto se tice toga a on prica o bojanu, cudno skroz.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- IlPrincipe
- Kontakt:
Bojan je igrač koji samo protiv POJEDINIH ekipa moze odigrati dobro, ostale 0
Jaap Stam je pred osminu finala protiv Mancestera 2005 godine u svlacionici Milana rekao saigracima- AKO NE POBEDIMO MANCESTER SVE CU DA VAS PREBIJEM !
Kako sam volio ovu zvijer
Jaap Stam je pred osminu finala protiv Mancestera 2005 godine u svlacionici Milana rekao saigracima- AKO NE POBEDIMO MANCESTER SVE CU DA VAS PREBIJEM !

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
to je tofrancobaresi je napisao/la:Bojanova jedina mana nije fizička sprema , odnosno njegovi mišići . Njegov je problem što uvijek ima potez viška , dešava mu se da prođe 2-3 igrača i onda srlja u još jedan dribling i onda gubi loptu . Umjesto da doda ili da pokuša pucati . Veliki igrači su najčešće oni koji igraju jednostavno . Teško će se Bojan riješiti te navike , ipak je to nešto što je izgleda stekao kao naviku u ranoj fazi svoje karijere . Naravno treba napomenuti da on tek ima 22 god. i pred njim je još dosta vremena . Tako da prerano je govoriti o njemu kao nekom "flopu" , možda je jedan od onih igrača koji eksplodiraju u kasnim dvadesetim , nikad' se ne zna .
kako otrese ovog na 0:27

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Jvj4A67fHI
Stephan El Shaarawy, najbolji strelac Milana ove godine, danas je imao drugačiji trening nego ostatak ekipe i biti će odmoren u meču sa Parmom kako bi potpuno spreman dočekao Barcu i derbi s Interom. Na mjesto faraona, protiv Parme, igrati će Bojan ili Robinho.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- muha milanez
- Kontakt:
Prema navodima turskih medija, italijanski Milan pomno prati igre kapitena Galatasaraja, Selčuka Inana.
Ako je verovati navodima iz turskih sredstava informisanja, "Rosoneri" pripremaju za leto ponudu za turskog internacionalca, Selčuk Inana, sadašnjeg igrača Galatasaraja.
Dvadesetosmogodišnji Inan je veoma poštovan u Istanbulu, a u izveštajima tamošnjih medija se navodi da je "zapao za oko" stručnom štabu Milana.
Milan će poslati skaute i na predstojeći duel između Galatasaraja i Šalkea u osmini finala Lige šampiona koji će se odigrati sledeće nedelje.
Selčuk Inan ima ugovor sa turskim timom do leta 2016. godine.
sportske.net
Parma u petak, pa onda za nesto manje od 7 dana Barca.. uh kakvi li ce komentari bit ovdje za 7 dana.
Ako je verovati navodima iz turskih sredstava informisanja, "Rosoneri" pripremaju za leto ponudu za turskog internacionalca, Selčuk Inana, sadašnjeg igrača Galatasaraja.
Dvadesetosmogodišnji Inan je veoma poštovan u Istanbulu, a u izveštajima tamošnjih medija se navodi da je "zapao za oko" stručnom štabu Milana.
Milan će poslati skaute i na predstojeći duel između Galatasaraja i Šalkea u osmini finala Lige šampiona koji će se odigrati sledeće nedelje.
Selčuk Inan ima ugovor sa turskim timom do leta 2016. godine.
sportske.net
Parma u petak, pa onda za nesto manje od 7 dana Barca.. uh kakvi li ce komentari bit ovdje za 7 dana.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pirlov jedan od nadimaka je ''medene noge''
nije bez razloga 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Constant will be available for the Parma game
Kralj se vraca
Kralj se vraca

Večeras aBd u ležeći položaj, vopi na hastalu i omiljeni tim na telki
vidim neće biti Faraona, neka se dijete malo odmori i pripremi za rat protiv barce
očekujem naravno pobjedu a imam i neki predosjećaj da bi mogla biti golijada, ukoliko gosti ne parkiraju autobus i dva šlepera pred svoj gol
FORZA MILAN - FORZA ROSSONERI
vidim neće biti Faraona, neka se dijete malo odmori i pripremi za rat protiv barce
očekujem naravno pobjedu a imam i neki predosjećaj da bi mogla biti golijada, ukoliko gosti ne parkiraju autobus i dva šlepera pred svoj gol
FORZA MILAN - FORZA ROSSONERI

Undici stelle - ACM 1899
i ja jedva cekam tekmu. moramo pobijediti kako znamo i umijemo 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Uvijek nesto golijada,uvijek moramo da pobijedimo sa nekom razlikom.
Ja sam prezadovoljan ako bude 1:0 na kraju za Milan,samo da se pisu 3 boda.
Ja sam prezadovoljan ako bude 1:0 na kraju za Milan,samo da se pisu 3 boda.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Samo pobjeda,nista drugo
Zao mi Milita jbt,pokidani mu ligamenti u koljenu,sezona zavrsena
Zao mi Milita jbt,pokidani mu ligamenti u koljenu,sezona zavrsena
nako ja velim, imam predosjećaj, koji veoma često i ne bude ispoštovan
pristajem na bilo kakvu pobjedu, kako sam napisao i protiv Cagliarija, nek bude i nepostojeći penal u zadnjoj minuti, samo nek se piše trica
šteta bi bila da ne izborimo LP, jer vjerujem da naredne sezone ova ekipa sa možda 2-3 nova igrača, može puno toga da uradi i u LP i u Seriji A, zato bi bilo šteta da fulamo ove godine, stoga nek se pobjeđuje samo
P.S.
nego dugo vremena čekam da nekoga poštenski raspemo i igrom i golovima, što to ne bi bilo protiv Parme, pa da za vikend rahat pratimo rasplet konkurencije

pristajem na bilo kakvu pobjedu, kako sam napisao i protiv Cagliarija, nek bude i nepostojeći penal u zadnjoj minuti, samo nek se piše trica
šteta bi bila da ne izborimo LP, jer vjerujem da naredne sezone ova ekipa sa možda 2-3 nova igrača, može puno toga da uradi i u LP i u Seriji A, zato bi bilo šteta da fulamo ove godine, stoga nek se pobjeđuje samo
P.S.
nego dugo vremena čekam da nekoga poštenski raspemo i igrom i golovima, što to ne bi bilo protiv Parme, pa da za vikend rahat pratimo rasplet konkurencije
Undici stelle - ACM 1899
- francobaresi
- Kontakt:
U prvom dijelu sezone , na Parminom stadionu , završilo je 1:1 , iako je Milan bio puno bolji veći dio utakmice .
Znači Milan je tada bio bolji , iako svi znamo u kakvoj je formi tad ekipa bila .
Zato večeras očekujem pobjedu , i dobru igru , nadam se nečemu slično kao protiv Udina , samo da se utakmica puno prije riješi . Jer protiv Udina olična igra više od sat vremena , i puno prilika a gola nigdje .
Znači Milan je tada bio bolji , iako svi znamo u kakvoj je formi tad ekipa bila .
Zato večeras očekujem pobjedu , i dobru igru , nadam se nečemu slično kao protiv Udina , samo da se utakmica puno prije riješi . Jer protiv Udina olična igra više od sat vremena , i puno prilika a gola nigdje .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
GdS:

Boateng

Boateng

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.