milanist je napisao/la:steta samo sto je lopta bila izasla, a bio bi sila golronaldo99 je napisao/la:
pa kad je čika Abate centrira ima da ide izvan granica stadiona, a ne terena

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
milanist je napisao/la:steta samo sto je lopta bila izasla, a bio bi sila golronaldo99 je napisao/la:
Samo prenosim ono sto sam procitao.Titova-Juga je napisao/la:Šuplja priča kojoj još samo budale vjeruju već nekoliko godina...
2:0 je za Milan , nadam se da će Galliani ispuniti obećanje i da će Cristante na ljeto dobiti profesionalni ugovor .IlPrincipe je napisao/la:Primavera: Milan 1:0 Newcastle #ViareggioCup
Cristante scores directly from a free kick!![]()
Sky: Milan could soon make an offer for Zaza from Ascoli (he's a Milanista).
betton je napisao/la:Samo prenosim ono sto sam procitao.Titova-Juga je napisao/la:Šuplja priča kojoj još samo budale vjeruju već nekoliko godina...
rješenje je jednostavno Constant lijevo De Sciglio desno! Protiv Barse me jedino zanima kako ce bekovi odigrati jer od njih jedino možemo nešto i ocekivati barem u defanzivi ostalo ništa, ali imam neki osjecaj da bi Constant mogao da jede one albe, pedre, alvese i ostalu djecurliju!edoox je napisao/la:Stvarno pokusavam shvatiti kako je moguce da konstantno čovjek radi iste centarsuteve?!? Recimo da proba jednom visoku, jednom na prvu stativu, pa prizemnu...jok jaro, to je ograničeno ko feluga! Bio je u Milanu kada je Cafu igrao, pa jesil mogao sta vidjeti tokmak da bil tokmak, upitati covjeka kako se to radi...da ne pričam o nekim sutevima sa distanse iskosa (koje su Cafu i Zambrotta radili savrseno). Izgleda to samo konta kakve će frizuze praviti, obrve izbrijati a sto imas hiljadu stvari koje se mogu vjezbom popraviti, **** to..ipak je reprezentativac!
i evo sad kontam, kad mu se natovare Iniesta i Alba, sta on tu moze, realno..napravit penal!
pisajući ovo sjetih se zadnje tekme protiv njih i sjajnog Mexesa...Umalo da zaboravim sudijsko navlačenje prosli put. Volio bih da toga ne bude, jer bih definitvno prestao pratiti fudbal.
pa zato i govorim protiv barse me zanima samo da vidim kako ce bekovi odigrati da vidimo na kakvom su niovu, ovo im je pravi test, nešto srugo protiv barse nemožemo ni ocekivati!francobaresi je napisao/la:Constant je u zadnja 3 mjeseca pokazao da je odličan kao lijevi bek , međutim vidjet' ćemo kako će se snaći na ovom nivou , ipak LP-a je svijet za sebe. A Constant tu nema neko veliko iskustva .
Shevchenko4ever je napisao/la:evo mislim da je juve riješio pitanje prolaska u sljedeću rundu, ali ne mogu se oteti dojmu da je odigrao katastrofalno, stvarno svi hvale igru juveta i gledaju ga kao potencijalnog osvajača lp, ali jedan celtic ih je bukvalno razmontirao, ja ne znam gdje su prispjeli sa ovakvom igrom, i boli me kad vidim kako igraju talijanske ekipe, navijam da juve prodje jer bodrim sve talijane u evropskim takmičenjima, ali ovo večeras je kriza prava
FORZA MILAN!!!
totalna suprotnost od onoga sto je se danas moglo procitati na pdf-u juventusa, svi su govorili o nekom stalnom pritisku juveta i bunkeru celtica.. ja sam i danas napisao da se celtic nece braniti i da ce igrati otvoreno jer nemaju sta izgubiti i tako je i bilo. cudna utakmica i jos cudni rezultat. cestitke na pobjediYucca je napisao/la:Shevchenko4ever je napisao/la:evo mislim da je juve riješio pitanje prolaska u sljedeću rundu, ali ne mogu se oteti dojmu da je odigrao katastrofalno, stvarno svi hvale igru juveta i gledaju ga kao potencijalnog osvajača lp, ali jedan celtic ih je bukvalno razmontirao, ja ne znam gdje su prispjeli sa ovakvom igrom, i boli me kad vidim kako igraju talijanske ekipe, navijam da juve prodje jer bodrim sve talijane u evropskim takmičenjima, ali ovo večeras je kriza prava
FORZA MILAN!!!
Stoji cinjenica da nismo odigrali na nivou ali ovo je bila takticka utakmica zna se kako Celtic igra na nabacivanja pusti im svjesno prepusti sredinu terena i iskaznjavaj ih iz kontre i to je to jer nije bilo potrebe nadigravati se sa njima
Dajj molim te on zna sve o fudbalu ali on nije fizicki jak ni za jedne lige osim možda brazilske.UrbyEmanuelson je napisao/la:Krkic vs Cagliari,po meni momak zna da igra fudbal
http://vimeo.com/59410599
A gdje su tu Pirlo,Pjanic i ostalidrughi je napisao/la:Dajj molim te on zna sve o fudbalu ali on nije fizicki jak ni za jedne lige osim možda brazilske.UrbyEmanuelson je napisao/la:Krkic vs Cagliari,po meni momak zna da igra fudbal
http://vimeo.com/59410599
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.