Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
leedsbob je napisao/la:leeds 10 jbt nek su oni meni dali nadu cekam njih i ove levate iz konferencije Stockport samo jos jedan go al ne mere![]()
ne mere jarane, ne mere, pa zar je toliko teško pogodit da će neki tim dat gobob je napisao/la:leeds 10 jbt nek su oni meni dali nadu cekam njih i ove levate iz konferencije Stockport samo jos jedan go al ne mere![]()
izgleda da jeste... mene sjeba Doncaster... jebote 2 para ne mogu pogoditi... Yeovil pogodim, na ovim lavatima padnemhoshafka je napisao/la:ne mere jarane, ne mere, pa zar je toliko teško pogodit da će neki tim dat gobob je napisao/la:leeds 10 jbt nek su oni meni dali nadu cekam njih i ove levate iz konferencije Stockport samo jos jedan go al ne mere![]()
uplacuju ljudi na taj par, logicnoCenga87 je napisao/la:Na Real sutra 1.6![]()
Zasto toliko niska kvota?
Nije mi logicno da je Real toliki favorit u kladionicama,ali eto.Otom-potom.LenBias je napisao/la:uplacuju ljudi na taj par, logicnoCenga87 je napisao/la:Na Real sutra 1.6![]()
Zasto toliko niska kvota?
Pažljivo. Manchester je fenomenalanbezze je napisao/la:Real je izgubio titulu ima vise od mj. Mou ih je spremao za jedino sto im je ostalo,kup i lp.zato mala kvota.
bezze je napisao/la:Real je izgubio titulu ima vise od mj. Mou ih je spremao za jedino sto im je ostalo,kup i lp.zato mala kvota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.