Ko je otiso a ko jos uvijek iscekuje skupstinu od igraca??? Jel Limic jos uvijek tu?MakeTZ je napisao/la:Sutra je utakmica na pomocnom u 15:00h protiv Radnika Bijeljina.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
075
Ne znam vidit cemo sutra, jbg svaki dan dolaze i odlaze neki igraci.TzBulevar87 je napisao/la:Ko je otiso a ko jos uvijek iscekuje skupstinu od igraca??? Jel Limic jos uvijek tu?MakeTZ je napisao/la:Sutra je utakmica na pomocnom u 15:00h protiv Radnika Bijeljina.
- Probisvjet
- Kontakt:
Kada ce udruzenje poceti stampati clanske. Ako bilo ko dobije clansku, a da nije platio clanarinu, onda yebes udruzenje!
PS. Sta ako Azmir ne preuzme Slobodu?
PS. Sta ako Azmir ne preuzme Slobodu?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- nazrnusoli
- Kontakt:
Ma ako amerikanac i preuzme poslije 5-6 mjeseci kad uvidi kakvo je stanje i da je to rupa bez dna dignuće sidro i otići
Korak po korak,Probisvjet je napisao/la:Kada ce udruzenje poceti stampati clanske.
Moramo prvo u subotu izabrati ljude koji će ga voditi.
Otvoriti račun pa onda usvojiti neki pravilnik o članarini i čanskim.
Momci se rastrgoše radeći na svemu ovome, polako.
A za šta postoji skupština kluba?PS. Sta ako Azmir ne preuzme Slobodu?
Oni ne bi trebali biti samo bukvalno biračko tijelo već organ najviši organ kluba.
Iako, Azmir uzima klub 99,99%
tuzlanska Sloboda
prijatelju,nazrnusoli je napisao/la:Ma ako amerikanac i preuzme poslije 5-6 mjeseci kad uvidi kakvo je stanje i da je to rupa bez dna dignuće sidro i otići
Obzirom na tvoj avatar ja bih te lijepo zamolio da ako nemaš ništa konstruktivno doprinjeti ovoj temi onda bolje da ništa i ne pišeš i da se nađeš u nekoj drugoj sekciji ovog foruma.
Ništa lično

tuzlanska Sloboda
- nazrnusoli
- Kontakt:
Hajd mi zabrani 

Vidi se koliko poznajes situaciju u klubu i oko kluba, ako si bio na prvom sastanku "Udruzenja navijaca "a ne vjerujem da jesi znao bi sta je Azmir Husic rekao, covjek je vrlo dobro upucen u stanje kluba tako da ne pisite bezveze komentare.nazrnusoli je napisao/la:Ma ako amerikanac i preuzme poslije 5-6 mjeseci kad uvidi kakvo je stanje i da je to rupa bez dna dignuće sidro i otići
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne vjerujem da je bio na Tusnju ikad a da ne spominjem sastanke.. Lik je napravio novi profil da gluposti pise, ne znam kako mu nije mrskofukara87 je napisao/la:Vidi se koliko poznajes situaciju u klubu i oko kluba, ako si bio na prvom sastanku "Udruzenja navijaca "a ne vjerujem da jesi znao bi sta je Azmir Husic rekao, covjek je vrlo dobro upucen u stanje kluba tako da ne pisite bezveze komentare.nazrnusoli je napisao/la:Ma ako amerikanac i preuzme poslije 5-6 mjeseci kad uvidi kakvo je stanje i da je to rupa bez dna dignuće sidro i otići

075
Kako su se probudili oni što neće kuycom da mrdnu i kako su uzvrpoljili nakon incijative Kluba prijatelja.TzBulevar87 je napisao/la:Ne vjerujem da je bio na Tusnju ikad a da ne spominjem sastanke.. Lik je napravio novi profil da gluposti pise, ne znam kako mu nije mrskofukara87 je napisao/la:Vidi se koliko poznajes situaciju u klubu i oko kluba, ako si bio na prvom sastanku "Udruzenja navijaca "a ne vjerujem da jesi znao bi sta je Azmir Husic rekao, covjek je vrlo dobro upucen u stanje kluba tako da ne pisite bezveze komentare.nazrnusoli je napisao/la:Ma ako amerikanac i preuzme poslije 5-6 mjeseci kad uvidi kakvo je stanje i da je to rupa bez dna dignuće sidro i otići. Ne osvrcite se na ovog
100% sma siguran da ni skupština ne bi bila sutra da nismo mi krenuli sa ovom idejom
tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Nadam se da nece biti problema oko izbora Azmira za predsjednika. Vrijeme je da se pocne nesto raditi i jedva cekam prvu utakmicu da gledam bez igraca koji su igrali bez volje. Nadam se da cak mozemo izboriti PL (ljudski je nadati se, pa makar i bilo iluzorno). Nadam se da ce igraci i novo rukovodstvo biti heroji crveno-crne boje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Da li ce mozda neko prisustvovati utakmici FK Sloboda-FK Radnik Bijeljina?
Ako bi mogao mozda poslije neki izvjestaj sa utakmice.
Unaprijed hvala!
Ako bi mogao mozda poslije neki izvjestaj sa utakmice.
Unaprijed hvala!
Zadnja izmjena: Bijeljina055, dana/u 13 feb 2013, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je Limić sve završio, bio sam neki dan sa njim u Srebreniku.. išao po papire u BrčkoTzBulevar87 je napisao/la:Ko je otiso a ko jos uvijek iscekuje skupstinu od igraca??? Jel Limic jos uvijek tu?MakeTZ je napisao/la:Sutra je utakmica na pomocnom u 15:00h protiv Radnika Bijeljina.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Evo ja sam sa utakmice.
Izgubili smo 1 - 0 gol je postignut glavom poslije kornera.
Trener je za sad Denisov pomocnik Kuna, u petak ce se znat ko ce biti trener 100%.
Jahic se vratio igrao je danas drugo poluvrijeme, Aljukic se isto vratio igro skoro citavu utakmicu.
Sto se tice utakmice tu smo negdje sa Radnikom mozda za nijansu cak i bolji oni nisu imali nikakvih prilika mi smo neke dobre propustili.
Limic je jos tu ali je na poluvremenu nezadovoljan izasao vidi se da je nesto ljut sta i kako vidicemo sutra poslije skupstine ko ostaje ko ide itd.
Izgubili smo 1 - 0 gol je postignut glavom poslije kornera.
Trener je za sad Denisov pomocnik Kuna, u petak ce se znat ko ce biti trener 100%.
Jahic se vratio igrao je danas drugo poluvrijeme, Aljukic se isto vratio igro skoro citavu utakmicu.
Sto se tice utakmice tu smo negdje sa Radnikom mozda za nijansu cak i bolji oni nisu imali nikakvih prilika mi smo neke dobre propustili.
Limic je jos tu ali je na poluvremenu nezadovoljan izasao vidi se da je nesto ljut sta i kako vidicemo sutra poslije skupstine ko ostaje ko ide itd.
Jell bila danas ona skupstina imali ko kakvih informacija ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
u 16:00h.Slobodas je napisao/la:Jell bila danas ona skupstina imali ko kakvih informacija ?
BIla je skupstina,Azmir Husic je novi predsjednik mislim da nas cekaju bolji dani ako sve bude islo po planu.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

http://tuzlalive.ba/ekskluzivno-sloboda ... aka-96698/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Prvo što moramo uraditi je stati u kraj javašluku u klubu.Već sutra, u petak do podne, moramo imati trenera, a u ponedjeljak do podne jedanest prvotimaca", rekao je Husić.
Njegovi saradnici u UO su: Milenko Bošnjaković, Vedran Lakić, Mirsad Tinjić i Mato Đaković.
Nadam se boljim danima .
Njegovi saradnici u UO su: Milenko Bošnjaković, Vedran Lakić, Mirsad Tinjić i Mato Đaković.
Nadam se boljim danima .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫