hare_king je napisao/la:Curry 22+
Gay 21+
Gallinari 18+
Durant 29+
Bryant 26+
uplaceno na 2 KM
moe li jedna molba i za tebe i ostale, kada stavljate ove girace napisite barem sa 2-3 slova u kojoj ekipi igraju, nismo svi upuceni...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hare_king je napisao/la:Curry 22+
Gay 21+
Gallinari 18+
Durant 29+
Bryant 26+
uplaceno na 2 KM
Cenga87 je napisao/la:Yeowil-Preston 1
Valencia-PSG x2
Sta velite?
Masala,napokon.
Prijedlog duplanja za sutra pozeljan.
Unaprijed hvala,sretno svima.
2-1edoox je napisao/la:Morecambe - Aldershot 1 2,20
Čisto navijački, a statstika kaze da je Morecambe kuci ima 6P od 8U protiv Aldershota.
zgmiky je napisao/la:Farjestads-Frolunda TIK 1 1.50; 1.trećina 1 2.30 3-2 0-1![]()
Brynas-Timra TIK 1 1.50; 1.trećina 1 2.30 2-1 1.tr.![]()
Odense-Herning TIK 2 1.70; ¸1.trećina 2 2.70 1-2 0-0![]()
sretno
Bravo! Makar ne prošlo ništa, ljepše je ovo vidit, neko kad natrpaju 6 over-undera, bez riječi napisane o parovima koje igraju. Mislim da bi @Devil i ekipa morali malo postrožit ta pravila. Na većini ovakvih foruma, postovi se brišu ako nema bar dvije rečenice analize o postavljenim parovima. I ja osobno, u zadnje vrijeme izbjegavam dat mišljenje jer se očito može samo naškrabat par kvota i kliknit "pošalji"...Monolog je napisao/la:Ja opet idem kontra zdravog razuma.![]()
Igrao sam Golden State - Houston under 219. Znam da je njihov zadnji međusobni duel otišao u 250 poena, al' večeras očekujem ipak nešto slabije šutersko veče glavnih aktera. Vidjeh na espn-u da Harden ima neku povredicu, al' da će vjerovatno nastupiti. Sad, koliko će to uticati na njegovu statistiku, u to ne bih ulazio. Radije bih zaobišao njega, negoli ganjao over/under.
Memphis - Sacramento under 191. Prije 20-ak dana su igrali u Memphisu i bio je riječ o pravoj "evropskoj" utakmici. Ukupno je postignuto nešto više od 150 poena.
Bryant over 25. Lakersi igraju protiv Phoenixa, a večeras neće biti suspendovanog MWP-a. Dodajmo odsustvo Gasola i Howardovu napadačku indisponiranost, Lakersi ostaju na Bryantu, Clarkui Nashu. Vjerujem da će Kobe odraditi svoj dio posla i ispuniti kvotu, iako je prošli put zabio manje. Inače, zna se koliko "voli" Sunse, tako da će ovdje biti i ličnih motiva.
isto tako se moze napisati po roman za svaki par al ako neko nema veze o cemu prica dzaba ti (ne kazem da je monolog taj ali dosta njih ovde nije pogledalo nba utakmicu u zivotu ali pokusavaju tipovati)bevanda4 je napisao/la:Bravo! Makar ne prošlo ništa, ljepše je ovo vidit, neko kad natrpaju 6 over-undera, bez riječi napisane o parovima koje igraju. Mislim da bi @Devil i ekipa morali malo postrožit ta pravila. Na većini ovakvih foruma, postovi se brišu ako nema bar dvije rečenice analize o postavljenim parovima. I ja osobno, u zadnje vrijeme izbjegavam dat mišljenje jer se očito može samo naškrabat par kvota i kliknit "pošalji"...Monolog je napisao/la:Ja opet idem kontra zdravog razuma.![]()
Igrao sam Golden State - Houston under 219. Znam da je njihov zadnji međusobni duel otišao u 250 poena, al' večeras očekujem ipak nešto slabije šutersko veče glavnih aktera. Vidjeh na espn-u da Harden ima neku povredicu, al' da će vjerovatno nastupiti. Sad, koliko će to uticati na njegovu statistiku, u to ne bih ulazio. Radije bih zaobišao njega, negoli ganjao over/under.
Memphis - Sacramento under 191. Prije 20-ak dana su igrali u Memphisu i bio je riječ o pravoj "evropskoj" utakmici. Ukupno je postignuto nešto više od 150 poena.
Bryant over 25. Lakersi igraju protiv Phoenixa, a večeras neće biti suspendovanog MWP-a. Dodajmo odsustvo Gasola i Howardovu napadačku indisponiranost, Lakersi ostaju na Bryantu, Clarkui Nashu. Vjerujem da će Kobe odraditi svoj dio posla i ispuniti kvotu, iako je prošli put zabio manje. Inače, zna se koliko "voli" Sunse, tako da će ovdje biti i ličnih motiva.
vjesnicar je napisao/la: Yeovil - Preston 1 @ 2.2 FT:3-1
Yeovil je u dobroj formi u zadnjih 5 utakmica oni imaju skor 4-0-1.Kod kuce zadnjih 5 utakmica imaju skor 4-1-0.Odlicna forma za domacina koja bi se trebala nastaviti i veceras.
Gostujuci Preston ima ocajnu formu zadnjih 5 utakmica nemaju pobjede jedan remi uz skor 0-1-4.Na gostovanjima imaju skor 1-1-3.Vidim da Preston je u jakoj losoj formi dok domacin briljira ,da bi stvari po gosta bile jos gore njihov trener za ovu utakmicu nece moci racunati na veoma vazne: Wright (24/1), Beavon (22/5), Byrom(20/2), King(22/3), Mousinho (14/1), Laird (19/3).
Sretno!
tonii je napisao/la:nakon male stanke ode danas opet u kladionicu,evo šta igram
Yeovil-Preston (12.02. 20:45) 1X 1,30
Southend-Cheltenham (12.02. 20:45) X2 1,50
Stirling-East Stirling (12.02. 20:45) 1 2,00
Hewitt L.(h-3,5)-Kavčić B. (12.02. 19:45) 2 1,50
Gimeno Trav.D.-Volandri F. (12.02. 20:00) 1 1,75
Donca/MKDon/dng-Doncast (12.02. 20:45) daje 1,30
NewportCoun/odg-Mansfiel (12.02. 20:45) da 1,50
Southport/odg-Barrow AFC (12.02. 20:45) da 1,55
nek si uzme tko šta hoće
sretno
tonii je napisao/la:SINGL
Dartford-Luton Town 1 3,10
U ekipi Lutona se priča samo o finalnom dvoboju kupa za vikend protiv Millwall-a stadion je rasprodan i igrači su već u toj utakmici,ali prije toga moraju još odigrati protiv Dartforda koji se nalazi na 10. mjestu i imaju 3 boda manje od lutona kući igraju odlično 8-2-4 skor uz 29:19 gol razlikom posljednje 2 utakmie su izgubili u gostima i danas im je šansa da opet osvoje bodove,moguće i da bude nerješeno al nekako mislim da će Luton-ov trener napravit neke izmjene kako bi poštedio igrače a uz to i prvu su utakmicu ove sezone izgubili kući od Dartforda sa 0:2 pa što nebi i danas u gostima..sretno
Vrlo lagan prolaz još u 3/4. Na kraju završio sa 33p.Vasa Ladacki je napisao/la:K.Durant (28,5) over
Nisam ljubitelj njega kada je riječ o kladionici. Međutim ono što je nedvojbeno, dečko, uz Mela možda, jedini može kad hoće u po dana, u po noći pogoditi 10-15 šuteva. Utah kući nije ekipa koja puši blowout tako često, stoga i više minuta za Durantulu. Ne vidim igrača Utaha koji ga može zaustaviti, bilo to na šutu, bilo to na prodoru.. Ako mali crv opet ne bude divljao sa svojih 25 šuteva kao play, Durant bi mogao na 30+ vrlo lako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.