FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobar decko za sada vidjecemo da li ce nastaviti sa dobrim partijama....Benjo_AFC86 je napisao/la:Kako ste zadovoljni Huseinbašićem

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
" onclick="window.open(this.href);return false;domorocki je napisao/la:Zeka Turković je za Saida Pele,pa čak i Fuad Šašivarević je za njega Zidan!
Pametnom dosta
od 3:25 majstorije Zeke

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Radovac je u prvoj fazi zadovoljio Ruse, a sada su ga pozvali na Zimski kamp koji organizuju u Španiji, kaže predsjednik kluba sa koševa Adnan Hadžimuratović, preko kojeg je skaut Zenita ostvario prvi kontakt sa FK Sarajevo.
Od skauta Zenita saznao sam i to da su oni voljni da uspostave i-tako da kažem, širu saradnju sa FK Sarajevo.Tim povodom pozvali su direktora Sarajeva Dinu Selimovića i mene da budemo gosti Zenita na jednoj od narednih utakmica u Evropskoj ligi...
Podsjetimo, ukoliko Radovac zadovolji probirljive ukuse Rusa, Sarajevo će inkasirati 250.000 eura, plus 1.000.000 eura od budućeg transfera, odnosno ugovora, a postoji mogućnost da novac u klub sa Koševa uloži surki gigant"Gasprom",koji je generalni sponzor Zenita.
1946
Tesko ce Gazprom ulagati u jos jedan klub na ovim prostorima za tako kratko vreme.Imaju vec dva+ Seha liga. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Niko ne ocekuje isti nivo ulaganja. Cifra koja je u njihovim okvirima mizerna za nas klub bi bila itekako velika. Vjerovatno bi dobili i udarno mjesto na dresu. Jer svakako bi ulaganja bila osjetno veca od ulaganja Vakufske Banke koju smo nosili na dresu do sada.Devil je napisao/la:Tesko ce Gazprom ulagati u jos jedan klub na ovim prostorima za tako kratko vreme.Imaju vec dva+ Seha liga.
Ma znam,ali dosta cudno je njihovo poslovanje,vecina bi se pogubila kada bi krenuo o tome da pricam ovde.100k ili 3 miliona nebitno,sto bi rek'o Balas princip je isti sve su ostalo nijanse.Vamos je napisao/la:Niko ne ocekuje isti nivo ulaganja. Cifra koja je u njihovim okvirima mizerna za nas klub bi bila itekako velika. Vjerovatno bi dobili i udarno mjesto na dresu. Jer svakako bi ulaganja bila osjetno veca od ulaganja Vakufske Banke koju smo nosili na dresu do sada.Devil je napisao/la:Tesko ce Gazprom ulagati u jos jedan klub na ovim prostorima za tako kratko vreme.Imaju vec dva+ Seha liga.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko je to objavio veliki sc sport ili jos neki smjesniji portal? Joj nikad mi nece biti jasno kako se raja upeca iznova i iznova.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nije ovo nikakva laz.Sarajlijc@ je napisao/la:Ko je to objavio veliki sc sport ili jos neki smjesniji portal? Joj nikad mi nece biti jasno kako se raja upeca iznova i iznova.![]()
![]()

U dva kruga uplata sredstava u cilju sticanja upravljačkih uloga u FK Sarajevo, a zaključno sa 11.02.2013. godine, na depozitnom računu FK Sarajevo otvorenom kod Vakufske Banke d.d. Sarajevo sakupljeno je 110.000 KM
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/skupst ... godine/899" onclick="window.open(this.href);return false;
Skupština 27.02.2013.
Malo skupljeno, premalo...

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/skupst ... godine/899" onclick="window.open(this.href);return false;
Skupština 27.02.2013.
Malo skupljeno, premalo...

-
- Kontakt:
You gotta be kidding medomorocki je napisao/la:Zeka Turković je za Saida Pele,pa čak i Fuad Šašivarević je za njega Zidan!
Pametnom dosta
edit:
Odlican potez za produzenjem, mozda uleti neko sa vecom lovom, to nam je jedina nada, dovoljno vremena ima

-
- Kontakt:
U koje klubove ulagaju ako mogu znati,nisam upucen bas dobro ?Devil je napisao/la:Tesko ce Gazprom ulagati u jos jedan klub na ovim prostorima za tako kratko vreme.Imaju vec dva+ Seha liga.

- ferroviere
- Kontakt:
odakle li si ti sljegoNogometas21 je napisao/la:U koje klubove ulagaju ako mogu znati,nisam upucen bas dobro ?Devil je napisao/la:Tesko ce Gazprom ulagati u jos jedan klub na ovim prostorima za tako kratko vreme.Imaju vec dva+ Seha liga.

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Davno sam ja na 3154 stranici rekao da nema sansi od malih ulagaca skupiti vise od 200.000 KM, a eto i tu sam se presao, pola od toga i kapak...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sa ovih prostora koliko sam ja upucen, prvenstveno ulazu u Crvenu Zvezdu, a koji je drugi tim ne bih ti mogao reci..Nogometas21 je napisao/la:U koje klubove ulagaju ako mogu znati,nisam upucen bas dobro ?Devil je napisao/la:Tesko ce Gazprom ulagati u jos jedan klub na ovim prostorima za tako kratko vreme.Imaju vec dva+ Seha liga.

- ferroviere
- Kontakt:
pored zvezde i schalke, i mislim da je to to 

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jeste Schalke, upravu si. Ali koji je jos tim sa prostora Ex-Yu, posto je tako covjek naveo?
Levski iz Sofije,prave im novi stadion i hoce da ozbiljnije ulazu u njih.Nisam mislio na Ex-yu nego opcenito na ovaj deo evrope.DzoleZeljo je napisao/la:Sa ovih prostora koliko sam ja upucen, prvenstveno ulazu u Crvenu Zvezdu, a koji je drugi tim ne bih ti mogao reci..Nogometas21 je napisao/la:U koje klubove ulagaju ako mogu znati,nisam upucen bas dobro ?Devil je napisao/la:Tesko ce Gazprom ulagati u jos jedan klub na ovim prostorima za tako kratko vreme.Imaju vec dva+ Seha liga.
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bezveze majkemi i ovi Madjari mi njima fol sesticu nasli davat 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.