NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
zaboravio sam napisati da vjerovatno zato ljudi kod vas i dolaze na kosarku jer znaju da ce biti prava borba i da su sanse 50-50,a u fudbalu gdje skoro statlno pobjedjuje siroki i gdje su sanse 95-5,vremenom postane dosadno....
- Barney Stinson
- Kontakt:
ne vjerujem ti ja u tako velike ugovore ne znam stvarno ali ja osobno ne vjerujem... kako sam ja cuo sad je li to istina ili nije da wagner ima najvise a to je mjesecno oko 5000 km, ako lazem ili ako nije istina nije do mene... a to sto se tice gledatelja tu sam razocaran pravo... kad smo bili prvaci one godine ne znam koje na zadnjoj utakmici je bilo brate svega 500 ljudi ne znam je li i toliko a poslije na toj proslavi naslova titule u gradu je bilo vise od 5000 ljudi... to je zalosno znam da su poslije toga bile price ima li smisla vise ulagati ovo ono ali kao svugdje u ovoj drzavi tako su i ovi nasi skontali da je bolje da ostaju jer oni zaradjuju.. a to sto kazes radi lige ja osobno nisam isao vise od pola godine na utakmice nogometa jer mi se gadilo a da ova liga ide na bolje to je sigurno ali isto sto kazes sporo... sto se tice borca u kupu kada smo igrali sada na pecari odavno nisam vidio bolju momcad iz nase lige da je odigrala onako dobro u nas...Schlager je napisao/la:svaka vama cast..i vasoj upravi i vasoj opstini...i treba da budete prvaci kad toliko ulazete u fudbal i kosarku...cuj 6 juznoamerikanaca a medju njima i prvotimac velez sarsfilda!!
kad bi ovi nasi nama doveli takvih 6 igraca na ovih petnaestak dobrih banjalucana sto imamo,mi bi redovno docekivali proljece u ligi evrope,bili bi mnogo bolji od dinama i partizana koji se brukaju...zna li se kolike godisnje ugovore imaju ti igraci,ne vjerujem da igraju ispod 100 000 eura godisnje? nasi bi prije sebi pucali u glavu ili izvrsili harakiri nego dali igracu tolike pare,znajuci kako bi isti taj novac dobijen od grada zaobilaznim putem dosao u njihove dzepove...
jedino mi se ne svidja sto imate tako ocajnu posjetu,nije to do tih 5-10 km,prije bih rekao da je tu u pitanju liga takva kakva jest,domacinska,i ljudima nije interesantno dolaziti kad znaju da ce od 30 domacih utakmica Siroki pobjediti 29,em sto je bolji,em i ako nije sudije su tu,a znam dosta ljudi i ovdje kod nas koji zbog toga ne idu.
Vecina klubova bi imala vecu posjetu i u rangu nize,ali kad bi gledaoci bili sigurni da se i pobjedjuje i gubi na zelenom polju,a ne da dolaze na 95 postotnu pobjedu....ove godine stvari idu na bolje,ali presporo
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
evo kao potvrda ovih mojih rijeci i ova jadna hrvatska liga koju upravo gledam...dinamo gazi jadnog drugoplasiranog sibenika 4-0 i dace mu vjerovatno 10 golova ako bude htio....igraju prvi i drugi a maximir prazan....jednostavno ljudima dosadno kad dinamo pobjedjuje svakog gosta ubjedljivo...i onda izadjes u evropu i pusiona....
porediti jedan siroki sa sarajevom ili zagrebom je neuporedivo, ovaj hercegovački gradić ima 9000 do 10000 stanovnika i kada je na pecari 200 gledatelja to je recimo isto kao na koševu 3 ili na maksimiru 5 tisuća navijaca sto je vecinom najčešće. čak ima utakmica gdje je i manje
- Barney Stinson
- Kontakt:
ma pusti dinamo supci do supkaSchlager je napisao/la:evo kao potvrda ovih mojih rijeci i ova jadna hrvatska liga koju upravo gledam...dinamo gazi jadnog drugoplasiranog sibenika i dace mu vjerovatno 10 golova ako bude htio....igraju prvi i drugi a maximir prazan....jednostavno ljudima dosadno kad dinamo pobjedjuje svakog gosta ubjedljivo...

trebaju uprave nsih klubova raditi na marketingu malo na reklamama na svemu sto ide uz nogomet pa jbte evo ti je jedna banalni primjer real madrid kao nogometni klub je zaradio na prodaji dresova onoga **** ronalda vise nego sto ima ijedan nogometni klub u bih budzet za jednu godinu hahahah pa to je smijesno... treba drzati momcad vise godina da bi se nesto uspjelo a ne nakon jedne sezone se promijeni po 10 igraca... opcenito u nas ajmo rec imaju te neke dvije struje, posto smo mi mali grad (selo, da nebi sad neki ispravljali

19 - ђ - 11
nije stvar u plaći kolika je već je stvar da nitko od bivših i sadašnjih igrača ne potražuje ni marke od kluba. zato se licenca dobije na vrijeme pa se poslije rugaš ostalima. a nije wagner najskuplji, skuplji je mišić trenutno i ima 6000€ mjesečno
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A gle, tu su 4 Brazilca i dva Argentinca. Wagner i Varea su klase iznad ove lige, Wagner bi vec istu davno napustio da nema problema s ozljedom, iskreno ne vidim u BH ligi igraca koji mu moze parirati u tehnickim mogucnostima u odnosu na njegovo iskustvo i defanzivnu svijest, a Varea iz kola u kolo dokazuje kakav je igrac, uostalom igrao je i prvu argentinsku ligu u jakom klubu. Ostali su razina ili malo iznad prosjeka lige.Schlager je napisao/la:ok...evo kad sam vez zalutao na vasu temu,upitao bih da mi neko odgovori jer me zanima....kakva je struktura vaseg igrackog kadra,ali ne od 3o igraca,vec recimo od otprilike 18 igraca koji su ove jeseni ulazili u igru,zanima me koliko ima
a-momaka iz pravog inostranstva
b-iz hrvatske
c-iz sirokog brijega i okoline
d-iz ostatka bih
Iz Hrvatske je ako se ne varam tri do cetiri igraca, sumnjam da je vise.
Iz Širokog Brijega je nekih 8 igraca u tom kadru, da ne imenujem posebno, a 13 ih, ako se ne varam, ima profesionalni ugovor s klubom.
A ostatak BiH su svi ostali, manje-vise isti broj kao i iz Širokog Brijega, samo sto je vecina istih u startnoj postavi.
A sto se tice posjete i slicno. To je dosta dugotrajan proces, nekad je Široki imao vecu posjetu od Borca, npr., sjecam se sezone Bajana, npr., bilo je skoro pa 3000 na utakmici, a mislim da ne moram govoriti sta to znaci za jedno mjesto od 10ak 000. Ali, naravno, to je bio i faktor atraktivnosti, vece neizvjesnosti, regularnije lige, itd.
Sto vise odmice, ljudi nazalost bivaju sve vise ogadjeni desavanjima u BH nogometu, jer, malo njih zeli gledati to sto si vec opisao i sto su ostali opisali. Ne bih ja rekao da tu karte igraju neku veliku ulogu, mislim, ok, za ono sto se gleda, ajde reci cemo da je diskutabilna, ali i dalje to nije temeljni problem. Ali, to je problem cijele lige, jedino ako se desi kakav pozitivni sok koji naglo popravi neciju gledanost, ali, kad se uzmu postotci velicina grada/posjeta, dolazi se do zakljucka da je Široki od vecine cak i u prednosti sto se toga tice, samo, naravno, kad netko vidi manju brojku ne uzima u obzir osjetno manju sredinu tako da dobiva nerealnu sliku, a npr. u prosjek klubova iz velikih gradova ce uci i neki veliki derbi, i znatno im popraviti inace vrlo los prosjek s obzirom na mogucnosti.
Da sam zadovoljan time, naravno da nisam, ali to je kao sto rekoh opceniti problem BH nogometa i lige, ali eto, uz progres BH nogometa opcenito i promjenu svijesti gradjana (mislim, KK je npr. gledaniji zato sto se ljudi sa istim vise identificiraju i velika je razlika u pristupu uprave i sl.), moze se nadati boljem.
Sto se tice same utakmice, nisam ni to mogao gledati jer sam i dalje nazalost bolestan, ali po izvjestajima vidim da je bila jednostrana utakmica koju smo morali rijesiti vec ranije da se ne bi doveli u neugodnu situaciju da strahujemo u zadnjim minutama od kakvog zalutalog metka. To nam nije potrebno u ovakvim utakmicama i nadam se da se lekcija naucila i da ce se zorno demonstrirati protiv Zvijezde.
Momcima sve cestitke, ponovno prvi, idemo sad jos do kraja osvojiti recimo 4 boda i bio bi prezadovoljan.
Procitah gore vec usporedbu sa Dinamom i Sibenikom veceras, i kad se sjetim da je bilo 2000 ljudi, onda paralela kvalitet-zasicenje-liga, dobiva na znacaju.
...Život za Široki...
mišljenja sam da će biti teško zadržati Vareu i Wagnera na pola,ali nadam se da ćemo uspjeti..
Varea je poslije Sturma imao njihovu ponudu a ima i ponuda iz Italije..svaka čast upravi jer smo njega potpisali na 3 godine,a zna se onda kolika odšteta će za njega doći..na ljeto ako nastavi ovako će otići najverojatnije..
Wagner je po meni najbolji igrač Premijer lige trenutno, lik je jednostavno konstanta..uvijek dobar..kad mu nije dan bolji je od ostalih,a kad mu je dan za 3 klase je iznad ostalih..ima ga u obrani,vezi i napadu..brz,agresivan,nepredvidiv,odličan pregled igre,odličan osjećaj za loptu i igru..koliko znam da on je najplaćeniji igrač Premijer lige..
baš kao i Bajano došao je za nekih 1000KM, u nas nije mogao igrat jer smo imali popunjenu kvotu stranaca pa smo ga u Posušje posudili...a Bajana smo prodali koliko znam za nekih 600 000€(zamisli a došao za 1000KM)..koliko znam i Bajano i Wagner su prije Širokog bili na probi u Dinamu, ali njima nisu valjali, danas po meni i jedan i drugi mogu bez problema u Dinamu igrat..koliko znam Dinamo je i hio Bajana na ljeto ali je imao ugovor, danas vrijedi 1 000 000€..
iskreno i volio bih da Wagner i ode negdje, da zaradi čovjek jer je zaslužio, da osigura sebi i obitelji egzistenciju..ali volio bih ga vidjeti u Dinamu jer bi mogao dobiti dobre novce a mogli bi i dalje pratiti njegove igre...
nemojte zaboraviti da smo prodali i Marciana za 600 000€(?)..
po meni uprava radi odličan posao...nemam zamjerke nikakve što se tiče toga..ali sam također mišljenja da karte moraju biti niže..razmislite malo..nema svatko da daje 10 KM za tekmu, možda ni 5KM..računajte malo logični..neka ode otac i sin ode 20 KM(min 10Km)a nekome je to puno,a plus kosarka jos 5kM recimo..jer svi u nas koji gledaju nogomet gledaju i kosarku..sve je to ista ekipa..samo na kosarci vise ljudi..za 5KM imas i krov nad glavom i toplo ti..a imas i kokice u ponudi za 1KM..
ove godine imamo dobar broj vlastitih igrača u ekipi: Zovko,Glavina,Ivanković,Hrkać,Brekalo,Pinjuha dva i Dane kožul koji ima zdravstvenih problema ali vratio se treninzima..
utz Wagnera i Vareu od stranaca su tu: Martines,Diogo,Renato,Tiago
iz Hrvatske: Križanović,Mišić,Zurak,Ćutuk,ajmo reć Martinović i Perajica iako je on igrao već u BiH..
i od ostalih: Šilić,Topić,Barišić,Marić,Bandović,i onaj treći golman neznam mu ime..
nemojmo zaboraviti ni Dioga..dečko je došao na prijedlog Wagnera i iskreno nije bio ništa od igrača ali danas je igrač,standardan prvotimac i dobar,igrač koji je odlično napredovao ,a 88 godiše je dečko..ne bih se čudio kad bi i njega prodali u budućnosti jer sumnjam da igra za nekih 1000-1500KM ..
Varea je poslije Sturma imao njihovu ponudu a ima i ponuda iz Italije..svaka čast upravi jer smo njega potpisali na 3 godine,a zna se onda kolika odšteta će za njega doći..na ljeto ako nastavi ovako će otići najverojatnije..
Wagner je po meni najbolji igrač Premijer lige trenutno, lik je jednostavno konstanta..uvijek dobar..kad mu nije dan bolji je od ostalih,a kad mu je dan za 3 klase je iznad ostalih..ima ga u obrani,vezi i napadu..brz,agresivan,nepredvidiv,odličan pregled igre,odličan osjećaj za loptu i igru..koliko znam da on je najplaćeniji igrač Premijer lige..
baš kao i Bajano došao je za nekih 1000KM, u nas nije mogao igrat jer smo imali popunjenu kvotu stranaca pa smo ga u Posušje posudili...a Bajana smo prodali koliko znam za nekih 600 000€(zamisli a došao za 1000KM)..koliko znam i Bajano i Wagner su prije Širokog bili na probi u Dinamu, ali njima nisu valjali, danas po meni i jedan i drugi mogu bez problema u Dinamu igrat..koliko znam Dinamo je i hio Bajana na ljeto ali je imao ugovor, danas vrijedi 1 000 000€..
iskreno i volio bih da Wagner i ode negdje, da zaradi čovjek jer je zaslužio, da osigura sebi i obitelji egzistenciju..ali volio bih ga vidjeti u Dinamu jer bi mogao dobiti dobre novce a mogli bi i dalje pratiti njegove igre...
po meni uprava radi odličan posao...nemam zamjerke nikakve što se tiče toga..ali sam također mišljenja da karte moraju biti niže..razmislite malo..nema svatko da daje 10 KM za tekmu, možda ni 5KM..računajte malo logični..neka ode otac i sin ode 20 KM(min 10Km)a nekome je to puno,a plus kosarka jos 5kM recimo..jer svi u nas koji gledaju nogomet gledaju i kosarku..sve je to ista ekipa..samo na kosarci vise ljudi..za 5KM imas i krov nad glavom i toplo ti..a imas i kokice u ponudi za 1KM..

ove godine imamo dobar broj vlastitih igrača u ekipi: Zovko,Glavina,Ivanković,Hrkać,Brekalo,Pinjuha dva i Dane kožul koji ima zdravstvenih problema ali vratio se treninzima..
iz Hrvatske: Križanović,Mišić,Zurak,Ćutuk,ajmo reć Martinović i Perajica iako je on igrao već u BiH..
i od ostalih: Šilić,Topić,Barišić,Marić,Bandović,i onaj treći golman neznam mu ime..
nemojmo zaboraviti ni Dioga..dečko je došao na prijedlog Wagnera i iskreno nije bio ništa od igrača ali danas je igrač,standardan prvotimac i dobar,igrač koji je odlično napredovao ,a 88 godiše je dečko..ne bih se čudio kad bi i njega prodali u budućnosti jer sumnjam da igra za nekih 1000-1500KM ..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
nevjerujem da ce varea ostati do kraja sezone...Kevin je napisao/la:mišljenja sam da će biti teško zadržati Vareu i Wagnera na pola,ali nadam se da ćemo uspjeti..
po meni uprava radi odličan posao...nemam zamjerke nikakve što se tiče toga..ali sam također mišljenja da karte moraju biti niže..razmislite malo..nema svatko da daje 10 KM za tekmu, možda ni 5KM..računajte malo logični..neka ode otac i sin ode 20 KM(min 10Km)a nekome je to puno,a plus kosarka jos 5kM recimo..jer svi u nas koji gledaju nogomet gledaju i kosarku..sve je to ista ekipa..samo na kosarci vise ljudi..za 5KM imas i krov nad glavom i toplo ti..a imas i kokice u ponudi za 1KM..![]()
![]()
a sto se tice wagnera prije dolaska na probu u siroki amaterski se covjek bavio nogometom i radio sa starim u prodavaonici i znam da se u nas nije dokazao pa je otisao u posusje i tamo je onu sezonu odigrao odlicno i onda su ga nasi doveli i od tada je nezamjenjiv

ovi nasi brazilci nemaju osim wagnera neke velike ugovore ja mislim i kako sam cuo, a i to sto dobiju salju pola svojima u brazil...
i kevine cestitam ti ovo mora da ti je najdulji post

19 - ђ - 11
....on u nas nije ni mogao igrat jer smo imali mislim 5 stranaca tada koliko je bio limit..danas tog limita nema..u pravu si ovo za amaterizam..on je čak pričao za ono što zarade ovdje mogu tamo napraviti kuću i sebi i roditeljima..zamislite to..i u pravu si za novac..druzio sam se sa Bajanom,znam da je lik od plaće skoro sve slao materi.a opet je lik tolio puta častio u gradu..neznamn...to je igračina ali i ljudina žešća..Barney Stinson je napisao/la: nevjerujem da ce varea ostati do kraja sezone...
a sto se tice wagnera prije dolaska na probu u siroki amaterski se covjek bavio nogometom i radio sa starim u prodavaonici i znam da se u nas nije dokazao pa je otisao u posusje i tamo je onu sezonu odigrao odlicno i onda su ga nasi doveli i od tada je nezamjenjiv![]()
ovi nasi brazilci nemaju osim wagnera neke velike ugovore ja mislim i kako sam cuo, a i to sto dobiju salju pola svojima u brazil...
i kevine cestitam ti ovo mora da ti je najdulji post![]()
hvala..mislim da je to najduzi post moj..budi sretan što sito dozivio jer ko zna kad oces to opet vidjeti..

- Barney Stinson
- Kontakt:
e ne znam mucno vise za duljinu postaKevin je napisao/la:....on u nas nije ni mogao igrat jer smo imali mislim 5 stranaca tada koliko je bio limit..danas tog limita nema..u pravu si ovo za amaterizam..on je čak pričao za ono što zarade ovdje mogu tamo napraviti kuću i sebi i roditeljima..zamislite to..i u pravu si za novac..druzio sam se sa Bajanom,znam da je lik od plaće skoro sve slao materi.a opet je lik tolio puta častio u gradu..neznamn...to je igračina ali i ljudina žešća..Barney Stinson je napisao/la: nevjerujem da ce varea ostati do kraja sezone...
a sto se tice wagnera prije dolaska na probu u siroki amaterski se covjek bavio nogometom i radio sa starim u prodavaonici i znam da se u nas nije dokazao pa je otisao u posusje i tamo je onu sezonu odigrao odlicno i onda su ga nasi doveli i od tada je nezamjenjiv![]()
hvala..mislim da je to najduzi post moj..budi sretan što sito dozivio jer ko zna kad oces to opet vidjeti..

sjecas se onog celsona sto je igrao za nas momak prije dolaska u nas igrao nogomet na pijesku haha

ma preko 60 % salju kucama stranci... jesi cuo za bajana pravi po brazilu tamo odakle je neki stadion za lokalni taj njihov klub i neke zgrade, bajano se opario pravo...
19 - ђ - 11
Cestitam Portugalci zasluzeno vam ide titula na polu sezoni varea je prestrasan igrac moze komotno u neku od lige petice.
Samo jedan klub Velež Mostar
meni i sada žao Celsona jer bi po meni u ovoj ekipi bio odličan..i onda mij e bio odličan..neznam zasto ga nisu ostavili..nije bio skup..Barney Stinson je napisao/la:e ne znam mucno vise za duljinu postaKevin je napisao/la:....on u nas nije ni mogao igrat jer smo imali mislim 5 stranaca tada koliko je bio limit..danas tog limita nema..u pravu si ovo za amaterizam..on je čak pričao za ono što zarade ovdje mogu tamo napraviti kuću i sebi i roditeljima..zamislite to..i u pravu si za novac..druzio sam se sa Bajanom,znam da je lik od plaće skoro sve slao materi.a opet je lik tolio puta častio u gradu..neznamn...to je igračina ali i ljudina žešća..Barney Stinson je napisao/la: nevjerujem da ce varea ostati do kraja sezone...
hvala..mislim da je to najduzi post moj..budi sretan što sito dozivio jer ko zna kad oces to opet vidjeti..![]()
![]()
sjecas se onog celsona sto je igrao za nas momak prije dolaska u nas igrao nogomet na pijesku haha![]()
![]()
ma preko 60 % salju kucama stranci... jesi cuo za bajana pravi po brazilu tamo odakle je neki stadion za lokalni taj njihov klub i neke zgrade, bajano se opario pravo...
- Barney Stinson
- Kontakt:
za igru glavom odlican i brzina ali cim primi u noge loptu izgubi se...
19 - ђ - 11
ali zato je vrsio pritisak na obranu..imamo mi i previse tehnički potkovanih igrača..baš nam treba jedan da zna glavom.a takav je sad samo Wagner..Barney Stinson je napisao/la:za igru glavom odlican i brzina ali cim primi u noge loptu izgubi se...
- Barney Stinson
- Kontakt:
a PerajicaKevin je napisao/la:ali zato je vrsio pritisak na obranu..imamo mi i previse tehnički potkovanih igrača..baš nam treba jedan da zna glavom.a takav je sad samo Wagner..Barney Stinson je napisao/la:za igru glavom odlican i brzina ali cim primi u noge loptu izgubi se...

19 - ђ - 11
-
- Kontakt:
Evo razloga zašto imamo mnogo više ljudi na košarci nego na nogometu
1-cjene ulaznica na nogometu 7 i 10 km,a košarci 5 km,dakle platiš 10 km da gledaš travnika a 5 km partizan ili cibonu euroligaše i bivše prvake europe
2-slaba liga u nogometu,mislim da u ovoj ligi u bilo kojoj ekipi nema neki poznati nogometaš,koji je igrao sp,ep ili lig prvaka,dok u košarci možeš vidjeti neke bivše nba igrace,reprezentativce srbije,hrvatske
3-domaćinska liga,pola timova koji dođu na pecaru cijelu utakmicu,ne šutnu na gol,dok je košarka krajnje neizvjesna.
4-mislim da mi i unogometu i košarci imamo stndardni 1000 gledatelja koji uvjek idu na tekmu,dok sad u košarci se pojavljuje još ljudi koji nisu nikad praatili,ali dođu eto samo da budu viđeni
5-kk široki je daleko poznatiji jer igra u nlb(2 liga u europi posle španjolske)pa na te utakmice dolaze ljudi iz cjele hercegovine,dok u nogometu iako smo mi i zrinjski jedini prvoligaši ne dolaze gledat ljudi iz okolnih mjesta,ja ih razumjem jer u nogometu se nema šta vidjet
1-cjene ulaznica na nogometu 7 i 10 km,a košarci 5 km,dakle platiš 10 km da gledaš travnika a 5 km partizan ili cibonu euroligaše i bivše prvake europe
2-slaba liga u nogometu,mislim da u ovoj ligi u bilo kojoj ekipi nema neki poznati nogometaš,koji je igrao sp,ep ili lig prvaka,dok u košarci možeš vidjeti neke bivše nba igrace,reprezentativce srbije,hrvatske
3-domaćinska liga,pola timova koji dođu na pecaru cijelu utakmicu,ne šutnu na gol,dok je košarka krajnje neizvjesna.
4-mislim da mi i unogometu i košarci imamo stndardni 1000 gledatelja koji uvjek idu na tekmu,dok sad u košarci se pojavljuje još ljudi koji nisu nikad praatili,ali dođu eto samo da budu viđeni
5-kk široki je daleko poznatiji jer igra u nlb(2 liga u europi posle španjolske)pa na te utakmice dolaze ljudi iz cjele hercegovine,dok u nogometu iako smo mi i zrinjski jedini prvoligaši ne dolaze gledat ljudi iz okolnih mjesta,ja ih razumjem jer u nogometu se nema šta vidjet
doći će nam na pola još jedan Argentinac....
-
- Kontakt:
Jel,ima li još kakvih inf šta igra,iz kojeg kluba,godine...
- Barney Stinson
- Kontakt:
BatistutaKevin je napisao/la:doći će nam na pola još jedan Argentinac....

19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, delko, held9, Zagor i 14 gostiju.