Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 feb 2013, 20:27

Zadržaće se on u timu još dugo, pa nisu budale da kontaju da stalnim promjenama mogu donijeti dobro timu. Vidjećemo kako će se Coutinho snaći, možda nam i transfer politika krene na bolje, napokon. Sinoć se vidjelo koliko Sturidge znači ovom timu, a tek je došao, no ni to ne znači da će konstatno dobro igrati. Na kraju sezone može ono, suma sumarum.

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 12 feb 2013, 21:28

Možda nisam mnogo aktivan i redovan u ovom djelu pdf-a, al' skoro sve postove redovno čitam.
Eh, jučerašnji meč je ostavio mnogo traga na većinu navijača. Zaista smo loše ušli u dvoboj, te se može reći da smo podcijenili protivnika. Clark radi odličan posao u WBA i očekivao sam da će maksimalno truda uložit' pred ovaj meč. Imali smo svoje šanse i kontrolisali smo meč tokom cijelog susreta, al' falio je onaj zadnji pas (nešto slično k'o u eri Kinga). BR radi dobar posao u klubu i za poraz najmanje njega krivim jer imali smo promašeni jedanaesterac, te par zicera. Čovječe, to se trebalo pogodit'.

Vidim neki već nagovještavaju odlazak Rodgersa? Calm down.
Stalnim promjenama na klupi nećemo ništa dobro dobit'. Valjda smo se u to uvjerili, zar ne? Dolaskom Rodgersa transfer politika se totalno promijenila i to mi se najviše sviđa, uz naravno njegov stil igre. Sturridge se do sada pokaz'o kao odlično pojačanje i iz meča u meč me oduševljava sa svojim partijama. Cou je vel'ki talenat i polahko mu treba davat' šansu jer se radi o vanserijskom talentu. U Interu nije dobio pravu šansu, al' u Espanyolu je pokaz'o sav raskoš svog talenta. Dakle, pojačanja u januaru su dovedena ciljano, baš gdje su nam potrebna. I like that!

Najveći problem kod navijača Liverpoola jeste taj što želimo preko noći da se vratimo na stare staze. Polahko, dug je put do zvijezda. Prošlih par sezona se jako negativno odrazilo na klub, u to smo makar uvjereni. BR je čovjek sa vel'kim talentom, samo mu trebamo dat' dovoljno vremena i mjesta. Ja sam siguran da zna šta radi.

YNWA
IN BR I TRUST! 8-)
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 12 feb 2013, 21:45

Izgubili smo, loše igramo, katastrofa smo, Loserpool smo, opet nećemo u Ligu prvaka, Rodgers je očajan trener, prosječan smo klub, Suarez je sebičan igrač koji je sinoć izglumio penal, Gerrard nije onaj stari, nema onog žara u igri kao prije, opet ćemo se borit za 6-7-8. mjesto! Nek govore šta god hoće al u meni je još You'll Never Walk Alone <33

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 feb 2013, 22:46

Sad sve ima smisla. 8-)

slika

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 feb 2013, 22:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sad sve ima smisla. 8-)

slika
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 12 feb 2013, 23:04

slika

Da l' je moguće, a? :lol:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 12 feb 2013, 23:05

Onaj gura nos đe ne treba :lol: .

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 feb 2013, 23:29

King je prošle sezone imao ispada. Ja ne mogu zaboraviti recimo utakmicu protiv Stokea Citya na Anfiledu. Taj meč su počeli bez centralnog napadača. Što, kako - ne znam. Znam da je Kuyt igrao 'centralnog napadača' (a ustvari to je tako bilo samo na papiru). Dok je recimo Carroll bio na klupi, a svi znamo da bi taj isti Carroll itekako dobro došao protiv jedne takve ekipe. Liverpool je izgubio od Boltona. Ekipe koja je u tom trenutku bila uvjerljivo najlošija u ligi. Potopili su Liverpool, potopili. City ih je rasuo na Etihadu. Protiv QPR-a su prokockali 0:2 u zadnjih 15 minuta meča. Na Anfieldu su gubili od Wigana, WBA, i sličnih ekipa. Sjećam se da sam pisao da kako ko hoće nosi bodove sa nekadašenje tvrđave.

@Rizo, znaš da te cijenim i poštujem. Kao što poštujem i @Carla, i još mnoge druge. Ali nešto moram napisati. Čitam stalno šta pišete, i suzdržavao sam se do sada, ali eto, odjednom osjetih potrebu da napišem nešto.

Liverpool je prošle sezone igrao sjajno prvi dio. To se jednostavno ne može osporiti. Imali su dosta dobru igru, stvarali veliki broj šansi, pogađali okvire gola, promašivali penale, ali jednostavno lopta nije htjela u gol. Realizacija je bila očajna. I to je blaga riječ. Mi na temi smo vapili za napadačem. Priželjkivali nekog golgetera koji bi silne "otpatke" pospremio u mrežu. Suarez nije bi na ovosezonskom nivou, a za Carrolla se zna.

Drugi dio sezone sušta suprotnost. I ona dobra igra, i stvaranje šansi su odjednom k'o rukom odnešeni bili. Patnja za oči. Enrique na početku sezone bio izuzetno dobar. Adam također. U drugom dijelu sezone, prvi katastrofalan, drugi povrijeđen. Henderson i Downing su bili užasni tokom cijele sezone. Doduše, Henderson je opet imao par solidnih partija, a što se tiče Downinga - ja se mogu sjetiti samo finala Carling kupa. Možda je tu bila još neka solidna partija.

Bilo je tu i sjajnih partija. Velikih pobjeda. Pobjeda koje su odnijete zahvaljujući taktičkim zamislima Kennya (City u Carling kupu, Chelsea u ligi - obje na strani...).

King je onako na prvu, odradio odličan prelazni rok. Malo ko je bio nezadovoljan na ovoj temi. Razlog? Pa riješio se velikog broja "parazita" i nepotrebnih igrača. Doveo igrače koji su bili (po)najbolji u svojim klubovima. Enrique po statistici prvi lijevi bek lige (ili tu negdje sa najboljima). Coates najbolji mladi igrač Copa Americe? Henderson jedna od najvećih nada fudbala u toj zemlji. Downing ponajbolji asistent lige. Desna - lijeva noga, isto je to njemu. Adam, čovjek čiju ljevicu smo dobro upamtili. Prekidi za čistu 10-tku, najbolji igrač Blackpoola. Malo prije toga, Carroll i Suarez. Carroll najprijatnije iznenađenje Premiershipa. Bukvalno je izdominir'o onu polusezonu u Newcastleu, te na koncu Suarez. Najbolji igrač Ajaxa, jedan od vođa sjajne reprezentacije Urugvaja. Ako sam nešto preuveličao, ili pogriješio ispravite, ali mislim da je to bilo baš ovako. Dakle, sjajna pojačanja su dovedena.

Liverpool je igrao finale FA kupa, i osvojio Carling kup. Za to kapa dolje. Koliko je taj trofej značio Liverpoolu dovoljno pokazuje činjenica kako su se samo igrači radovali nakon promašenog penala Gerrardovog rođaka. U FA kupu su bili tako blizu. Poraz od Chelsea koji će ustati upamćen i po onom golu Carrolla koji nije priznat. Dakle, Liverpool je imao impresivan učinak u kupovima.

King je imao i dobrih i loših poteza - kao i svako na svijetu (nebitno u kojoj oblasti). Ja sam bio nekako neopredjeljen po pitanju njegovog ostanaka, dobar dio sezone. Na kraju, sjećam se da sam ipak napisao da bih volio da mu se da još jedna šansa. Ali, dolaskom Rodgersa, King je za mene postao prošlost. Čovjek koji će vjerovatno još dugo vremena ostati najveći "reds" svih vremena. Hvala mu za sve što je učinio za klub. Da kažem da nije vrijedno spominjati njegovo ime i dalje, bilo bi bezobrazno i definitivno bih omalovažavao njegovu bogatu karijeru. Ali čovjek više nije trener Liverpoola, shodno tome, ne vidim razlog da se više vraćamo na njega kao svojevremeno na Rafu Beniteza. Što se mene tiče, može ga svaki forumaš veličati u sve i jednom postu na ovoj temi. Čovjek je zaslužio to. Ali sada je Rodgers taj kome je ta podrška najpotrebnija.

I on je već nagomilao loših poteza. Pobogu, to niko ne spori. Počevši od transfera, izjava, pa do loših odluka koje su utjecale na ishod samog rezultata. Ali ja sada vidim daleko perspektivniji Liverpool od onog koji sam gledao prošle sezone.

Reina je manje - više ostao isti. Odbrana je prošle sezone bila puno bolja. Individualno i generalno. Ali recimo, ove sezone ja vidim jednog probuđenog Enriquea, Hendersona, Downinga. Samo nemoj @Rizo početi sa pričom kako je Brendan htio slati Hendersona na posudbu pa ovaj nije htio itd... Oni su ostali u klubu i Rodgers ih je vratio u kakvu - takvu formu. Henderson i Downing igraju daleko bolje nego prošle sezone. Enrique je imao dobrih partija (to sam već spomen'o), ali sada mi se čini znatno boljim igračem. Čak je i u kontinuitetu počeo da igra dobro. Ali, odbrana je sada jača za jednog Wisdoma. Momak je imao grešaka, ali ja sam siguran da on može biti itekako perspektivan igrač. Uostalom, tek mu je 19 godina. Skrtel i Agger su prošle sezone bili ponajbolji igrači ovog tima, ali ja se unatoč tome sjećam da su neki pisali da ih treba prodati i da često kiksaju. Ove sezone to pogotovo dolazi do izražaja. Ja sam siguran da oni mogu kvalitetno igrati u kontinuietu samo je potrebno 'ono nešto' da bi se to desilo. Clarke je odradio sjajan posao u odbrani, ali siguran sam da se sada može odraditi i bolji posao. Ja sam u par mečeva ove sezone primijetio dobar presing, što često znači i daleko manje posla za odbranu. Kada se vezni red + napadači rastrče, protivnik mnogo teže organizuje napade i samim time rijeđe dolazi u priliku da ugrozi gol. Naravno, i defanzivci imaju veliku ulogu u tom presingu. Barca je i u tom segmentu bila nedodirljiva. Jednostavno nisu dopuštali protivnicima da se razigraju i samim time Valdes je često bio "najbolji golman" Primere, jer je primao najmanje golova. Ono što hoću da kažem jeste, da ukoliko Lucas, Gerrard i kompanija odrade sjajan posao u vezi, odbrana će imati mnogo manje posla. Nije to jednostavno, ali tako se može "prikriti" loša odbrana.

Ekipa je bolja za par mladih igrača. Wisdom, Sterling i Suso. Sterling je jedno vrijeme igrao nevjerovatno. Meni je čak drago što je sada preselio na klupu jer je to sigurno bolje za razvoj njegove karijere. Sad za sad, klupa, i povremeno ulaženje u finišu mečeva ili igranje manje bitnih utakmica. Postepeni razvoj, da ne bi "izgorio" i da ne bismo za par godina o njemu govorili kao još jednom velikom propalom talentu tipa Pacheco i mnogi drugi. Suso je također pokazao da može itekako kvalitetno odigrati. Nažalost, on ima isti problem kao i Henderson prošle sezone. Igra na poziciji koja mu ne leži i na kojoj ne može iskazati puni potencijal. Za njega je ofanzivni vezni idealna pozicija.

Izgleda se se konačno došlo pameti što se tiče transfera. Ne dozvoljavaju da ih klubovi 'vuku za nos' u vezi obeštećenja. Pametnije se posluje. Ruku na srce, opet se fulalo se par transfera, ali izgleda da bi na kraju ipak mogao biti jedan pravi pogodak. Riječ je o Sturridgeu. Neću se zalijetati sa prognozama, jer su i mnogi prije njega na početku pružali sjajne partije pa onda odjednom nestajali (tipa prošlosezonski Enrique), ali zaista nakon ovih par partija mislim da bi ovaj momak mogao biti jedan od boljih poslova ovog kluba u zadnje vrijeme.

Igra se lijepo za oko, a Anfield polahko opet postaje mjesto odakle timovi teško odnose bodove. To što ih je WBA savladao meni ništa ne znači. Piše se o nekoj taktičkoj pobjedi Clarka? Da je Gerrard zabio onaj penal niko Clarka i njegovu taktiku ne bi ni spomenuo. Jednostavno, nedostatak pribranosti, znanja, sreće i odlični Foster, kombinovano je utjecao na to da WBA dođe do pobjede. Nisu oni odnijeli nikakvu taktičku pobjedu.

Gerrard opet igra izuzetno dobro, naznake starog Steviea. Suarez sjajan, ali do dolaska Sturridgea je bilo evidentno da mu nedostaje neki partner. Sada, sa ove tačke gledišta, Daniel je savršen. Brz, okretan, baš kao i Suarez. Odlično se nadopunjuju i mislim da mogu biti samo bolji tandem.

Ponovo moram prozvati @Carla i @Riza jer su oni nekako "najglasniji" po pitanju ove teme. Ponovo kažem, ja vas poštujem, kao i vaše mišljenje. Nije ovo ništa lično, samo smatram da previše se vodite nekom statistikom i idete u prošlost. Liverpool vjerovatno neće osvojiti niti jedan trofej, neće završiti na poziciji u ligi koja se priželjkivala, ali ja ponovo moram ponoviti da meni ovaj Liverpool ima veći potencijal nego Kingov. Onaj "stari" Liverpool sa katastrofalnim veznim redom, Suarezom koji ne može zabiti gol, Carrollom i ostalima, i ovaj današnji sa nekim novim mladim nadama, mladim timom, nekim preporođenim igračima, lijepom igrom... se ne mogu porediti. Jedina stvar koja je prošle sezone bila bolja je odbrana, sve ostalo ja pripisujem ovom današnjem timu.

Ovo sam ponovio mnogo puta, ali evo, ponoviću još jednom, vjerovatno zadnji put.

Ukoliko Liverpool mora da žrtvuje jednu, dvije pa i više sezona, da bi se u skorijoj budućnosti izgradio šampionski tim, neka se to uradi. Još jedna sezona bez trofeja neće mnogo škoditi i smetati navijačima. Ne mogu reći da recimo ne bih volio da osvoje opet taj "bezvrijedni" Carling kup, ali mnogo je bitnije ono što se gradi. Postavalju se novi temelji ekipe. Naravno, niko ne garantuje ni da će ovaj tranzitni proces izaći na dobro, ali šta i da se promijeni trener? Šta će se postići? Doći će Martinez ili tamo neko drugi, rasprodati sve ono što mu ne odgovara što je ostalo iza Rodgersa, opet iskrcati 40-tak miliona za nova pojačnja i opet neće biti rezultata i šta onda? Ja bih radije da se da vremena nekom treneru. Rafa je imao vrijeme, imao je rezultate. Kakve - takve. U odnosu na ove koji su imali svi treneri poslije njega, bili su odlični. A meni lično, Rodgers izgleda kao neko ko ima dobru viziju. Mlad je još, uči i on. Sigurno da ni njemu nije lahko raditi u jednom takvom velikom klubu. Sigurno da je i on napredovao za ovih par mjeseci i da i dalje uči i "peče zanat". I on će vremenom postajati bolji, iskusniji, pa neće davati izjave tipa da će Liverpool biti 2., i slično tome. Barca danas ne bi bila ono što jeste da nisu platiti ogroman ceh. Par sezona ih nije bilo bukvalno nigdje! A sada... Sada su najmoćnija ekipa na svijetu. Ne kažem da će Liverpool sada postati to isto ako nastavi ovaj proces što je Rodgers započeo, ali sam uvjeren da će biti bolje nego prije. Zato, molim vas, nemojte se više vraćati na Kinga, Rafu i ostale. Rodgersu je potrebna podrška, pa čak i sa ovog foruma. Možda to zvuči smiješno, ali tako je. Sadašnjost i budućnost su jedino bitni, a ja kažem da je ona svijetla. 8-)

Eto, dragi moji, nadam se da vas nisam zamorio sa ovim postom. :D Ovaj post će na neki način biti i moj oproštajni od vas. Napuštam forum (djelimično). Čitaću vas i dalje, nastavljam igrati ss.ba ligu, ali sumnjam da ću pisati. Jedino ako osjetim neku posebnu potrebu. Želio bih da vas sve pozdravim i poželim vam puno zdravlja, sreće, love i svega ostaloga. Da se manje sikirate i da uživate u pobjedama nama dragog kluba. Što manje prepirki i nesuglasica itd... Bilo mi je drago što sam bio dio ovog foruma dok je isti bio u razvoju. Želio bih pozdraviti vas sve još jedanput, ali pogotovo ove nešto starije (po stažu) i aktivnije članove. @feru, @YNWA, @reds_forever, @OTNYS-a, @Zodica, @Ponosa, @alana, @scousera, @Carla, @Riza, @Admira, @Shanska, @VolimLiverpoola, @Lily (nema je nažalost u posljednje vrijeme), a i sve ove ostale "redse". Pozdrav i za ove "ostale" :mrgreen: . @Monolog, @Marsal, @Rockefeller, @Devil, @Valencia, @mandraX, @hodža, @jaruga (i kompletan pdf kladionice - pronaći će se "odabrani" :mrgreen: ), te za moje suigrače iz ss.ba lige, kapitena @Wiseya, @Clausa, te bivšeg suigrača @Zdenu. Nadam se da nisam nikoga zaboravio, a i ako jesam oprostićete mi nadam se.

Živjeli! :)
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 feb 2013, 23:36

Svaka ti čast na postu, i inače na tvom angažovanju kako na ovoj temi tako i na forumu u cjelini. Nekako ti to sve sabereš, pa u kompletu napišeš, ne ideš dio po dio kao većina ( nas ) forumaša, što je po meni za svaku pohvalu. Jedan od primjera kako forumaš treba izgledati i ponašati se.
U potpunosti se slažem sa tobom kao i u većini onoga što pišeš, i nadam se da ćeš nam se što prije vratiti.

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 12 feb 2013, 23:41

Wow, svaka čast.
Definitivno sinonim za ovu temu. Najbolji forumaš prema mome skromnom mišljenju. Svaka ti je na mjestu, zaista. Nadam se tvom brzom povratku u ovaj dio pdf-a. LP!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 12 feb 2013, 23:51

Najbolji na Liverpoolovoj temi i jedan od najboljih forumaša uopšte. Svaka čast na postu care i zapamti šta sam ti reko, ne odustaj dok ne budeš vrištao "Džekooo" iz komentatorske kabine. ;)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 12 feb 2013, 23:51

svaka cast na postu, procitao sam sve od "a do ž" i prelijepo si sve napisao i objasnio. Nadam se da ces i dalje "pisati" :)

LP

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 13 feb 2013, 00:38

Moj sugrađanin @Reds u jednom postu objasnio ono o čemu se mi prepiremo već nekoliko mjeseci. Sve lijepo ukomponovano, objašnjeno i podvučeno. Sve smo to i mi rekli, ali sa dozom frustracija, ironije, drskosti i nepoštovanja prema sugovorniku. Iskreno se nadam da će @Reds nastaviti da piše ovdje, da će Liverpool krenuti ka boljem i da se nećemo više raspravljati o Rafi,Royu,Kingu i Brendanu.

Hvala i živjeli ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 13 feb 2013, 01:06

@Reds svaka čast, sve rečeno u jednom postu :)
Šteta što nećeš pisati na forumu još dugo ;)
Walk on, with hope in your hearts.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 feb 2013, 01:09

reds, budi pozdravljen, bilo je lijepo voditi rasprave s tobom :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 13 feb 2013, 02:11

Živo me interesuje koliko vremena je trebalo RDM da osvoji LP ili AVB da se kvalifikuje u LP sa Tottenhamom ili Clarku da bude na tabeli ispred nas ili Laudrupu da uzme trofej LC i da bude ispred nas na tabeli ...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 13 feb 2013, 02:32

Henderson je napisao/la:Živo me interesuje koliko vremena je trebalo RDM da osvoji LP ili AVB da se kvalifikuje u LP sa Tottenhamom ili Clarku da bude na tabeli ispred nas ili Laudrupu da uzme trofej LC i da bude ispred nas na tabeli ...
Real nije osvojio LP dosta duže nego mi :mrgreen:
AVB se neće kvalifikovati u LP, isto tako ni Clark, a ni Laudrup neće završiti ispred nas na tabeli !!
Ja ću ti samo reći da se sjetiš Fergusona i koliko je njemu trebalo da osvoji prvi put ligu sa Manchesterom ;)

Usput da te upitam, jesi li ti da sad Rodgers dobije otkaz, pa da dođe neki drugi trener sa nekom novom filozofijom u klub ?
Walk on, with hope in your hearts.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 13 feb 2013, 03:22

artemis77 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Živo me interesuje koliko vremena je trebalo RDM da osvoji LP ili AVB da se kvalifikuje u LP sa Tottenhamom ili Clarku da bude na tabeli ispred nas ili Laudrupu da uzme trofej LC i da bude ispred nas na tabeli ...
AVB se neće kvalifikovati u LP, isto tako ni Clark, a ni Laudrup neće završiti ispred nas na tabeli !!
Ja ću ti samo reći da se sjetiš Fergusona i koliko je njemu trebalo da osvoji prvi put ligu sa Manchesterom ;)

Usput da te upitam, jesi li ti da sad Rodgers dobije otkaz, pa da dođe neki drugi trener sa nekom novom filozofijom u klub ?
Mislim da čovjek nije mislio na Real, kad je napisao RDM. Rekao bih da je Roberto Di Mateo u pitanju. :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 feb 2013, 09:32

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nadam se da ćemo na kraju sezone ipak izvući više pozitivnih nego negativnih stvarčica, pa da bude dobra uvertira za sljedeću u koju ćemo ući bolji. Ja u to vjerujem, i tako će i biti.
Ostajte mi zbogom, navratiću ja nekad čisto da account ne padne u zaborav :mrgreen: , da prokomentarišem koju utakmicu.
Keep believing!
ne moras nam jimmy javljati kad ides spavati :D ja mislio ti fakat otisao sa foruma cak sam htio i poruku da ti posaljem kad vidim jutros ti opet tu.
@reds drug sretno ti vratices se i ti sigurno :D mozda ne bas vec ustra kao kolega al vratices se :mrgreen:
i ja cu cim me opet pocnu nervirati malo vise otici na odmor sto se foruma tice a moglo bi to biti uskoro jer me pojedicni koji ne znaju sta bi od sebe pa smaraju sve redom pocinju pravo nervirati
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 13 feb 2013, 11:01

artemis77 je napisao/la:

Mislio sam na Chelsea i Roberta Di Matea. Vjerovao ili ne ali AVB je otišao u minus od samo 5 miliona eura za transfere i tu je gdje jeste sada. Koliko si siguran da Swansea i WBA neće biti ispred nas?
Ponavljam, od Brendana nisam očekivao da bude prvak ove sezone niti da uđe u LP. Ali sam očekivao da budemo peti ili u najmanju ruku šesti na tabeli i da uzme barem jedan od 3 kupa u kojima igramo.
E sad, ako ste vi očekivali da budete deveti, imate 36 bodova, ispadnete iz oba kupa ... onda vama svaka čast.

Usput Samy Hyypia, Steve Clark, Jamie Carragher neka ga naslijede.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 2 gosta.