Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
13
2%
Take-Two
9
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 585

azTer
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la azTer » 12 feb 2013, 17:51

ne znam kako se cijene kreću, ne pratim, najbolje ti je da pogledaš na piku.

ja sam za 40 km baš "natrefio", lik tražio 80, ja primijetio da mu pare hitno trebaju, spustim na 40 km, odem da lično preuzmem, da se uvjerim u stanje i uživancija. :) al vjeruj da me je taj ćejf brzo prošao, otkad ga imam, upalio sam ga 20 puta, pretežno je kod drugova. znači, dobro razmisli oće li ti to bit dobra investicija, dal ćeš to toliko igrat il će ti kupit prašinu :)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 12 feb 2013, 18:25

Pa dobro, ne bi ga mogao igrati 24h posto radim, al bi volio poigrati ponekad master lige i tako to, jer mi je komplet net dosadio, izbrisao sam fb profil, jedino sto na netu budem je radi foruma i odigram ponekad kladaru, tako da bi imao sta raditi kad bude dosadno :) samo, de mi objasni, jel moze ps2 primati i piratske igre il mora biti cipovan za to ? Jer su cipovani dosta skuplji od te cijene :)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 12 feb 2013, 18:38

moj je čipovan. trebaju bit čipovani da bi pokretali piratske igre. ja bih ti preporučio da tražiš čipovani, ali ako bi našao neki jeftin bez čipa, onda trebaš znat da ti je čipovanje (dakle čip i ugradnja ujedno) negdje oko 35 km, barem je tako bilo prije, sad ne znam, vjerovatno je i jeftinije.

ako budeš tražio preko neta i ako ti nije problem peglat se u vezi slanja poštom, onda vjerujem da možeš nać neku isplativu konzolu, samo vodi računa o tome da osoba od koje kupuješ ima mnogo transakcija i veliko povjerenje.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 12 feb 2013, 18:45

Aha ok, hvala ti puno ;)

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 13 feb 2013, 13:42

azTer je napisao/la:
revoX. je napisao/la:treba mi dobar emulator ps2 ako ima neko dobar?

Kod: Označi sve

http://pcsx2.net/
popis kompatibilnih igara

Kod: Označi sve

http://pcsx2.net/compatibility-list.html
prošaraj malo forumom, tu imaš rasprave o igrama, tj. kako koja radi, koje su postavke, koja konfiguracija, koji plugin, ima li bugove i slično. također, potraži i na jutjubu kakve tutoriale oko namještanja emulatora i igara.
Znam da je to peglanje samo tako dok sve ne ustimas kako treba. I jos jedno me interesuje cuo sam da steti racunaru da zna stopati i to ako nije bas prejaka konfiguracija kompa. To bi instalirao samo radi jedne igrice a to je gran turismo. valjda cu naci neki odg. emu. hvala tebi :)
HZ87

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 feb 2013, 00:24

Nasao sam playstation 2 na piku, cipovan, ispravan, sa svom opremom za 60 km + moja postarina...jel' bi mi se isplatilo ovo uzeti ? :) ja mislim da bi, jer su bez cipa po ovakvoj cijeni :)

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 14 feb 2013, 02:48

isplati, ali sredi da plaćaš nakon što dobiješ pošiljku i povedi računa o tome da prodavač ima povjerenje. :)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 feb 2013, 15:11

A zna li neko hoce li se vise izdavati igre za ps2, poput fife, pesa, nba itd, posto odavno govore da nece izbacivati za ps2, pa svake god ipak izbace ? :D ako nece vise, da ne kupujem dzaba :D

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 14 feb 2013, 16:44

neće, možda samo pes oće. već su ove jače igre prestale izlazit, a nema ni tematskih, tipa da izađu neke najnovije auto-utrke i slično.

mada se može na internetu nać dodatak (patch) i za ps2, to se ubacuje preko cd-a i memorijske kartice, tako ja ubacujem najnovije transfere za pes.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 feb 2013, 17:06

Aha :) al sto ubacujes te nove transfere kad mozes skinuti i sprziti najnoviji pes ? :mrgreen: il su to transferi ovog zimskog prelaznog roka ? :mrgreen: mozda cu ipak pricekati mozda mjesec dana pa uzet ps, sad sam polagao pa dajem lovu, jbg nisam advokat, nmg balahat' :D

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 14 feb 2013, 17:15

zato što je to u globalu ista igra :) pes na ps2 ti je isti zadnjih nekoliko godina, jer se engine ne mijenja i otprilike izgleda kao pes 6 na računaru :) pokrenuo pes 11 ili pes 12, isto ti je sve dok imaš najnovije transfere :)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 feb 2013, 17:24

Pa onda mi je svejedno oce li pes vise izlaziti za ps2, skinem 13-ku i igram s patchevima i transferima dokle mi volja :D i jel se moze svaka igrica skinut s neta i sprzit na DVD, jer ima li neka da je "teza" od 4,7 GB, koliki je kapacitet DVD-a, il su sve do toliko ? :???:

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 14 feb 2013, 17:27

Jel neko od vas igrao novi "hitman aboslution" jel dobar kao i predhodni nastavci ?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 feb 2013, 19:45

predobar je hitman, samo sto ja to ne mogu igrati kako treba, ipak dugogodisnje igranje MoH, BF, CoD-a cini svoje :)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 feb 2013, 20:00

Jel tuce ko COD 4 online preko xfirea?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 14 feb 2013, 23:47

Papastathopoulos je napisao/la:Pa onda mi je svejedno oce li pes vise izlaziti za ps2, skinem 13-ku i igram s patchevima i transferima dokle mi volja :D i jel se moze svaka igrica skinut s neta i sprzit na DVD, jer ima li neka da je "teza" od 4,7 GB, koliki je kapacitet DVD-a, il su sve do toliko ? :???:
ne zavisi to toliko od igrice, koliko od onoga ko je postavio igru na net. neku igru možeš nać i da je 2.5 gb, a na drugom mjestu ista igra 4 gb. u svakom slučaju, sve ćeš moć pržit na dvd, nemaš frke.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 feb 2013, 15:26

odlucim da sebi skinem staru strategiju nakon koje sam se navuk'o na ovaj zanr(cossacks european wars)...instaliram medzutim,desi se ovaj problem:

slika
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 feb 2013, 17:30

Probaj pokrenut igru kao administrator il skinuti drugi crack za nju
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 16 feb 2013, 17:48

Ako ti je Windows 7 ili Vista onda je moguće da ti sistem ne podržava tu igru.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 feb 2013, 18:13

XP je kod mene...

nece ni tako kao administrator..a skin'o sam i neki drugi crack..al nece opet,sad ne znam jesam li skin'o ispravan crack
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.