znas sta brate sve si to fino sastavio,i ne izgleda to lose,ali znas sta ja mislim,da bi mi trebali da igramo na faktor iznenadjenja.svi oni ocekuju da se mi prilagodimo,a mi smo isto tako igrali 3 utakmice u kvalifikacijama i realno da smo bili samo hrabriji mogli smo puno bolje proci.nedavno sam napisao da smo mi napadacki i kreativno vrlo jaki,ali odbrana i defanzivni vezni nam nisu tolii kapaciteti,da mi mozemo razbijati neciju igru.moje licno misljanje da loptu treba da mi drzimo u nogama,i mislim da nani,deco ,simao i pickica ako bude igrala,nisu nista bolji tehnicari,od misketa,pjanica bajramovica,ibricica,salihovica.mislim da ne trba dozvoliti njima posjed lopte,stadion luz je ogroman,ne mozemo se braniti,oni su najjajci kad je lopta kod njih,i mi treba to da im oduzmemo.a garantujem da ce dzeko i ibisevic,mozda jos bolje muslimovic,razbiti cahrvalja i pepea.treba biti hrabar.jednom je osim rekao taktika sluzi da bi slabiji dobio jaceg,ja mislim da ovde taktika treba biti,ne dozvoliti njima da dominiraju,jer oni kad nemaju loptu u posjedu,jako su losi,oni lose stoje u igir bez lopte.to je ista taktika koju je celzi primjenjivao protiv barsehooligan_SA je napisao/la:Hajmo malo o taktici![]()
--------------------Begovic--------------------
Berberovic----Nadarevic----Jahic----Spahic
Ibricic---------Bajramovic----------Salihovic
---------Pjanic-------------Misimovic--------
--------------------Dzeko---------------------
Po mom misljenju, samo ovi igraci mogu odgovoriti na trkacke zahtjeve ove utakmice. Ovdje ne smije niko biti umoran, ili imati snage samo za 45-60 minuta. Ovo ce biti rovovski rat. Rahimic i Muratovic su ipak takvi, s tim da nemaju ni neke kreativne snage prema naprijed.
Mislim da ce Ciro igrati s 4-3-2-1, da bi zatvorio bokove, gdje bi Ibricic i Salihovic pomagali bekovima pri zaustavljanju prodora. Mozda ode Jahic na bok, ali mislim da ce Spaha sigurno igrati na lijevom boku, jer ima dobru lijevu nogu. U tom slucaju ne gine nam Milenkovic pored Nadarevica u sredini, a Dzemi klupa. Alternativa bi bila gurnuti Pandzu na lijevi bok, a Spahica u sredinu. Moglo bi se cak desiti da i Salihovic zavrsi na lijevom boku, a da se umjesto njega u igru gurne napadac (Vedad) ili Rahimic. Time bi prvih 11 izgledalo ovako:
Jahic----Nadarevic------Spahic----Salihovic
--------Bajramovic-----------Rahimic--------
Ibricic------------Misimovic-----------Pjanic (Ibisevic)
--------------------Dzeko----------------------
Sta kontate?![]()
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
VOLIM TE ŽELJO
Brate, gdje ces Spahu na bok..hooligan_SA je napisao/la:
I Pjanica i Misimovica zajedno, ne moze to.

EDIT: Ova druga je vec bolja, ali, ne moze Ibisevic na krilo, moze Vladavic

-
- Kontakt:
Ima brate Spaha lijevu nogu, hem je veoma siguran s njom. Osim toga je omalen, pokretan i prgav, a kao trece mislim da ce Ciro igrati 4-4-2 da bi pokrio bokove. Na onolikom terenu njih trojica ne mogu cuvati 16-terac, a bokove ostaviti Salihovicu ili Ibricicu. Bice previse ubacivanja u prostor na bokove, i neko tamo mora non-stop biti.DinoTM je napisao/la:Brate, gdje ces Spahu na bok..jordan 23 je napisao/la:hooligan_SA je napisao/la:
Prije svega, nisam siguran da ce ciro odustati od svoje formacije!
Drugo, rahimic je nas glavni razbijac na sredini terena, tako da oni koji ga izostavljaju, mislim da grijese!
Ciro ce imati najmanje 2 "razbijaca", jedan je rahimic, a drugi ili muratovic, ili bajramovic!
Ibricic ce mislim igrati desno krilo, i on ce biti jedini uz misimovica i dzeku koji ce igrati vise prema naprijed, a taktika ce se mjenjati u zavisnosti od kretanja rezultata i igre na terenu!Ibisevic i pjanic ce biti jockeri!
hasagic
jahic nadarevic spahic
berberovic salihovic
rahimic
muratovic ibricic
misimovic
dzeko
Drugo, rahimic je nas glavni razbijac na sredini terena, tako da oni koji ga izostavljaju, mislim da grijese!
Ciro ce imati najmanje 2 "razbijaca", jedan je rahimic, a drugi ili muratovic, ili bajramovic!
Ibricic ce mislim igrati desno krilo, i on ce biti jedini uz misimovica i dzeku koji ce igrati vise prema naprijed, a taktika ce se mjenjati u zavisnosti od kretanja rezultata i igre na terenu!Ibisevic i pjanic ce biti jockeri!
hasagic
jahic nadarevic spahic
berberovic salihovic
rahimic
muratovic ibricic
misimovic
dzeko
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
.............hasagic...........
jahic....nadarevic......spahic
berberovic.............................salihovic
........................rahimic...............
..........mutatovic
.................................ibricic
.................misimovic
.................dzeko
jahic....nadarevic......spahic
berberovic.............................salihovic
........................rahimic...............
..........mutatovic
.................................ibricic
.................misimovic
.................dzeko
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
- rob do bagro
- Kontakt:
i opet sam cekao i cekao i cekao...i opet sam docekao
karta koja zlata vrijedi je u mom posjedu,jos samo laganini cekat srijedu 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Hvala sto si potvrdio moju teoriju,tj, da si u onoj grupi. Ali ipak nisam znao da vas je 50% tako orjentisano." je napisao/la:" % % $ нас " 50%neko_iz_mase je napisao/la:Za nasu reprezentaciju u nasoj drzavi u kojoj ti zivis,ne navijaju samo pripadnici homoseksualne pripadnosti." je napisao/la:У $ " не $ " &
U koliko si medju njima,onda te razumijem.![]()
" ' $ вас ? " на /, " " " " $ 4 $ у '$ не $ ? & " %, $ " ? а ? је ? $ за вас.
U pravu si Harise,bice da oni svrsavaju na bikove.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
i opet me iznenadi" je napisao/la:" % % $ нас " 50%neko_iz_mase je napisao/la:Za nasu reprezentaciju u nasoj drzavi u kojoj ti zivis,ne navijaju samo pripadnici homoseksualne pripadnosti." je napisao/la:У $ " не $ " &

Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
- Principatus
- Kontakt:
Od ovih hieroglifa da te zabole oci. 
Care nauci pisati i citati kao sto svak normalan europljanin radi, pa mozda naucis i kulturi itd.

Care nauci pisati i citati kao sto svak normalan europljanin radi, pa mozda naucis i kulturi itd.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- JuventusTorino
- Kontakt:
Pa ne gledaju homoseksualci kao sto si ti. Sigurno gledaju svi oni sto ih zanima

" je napisao/la:У $ " не $ " &
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
odlicno dace nam 4 komada nije bitno a sad razguli majke ti" je napisao/la:" % % $ нас " 50%neko_iz_mase je napisao/la:Za nasu reprezentaciju u nasoj drzavi u kojoj ti zivis,ne navijaju samo pripadnici homoseksualne pripadnosti." je napisao/la:У $ " не $ " &
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
" ' $ вас ? " на /, " " " " $ 4 $ у '
$ не $ ? & " %, $ " ? а ? је ? $ за вас.[/quote]
i napisa POSLIJE....

i napisa POSLIJE....

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
samo lagani ignore i otići će on sam kako je i došao 

Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
Jutros se nije ustalo na vrijeme, pa se karta za tekmu kupila za 80 KM kod švercera. Koliko li ce kostati u utorak pred utakmicu, ako ostvarimo povoljan rezultat u Portugalu?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Principatus
- Kontakt:
Dobro, vratimo se pravoj temi, Real ne dozvoljava Ronaldu da ide za Portugal, poslali su danas sve analize njihovih doktora i nezavisnog holandskog strucnjaka za Portugal. Kazu da riskira svoju karieru ako bude igrao. Dakle sve se zaostrava, Portugalci trose zivce, super za nas kako god za zavrsi.
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/1 ... atures-in-
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- rob do bagro
- Kontakt:
Levatina,Spaha kad mu uletim jednom bice jos vise odsutan s terenaPrincipatus je napisao/la:Dobro, vratimo se pravoj temi, Real ne dozvoljava Ronaldu da ide za Portugal, poslali su danas sve analize njihovih doktora i nezavisnog holandskog strucnjaka za Portugal. Kazu da riskira svoju karieru ako bude igrao. Dakle sve se zaostrava, Portugalci trose zivce, super za nas kako god za zavrsi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Pet minuta pred utakmicu ce kostati cenera.jose je napisao/la:Jutros se nije ustalo na vrijeme, pa se karta za tekmu kupila za 80 KM kod švercera. Koliko li ce kostati u utorak pred utakmicu, ako ostvarimo povoljan rezultat u Portugalu?

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Imam osjećaj da nikad nismo bili spremniji za neku važnu utakmicu, još kad pogledaš probleme u njihovoj repki.Principatus je napisao/la:Dobro, vratimo se pravoj temi, Real ne dozvoljava Ronaldu da ide za Portugal, poslali su danas sve analize njihovih doktora i nezavisnog holandskog strucnjaka za Portugal. Kazu da riskira svoju karieru ako bude igrao. Dakle sve se zaostrava, Portugalci trose zivce, super za nas kako god za zavrsi.
DON`T WORRY, BE HAPPY

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma zbog ovakvih i Q insistira da Ronaldo igra bar nekoliko minuta. Moras ugoditi i sexualnim manjinama" je napisao/la:" % % $ нас " 50%neko_iz_mase je napisao/la:Za nasu reprezentaciju u nasoj drzavi u kojoj ti zivis,ne navijaju samo pripadnici homoseksualne pripadnosti." je napisao/la:У $ " не $ " &
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.