FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

boys_ama
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la boys_ama » 18 nov 2008, 14:30

haha sto se nasmija đeronimo a shta ja znam ne bi me ni cudilo i da jesu hihi ;)
U arshavin ostvarenje sna u bayern i meni takodje prejaka mrcina

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 nov 2008, 22:00

Izgleda da je Juventus opasno zagrijan za Schweinsteigera,Njemacki mediji pisu da bi vec u januaru mogao preci u tabor stare dame. Ugovor mu istice u junu naredne godine,a sa Bayernom se jos nije dogovorio oko produzenja. Poznajuci koliko su Bavarci zadovoljni sa njim,tesko je povjerovati da ce ga tako lako pustiti. Prije ce biti da Swajni i njegov menadzer tvrde pazar,da bi sto vise izvukli love,kao sto je svojevremeno Balack isto cinio,pa mu nije poslo za rukom.
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 nov 2008, 10:26

Donovan posudjen do kraja marta ako zadovolji kupuju ga po cijeni od 5 mil.eura,bayern posmatra charlesa nzgobiu iz mewcastla,veznog igraca koji igra polijevoj strani :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 nov 2008, 10:47

Taj Arsavin stvarno puno sanja, i to mu u snovima vazda neki veliki klubovi na zapadu. Neki dan rece da sanja Real Madrid, prije toga je bila Barcelona, sada Bayern :lol:

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 21 nov 2008, 10:53

geronimo je napisao/la:Hildenbrand ne bih bio losa solucija,samo se postavlja pitanje,zasto se nije izborio u Valensiji,jeli to onaj isti koji je sa uspjehom branio za Stuttgart. Ali ako je dzabe,ovamo sa njim. Sta mislis boys ama,da ovo sa Rensingom,Bayern ne radi namjerno :? ,da bi ligu ucinio interesantnijom,sto mu ocigledno uspjeva! Ma salim se,ali liga nije dugo ovako uzbudljiva bila. Pa dobro,i Real je svojevremeno bacio Cassilas-a na vatreno krstenje,pa je momak izrastao medju najbolje golmane na svijetu. Hoce li sta od Rensinga biti slicno,tesko je sada reci,ali je bar sansu zasluzio,zar ne?
Hildebrand se izborio u Valenciji prosle sezone, jer kako znamo Koemann je odstarnio Canizaresa iz ekipe, zajedno sa Albeldom i Angulom...na kraju prosle sezone Valencia je primila vise od 60 golova, dakle samo one tri ekipe koje su ispale iz Primere primile su vise golova od nas... Timo je primao tako naivne, glupe i smijesne golove, mislim da bi se bolje snasao Adis Nurkovic na njegovom mjestu... mislim da je to razlog sto mu novi trener Unai Emery ne vjeruje i zeli da ga proda ili jednostavno da ga se rijesi... Nije ni ovaj novi golman bas bajan, ali njemu su tek 22, i mislim da ce za par godina pokazati sav svoj talenat... Uglavnom, nisam siguran da bi Timo bio najbolje rjesenje za Bayern... Mislim da bi trebali potegnut u budzet i kupit Sebastiena Freya, i da rijese taj problem u narednih 7-8 godina, jer Frey je fkt klasa...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 21 nov 2008, 14:41

Ej djeronimo ovako ti ide ta poruka sto ti pise "zasto Dino Radja ako je Goran Karan a Edo Majka "lol hah
A ne znam mislim da če oni ostaviti Švajnija iako bi ja vise volio da ode nek se Sosa probija pomalo ili nek dovedu Diega tj. koga vech na toj poziciji po desnoj strani

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 nov 2008, 22:17

Ama boys-u znam ja kako potpis pravilno ide,ali ja namjerno izokreno,isto ko' tvoj nick sada ;) .Zasto si protiv Svajnija,tip ima klasu,jos kad nebi igro' u stilu vruce-hladno gdje bi mu bio kraj. :?
Vom Jäger zum Gejagten

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 21 nov 2008, 22:29

Hehe oki buraz kako ti kazesh reko da nisi zaboravio :)

Ma ne svidja se meni frizura u onog shvajnija da mu je malo vetja ili da je bijela valjo a nako mu ruzna čuj što si zapeo na Švajnija zato što je najnepouzdaniji igrač na svijetu tren najjači u vezi tren ga nidje nema zatooo

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 nov 2008, 10:38

Sosa skoro sigurno seli u basel na posudbu,tymoschuk se kaze jos nije odlucio 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 22 nov 2008, 12:17

Sosa ma samo mi njega nemoj on mi je najdrazi nako fin lik povucen Bgm najjači karakter ima po meni a Čuko ma ko ga **** neka dovediju Alonsa ili De Rossia

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 22 nov 2008, 17:48

Pobjeda, 4:1 strijelci Toni, Ribery Klose, Demichelis (konacno skonto da ne treba u svoju mrezu zabijat :lol: )
Altintop se oporavio, samo je malo pustio bradicu, valjda glumi djeda mraza :mrgreen:

slika

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 nov 2008, 17:50

ribery je napisao/la:Pobjeda, 4:1 strijelci Toni, Ribery Klose, Demichelis (konacno skonto da ne treba u svoju mrezu zabijat :lol: )
Altintop se oporavio, samo je malo pustio bradicu, valjda glumi djeda mraza :mrgreen:

slika
a fuj kakav je :lol:

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 22 nov 2008, 17:55

hahahaha ... srećom obrijao se... kad je došao na trening... :-)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 nov 2008, 18:02

Ma covjek se opkladio da se nece brijati dok se ne vrati na teren,hehe. :lol: Od sad ga zovemo Abu Hamit. :D
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 nov 2008, 18:09

Da nije covijke dok je bio povrijedjen bio u jednom od Bin-Ladenovih kampova :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 22 nov 2008, 18:13

Auuuu Ribery iz slobodnjaka zabio... Toni iz voleja u precku i gol, nakon kornera Odda, Klose je prikucao glavom na centarsut Ribery-a, Demichelis isto na centarsut Odda... hahahhaha prejako!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2008, 18:30

ribery je napisao/la:Pobjeda, 4:1 strijelci Toni, Ribery Klose, Demichelis (konacno skonto da ne treba u svoju mrezu zabijat :lol: )

slika
Malo podsjeća na velikog Che Guevaru :!:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 22 nov 2008, 18:57

Jao Hoenessa izjavio da neće nikog dovodit, osim Donovana na posudbu do marta... JAO KLOCA... a ne može nijedan koga bi doveo na zimskom roku igrat LP, a za Bundes mu ne treba... tako da 100% na ljeto dovode par prejakih igrača, u to se mogu kladit, zaštekali su love ove sezone...

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 22 nov 2008, 19:35

Hehe bash je prejako mu vako samo malo divlje da se malo stucuje ko Kurany valjalo bi :) hehe
Jao Ribery jesi prejjak haha evo čini se Micho je skonto koji je suprotni gol hehe ali RIbery-a mrcine odigro 6 utakmica i u svakoj dao gol tj 6--6 mrcina nasha

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 24 nov 2008, 19:15

davud87 je napisao/la:Jao Hoenessa izjavio da neće nikog dovodit, osim Donovana na posudbu do marta... JAO KLOCA... a ne može nijedan koga bi doveo na zimskom roku igrat LP, a za Bundes mu ne treba... tako da 100% na ljeto dovode par prejakih igrača, u to se mogu kladit, zaštekali su love ove sezone...
joj kad ovo cujem, place mi se, pa ja bi ubio tog hoenessa sta on konta da smo bogovi ! dabogda hoffenheim osvojio i dabogda pregazili bayern samo radi ovog kloca, pa da skonta da nisu bogovi !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.