Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rooney88
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2013, 23:36

Uvijek ista prica. Udjete u odlicnu formu, navucete raju da igra na vas i onda izgubite utakmicu iako protivnika statisticki ubijete nogama. Sta je razlog tome? Jedino sto mi pada na pamet je da se igraci previse opuste pred slabijim protivnikom. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 feb 2013, 23:40

Sasvim slučajno sretnem neku gataru i pitam je onako u šali kakva će mi djeca biti. Ona mi reče da ću imati petero djece i da će mi se jedna kćerka pišati u gaće do 11. godine. Sad mi je krivo što je nisam pitao kada će Reina početi hvatati lopte koje padaju na peterac.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 11 feb 2013, 23:41

Rooney88 je napisao/la:Uvijek ista prica. Udjete u odlicnu formu, navucete raju da igra na vas i onda izgubite utakmicu iako protivnika statisticki ubijete nogama. Sta je razlog tome? Jedino sto mi pada na pamet je da se igraci previse opuste pred slabijim protivnikom. :?
Ma tesko ti mogu odgovoriti ovo je mozda najblize toj skrivenoj istini,Liverpool je i prosle sezone imao problema sa realizacijom to se ove malo popravilo zato sto Suarez prepada malu djecicu,no dodje i njegov los dan pa se ta realizacija opet umanji takodje problem pokusavamo rijesiti sa dolaskom Danijela S no ni njega veceras nije bilo,pa je ovaj bedem ostao neprobijen.To je to otprilike
Zadnja izmjena: RtoX, dana/u 11 feb 2013, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
"You'll Never Walk Alone"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 feb 2013, 23:42

Baš sjedimo @fera i ja i taman izađemo iz kafića kad za pet minuta ovi dadoše gol, rekoh bolje da smo izašli :mrgreen:
Ne znam šta bih rekao. Mnogi su pljuvali @rizu i jednim djelom mene, a Boga mi ne živi se od posjeda lopte i efektivne igre nego od golova, GOLOVA!
Jedna stvar treba biti jasna svima nama. Nije moguće da su igrači krivi što nismo cijelu sezonu pobjedili nekoga iz top 10, dakle nije moguće.
Ovoga puta neću pljuvati Rodgers, nije da nije zaslužio, ali ću se suzdržati. Što reče @fera jedino me mogu pozitivno iznenaditi, negativno nikako jer očekuje championship :D
Također, mnogi ovdje brane Rodgersa, a prošle godine nisu ni upola ovako braniti Kinga koji je pojam za Rodgersa.
i jimmy ne navija se za trenera nego za klub tako da sigurno nećeš ostati jedini na temi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 11 feb 2013, 23:44

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sasvim slučajno sretnem neku gataru i pitam je onako u šali kakva će mi djeca biti. Ona mi reče da ću imati petero djece i da će mi se jedna kćerka pišati u gaće do 11. godine. Sad mi je krivo što je nisam pitao kada će Reina početi hvatati lopte koje padaju na peterac.
ma za to ti ne treba gatara to ti i ja mogu reci nece nikad taj covjek je u konstantnom padu forme i ako ga uspijemo na ljeto uvaliti nekome za 5-8 miliona trebamo se nabiti nogom u guzicu i usput ne bi ga stavljao na gol da brani da potencijalni kupci ne vide njegove brilijantne reakcije i primanje nemogucih golova
LIVERPOOL FC

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 11 feb 2013, 23:46

@carlo ko nije branio kennya i šta je ovdje rodgers kriv večeras ?

aston villa se ponovila :cry: :cry: :cry:
Walk on, with hope in your hearts.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 feb 2013, 23:48

artemis77 je napisao/la:@carlo ko nije branio kennya i šta je ovdje rodgers kriv večeras ?

Ne želim se raspravljati uopšte. Nije moj babo kriv što je Liverpool izgubio, logično. Kenny se nije branio u ovakvoj mjeri kao što se sada brani Rodgers. Kraj priče.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 11 feb 2013, 23:51

Carlo je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:@carlo ko nije branio kennya i šta je ovdje rodgers kriv večeras ?

Ne želim se raspravljati uopšte. Nije moj babo kriv što je Liverpool izgubio, logično. Kenny se nije branio u ovakvoj mjeri kao što se sada brani Rodgers. Kraj priče.
Pa da i ja mislim da nije,to je istina.Ali ne znam sto te to boli,niko time ne narusava tu ikonu kluba,nije to omalovazavanje legende,on ce uvijek biti velikan u svacijem oku,no manimo se proslosti,treba pricati za sadasnjost i buducnost.
"You'll Never Walk Alone"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 feb 2013, 23:56

RtoX je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

Pa da i ja mislim da nije,to je istina.Ali ne znam sto te to boli,niko time ne narusava tu ikonu kluba,nije to omalovazavanje legende,on ce uvijek biti velikan u svacijem oku,no manimo se proslosti,treba pricati za sadasnjost i buducnost.
ma ja to razumijem jbg sad su nova vremena... danasnjoj djeci kenny dalglish nista ne znaci njima je ipak rafa benitez vrhunac fubdala... cudno bi bilo da je imao neki status kakav zasluzuje a nepostivanje legendi posebno na ovom forumu nije nista cudno.
da nas nisu istjerali iz kafica zavrsilo bi se 0-0 :D
You are someone else I am still right here

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 11 feb 2013, 23:56

Rogers je odlican trener..pa nemoze on davat golove on odradi sistem igre a do igraca je kao npr danas Johnson ili Hende koji su totalno nepredvidjeni kako ce odigrat..Johnson se poceo furat na Suareza i hoce kao "street player" da pokusa kroz dvojicu a da mu se lopta slucajno odbije od nogu nekog i dodje mu na tika taka, a slazem se sa prethodnim kolegom koji je spomenuo Kinga Kenija ali pogledajmo malo kolko se igra u Engl promjenila u zadnjih pet godina, a to je jer prilagodjavaju tim igracima a ne obratno....
Dajte nam Alosna molim vas uzmite i hendu i traljavog downinga bolji je od njih sa jednom nogom iako je lik skoro pa pred kraj sezone...tj karijere
neznam nemogu nikako biti pametan-jednostavno nije nasha sezona ova ni u kom smislu takmicenja, bojim se da cemo i iz Evrope brzo ispast...
A i Reina je rupa u zadnje vrijeme fakat lik je izgubio samopouzdanje do bola...drag mi je al je losh kao i ostali svi timski..Koliko smo samo danas gresaka napravili u dodavanju za ne povjerovat..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 feb 2013, 23:57

RtoX je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

Tako je. Treba se držati sadašnjosti i budućnosti. Ja sam rekao da je sve osim sedmog mjesta i jednog trofeja propala sezona. Iz kojeg razloga? Jednostavnog. Prošle sezone smo bili 8. i osvojili jedan trofej, doveli su Rodgersa i MOGUĆE da su nas unazadali jer smo 9. i nemamo ni jednog trofeja, ali vidjećemo na kraju sezone kakva će situacija biti.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 12 feb 2013, 00:10

glupo je vikati išta protiv rodgersa, kad lik nije odigro lošu utakmicu dugo vremena
ovo se zove sportska nesreća :)
Walk on, with hope in your hearts.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 feb 2013, 00:14

artemis77 je napisao/la:glupo je vikati išta protiv rodgersa, kad lik nije odigro lošu utakmicu dugo vremena
Nije problem posjed lopte, PROBLEM SU GOLOVI koje primamo i koje ne(dajemo).

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 12 feb 2013, 00:16

I poslije svakog poraza kao i obično opet se vraćamo na Kenny-ja. Isto isparana ploča. Eto on je kralj, šah, car, legenda, najbolji koji je ikad hodao ovom planetom, nikad se više takav neće roditi itd. itd. Samo dajte više da se ne vraćamo na njega života vam. Čovjek je u penziji, vjerovatno mu se štuca od pominjanja, ne može zaspati od štucanja.
Stvarno ne vidim smisao pominjanja njegovog imena nakon svakog poraza kad je čovjek bio i sad više nije na klupi Liverpoola.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 feb 2013, 00:20

Upravu si, zato sam se i složio s @Rtoxom.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 feb 2013, 00:22

WBA u zadnjih 6 utakmica nanizao 5 poraza i večeras skinu skalp Redsima.Unbelievable. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 feb 2013, 00:23

Ja Kennya nisam gledao kako igra fudbal, nisam ga gledao prije 20 i kusur godina kako vodi Liverpool. Imao sam 6 godina kada je sa uspjehom vodio Newcastle. Da nema wikipedije, da ga ne spominju na utakmicama Liverpoola, da ga nisam gledao na youtube bio bih potpuno ravnodušan.
Niko ga od vas nije zapamtio kao trenera Liverpoola, a kamo li igrača i sada tu kao 'današnjoj djeci je vrhunac Rafa Benitez', jednostavno komentar koji nije na mjestu.
Svaka čast forumašima koji zaključke donose po sezoni 2011/2012 ( Jedine sezone u kojoj ga se sjećaju kao trenera ) a ne onima iz perioda 1985-1991. Ja samo jednu osobu znam koja je zapamtila Kennya kao igrača i trenera, pa i on mi protiv Citya reče da se ništa u konceptu njegove igre nije promijenilo u tih 20 godina, i da se jednostavno morao povući sa klupe.
Volim ga kao osobu i kao legendu kluba, i smatram da niko od njega više ne voli Liverpool, hvala mu što je tim preuzeo u teškim trenucima i uprkos lošoj sezoni nisam ništa loše pisao o njemu sve dok me pojedinci nisu na to natjerali.
KING KENNY!

Sada je tu mladi trener koji je na početku pokušao skinuti pritisak, kako sa sebe tako i igrača, te je izjavio kako u ovoj ne treba puno očekivati. Mnogo puta smo se ove sezone uvjerili zašto je tako, tim jednostavno nema pobjednički mentalitet. *****a, realno samo je Glen kriv što je u ovoj utakmici bio totalno indisponiran, što nije primio i poslao loptu kako treba, što je Enrique X puta pogriješio i predaji lopte, što je Gerrard promašio penal, što je fudbal takva igra da će protivnik svaku tvoju grešku kazniti. Mlad je to tim, još tu treba dosta uigravanja, pa bili ovakvi ili onakvi to je Liverpool. Eto, svi imamo priliku da već sada promijenimo nick na forumu i stavio "Barcelona4ever" "Leo Messi" "CR7 RM" "Bayern <3" itd, ali sumnjam da će iko to uraditi. Zar nije zanimljivo navijati za Liverpool, meni jeste. Istina da mi je skratio 5-10 godina života ali Bože moj, bolje nego da je cigara prouzrokovala isto. :mrgreen:

Keep believing! 8-) , In Brendan I trust!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 feb 2013, 00:25

artemis77 je napisao/la:glupo je vikati išta protiv rodgersa, kad lik nije odigro lošu utakmicu dugo vremena
ja se ne sjecam kad je zadnji put on lose odigrao mozda nekad sredinom devedesetih :D
kako su svi rafu zaboravili sigurno je njemu neobicno sto ne stuca sad :mrgreen:
Volim ga kao osobu i kao legendu kluba, i smatram da niko od njega više ne voli Liverpool, hvala mu što je tim preuzeo u teškim trenucima i uprkos lošoj sezoni nisam ništa loše pisao o njemu sve dok me pojedinci nisu na to natjerali.
KING KENNY!
nemoj se ljutiti al ja odavno nisam gluplju recenicu procitao :D

zanima me kako mene neko ne natjera da volim ili mrzim nekoga...
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 feb 2013, 00:26

Opet se vraćamo na istu temu, zašto je izjavljivao da možemo ni manje ni više nego do drugog mjesta pa onda do četvrtog? Mene interesuje zašto ako NIJE očekivao puno?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 feb 2013, 00:27

Da voliš ili mrziš? Na to te niko ne može natjerati. Ali te može natjerati da navodiš neke činjenice preko kojih će druga osoba pomisliti kako nekoga mrziš ili slično. Ja sam svojim postovima možda nekoga naveo u sumnju pa je pomislio kako ne daj Bože mrzim Kennya i slično. U tome je razlika.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 4 gosta.