Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vendeta87
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la vendeta87 » 11 feb 2013, 16:12

Svaka cast!

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 11 feb 2013, 17:05

Poštovanje. Mala stvar uraditi za njega, ali mnogo ce znaciti toj familiji.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 11 feb 2013, 17:09

Edine ti si velika ljudina !!! Svaka ti cast,skidam ti kapu :!:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 11 feb 2013, 18:52

ljudina :)
YNWA!

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 11 feb 2013, 19:03

http://sportsport.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;blabla/dzeko-posjetio-mladog-sunarodnjaka-koji-vodi-zivotnu-bitku/98167
:roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2013, 20:03

Jbg tako se zove rubrika u kojoj se pisu stvari ne vezane za sport,nesta kao sto negde ima fudbalska kupusara,fudbalske zanimljivosti,sportski mozaik i slicno... ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 feb 2013, 21:52

Malo se po Sarajevu skace,malo bilijar u Predatoru,opustena varijanta :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 feb 2013, 22:42

folira se, folira :D

slika
FORZA MARŠAL !!!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 11 feb 2013, 23:52

hodža je napisao/la:folira se, folira :D

slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 feb 2013, 00:07

hodža je napisao/la:folira se, folira :D

slika
Eh sad jedan lob k'o u subotu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 feb 2013, 00:48

Moze mu se kad su ispali iz Evrope. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 12 feb 2013, 03:10

hattab je napisao/la:Pa vako ni selektor Susic nije zabijo, kakav majstorluk :D
Ne možeš porediti centarfora sa polutkom. Nije da Pape nije znao zabiti, ali njegovo je bilo da predribla čitavu ekipu ili da pogodi centarfora loptom u glavu sa 50 metara :D Ovaka golčina me najviše podjsjeća na Bajevićeve majstorije.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 12 feb 2013, 18:34

Gleda li Dzeko tekmu u srijedu

:twisted: ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 feb 2013, 13:56

http://www.ebay.com/itm/Man-City-Umbro- ... 0989700562

Edin stavio na aukciju svoje dvije majice na Ebay, i na kraju ce novac donirati u dobrotvorne svrhe ;)

Ovo je moj eBay račun, preko kojeg ću prodavati sportsku opremu koja ima veliko sentimentalno značenje za mene. Sav prihod će ići u humanitarne svrhe, a ovaj put smo se odlučili novac od, nadam se uspješne aukcije, darovati Dječijem domu Bjelave u Sarajevu... Pomozimo zajedno onima kojima je pomoć najpotrebnija, vaš Edin Džeko!!!"

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 13 feb 2013, 14:11

Pratit cu do koliko se podigne. Mozda i ja kupim (pa da me zena ubije).

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 13 feb 2013, 14:40

Edine kralju, samo tako nastavi pomagati ljudima, dragi Allah će te nagraditi!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 feb 2013, 15:06

Fakat veliki gest...koliko ono zaradjuje sedmicno u Manchesteru? jedno 125 hiljada Eura?? znaci za 2 mjeseca zaradi milion Eura, a sada prodaje svoje majice koje ce neko kupiti i taj novac ce onda ''donirati''

Bolje neka prestane koristiti twitter, instagram i ostale bez veze stvari na internetu, i ako stvarno hoce u humanitarne akcije neka onda stvarno to radi, uopste nemora davati pare, ali Dzeko je najpoznatiji i najpopularniji bh. sportas i mogao bi puno vise uraditi, ako stvarno on to hoce.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 feb 2013, 15:12

Pauk je napisao/la:Fakat veliki gest...koliko ono zaradjuje sedmicno u Manchesteru? jedno 125 hiljada Eura?? znaci za 2 mjeseca zaradi milion Eura, a sada prodaje svoje majice koje ce neko kupiti i taj novac ce onda ''donirati''

Bolje neka prestane koristiti twitter, instagram i ostale bez veze stvari na internetu, i ako stvarno hoce u humanitarne akcije neka onda stvarno to radi, uopste nemora davati pare, ali Dzeko je najpoznatiji i najpopularniji bh. sportas i mogao bi puno vise uraditi, ako stvarno on to hoce.
Ne može bez ovakvih komentara, nakon svega sto je Džeko uradio i radi ti nesto ovakvo napises. Sto javno, al vjerovatno i tajno Džeko je milion puta pokazao humanost, i zasto on ne bi koristio drustven mreže na bilo koji nacin. Svjedoci smo da mnoge poznate osobe prodaju svoje licne stvari na ovaj nacin i svi se dive tome, e kad Džeko radi ne valja.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 feb 2013, 15:42

ZOI84 je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Fakat veliki gest...koliko ono zaradjuje sedmicno u Manchesteru? jedno 125 hiljada Eura?? znaci za 2 mjeseca zaradi milion Eura, a sada prodaje svoje majice koje ce neko kupiti i taj novac ce onda ''donirati''

Ne može bez ovakvih komentara, nakon svega sto je Džeko uradio i radi ti nesto ovakvo napises. Sto javno, al vjerovatno i tajno Džeko je milion puta pokazao humanost, i zasto on ne bi koristio drustven mreže na bilo koji nacin. Svjedoci smo da mnoge poznate osobe prodaju svoje licne stvari na ovaj nacin i svi se dive tome, e kad Džeko radi ne valja.
Takvi smo mi Bosanci , uvijek trazimo kako se kaze''Dlaku u jajetu'' , ja licno Edina podrzavam , i zahvaljujem se Bogu sto je stvorio covjeka koji ima para da ne zna ni on sam koliko, koji ima slavu , al opet nije zaboravio svoju domovinu , nije zaboravio tamo negdje gdje je sve pocelo, covjka koji s toliko ljubavi prica o svojoj zemlji o svojim Bosancima ,zbog toga je on veliki sportista a jos veci covjek..Bravo DIJAMANTU !!!Svoj ovoj danasnjoj djeci koja kreniraju fudbal i sanjaju da nekad u buducnosti budu profesionalni fudbaleri, savjetujem da se ugledaju na Edina Dzeku , da im on bude putokaz kroz karijeru !!! a mi cije je vrijeme proslo , mozemo samo za 10 20 30 godina svojim unucima pricat kako je bosna imala jednog sportistu koji je klasicni primjer jednog bosanca, tvrdoglav i kad on ono nesto zacrta to tako mora bit , al opet veliki covjek humanista i veliki radnik i borac , i nadat se da ce se ta nasa djeca ugledat na Edina Dzeku ;)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 feb 2013, 15:47

Ma kakvi bosanci, uvijek se nadje neki moron koji prigovara, svugdje. Na primjer Beckham dadne citavu placu za djeciju bolnicu i opet ne valja.

Nego Pauk, koliko si ti dao za humanitarne akcije u svom zivotu? Da cujemo, ipak si ti andjeo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HariTz, mercurial i 24 gosta.