Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Pastuh
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Pastuh » 09 nov 2009, 01:12

Pa dobro, mislim da budžet tih drugoligaša ne dozvoljava "daleka" putovanja, pa zbog toga. Pa dobro, šta se čudiš, ovo je ipak BiH. U njoj se svašta može pronaći. Udruženje bi bilo pametno, ali kako da se sastanu svi lopovi zajedno. Ne želim o imenima. :mrgreen:
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 09 nov 2009, 01:15

i znali se vec sto ce se prenositi ili se jos ceka?
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 09 nov 2009, 01:22

Schlager je napisao/la:bice velez-sloboda....

to pretpostavljam,zato sto celik mora pobjediti...treba razumjeti ljude,gdje ces sad davati prenos u ovakvoj situaciji :D
sad nam i treba prenos nismo dosad krali pa netrebamo ni od sada :D :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 nov 2009, 09:46

sljedeće kolo je stvarno bezze sto se tice prenosa..jer stvarno nema ijedna dobra utakmica..

a nadam se u zadnjem kolu Zrinjski-Široki da prenose...

Široki nije bio na tv-u već dugo vremena a prvi na ljestvici.. 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

DinoTM
Kontakt:

Post Postao/la DinoTM » 09 nov 2009, 12:19

Kevin je napisao/la:sljedeće kolo je stvarno bezze sto se tice prenosa..jer stvarno nema ijedna dobra utakmica..

Mogli bi iduce kolo Siroki, da vidimo i Zvijezdu na TV, jer recimo, prenosilo se Velez - Rudar, a Rudar nije puno bolji od Zvijezde, koja se sada jos vraca nas stare staze, bio bi dobar mec za pogledati.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 09 nov 2009, 12:20

DinoTM je napisao/la:
Kevin je napisao/la:sljedeće kolo je stvarno bezze sto se tice prenosa..jer stvarno nema ijedna dobra utakmica..

Mogli bi iduce kolo Siroki, da vidimo i Zvijezdu na TV, jer recimo, prenosilo se Velez - Rudar, a Rudar nije puno bolji od Zvijezde, koja se sada jos vraca nas stare staze, bio bi dobar mec za pogledati.
nemoze prenosit zvijezdu zato sto nije potpisala za prenos

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 nov 2009, 12:29

mrzim_ulizice je napisao/la:
DinoTM je napisao/la:

pa nije ni Rudar bio..ali sumnjam da će biti Siroki iduce kolo..prije da će biti Zrinjski - Široki u zadnjem..

DinoTM
Kontakt:

Post Postao/la DinoTM » 09 nov 2009, 12:30

mrzim_ulizice je napisao/la:
DinoTM je napisao/la:

Ali se igra u Sirokom. Siroki je potpisao, nije ni Rudar potpisao ugovor, a Velez jeste, pa su prenosili ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 nov 2009, 12:31

u zadnjem kolu široki - zrinjski ili borac - SARAJEVO
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 09 nov 2009, 12:32

quote="mrzim_ulizice"]
DinoTM je napisao/la:

nemoze prenosit zvijezdu zato sto nije potpisala za prenos[/quote]
Ali se igra u Sirokom. Siroki je potpisao, nije ni Rudar potpisao ugovor, a Velez jeste, pa su prenosili ;)[/quote]
mozda i moze al je zamene bolje da prenose celik zrinski

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 nov 2009, 12:36

Mirza_Hordas je napisao/la:u zadnjem kolu široki - zrinjski ili borac - SARAJEVO
Zrinjski-Široki ;)

po meni bi bio red da i Široki bude..ipak je na prvom mjestu..za sad..

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 nov 2009, 12:58

Mislim da je najbolja utakmica sledeci vikend Portugal-BiH i da ce to prenositi :D

DinoTM
Kontakt:

Post Postao/la DinoTM » 09 nov 2009, 13:30

Schlager je napisao/la:Mislim da je najbolja utakmica sledeci vikend Portugal-BiH i da ce to prenositi :D
lol
Ja zaboravio da se ne igra iduci vikend PL :mrgreen:

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: Sramota domaćih TV kuća

Post Postao/la defender » 11 nov 2009, 15:30

Evo od danas EUROSPORT 2 na HS kablovskoj :)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 nov 2009, 19:10

antipolitika2 je napisao/la:
Pastuh je napisao/la:Čitao sam par stvari o Belminu i njegovog izgovora oko kamera. Pa gdje idu tih 6km što se za TV plačaju. Ne valja BHT nimalo, FTV reprize repriza. Otići ču na jedno mjesto te isprinitati posljedni račun, pa ću im poslati reprizu računa, pa neka onda smatraju to plaćenim. Koga više mazlumima prave. Nisu u stanju prenositi utakmice naše lige a jesu neke reprize serija iz 70-tih.
e jbg sad,tako je kako je i meni je krivo sto npr sad nisam gledao Zeljo Sarajevo najveci bh derbi pa Zrinjski Velez nije bilo također a masa ljudi bi mogla vidjeti odlican nogomet u zadnjoj utakmici,i dekor navijaca,npr Celika niti jednom nisu meni se cini prenosili a evo Veleza ce 3 put za redom,niđe veze,no u svemu tome su mutni i klubovi u kojima sjede vecinom mafijasi kojima prijenos nije cilj!
Brato, izgleda da nisi upoznat sa situacijom.

Zeljeznicar i Sarajevo su imali ponude da im se domace utakmice prenose - odbili su. Zeljeznicar pogotovo. Ali su zauzvrat ponudili da im se gostujuce utakmice prenose :-) - sam skontaj zasto.

Zrinjski isto tako.

Borac je prihvatio da se prenosi Borac - Velez jer nisu htjeli da kradu nego da igraju posteno - i pobjedili su posteno.

Velez isto tako rekao - kod nas se nece krasti - dovedite Panica, dovedite sve najbolje sudije i nek bude najbolje sudjenje pa ko pobjedi - pobjedi.

Sloboda i Celik ne znam, ali mislim da se radi o tome da ne zele prenose domacih utakmica. Tako je barem TV BiH izjavila kad su ih pitali o poteskocama ugovaranja prenosa utakmica. Rekli su "svi hoce da im prenosimo gostujuce a nedaju da im prenosimo domace".

E zato se kod Veleza prenosi evo 3 uzastopno. Velez dao ok za sve prenose - plus Borac dao ok prosle sedmice - i to ti je to.

Ovo ostalo - jasno ti je zasto ne dozvoljavaju. Ja bi da se svaka utakmica snimi i prenosi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 nov 2009, 21:26

MostaracVelezovac je napisao/la:Brato, izgleda da nisi upoznat sa situacijom.

Zeljeznicar i Sarajevo su imali ponude da im se domace utakmice prenose - odbili su. Zeljeznicar pogotovo. Ali su zauzvrat ponudili da im se gostujuce utakmice prenose :-) - sam skontaj zasto.
Koju utakmicu je Zeljo odbio da da prijenos osim derbija za koji su iz uprave trazili malo vise para? Koja interesantna utakmica se igrala na Grbavici osim sa Sirokim (ili Zrinjskim) nemam pojma pa nisu dali a oni iz Euromedije su imali nijet?

Zeljo-Siroki bilo na TV-u,
Zeljo-Zrinjski nije ali ta utakmica se nije ni spominjala kao derbi kola,
Zeljo-Rudar nije bila interesantna za TV
Zeljo-Sloboda nije bila interesantna za TV
Zeljo-Velez nije bila ni spominjana za prijenos. Prenosili su Zrinjski-Sarajevo kao derbi kola.
Zeljo-Sarajevo kao sto rekoh uprava trazila vise para

E hajde sad ti meni reci koje je to utakmice Zeljeznicar pogotovo, kako ti kazes, odbio???
Koje je utakmice Zeljo trazio da mu se prenose na strani? Borac-Zeljo je utakmica koja je najavljivana kao derbi kola ALI iz uprave Borca su odbili! I koju jos je Zeljo trazio da mu se prenosi sa gostovanja?

Celik-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Zvijezda-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Slavija-Zeljo bio prijenos
Travnik-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Borac-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Modrica-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Olimpik-Zeljo nije bilo TV prijenosa

Od SEDAM gostujucih samo JEDNA na TV-u.

Kad krenes sa prozivanjem malo razgledaj, raspitaj se, potrazi na netu pa onda kad nadjes dobre i relevantne dokaze udari a sve do kada lupas suplju nemoj ziv bio!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 nov 2009, 21:32

Stole iz Bora je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Brato, izgleda da nisi upoznat sa situacijom.

Koju utakmicu je Zeljo odbio da da prijenos osim derbija za koji su iz uprave trazili malo vise para? Koja interesantna utakmica se igrala na Grbavici osim sa Sirokim (ili Zrinjskim) nemam pojma pa nisu dali a oni iz Euromedije su imali nijet?

Zeljo-Velez je utakmica koja je bilau periodu kad je projekat "derbi kola" pauziran radi dogovora sa klubovima

Brate svaka cast na ovako objasnjenom postu !

E hajde sad ti meni reci koje je to utakmice Zeljeznicar pogotovo, kako ti kazes, odbio???
Koje je utakmice Zeljo trazio da mu se prenose na strani? Borac-Zeljo je utakmica koja je najavljivana kao derbi kola ALI iz uprave Borca su odbili! I koju jos je Zeljo trazio da mu se prenosi sa gostovanja?

Celik-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Zvijezda-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Slavija-Zeljo bio prijenos
Travnik-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Borac-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Modrica-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Olimpik-Zeljo nije bilo TV prijenosa

Od SEDAM gostujucih samo JEDNA na TV-u.

Kad krenes sa prozivanjem malo razgledaj, raspitaj se, potrazi na netu pa onda kad nadjes dobre i relevantne dokaze udari a sve do kada lupas suplju nemoj ziv bio!
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 nov 2009, 22:24

Stole iz Bora je napisao/la:

Zeljo-Velez nije bila ni spominjana za prijenos. Prenosili su Zrinjski-Sarajevo kao derbi kola.

Po izjavama pregovaraca ispred TV BiH koji su bili citirani nakon sto su prilicno nervozni izasli iz sastanka sa upravom Zeljeznicara - Zeljeznicar je ODBIO da prenosi i Zeljeznicar Velez (prvenstvenu) i Zeljeznicar - Velez kup. Dalje su isti rekli da im je cudno kako "neki" klubovi zele prenos gostujucih a ne svojih itd itd itd...

Velez je zatrazio prenos i Kup i prvenstvene utakmice.

Nakon te cudne odluke Zeljeznicara pocela je sumnja da gostovanje na Grbavici nece biti u sportskom duhu - sto se ispostavilo kao tacno. Pogotovo jer je onaj lopov iz Banovica koga svak moze za 2-3 hiljade maraka kupit podijelio 3 crvena kartona Velezu plus ostale katastrofalne kradje sudija koje je po izjavama nekih medija ponutkalo cak i gledaoce ne samo Veleza nego i Zelje "da se nasmiju nakon pojedinih odluka"...

Sve ti je to bilo u lokalnim Sarajevskim medijima prijatelju, a svima je, i meni i tebi, kristalno jasno na cijoj su strani Sarajevski mediji 80% puta.

Zeljeznicar je ukrao utakmicu kupa a i prvenstvenu utakmicu od Veleza - ne pobjedio. Za razliku od Zelje, Borac je pobjedio, casno i posteno.

Ali ove sezone Zeljeznicar se bavi nekim drugim radnjama - i ocigledno ova prica ne potice samo iz Mostara, Zenice, Tuzle itd... ocigledno vise izvora potvrdjuje istu stvar.

Ne smatraj ovo neki atak na tebe, Boze sacuvaj ili Manijake. Ja mislim da ovo nema nikakve veze s navijacima. Mislim da se cudne stvari desavaju u Zeljinoj upravi i stvari krecu cudnim tokom a puno se ljudi pravi ludim.

Ne zelim nikakve pobjede ni Veleza ni nikog drugog na bilo koji nacin - zelim samo fer i posteno. Pa druga liga - druga liga. **** ga, i to je za ljude.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 nov 2009, 22:38

MostaracVelezovac je napisao/la:
Po izjavama pregovaraca ispred TV BiH koji su bili citirani nakon sto su prilicno nervozni izasli iz sastanka sa upravom Zeljeznicara - Zeljeznicar je ODBIO da prenosi i Zeljeznicar Velez (prvenstvenu) i Zeljeznicar - Velez kup. Dalje su isti rekli da im je cudno kako "neki" klubovi zele prenos gostujucih a ne svojih itd itd itd...

Velez je zatrazio prenos i Kup i prvenstvene utakmice.

Nakon te cudne odluke Zeljeznicara pocela je sumnja da gostovanje na Grbavici nece biti u sportskom duhu - sto se ispostavilo kao tacno. Pogotovo jer je onaj lopov iz Banovica koga svak moze za 2-3 hiljade maraka kupit podijelio 3 crvena kartona Velezu plus ostale katastrofalne kradje sudija koje je po izjavama nekih medija ponutkalo cak i gledaoce ne samo Veleza nego i Zelje "da se nasmiju nakon pojedinih odluka"...

Sve ti je to bilo u lokalnim Sarajevskim medijima prijatelju, a svima je, i meni i tebi, kristalno jasno na cijoj su strani Sarajevski mediji 80% puta.
Eto recimo ja svaki dan pratim te "lokalne sarajevske medije" a sa njima i ostale i nigdje to nisam procitao. Ovo ti govorim iskreno i volio bih ako mozes da mi nadjes to da je Zeljo odbio da da prvenstvenu utakmicu protiv Veleza na TV-u. Koji su to ljudi koji su bili "nervozni" nakon sastanka? Jesi li ih ti vidio kad izlaze pa si zakljucio da su bili nervozni? Zar su to sarajevski mediji dozvolili sebi da napisu kad su vec 80% na strani znas vec koga?
O kup utakmici izmedju ova dva tima nema potrebe pisati jer ni jedna do sada nije bila na TV-u pa sto bi onda i ona sa Grbavice. Sto nije bio prijenos prve utakmice iz Vrapcica?
Na cijoj su strani "sarajevski mediji"? Mislis na strani Zelje, Sarajeva i Olimpika? Ili bez Olimpika .. :)
MostaracVelezovac je napisao/la:Zeljeznicar je ukrao utakmicu kupa a i prvenstvenu utakmicu od Veleza - ne pobjedio. Za razliku od Zelje, Borac je pobjedio, casno i posteno.
Zasto taj tvoj Velez, koji je po svim vasim pricama, za klasu jaci od Zelje nije tog istog loseg Zelju dobio u vrapcicima 2-3 razlike i tu zavrsio utakmice kupa? I tamo je Zeljo kupio sudije? O kup utakmici smo pricali danima a mozemo jos danima i nikad se necemo sloziti. Za mene je Zeljo zasluzeno prosao a za tebe je to nesto drugo.
MostaracVelezovac je napisao/la:Ali ove sezone Zeljeznicar se bavi nekim drugim radnjama - i ocigledno ova prica ne potice samo iz Mostara, Zenice, Tuzle itd... ocigledno vise izvora potvrdjuje istu stvar.
Koje price iz Tuzle i Zenice? Da nisu i Sloboda i Celik bili pokradeni protiv Zelje? Sloboda razbijena na Grbavici 4:1 a Celik dobijen u Zenici 1:0. Zar su i tu sudije placene?
J.bote, kako dani prolaze, postajete sve vise nerealni i na kraju ce i utakmica sa Slavijom u Lukavici biti "zavrsena" kao i ona u Modrici i Gradaccu koje smo izgubili. Vjerovatno su i te kupili ali igraci "nisu znali" .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 13 nov 2009, 22:48

Za ovoga veležovca što uzima svetu riječ ZRINJSKI u usta- nemoj više.
Kada je Zrinjski "branio" prijenos iz Mostara???
Bio je prijenos protiv Slobode- nadigrali ih i pobijedili zasluženo.
Bio prijenos protiv Sarajeva- lakrdija suđenje- obje ekipe nezadovoljne suđenjem.

Jedino možda je Zrinjski "branio" prijenos protiv Slavije. Ali i ta ti priča pada u vodu: odigrali smo 0-0 sa njima ;)

Vidim da ti je i Stole fino "šuknuo". . .
Bravo Stole ;)
Titula po sezoni. . .

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, kolezeljovac i 20 gostiju.