Ma nisu se jos uklopili Cygrynskiy i Pique vidis da ih Guardiola pokusava uigrat a Pique je dobar u brzoj igri znas da on samo neke klizece radi veceras je bio malo nezainteresovan i bio je i umoran sigurno od Kazana.Za Cygrynskog neznam kakavje u igru na travi.amerosm je napisao/la:Pa dobro i nije bilo potrebno da igraju maksimalno ozbiljno. Mislim da nas sada ocekuju vaznije utakmice, i u prvenstvu i LP pa nek tu daju svoj maksimum.CRNI_SA je napisao/la:nije barca dala 30% svojih mogucnostiasistencija ibre
dobro je na kraju 4-2
Sada da je iznesem svoje neko vidjenje. Kao prvo kad Chygrinsky i Valdes imaju loptu mene panika hvata ne znam kako je Vama ali u mene je taj osjecaj. Mislim da lose stojimo kad na stoperskim pozicijama igraju on i Pique, jer su po svemu slicni stoperi, jaki u skoku, a slabi pri brzoj igri na travi, gdje je opet Pique u velikoj prednosti u odnosu na Chygrinskog. A sto se tice Valdesa on je posebna prica, za njega ne trebam puno pricati. Dalje sto me zabrinjava, ne znam jeste li vi primjetili da kad je Messi postigao gol, da su mu svi prisli da cestitaju osim Ibrahimovica, nadam se da nije tu neka obostrana ljubomora u pitanju, jer bi to bio veliki problem.
I na kraju imam jednu pozitivnu stavku da iznesem. Vidim da su svi bili kod frizera, sto je za pohvalu jer kad bude derbi bit ce i tu modni kreatori, pa mozda otmemo nagradu koja je bila namjenjena Realu.![]()
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
Ibrahimoviću sedam dana pauze
Šveđanin se ozlijedio iznudivši penal u 86. minuti, te je konačno u 89. napustio travnjak. Barcelona je, s obzirom da je trener Pep Guardiola obavio sve tri izmjene, završila utakicu s deset nogometaša na travnjaku.
Prema prvim informacijama, švedski je 28-godišnji centarfor istegnuo bedreni mišić te će morati mirovati sljedećih sedam dana.
Obzirom da je ionako na rasporedu reprezentativna pauza, ta ozljeda ne bi trebala imati ozbiljnijih posljedica po katalonski klub.
Šveđanin se ozlijedio iznudivši penal u 86. minuti, te je konačno u 89. napustio travnjak. Barcelona je, s obzirom da je trener Pep Guardiola obavio sve tri izmjene, završila utakicu s deset nogometaša na travnjaku.
Prema prvim informacijama, švedski je 28-godišnji centarfor istegnuo bedreni mišić te će morati mirovati sljedećih sedam dana.
Obzirom da je ionako na rasporedu reprezentativna pauza, ta ozljeda ne bi trebala imati ozbiljnijih posljedica po katalonski klub.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Niste odigrali ovu utakmicu na svom nivou. Pogotov blijeda igra je bila poslije gola Mallorce,dosta netipicno za vas ..Priznajte da vam je pomogao onaj drugi pogodak Pedra poslije 3 izvrsne intervencije golmana gdje ste imali puno srece.Ipak ste u drugom poluvremenu ubacili Xavija i Iniestu i to je bilo to 
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
- nidjo_barca
- Kontakt:
a da je bilo savrseno,nije,da je bilo lose,nije.Solidno,igralo se kolko treba.Dominaciju smo imali i napadali,a nisu igrali od pocetka Xavi, Messi i Iniesta.Al,uvijek moze bolje.Nade je napisao/la:Niste odigrali ovu utakmicu na svom nivou. Pogotov blijeda igra je bila poslije gola Mallorce,dosta netipicno za vas ..Priznajte da vam je pomogao onaj drugi pogodak Pedra poslije 3 izvrsne intervencije golmana gdje ste imali puno srece.Ipak ste u drugom poluvremenu ubacili Xavija i Iniestu i to je bilo to
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Nade je napisao/la:Priznajte da vam je pomogao onaj drugi pogodak Pedra poslije 3 izvrsne intervencije golmana gdje ste imali puno srece.
potrudit cemo se da u buducnosti ne zabijamo golove kako ne bi imali vise takve pomoci, jer zaista je nepravedno bilo sto smo zabili go, i ja sma misljenja da su trebali ostati na 1:1 pa da ih onda vidimo. Samo ne znam ybg opet da smo imali igru, a ne rezultat onda bi se ovdje pojavili na forumu oni sto govore kako Barca samo dodaje loptu, a ne zabija golove. Al definitivno trebaju pokusati sa nedavanjem golova, jer sam i ja primjetio da kada dadnu go onda igraju jos bolje, sto je nepravedno prema protivniku. Mozda bi cak i UEFA ovdje mogla reagovati
A i upravu si da su imali srece kod onog gola, mislim stvarno ko bi ocekivao da padne onakav go nakon sto 4 puta pucaju sa 5-7 metara i golman je vadi. Da su se makar i svi ostali igraci izredali i opucali na go moglo bi se reci da je go zasluzen, a ne na srecu ovako
Al zato je kako rece objektivni komentator na Hayatu: Mallorca sasvim zasluzeno dosla do izjednacenja, vec nakon sto su prvi put prisli golu.
Oplakah od smijeha. Upravu si mozda bi FIFA protiv nas trebala uvesti zakon da svaka utakmica pocinje s rezultatom 3-0 za protivnika.BHGazija je napisao/la:Nade je napisao/la:Priznajte da vam je pomogao onaj drugi pogodak Pedra poslije 3 izvrsne intervencije golmana gdje ste imali puno srece.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
potrudit cemo se da u buducnosti ne zabijamo golove kako ne bi imali vise takve pomoci, jer zaista je nepravedno bilo sto smo zabili go, i ja sma misljenja da su trebali ostati na 1:1 pa da ih onda vidimo. Samo ne znam ybg opet da smo imali igru, a ne rezultat onda bi se ovdje pojavili na forumu oni sto govore kako Barca samo dodaje loptu, a ne zabija golove. Al definitivno trebaju pokusati sa nedavanjem golova, jer sam i ja primjetio da kada dadnu go onda igraju jos bolje, sto je nepravedno prema protivniku. Mozda bi cak i UEFA ovdje mogla reagovati![]()
![]()
![]()
A i upravu si da su imali srece kod onog gola, mislim stvarno ko bi ocekivao da padne onakav go nakon sto 4 puta pucaju sa 5-7 metara i golman je vadi. Da su se makar i svi ostali igraci izredali i opucali na go moglo bi se reci da je go zasluzen, a ne na srecu ovako![]()
Al zato je kako rece objektivni komentator na Hayatu: Mallorca sasvim zasluzeno dosla do izjednacenja, vec nakon sto su prvi put prisli golu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- -Barcelona-
- Kontakt:
NOTW: Barcelona kupuje Rooneyja u najskupljem transferu ikad?
Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney (24) mogao bi sljedećeg ljeta postati član Barcelone i ujedno najplaćeniji nogometaš današnjice, piše News of the World...
Tako je navodno aktualni španjolski i europski prvak za Rooneyja spreman platiti čak 95 milijuna eura, što je milijun eura više no što je najveći Barcelonin rival Real Madrid platio za Cristiana Ronalda ljetos i učinio ga najskupljim nogometašem.
Karta na koju je Barcelona spremna odigrati je veliko zaduženje Manchester Uniteda, koji bi prodajom najcjenjenijih igrača sanirao barem djelić svojih dugova. Ali News of the World također piše da je veliko pitanje želi li Rooney napustiti klub s Old Trafforda za koji ga ugovor veže do lipnja 2012. godine.
“United nije imao izbora kada je Ronaldo u pitanju jer je on htio otići na Santiago Bernabeu, ali Alex Ferguson se nada da će Rooney pokazati manju želju za odlaskom”, navodi britanski tabloid.
Činjenica koja ide u prilog ostanku igrača na Old Traffordu je da Rooneyjeva žena Coleen nedavno rodila njihovo prvo dijete, te da bi zbog obiteljske povezanosti mogla sabotirati odlazak u inozemstvo.
tesko da ce od ovoga ista da bude
Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney (24) mogao bi sljedećeg ljeta postati član Barcelone i ujedno najplaćeniji nogometaš današnjice, piše News of the World...
Tako je navodno aktualni španjolski i europski prvak za Rooneyja spreman platiti čak 95 milijuna eura, što je milijun eura više no što je najveći Barcelonin rival Real Madrid platio za Cristiana Ronalda ljetos i učinio ga najskupljim nogometašem.
Karta na koju je Barcelona spremna odigrati je veliko zaduženje Manchester Uniteda, koji bi prodajom najcjenjenijih igrača sanirao barem djelić svojih dugova. Ali News of the World također piše da je veliko pitanje želi li Rooney napustiti klub s Old Trafforda za koji ga ugovor veže do lipnja 2012. godine.
“United nije imao izbora kada je Ronaldo u pitanju jer je on htio otići na Santiago Bernabeu, ali Alex Ferguson se nada da će Rooney pokazati manju želju za odlaskom”, navodi britanski tabloid.
Činjenica koja ide u prilog ostanku igrača na Old Traffordu je da Rooneyjeva žena Coleen nedavno rodila njihovo prvo dijete, te da bi zbog obiteljske povezanosti mogla sabotirati odlazak u inozemstvo.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Samo sanjajte.Mozda da ode u zamjenu s Messijem,al MOZDA. I da,što se ovih dugova tiče,vjerujte da nemaju nikakve osnove. Jer mnogi neznaju kako stoje stvari. Hajd kad neki od forumaša to kaže,OK,al kad mediji kazu,onda se mogu samo nasmijati.-Barcelona- je napisao/la:NOTW: Barcelona kupuje Rooneyja u najskupljem transferu ikad?
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
- -Barcelona-
- Kontakt:
- TheManiacs
- Kontakt:
Karta na koju je Barcelona spremna odigrati je veliko zaduženje Manchester Uniteda, koji bi prodajom najcjenjenijih igrača sanirao barem djelić svojih dugova. Ali News of the World također piše da je veliko pitanje želi li Rooney napustiti klub s Old Trafforda za koji ga ugovor veže do ljeta 2012. godine.
United nije imao izbora kada je Ronaldo u pitanju jer je on htio otići na Santiago Bernabeu, ali Alex Ferguson se nada da će Rooney pokazati manju želju za odlaskom, navodi britanski tabloid.
HEBO REAL OC`M !
Karta na koju je Barcelona spremna odigrati je veliko zaduženje Manchester Uniteda, koji bi prodajom najcjenjenijih igrača sanirao barem djelić svojih dugova. Ali News of the World također piše da je veliko pitanje želi li Rooney napustiti klub s Old Trafforda za koji ga ugovor veže do ljeta 2012. godine.
United nije imao izbora kada je Ronaldo u pitanju jer je on htio otići na Santiago Bernabeu, ali Alex Ferguson se nada da će Rooney pokazati manju želju za odlaskom, navodi britanski tabloid.
HEBO REAL OC`M !
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-Barcelona- je napisao/la:NOTW: Barcelona kupuje Rooneyja u najskupljem transferu ikad?
najprecjenjeniji igrac ikada dobar je ali ima bar 10 napadaca boljih od njega npr,, torres ili aguero su pravi igraci za barcu ostali nemaju sta traziti na camp nou
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Aguero ni u snu nije bolji igrac od Rooneya. Dobar je Rooney, ali brate 95 miliona
Pa nismo mi sugavci iz madrida.
Pa nismo mi sugavci iz madrida.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Rooney ? dobar nema sta,al ni u snu ne bi dao 95 miliona,to nije politika Barce,tako da nista od tog nema.
I da,osim ako ne dodje neki ludi predsjednik tipa Perez,ali opet,tesko da do ovog dodje...
I da,osim ako ne dodje neki ludi predsjednik tipa Perez,ali opet,tesko da do ovog dodje...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
-
ibra_barca
- Kontakt:
nema od toga nista, jer barcelona nije luda da placa tolike pare za jednog igraca, to su obicne spekulacije, bolje je kupiti 20 super talentovanih igraca za te pare, pa neka 5 postanu igraci, bolje i to nego jednog kupiti i u njega nadu ulagati, uostalom on te pare barceloni nebi nikad ni vratio, jer nije on sminker kao ronaldo, pa da imas od njega neke reklamacije...
...rob do bagro...
hehehehe...Perez je još luđiiiiiiiSantiago_Bernabeuo je napisao/la:ni perez nije lud da daje za shreka tolikonidjo_barca je napisao/la:Rooney ? dobar nema sta,al ni u snu ne bi dao 95 miliona,to nije politika Barce,tako da nista od tog nema.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
eto nama robinha 100% 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Evo i ja pročitah...Robinho-Ibrakadabra-Messi,a iza dva genija Iniesta i Xavi...Allahu dragi ko će to zaustaviti...Niko osim TebeCRNI_SA je napisao/la:eto nama robinha 100%
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
-
love messi
- Kontakt:
kuku zaustavite genocid nad drugim ekipama 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Robinho 100% dolazi u januaru aBd...Nova gorka pilula za frankovce je spremna 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.