staragarda je napisao/la:zabij se u tu svoju kasabu i psssttt...SLOBODA i kad se ugasi za naredna 2 vijeka za vas i taj vas pokusaj od kluba ce bit nedosanjani san....i niko vas nije vrijedzao...na selu zive seljaci...a vi se u skladu sa tim i ponasate...ako ti sta nije jasno javi na PPnino hrastek je napisao/la:E moji Tuzlaci mozda se sjetite sad mene kad sam govorio sta ce vam biti s klubom inace sam iz gracanice,kad sam govorio za ibrakovica sta ce da vam radi vi ste me ubijali na forumu kako nisam upravu i nema kako me niste nazivali mene i nas klub bratstvo,a tek sta ste pricali vi,kovacevic,karic posle utakmice u gracanici pa to i dan danas ne mogu da vjerujem,vi gradjani uletite na teren i bratstvo plati 3000 km kazne i opet vas nigdje nisu spomenuli inace gradjane mi vas tako nazivamo a mi smo za vas seljaci,i bili ste zapeli za tu utakmicu dok niste skonatli realnost vase ekipe npr vi izgubite kuci od branitelja a bratsvo u gracanci im da 5 komad za 45 min...i eto posle svega vidi sta bi bratstvo krece pripreme sa podmladjenim sastavom djece po 16 god i naravno sa redovnim mjesecnim primanjima koja su odlicna za ovaj rang a vidi gdje ste vi dosli bas na ono mjesto gdje sam vam ja govorio da ce te zavrsit i sve vam, se vrati to sto ste svakog ponizavali kad god ste mogli...nije gracanica,lukavac,banovici itd nisu to sela kao vi nazivate vec ste seljaci i krkani vi kako se ponasate,,i sam buduci predsjednik vas je reko da ste vi u prosli 10 god naneli stete svom klubu 200000 km pa sta je onda za vas bio problem ono sto ste utrcali na teren u gracanici niste jer tu ste vi JAKI![]()
,PUNO POZZ iz gracanice i MOZDA dodjemo igrati 2 kolo ako budete postojali i mozda nas budete molili da vam SELO pusti..
A vidi care gdje su kasabe a gdje ste vi jadni bjednici gradski...