Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la harishp » 09 nov 2009, 04:30

Trasimaco je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Po svemu sudeci u Lisabonu odbrana bi izgledala ovako:Desno Jahic,Stoperi Nadarevic i Milenkovic,Lijevo Spahic.
Po svemu sudeci, ja ne vjerujem tim tvojim medijima. :mrgreen: Kad bi ovo bila istina, to bi znacilo da necemo biti u formaciji 3-5-2, vec 4-4-2. A ja licno nesto i nemam povjerenja u Milenkovica na mjestu stopera.
Ma najprovidnije je sto Spahic nikad u svom zivotu nije igrao lijevog beka.Desnog da ali lijevog nikada :lol:
Kad se mulja onda se mulja da ne bude bas vidljivo ili uocljivo :mrgreen:
P.S Iskreno receno kad ga i Ciro vidi nece imati plaho puno povjerenja 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 nov 2009, 04:58

Zao mi je @santiago ali slabo se sjecas.Spahic da igra lijevog beka pokraj musica klasicnog lijevaka nema sanse.
Baljic je bio lijevo krilo.I tu se sva prica zavrsava. ;)
U stvari mjenjao ga u 46 minuti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 nov 2009, 05:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 nov 2009, 05:00

harishp je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Po svemu sudeci u Lisabonu odbrana bi izgledala ovako:Desno Jahic,Stoperi Nadarevic i Milenkovic,Lijevo Spahic.
Po svemu sudeci, ja ne vjerujem tim tvojim medijima. :mrgreen: Kad bi ovo bila istina, to bi znacilo da necemo biti u formaciji 3-5-2, vec 4-4-2. A ja licno nesto i nemam povjerenja u Milenkovica na mjestu stopera.
Ma najprovidnije je sto Spahic nikad u svom zivotu nije igrao lijevog beka.Desnog da ali lijevog nikada :lol:
Kad se mulja onda se mulja da ne bude bas vidljivo ili uocljivo :mrgreen:
P.S Iskreno receno kad ga i Ciro vidi nece imati plaho puno povjerenja 8-)

Emoj harise ti veze nemas cuj Spahic nije nikad igrao lijevog beka,pa imas li ti oci to mu je prirodna pozicija,na toj je poziciji igrao u Lokomotivi.Sad si dokazao da veze nemas,al nebitno .Malo sam se nasalio neka mi ostala raja neuzme za zlo.

pozz

A ti Harise iskljuci ponekad pc ili ga ostavi na stand by pregorice ti! :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 nov 2009, 05:04

Cuj @Torina grdne rane i konte :lol:
Uvjek si on-line a drugima pripametujes :D .
Vojnik o skracenju a **** o postenju.
Lijevi bek :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 nov 2009, 05:17

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Cuj @Torina grdne rane i konte :lol:
Uvjek si on-line a drugima pripametujes :D .
Vojnik o skracenju a **** o postenju.
Lijevi bek :lol:
Pa kad je Barberez mogo igrati stopera,,spahic je davno igrao lijevo beka.. :mrgreen: a u Lokamativi je igrao i desnog,lijevog,stopera i zadnjeg veznog...nije jos branio i igrao centrafora :mrgreen:
Dobro,bogzna to si u pravu.
Zato smo vazda i bili naebali zbog tog tumbanja.
Kod Rusa moze svasta ali to niko normalan i ne racuna.Onakvog igraca staviti u rezervni sastav :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 09 nov 2009, 07:36

Golemo bi bilo 'vako nesto....

-------------------------Hasagic---------------------------
Jahic----------Nadarevic------Milenkovic--------Spahic
-------------------------Rahimic---------------------------
Ibricic----------------Bajramovic---------------Salihovic
---------------------------------------Miske----------------
----------------Dzeko---------------------------------------

Klupa:

Begovic
Berberovic
Vladavic
Muratovic
Medunjanin
Pjanic
Ibisevic
Muslimovic

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 nov 2009, 09:48

Ponos Torina je napisao/la:Kako prenose mediji bliski meni!
Ninoslav Milenkovic clan Kiparskog prvoligasa (Enozis Paralimni)u Lisabonu bi trebao poceti od prve minute,kako saznajemo od saradnika bliskom Miroslavu Blazevicu ovaj robusni stoper bi trebao da ima najveci zadatak u Lisabonu,a to je Cuvati Ronalda(u slucaju da zaigra) ili Leidsona(SP.Lisabon) sto dalje od gola BIH.Prema rijecima jednog od trenera BIH Reprezentacije oni su pratili neke utakmice na kojima je igrao Milenkovic i zadovoljni su onim sto su vidjeli.
Po svemu sudeci u Lisabonu odbrana bi izgledala ovako:Desno Jahic,Stoperi Nadarevic i Milenkovic,Lijevo Spahic.

Najaci komentar na sajtu N.Milenkovica

Ja i moj brat ne spavamo dobro otkad nisi u reprezentaciji...Kad smo vidjeli da si ponovo na spisku bili smo mnogo sretni...
Idemo po pobjedu Nino

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: 8-)
e majstore, ako milenkovic zaigra u poctnih 11, ja necu htjeti gledati utakmicu, to nije bio igrac kad je bio ''na vrhuncu karijere'', a kamoli sada!!
Volim te Bosno!!!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 09 nov 2009, 10:14

jasno je da zele da im dodje ronaldo ako nista da mi moramo praviti razlicite formacije sa i bez ronalda ali i da strahujemo da li ce momak igrati i u zenici. Vidi se da je počeo pravi mali psihološki "rat".
[quote="BoSna_pLayA"][quote="Santiago_Bernabeuo"][quote="Zenga"]Golemo bi bilo 'vako nesto....

-------------------------Hasagic---------------------------
Jahic----------Nadarevic------Milenkovic--------Spahic
-------------------------Rahimic---------------------------
Ibricic----------------Bajramovic---------------Salihovic
---------------------------------------Miske----------------
----------------Dzeko---------------------------------------

ovo zgleda ok ali se nece tako igrati. ciri će biti bitno da sacuva svoj gol. enigma za sve nas je milenkovic kojeg je ciro , ne zaboravite, pozvao preko emira spahica(nesto slicno se desilo sa nadarevicem).no čisto sumnjam u 442 opciju, berberovic- ako je dobar i ako igra on se doci na mjesto ibričića a ibričić nekog polušpica.mislim da ce bajramović početi ispočetka a muratovića čiro stavlja sto razbija sredinu i sto ima iskustva i sto veoma rijetko ide naprijed. ali što jest jest- ispuše se dobro i malo je van forme ( mislim da je i on toga svjestan te je htio napustiti repku prije baraza)
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

dubrave
Kontakt:

Post Postao/la dubrave » 09 nov 2009, 10:22

U Bosni se čudan glas pročuo da je Džeko Ronalda razvaliooooo.
Čuj Zvjezdane Zjezdane Ronaldo sad ispade. Čuj Zvjezdane Zvjezdane Ronaldo sad ispade.
oooooooooooooohhhhhhhhhhhhooooooooooooo.

dubrave
Kontakt:

Post Postao/la dubrave » 09 nov 2009, 10:29

Pozdrav ljudi.
Ja sam novi ovdje. Samo da kežem da bi dao godišnju platu da BiH prođe na svjetsko pa makar ja u to vrijeme jeo samo krompir. hehe Nije bitno koji sastav će igrati ja vjerujem i ubijeđen sam u to da ko god bude igrao da će ostavit srce na terenu. Ja sam ponosan na naše Zmajeve i vjerujte da sam prvi put u životu ponosan na reprezentaciju i kad izgubi. Jednostavno i da se ne plasiraju na prvenstvo mi smo postali svjetska vele sila.
Svaka čast našim momcima ja stvarno mislim da zbog njih vrijedi živjet u ovoj našoj prelijepoj BiH.
Još jednom pozdrav svima.

dubrave
Kontakt:

Post Postao/la dubrave » 09 nov 2009, 10:31

Put do Zenice 50 KM.
Ulaznica za tekmu 40 KM.
Ostali troškovi uz to 30 KM.
Gledati Portugalce kako plaču posle utakmice NEPROCJENJIVO.
Neke se stvari jednostavno ne mogu kupit novcem!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 09 nov 2009, 10:58

Spremite se na ovaj scenarij:

Sudija je dao znak da utakmica počne.
03' min - na terenu se nista ne desava obe ekipe igraju bojazljivo - pocetno ispitivanje snaga
05' min - prva poluprilika, Misimovic proigrao na Dzeku, ovaj nespretno suta, sudija je trebao svirati faul na 18m
09' min - Pepe ulazi zestoko u Misimovica, sudija bi trebao pokazati crveni, zavrsava se s opomenom
11' min - portugalci prekidaju igru na terenu, Misimovic opet dobio udarac - sudija pustio da se nastavi igra, bio faul
15' min - Dzeko pada u 16m, ali sudija odmahuje rukom, penal cist ko suza, nasi se bune, Misimovic dobija zuti
22' min - Pepe dobija zuti, Misimovic ostao da lezi na zemlji, nastala je guzva na sredini terena
23' min - Sudija dodjeljuje zute Decu i Spahicu zbog koskanja, uzrok faul na Mismovicem
30' min - portugalci pogadjaju stativu, Hasagic nespretan
33' min - Pogibljeni start nad Dzekom, Carvalho dobija usmenu opoemnu
34' min - zuti dobija Dzeko zbog prigovora
40' min - Deco presjeca napad, rusi Ibricica, sudija pusta prednost, Pepe lomi Misimovica, sudija odmahuje rukom
41' min - prekid utakmice, Misimovic lezi na terenu, koskanje na sredini, sudija pokazuje crveni Pepeu i Spahicu
45' min - svi cekaju poluvrijeme, igra se na sredini terena prljavo sa puno sitnih faulova
48' min - Nani iz ofasajda izlijece sam pred golmana, Hasagic ga rusi, penal - sudija pokazuje crveni
49' min - nasi se bune za ofsajd, Rahimic dobija zuti za prigovor
50' min - Deco pogadja za 1:0, izasao Ibricic, usao Supic

Poluvrijeme

Dalje ne zelim ni da pisem....
Al sudije ce ga usrati samo tako...

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 09 nov 2009, 11:15

xavi26 je napisao/la:
Ninoslav Milenkovic clan Kiparskog prvoligasa (Enozis Paralimni)u Lisabonu bi trebao poceti od prve minute,kako saznajemo od saradnika bliskom Miroslavu Blazevicu ovaj robusni stoper bi trebao da ima najveci zadatak u Lisabonu,a to je Cuvati Ronalda(u slucaju da zaigra) ili Leidsona(SP.Lisabon) sto dalje od gola BIH.Prema rijecima jednog od trenera BIH Reprezentacije oni su pratili neke utakmice na kojima je igrao Milenkovic i zadovoljni su onim sto su vidjeli.
Po svemu sudeci u Lisabonu odbrana bi izgledala ovako:Desno Jahic,Stoperi Nadarevic i Milenkovic,Lijevo Spahic.

Ja i moj brat ne spavamo dobro otkad nisi u reprezentaciji...Kad smo vidjeli da si ponovo na spisku bili smo mnogo sretni...
Idemo po pobjedu Nino

e majstore, ako milenkovic zaigra u poctnih 11, ja necu htjeti gledati utakmicu, to nije bio igrac kad je bio ''na vrhuncu karijere'', a kamoli sada!!
svaka cast.slazem se sa tobom ,kakav milenkovic ljudi,citam cuva ce ronalda,ako ga on bude cuvao taj ronaldo,iako ne bude igrao bice igrac utakmice,samo zato ako ga on bude cuvao.
VOLIM TE ŽELJO

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 09 nov 2009, 11:21

jordan 23 je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:

Idemo po pobjedu Nino

svaka cast.slazem se sa tobom ,kakav milenkovic ljudi,citam cuva ce ronalda,ako ga on bude cuvao taj ronaldo,iako ne bude igrao bice igrac utakmice,samo zato ako ga on bude cuvao.

ja se ne slazek,mislim da nino moze dobro odraditi zadatak,on ce biti motivisan i mislim da bas on moze biti covjek koji ce ocvrstiti nasu zadnju liniju,dati sigurnost i hrabriti momke..to je moje misljenje i moj osjecaj,samo ja nisam siguran da ce on poceti utakmicu..

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 09 nov 2009, 11:24

hz1987 je napisao/la:Spremite se na ovaj scenarij:

03' min - na terenu se nista ne desava obe ekipe igraju bojazljivo - pocetno ispitivanje snaga
05' min - prva poluprilika, Misimovic proigrao na Dzeku, ovaj nespretno suta, sudija je trebao svirati faul na 18m
09' min - Pepe ulazi zestoko u Misimovica, sudija bi trebao pokazati crveni, zavrsava se s opomenom
11' min - portugalci prekidaju igru na terenu, Misimovic opet dobio udarac - sudija pustio da se nastavi igra, bio faul
15' min - Dzeko pada u 16m, ali sudija odmahuje rukom, penal cist ko suza, nasi se bune, Misimovic dobija zuti
22' min - Pepe dobija zuti, Misimovic ostao da lezi na zemlji, nastala je guzva na sredini terena
23' min - Sudija dodjeljuje zute Decu i Spahicu zbog koskanja, uzrok faul na Mismovicem
40' min - Deco presjeca napad, rusi Ibricica, sudija pusta prednost, Pepe lomi Misimovica, sudija odmahuje rukom
41' min - prekid utakmice, Misimovic lezi na terenu, koskanje na sredini, sudija pokazuje crveni Pepeu i Spahicu
45' min - svi cekaju poluvrijeme, igra se na sredini terena prljavo sa puno sitnih faulova
48' min - Nani iz ofasajda izlijece sam pred golmana, Hasagic ga rusi, penal - sudija pokazuje crveni

Poluvrijeme

prddddddddddddddddddddd....... :!: :lol:
Kahva, Kava, Kafa!

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 09 nov 2009, 11:27

Ja sve nesto kontam da ce sudije biti na nasoj strani...

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 09 nov 2009, 11:33

hooligan_SA je napisao/la:Ja sve nesto kontam da ce sudije biti na nasoj strani...
heh,samo ti kontaj..nema sanse za to,pogotovo ne u portugalu gdje ce nam dati zute 5-6 glavnih igraca,da u slucaju losijeg rezultata tamo mogu se nadati u zenici sta postici...a to se samo nadaju jer jos nisu igrali na NASEM POLJU..nemaju sanse ovdje ni kad bi igrali protiv juniora celika.. :D

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 09 nov 2009, 11:40

hz1987 je napisao/la:Spremite se na ovaj scenarij:

Poluvrijeme

Dobar scenario,samo mi je zao Misimovica,ubise ga,jadan on ako bude ovakav scenario na tekmi:DD

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 nov 2009, 12:03

kud portugalu ne igra sergio ramos :mrgreen: a ni pepe nije nista bolji carvaljo je dobar ali je spor bre, moja prognoza da ce vedo briljirati imam neki osjecaj :? ako bude igrao mislim da je bolje da igramo sa 2 spica i trazimo taj gol nego da nesto mi ganjamo rezultat u zenici pa da nam bude kao protiv spanije :oops:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 nov 2009, 12:08

evo citam real neda da ronaldo putuje u portugal :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.