Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

miki_92
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la miki_92 » 04 feb 2013, 00:11

Mirsad94 je napisao/la:Dosao mi rodjak, stariji je malo i kaze hajd šaltaj kanale na tv da vidim jel imamo iste. I dolazim ja do
slika i kaze on a imam i taj AZIL stalno neke životinje na njemu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:
kad smo vec kod TV kanala ja imam komsiju koji za Hayat kaze Yahat :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 04 feb 2013, 00:12

Kad sam se vratio 2001 na svoje u skoli ucili samo Ruski a ja sam do tada u skoli imao Engleski
I nadju oni nama neku nastavnicu i mi se organizujemo po nekoliko iz svakog razreda i na nastavu
KAd su uveli onaj deveti razred sve nas spoje i morali smo tu godinu uciti oba jezika

I tako u devetom razredu svako od nas imao zadatak da napise sastav na engleskom kod kuce i da donese u skolu za ocjenu ( malo je ovo bilo lagano al eto zbog tih sto prvi put uce )

Molio mene ovaj jedan Sasa da mu sastavim i ja onako uzmem papir i napisem neku glupost pa reko ti prepisi ovo u svesku i pokazi nastavnici
Napisao ja nesto u fazonu "I like to fuck my mother and sister" :D

i tako mi dosli na cas prozva njega nastavnica a on jadnik ustaje sa osmijehom nosi onu svesku gleda u mene i ocima se zahvaljuje .
Uze nastavnica da procita ono i odmah pocrveni i poce pitati njega ono ljutitio " Ko ti je pisao ovo ?" a on ko iz topa a i iz straha "Nije niko nastavnice matere mi jest mi malo samo sestra pomogla oko pravopisa " :lol:

I ona njemu objasni da nije to dobro i da ima vremena do sledeceg casa da ispravi
na kraju sam se sazalio i napisao mu sastav za trojke :D ( al nakon sto sam otisao kuci i skino mokre pantole) :D
Thomas Müller - Fußballgott

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 feb 2013, 00:19

U trecem srednje, nama doso novi profa, ono mlad pravo, dobro nekih 30-ak godina ali izgleda kao dijete maltene, sitan. I ono, prava raja profesor, zeza se stalno. I stojimo na malom odmoru nas trojica sa njim pricamo gluposti. Kad ide profesor fizike, ono fosil maltene, i dodje do nas, i kaze ovom profesoru jer je bio prvi do njega: 'sine, de ako nije problem donesi mi jedan burek, produzenu sa mlijekom i evo ti kupi sebi sendvic'. Profesor jadan ga gleda ne zna sta ce, a mi se povaljali od smjeha. :lol:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 feb 2013, 00:19

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: plač

malo mi sestra pomogla oko pravopisa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

caki
Kontakt:

Post Postao/la caki » 10 feb 2013, 01:01

bili ja i raja mi u gradu,i sad otisli do pekare da kupimo nesto da prezalogajimo :D i sad,jedemo mi,i stade pokraj pekare auto,neko ford nesto,vozi zena,covjek pored sjedi i dvoje djece sjedi pozadi,i sad izlazi frajer iz auta i hoda,kad mu spadose pantalone :lol: :lol: :lol: :lol: navuce ih lik i pobjeze u pekaru :D :D :D :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 feb 2013, 01:15

Moguce da sam pisao ovo vec, al nebitno. Ima par godina, ja sa drugom otisao do pekare, ono navece oko 10 sati. I vracamo se mi, hodamo pricamo ovo ono, kad, preko puta ceste neki lik upo na guzicu, olesio se frajo postenski, i vice nekom momku koji ide prema njemu: "PAZI SLON, YEBO TE BOG, AAAAAAAAAAA!!!". Znaci ja sam lego na trotoar od smjeha. :lol: :lol: :lol:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 10 feb 2013, 23:43

Sad mi pade na um, cura jedna kod nas u gradu objavila sliku i opis slike:" Kamenica OLD day, OLD night" (Naložila se na onu pjesmu All day, all night) :D
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 feb 2013, 00:01

Dex je napisao/la:Sad mi pade na um, cura jedna kod nas u gradu objavila sliku i opis slike:" Kamenica OLD day, OLD night" (Naložila se na onu pjesmu All day, all night) :D
Jel' to neka iz Zdica ? :mrgreen:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 feb 2013, 00:03

neo je napisao/la:
Dex je napisao/la:Sad mi pade na um, cura jedna kod nas u gradu objavila sliku i opis slike:" Kamenica OLD day, OLD night" (Naložila se na onu pjesmu All day, all night) :D
Jest :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 feb 2013, 15:15

Nisam ja doživio, ali mi priča jaran koji ide na faks s jednim našim jaranom iz srednje :mrgreen:

Uglavnom, bila je informatika i frajer poludio (inače s njim se možeš smijati dan-noć) i pita asistenticu "Kad završavamo više?", asistentica pogleda na sat i kaže "Za pet minuta", a jaran će na to "Požurite, moram predati hatmu" :lol: :lol:

Ja plako kad sam ovo čuo :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 feb 2013, 15:42

Carlo je napisao/la:Nisam ja doživio, ali mi priča jaran koji ide na faks s jednim našim jaranom iz srednje :mrgreen:
To isto ko da pričaš da je dobro hebat, nisi, al su ti pričali i dobro je :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 feb 2013, 16:34

Carlo je napisao/la:Nisam ja doživio, ali mi priča jaran koji ide na faks s jednim našim jaranom iz srednje :mrgreen:

Uglavnom, bila je informatika i frajer poludio (inače s njim se možeš smijati dan-noć) i pita asistenticu "Kad završavamo više?", asistentica pogleda na sat i kaže "Za pet minuta", a jaran će na to "Požurite, moram predati hatmu" :lol: :lol:

Ja plako kad sam ovo čuo :lol:
HAHAHAHAHAHAHA
caseres je napisao/la:2. razred srednje skole, dosla nam nova profesorica Latinskog i mi trehana ko i obicno, gdje god je sretnemo aplauz nas 10-tak, a i ovaj jedan profa šifra, pa stane s nama u vrstu i aplauz. Cura se izgubi.

I tako dolazi nam na cas, trehana ko i uvijek, sta cemo sad. Ja inace uvijek provala i posalje me raja u prvu klupu da je zezam. I odem ja gore, sjednem i slozim tuznu facu i pitam je: "Profesorice, posto moji roditelji nemaju djece :( da li to znaci da ni ja necu imati djece??

Citav razred sad suti i cekaju reakciju, kad kaze ona men: "Pa ne mora znacit :( "

Znaci sve je to popadalo s klupa, cura se zacrveni, a meni se stislo, zao mi sto je obruka :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e oplakah
DRUG NEBI TI PUNCA

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 feb 2013, 20:13

Dex je napisao/la:
uzmi ubij pa se pištolj
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 feb 2013, 20:16

Carlo je napisao/la:
Dex je napisao/la:
uzmi ubij pa se pištolj
Al oplakah ti na onaj donji dio :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 feb 2013, 21:52

Carlo je napisao/la:
Dex je napisao/la:
uzmi ubij pa se pištolj
nemoj tako, momak hoce da zavrsi tamo na temi najsmjesniji postovi, bar je pokusao

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 11 feb 2013, 22:02

neo je napisao/la:
A da inicijali nisu M.M. :lol:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 feb 2013, 22:05

Dok sam pohadjao srednju skolu, bio sam u hostelu. Ja popdne imao nastavu a cimer ujutro, tako da sam bio sam. i probudih se kad cuna pjeva. Pored postelje spremne palome, jbg puberteta bila na vrhuncu pa ti palome dolaze obavezna oprema. Ja ga poceo davit i tako to. Zavrsio poso, a palome bacio na pod pored kreveta, da jos malo legnem. Ja malo zadrijemo kad eto neko mi kuca na vrata (svako jutro oko 9 su obilazili zaposleni u hostelu sobe ucenika, da nisu prespavali, da ne markiraju i slicne gluposti). Ja bio totalno zaboravio na palome rekoh udjite (imali su kljuceve od svih soba). Udje zena gleda me i ispitiva da nisam prehladjen. Reko ma nisam, zdrav sam potpuno. Kad ona pogleda u pod, na palome i ja kad sam vidio gdje joj je pogled otisao, sjetih se na palome i zacrvenih se. Ona se onak sramezljivo nasmijala, i rekla aha dobro onda, zatvorila vrata i otisla.

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 11 feb 2013, 22:12

NK/RK Krivaja je napisao/la:
neo je napisao/la:
A da možda ne ide u gimnaziju ? :mrgreen:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 feb 2013, 23:25

truts je napisao/la:
neo je napisao/la: Jel' to neka iz Zdica ? :mrgreen:
A da možda ne ide u gimnaziju ? :mrgreen:
Bez slike nista. Hint: ibnela :-D

Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 12 feb 2013, 14:15

neo je napisao/la:
Jest :D, A ide i u gimnaziju :(

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 11 gostiju.