Kad sam se vratio 2001 na svoje u skoli ucili samo Ruski a ja sam do tada u skoli imao Engleski
I nadju oni nama neku nastavnicu i mi se organizujemo po nekoliko iz svakog razreda i na nastavu
KAd su uveli onaj deveti razred sve nas spoje i morali smo tu godinu uciti oba jezika
I tako u devetom razredu svako od nas imao zadatak da napise sastav na engleskom kod kuce i da donese u skolu za ocjenu ( malo je ovo bilo lagano al eto zbog tih sto prvi put uce )
Molio mene ovaj jedan Sasa da mu sastavim i ja onako uzmem papir i napisem neku glupost pa reko ti prepisi ovo u svesku i pokazi nastavnici
Napisao ja nesto u fazonu "I like to fuck my mother and sister"
i tako mi dosli na cas prozva njega nastavnica a on jadnik ustaje sa osmijehom nosi onu svesku gleda u mene i ocima se zahvaljuje .
Uze nastavnica da procita ono i odmah pocrveni i poce pitati njega ono ljutitio " Ko ti je pisao ovo ?" a on ko iz topa a i iz straha "Nije niko nastavnice matere mi jest mi malo samo sestra pomogla oko pravopisa "
I ona njemu objasni da nije to dobro i da ima vremena do sledeceg casa da ispravi
na kraju sam se sazalio i napisao mu sastav za trojke

( al nakon sto sam otisao kuci i skino mokre pantole)