Može imati jedino 17 psećih godina.Dex je napisao/la:
Ovo čudo ima 17 godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Titova-Juga
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakve poruke, evo svima fuksica: http://www.facebook.com/ana.ilic.399" onclick="window.open(this.href);return false;
Bore sačuvaj, ova se i u lakat šiba

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Zasto neki u raju dodaju ljude koje ne znaju, pogotovo muski cure koje ne znaju. A pogotovo ove bezobraznice i proalitete.
Ja licno imam 220 u prijateljima, od tih znam ovu raju iz osnovne, srednje, sa faxa (ovo sa faxa uglavnom radi komunikacije za ispite, skripte itd.) i naravno 2-3 "curice"
simpatije, ljubavi.
a ima i onih koje sam vidio 2-3 puta u zivotu a eto stoje u raji reda radi.
A generalno od svih tih ljudi imam kontak, druzenje sa mozda 5-10. E sad kontam ovi sto imaju po 500, 700 ... 1000. sta ti rade.
Ja licno imam 220 u prijateljima, od tih znam ovu raju iz osnovne, srednje, sa faxa (ovo sa faxa uglavnom radi komunikacije za ispite, skripte itd.) i naravno 2-3 "curice"

A generalno od svih tih ljudi imam kontak, druzenje sa mozda 5-10. E sad kontam ovi sto imaju po 500, 700 ... 1000. sta ti rade.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Rikardo je napisao/la:Zasto neki u raju dodaju ljude koje ne znaju, pogotovo muski cure koje ne znaju. A pogotovo ove bezobraznice i proalitete.
Ja licno imam 220 u prijateljima, od tih znam ovu raju iz osnovne, srednje, sa faxa (ovo sa faxa uglavnom radi komunikacije za ispite, skripte itd.) i naravno 2-3 "curice"simpatije, ljubavi.
Pune svoj plitki ego... drugog objasnjenja zaista ne bi trebalo biti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
dodao.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakve poruke, evo svima fuksica: http://www.facebook.com/ana.ilic.399" onclick="window.open(this.href);return false;

a gle ove i njen "tuzni look"

i sjecate se oni nenormalnih skivenih kamera? e napokon se desilo cudo

-
- Kontakt:
Dex je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Kad vidim žensko, bilo gadno ili dobro s napečenim usnama, povraća mi se, DOSLOVNO![]()
Jel ovako nešto ?
sta fali ovoj curi

Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Eto dobio si odgovor na pitanje.Rikardo je napisao/la:Zasto neki u raju dodaju ljude koje ne znaju, pogotovo muski cure koje ne znaju. A pogotovo ove bezobraznice i proalitete.
Ja licno imam 220 u prijateljima, od tih znam ovu raju iz osnovne, srednje, sa faxa (ovo sa faxa uglavnom radi komunikacije za ispite, skripte itd.) i naravno 2-3 "curice"simpatije, ljubavi.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Aj naću ti tijelo u kompletutribalhardcore je napisao/la:Dex je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Kad vidim žensko, bilo gadno ili dobro s napečenim usnama, povraća mi se, DOSLOVNO![]()
Jel ovako nešto ?
sta fali ovoj curibas je normalna

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja imao oko 600-700 prijatelja, i krenem da brišem 'višak'. I onda, ovo mi je jaran/ica iz srednje, ovo iz osnovne, ovu sam upoznao na ljeto, ovaj trenirao sa mnom rukomet, ovaj košarku, ovog upoznao na prijemnom, ovaj mi donosi kurban, ova treba dobra pravo itd. I na kraju deaktiviram profil jer se ispostavilo da od pojedinačnog brisanja nema ništa. Sada imam oko 420 prijatelja, i to mi je taman. 

E raja ,moze li mi neko objasniti,gdje da zabranim da mi mogu svi slati poruke,jedino da mogu prijatelji.Sad kako je opet ovo nesto novo uvelo ,ove postavke,ne mogu da se snadjem.Hvala unaprijed.
Ima cviljavu guzu fujjj...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakve poruke, evo svima fuksica: http://www.facebook.com/ana.ilic.399" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ima zestoke suze peru i sminku i puderalevkov je napisao/la:dodao.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakve poruke, evo svima fuksica: http://www.facebook.com/ana.ilic.399" onclick="window.open(this.href);return false;
a gle ove i njen "tuzni look"
i sjecate se oni nenormalnih skivenih kamera? e napokon se desilo cudo

http://as" onclick="window.open(this.href);return false; k.fm/JovanJocaKrstic/answer/27181504131
aaaaa

aaaaa

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Svi,svi ,svi
.

sjedim maloprije u kaficu kad mi neka likusa salje poruku da joj lajkujem sliku zbog nagradne igre
SAd cu upload sliku da vidite
SAd cu upload sliku da vidite
Thomas Müller - Fußballgott
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I mene je neka peglala da joj lajkam neku sliku haljine, kasnije sam vidio da je i dobila. Majke mi meni bi bilo ofirno za to prositi lajk. Ali eto, svašta ima.

Odgovorila je tako sto me je poslala u `cku materinu i blokirala
Thomas Müller - Fußballgott

don_burza je napisao/la:
Odgovorila je tako sto me je poslala u `cku materinu i blokirala

Za Nobela,spustanje godine

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."