Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
svaka cast,e sad dali slucajno ili ne presudite sami,al u svakom slucaju lijep pogodakCautinho je napisao/la:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ljudi ovo je golcina a ne gol a Edo je nas najveci ponos a sta ce tek poslije Brazila ako bog da biti nemogu ni zamisliti....
nista u zivotu nije slucajnocrvenobijeli je napisao/la:svaka cast,e sad dali slucajno ili ne presudite sami,al u svakom slucaju lijep pogodakCautinho je napisao/la:
ovo je fenomenalan gol
samo naprijed Edine
Semper Fidelis
Tek se na ovom gifu vidi da je ovo bio jedini, ali bas jedini nacin da Edin postigne gol i on je to fenomenalo uradio.
Ovo uopce nije slucajno kako se cinilo na snimcima.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
kod gola mu se posrecilo ali sasvim ne bitno, jer je gol vise u statistici. a kako je izveo akciju prije to je za svaku pohvalu ako neko pogleda cijeli snimak
Ma Dzeko igra najbolji nogomet otkad je dosao u Englesku. Vrlo dobar ove sezone. Donekle cudno jer ekipa igra dosta slabije nego prosle sezone, ali ove sezone Dzekson ima vece povjerenje i to iskoristava.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
http://sportsport.ba/blabla/dzeko-posje ... itku/98167
Kapa dole. Dzeko jos jednom dokazao da je ljudina.
Btw. Matthäus izjavio da ce Lewandowski na ljeto u Bayern, onda mislim da bi se Dortmund okrenuo ozbiljnom dovodjenju Edina. Po meni to bi bilo odlicno.
Btw. Matthäus izjavio da ce Lewandowski na ljeto u Bayern, onda mislim da bi se Dortmund okrenuo ozbiljnom dovodjenju Edina. Po meni to bi bilo odlicno.
Ne govorim ovo sto je nas al rijetko koji sportas na planeti bi ovo uradio i ovoliko se posvetio ovom malcu, svaka mu cast. Nadam se da se dobro dobrim vraca pa da dzekica nas zaigra negdje gdje ce rasturatGoalgetter je napisao/la:http://sportsport.ba/blabla/dzeko-posje ... itku/98167
-
- Kontakt:
U brate umalo ne zaplaka svaka caststolica je napisao/la:Edin Dzeko je sinonim, ili drugo ime naše domovine. Svako Džekino pojavljivanje je praznik za nas, sve se radnje prekidaju i gleda se Edin... Nevjerovatno je koliko naš narod voli Edina, ja svog babu iz sna budim i kažem: "Igra Džeko", i to je dovoljno da on ustane... Doslovno kad Džeko zabije, svi smo mi zabili...
To je momak za kojeg se kaže samo mašaallah...
strašno rečeno !!!stolica je napisao/la:Edin Dzeko je sinonim, ili drugo ime naše domovine. Svako Džekino pojavljivanje je praznik za nas, sve se radnje prekidaju i gleda se Edin... Nevjerovatno je koliko naš narod voli Edina, ja svog babu iz sna budim i kažem: "Igra Džeko", i to je dovoljno da on ustane... Doslovno kad Džeko zabije, svi smo mi zabili...
4-IN-A-ROW
Svaka cast Edine ljudino !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- legenda reala
- Kontakt:
Al bukvalno je ovako, ista priča i kod meneemir_ je napisao/la:strašno rečeno !!!stolica je napisao/la:Edin Dzeko je sinonim, ili drugo ime naše domovine. Svako Džekino pojavljivanje je praznik za nas, sve se radnje prekidaju i gleda se Edin... Nevjerovatno je koliko naš narod voli Edina, ja svog babu iz sna budim i kažem: "Igra Džeko", i to je dovoljno da on ustane... Doslovno kad Džeko zabije, svi smo mi zabili...

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Upravo to, nije slucajno, vidi se fino da je znalacki zabioceze je napisao/la:Tek se na ovom gifu vidi da je ovo bio jedini, ali bas jedini nacin da Edin postigne gol i on je to fenomenalo uradio.

P.S.
Svaka cast za ovaj humanitarni gest

http://sportsport.ba/blabla/dzeko-posje ... itku/98167" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neka te dragi Allah nagradi gigante!
Na Daily Mail-u pise da pored sto je odmah dosao da vidi djecaka i kupio mu poklon, takodjer je i njegovoj mami kupio telefon kako bi bila u kontaktu sa porodicom u BiH. Možda zvuči kao nešto obično ili nešto što nije vrijedno pažnje, ali vjerujem da toj porodici znači mnogo. Na kraju krajeva hladni i arogantni Englezi su to prepoznali.
Edin jos jednom pokazao koliki je čovjek i humanitarac.
SVAKA ČAST EDINE !
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -teen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Edin jos jednom pokazao koliki je čovjek i humanitarac.
SVAKA ČAST EDINE !
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -teen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
bravo Edine, i zbog ovoga si ponos nacije!..