Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Kako podcijeniti tim koji nas je u prvom meču dobio.BeyKopites je napisao/la: Samo nek ne podcijene protivnika, skoncentrisano ući u utakmicu, loptu u noge i lagano graditi napade. Vjerujem da će golovi doći !

- youngredcomps
- Kontakt:
downing u prvih 11 99% ,staridža nema u prvom timu,moga bi cout od prve minute
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Samo ne Sterling od početka,za njega je 15-20 minuta za sada maximum,nek još malo sazrije,prevelik teret mu je stavljan na leđa jedno vrijeme kada je niz utakmica počinjao od prve minute,ogroman je to teret za dijete od 17,18 godina,hvala Bogu tu su sada Daniel i Coutinho,Downing u solidnoj formi i ima BR puno više rješenja za napad.
mozda nece biti spreman ni za swanseaHenderson je napisao/la:Kazu da Sturidge ipak nije spreman za sutrasnji mec.
ovu temu treba preimenovati definitvno.... mozda hajmo pljuvat liverpool il tako nesto

You are someone else I am still right here
ide couti od prve vjerovatno, možda ćemo igrati na fazon lažne devetke :r
a smiješno mi je ovo za daniela, ima ponuda na kladionici da će zabiti, 2.0 kvota
a smiješno mi je ovo za daniela, ima ponuda na kladionici da će zabiti, 2.0 kvota

Ja te volim, volim Željo..
- youngredcomps
- Kontakt:
onda treba igrat da nece zabitigio10 je napisao/la:ide couti od prve vjerovatno, možda ćemo igrati na fazon lažne devetke :r

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
youngredcomps je napisao/la:onda treba igrat da nece zabiti

ili možda sterling dobije priliku, nešto kao ovako:
Reina;Johnson,Agger,Skrtel,Enrique;Lucas,Gerrard,Henderson(mada bih volio vidjeti Allena);Downing,Sterling(Coutinho),Suarez
sretno nama, njima neka je sretno u nekoj drugoj utakmici

Ja te volim, volim Željo..
nije to nista bila je tako ponuda da ce balo zabiti za city a lik vec bio presao u milangio10 je napisao/la:ide couti od prve vjerovatno, možda ćemo igrati na fazon lažne devetke :r

ja sumnjam da ce coutinho igrati, mozda pred kraj malo samo da se upise debi za novi klub.
U ovih 6 narednih dana igramo 3 utakmice, vjerujem da ce svi dobiti priliku. Vidjecemo od cega je stvoren ovaj novi Liverpool. S obzirom da Coutinho nema pravo nastupa u EL, mozda ga treba ocekivati u sastavu vec nocas. Ako uzmu 6 bodova iz nocasnjeg meca i u nedjelju, Liverpool ce biti 6.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
najbolje bi bilo da veceras osvojimo 6 bodova a u nedelju jos 3Henderson je napisao/la:U ovih 6 narednih dana igramo 3 utakmice, vjerujem da ce svi dobiti priliku. Vidjecemo od cega je stvoren ovaj novi Liverpool. S obzirom da Coutinho nema pravo nastupa u EL, mozda ga treba ocekivati u sastavu vec nocas. Ako uzmu 6 bodova iz nocasnjeg meca i u nedjelju, Liverpool ce biti 6.

sad ces ti vidjeti kako brenda dere guzove

He he, vidjecemo, samo nemoj da poslije ulijecem sa nekim postom sumnjivog sadrzaja. Inace, ovo je jedna od rijetkih utakmica koju cu bez imalo emocija pratiti. Nista vise ne mozemo postici pa cu rahat da gledam tekmu.
Sta cu, bio sam ziv kada je Jordan Henderson uradio slalom kroz odbranu Arsenala, sad mogu i rahat umrijeti.
Sta cu, bio sam ziv kada je Jordan Henderson uradio slalom kroz odbranu Arsenala, sad mogu i rahat umrijeti.

- donCorleone1892
- Kontakt:
Downing - " ne zelite da znate sta su nam Dzerard i Karager rekli poslije utakmice sa Oldhamom,zbog toga smo svi poceli da igramo na mnogo boljem nivou"

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Izvor?donCorleone1892 je napisao/la:Downing - " ne zelite da znate sta su nam Dzerard i Karager rekli poslije utakmice sa Oldhamom,zbog toga smo svi poceli da igramo na mnogo boljem nivou"
![]()
You'll never walk alone.
Želimo da znamo Downinge
.

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... tment.htmlVolimLiverpool je napisao/la:Izvor?donCorleone1892 je napisao/la:Downing - " ne zelite da znate sta su nam Dzerard i Karager rekli poslije utakmice sa Oldhamom,zbog toga smo svi poceli da igramo na mnogo boljem nivou"
![]()
“You wouldn’t want to know what him and Steven Gerrard said to us in the dressing room after the Oldham defeat,” Downing said. “These lads are quiet in their ways but if something needs to be said, they will say it"
Kažu Brendan dolazi u Celtic Pub večeras zbog svog najvećeg navijača - ferefera je napisao/la:najbolje bi bilo da veceras osvojimo 6 bodova a u nedelju jos 3Henderson je napisao/la:U ovih 6 narednih dana igramo 3 utakmice, vjerujem da ce svi dobiti priliku. Vidjecemo od cega je stvoren ovaj novi Liverpool. S obzirom da Coutinho nema pravo nastupa u EL, mozda ga treba ocekivati u sastavu vec nocas. Ako uzmu 6 bodova iz nocasnjeg meca i u nedjelju, Liverpool ce biti 6.![]()
sad ces ti vidjeti kako brenda dere guzove

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Nazalost, golmanske greske su najvidljivije.
- Marsal
- Kontakt:
Yebem ti ligu u kojoj je Arsenalova odbrana treća najbolja odbrana lige. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
drugi po clean sheet, treći po napadu treći po odbrani a 5. na tabeliMarsal je napisao/la:Yebem ti ligu u kojoj je Arsenalova odbrana treća najbolja odbrana lige.

Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.