RK Gracanica
Re: RK Gracanica
Gracanica-Celik 29-30 (16-15).
-
- Kontakt:
Loše da lošije nemože bit,Mrkonja apsolutno nema autoritet nad ekipom a i sam se izgubio ko Hadžira u grahu,Čelik ma loš igraju Kadić i Brkić malo Begagić i golman Starčević ostali su 

Ma igra nigdje veze , Bakir se nije ni oznojio kako treba ,a i sudenje je bilo katastrofalno ! 

www.nkbratstvogracanica.com
cesc4 je napisao/la:Ma igra nigdje veze , Bakir se nije ni oznojio kako treba ,a i sudenje je bilo katastrofalno !

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
-
- Kontakt:
ma suđenje nije uticalo na rezultat,samo vidi se da nisu ekipa i da nemaju taj timski duh,nema autoriteta ni na klupi a bogami i na terenu,,,,a ni mladi igrači ništa samo su tu da popune broj.....cesc4 je napisao/la:Ma igra nigdje veze , Bakir se nije ni oznojio kako treba ,a i sudenje je bilo katastrofalno !
Samo neka mi neko objasni kako je bio moguć penal za Čelik minutu prije kraja utakmice (koje gledao utakmicu) pri rezultatu 29-30. Nemogu da vjerujem,volio bi da ima snimak i da se svi uvjere da sedmerca nije ni postojalo !!!
Jesi l' ti gledao utakmicu??RMCF je napisao/la:Samo neka mi neko objasni kako je bio moguć penal za Čelik minutu prije kraja utakmice (koje gledao utakmicu) pri rezultatu 29-30. Nemogu da vjerujem,volio bi da ima snimak i da se svi uvjere da sedmerca nije ni postojalo !!!

Amicci Di Nessuno
-
- Kontakt:
@jbmilanjbmilan je napisao/la:Jesi l' ti gledao utakmicu??RMCF je napisao/la:Samo neka mi neko objasni kako je bio moguć penal za Čelik minutu prije kraja utakmice (koje gledao utakmicu) pri rezultatu 29-30. Nemogu da vjerujem,volio bi da ima snimak i da se svi uvjere da sedmerca nije ni postojalo !!!
Haj ne rise brate..
dovoljno je reci DAVOR KADIC.............
Po meni pobjedila je iskusnija ekipa, koja je napravila manje grešaka i imala ipak mali vjetar u leđa od strane sudija.
Prvo poluvrijeme domaći igraju odlično, Međić ubija sa golovima i asistencijama i dolazimo do 4 gola prednosti. Ključni detalj, tada gostujući trener zove tajm aut, nekih 5 min do kraja poluvremena, i do kraja gosti dolaze do -1 (16:15).
Drugo poluvrijeme, naša lopta i 4 min igrač više - Čelik dolazi do izjednačenja...nakon toga oni preuzimaju vodstvo i dolaze do +4 i napada za +5. Domaći igraju 1 na 1, što je bio lagan posao i za odbranu Čelika i za golmana. Japo, Buljugija i Pepa - kriminalni, užasni, greška za greško.
Tada se budi naš golman i polahko dolazimo do izjednačenja i napada za vodstvo, kad Mirza F. promašuje kontru. Bilo je ovo jedno 5 min do kraja.
Gosti daju gol i vode, a onda malo sudije guraju čelik. Pepa daje gol za izjednačenje ali mu sviraju prijestup
u nastavku napada čist faul u napadu, kad se Dervenčić zabio u dvojicu domaćih koji su bili postavljeni u odbrani, sudija svira 9 metara i u nastavku akcije penal za Čelik, koji je ruku na srce više bio faul za 9 metara. begagić leđima okrenut golu van golmanskog prostora ali sudije sviraju penal za +2 Čelika.
I opet domaći dolaze do gola zaostatka i još jedan ključni detalj. Penal za domaće, Osmanhodžić koji je imao 7 od 7 sa penala ne puca, nego loptu uzima Pepa (nisam siguran jel mu Mrkonja rekao ili je sam uzeo loptu, znam da je Mali poludio na sredini terena) i promašuje (golman mu brani). Bilo je 40-ak sekundi do kraja, lopta se odbija do pepe, a ovaj umjesto da sačeka i odigra napad, puca preko bloka, nešto se zajebava i lopta 15-ak sekundi do kraja ostaje u rukama čelika.Presing po terenu i kraj.
domaći su bili očajni, pogotovo u drugom dijelu. Japo najlošiji ove sezone, pepa kako sezona odmiče igra sve slabije, Bakira ja ne bi trpio više ni minute, samo bi mu se zahvalio, Brđo bio na klupi i kad je dobio priliku zapucao 2-3 lopte isforsiranih šuteva, Čičko se borio u odbrani i uz Osmanhodžića, Selmu i donekle Međića jedini koju mogu dobiti prolazne ocjene...
gosti su imali Kadića, Bašića, Brkića, begagića, Starčevića i Dervenčića i to im je bilo dovoljno za pobjedu
za sudije da ne pričam i ako kažemo da su sudili korektno - ja bih volio da ovako sude sve sudije, svim ekipama i kod kuće i na strani
Prvo poluvrijeme domaći igraju odlično, Međić ubija sa golovima i asistencijama i dolazimo do 4 gola prednosti. Ključni detalj, tada gostujući trener zove tajm aut, nekih 5 min do kraja poluvremena, i do kraja gosti dolaze do -1 (16:15).
Drugo poluvrijeme, naša lopta i 4 min igrač više - Čelik dolazi do izjednačenja...nakon toga oni preuzimaju vodstvo i dolaze do +4 i napada za +5. Domaći igraju 1 na 1, što je bio lagan posao i za odbranu Čelika i za golmana. Japo, Buljugija i Pepa - kriminalni, užasni, greška za greško.
Tada se budi naš golman i polahko dolazimo do izjednačenja i napada za vodstvo, kad Mirza F. promašuje kontru. Bilo je ovo jedno 5 min do kraja.
Gosti daju gol i vode, a onda malo sudije guraju čelik. Pepa daje gol za izjednačenje ali mu sviraju prijestup

I opet domaći dolaze do gola zaostatka i još jedan ključni detalj. Penal za domaće, Osmanhodžić koji je imao 7 od 7 sa penala ne puca, nego loptu uzima Pepa (nisam siguran jel mu Mrkonja rekao ili je sam uzeo loptu, znam da je Mali poludio na sredini terena) i promašuje (golman mu brani). Bilo je 40-ak sekundi do kraja, lopta se odbija do pepe, a ovaj umjesto da sačeka i odigra napad, puca preko bloka, nešto se zajebava i lopta 15-ak sekundi do kraja ostaje u rukama čelika.Presing po terenu i kraj.
domaći su bili očajni, pogotovo u drugom dijelu. Japo najlošiji ove sezone, pepa kako sezona odmiče igra sve slabije, Bakira ja ne bi trpio više ni minute, samo bi mu se zahvalio, Brđo bio na klupi i kad je dobio priliku zapucao 2-3 lopte isforsiranih šuteva, Čičko se borio u odbrani i uz Osmanhodžića, Selmu i donekle Međića jedini koju mogu dobiti prolazne ocjene...
gosti su imali Kadića, Bašića, Brkića, begagića, Starčevića i Dervenčića i to im je bilo dovoljno za pobjedu
za sudije da ne pričam i ako kažemo da su sudili korektno - ja bih volio da ovako sude sve sudije, svim ekipama i kod kuće i na strani
Undici stelle - ACM 1899
Čudna utakmica , realno je bilo da makar neriješeno završi , imala je Gračanica taj sedmerac u zadnjoj minuti , ali to je sport... , sudijama se može i oprostiti nekako , griješili su u odlukama na obje strane , ali onaj sedmerac pred sami kraj je neoprostiv , neznam dali je uopšte bilo kontakta između odbrane i igrača Čelika , ni blizu šesterca , kad su pokazali na 7m niko nije mogao da vjeruje , sva sreća niko od igrača nije udario sudiju , džaba bi popušio suspenziju... , ali ipak sa stegom u grlu moram čestitati Čeliku 

-
- Kontakt:
Ma mi nismo ekipa i to je to,nema lidera i čovjeka koji ima autoritet na terenu,osmanhodžić nije puco sedmerac jer je osto ležat na parketu i hramajući je krenuo ka centru tako da nije ni mogao vjerovatno šutirat sedmerac,Ferhatbegović je čudan tip,,,,
po meni Japo i Buljugija su podbacili a i trener Mrkonja,još kad dodaš da je Buljugija kapiten a samo šeta po terenu....nismo imali kontre ,polukontre ništa a na 5 × 1 ODBRANU SMO POTPUNO IZGUBLJENI,,,,a i gradačac je pravio razliku na tu istu odbranu,,,

-
- Kontakt:
Sami sebi krivi za poraz, olako su shvatili Čelik, a to je najgore.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
mala dvorana neznam kako je ovo uslovna dvorana za igranje premijer lige klupe sa rezervnim igracima na crti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Krivo mislis..I kod nas u Zivinicama nije puno veca, slicna gradnja, pa je opet uslovna i igrani su evropski kupovi..Dolazio je jedan Valladolid i igrao pa to dovoljno govori da je dvorana uslovna za igranje evropskih utakmica,a kamoli premijer lige..Tako da ova dvorana u Gračanici zadovoljava te uslove za premijer ligu definitivno..astra1922 je napisao/la:mala dvorana neznam kako je ovo uslovna dvorana za igranje premijer lige klupe sa rezervnim igracima na crti

moram sam sebe citirati , sljedeće godine ili krajem ove će biti završena nova dvorana kapaciteta oko 3000 , tribine sa 2 straneno rules je napisao/la:POKRIVENA DVORANA NA BAZENU
PKSC Bazen nalazi se u blizini gračaničke Gimnazije i Mješovite srednje škole, čiji učenici nemaju adekvatan prostor za održavanje časova tjelesnog i zdravstvenog odgoja. Kako bi riješila ovaj problem, općina je napravila izmjenu projekta kako bi započeti objekat prilagodila učenicima ove dvije srednje škole.
"Prvobitna namjena je bila da to bude objekat sa privrednim, kulturnim i sportskim sadržajima, no 2008. godine uradili smo preprojektovanje kako bi bismo stvorili mogućnost da objekat koriste i srednjoškolci za vrijeme časova tjelesnog odgoja. Napravili smo izmjene u vrsti krovnih nosača i smanjili jedan dio tribina, pa će umjesto planiranih 4.000 posjetilaca, kapacitet sportske dvorane biti nešto manji", kazala je za eKapiju Aida Hodžić, šefica Službe za prostorno uređenje, geodetske i imovinsko-pravne poslove u općini Gračanica.
Osim sportske dvorane, u sklopu kompleksa nalazit će se i poslovni prostori. Projektom je također predviđena izgradnja vanjskih igrališta za mali nogomet, teniski i košarkaški teren. Predviđeno je da bude u funkciji održavanja i sajamskih manifestacija.

dobra vam ova nova dvorana.ma nisam mislio nista provocirati .nasa u gradaccu je mozda veca po jedan metar od vase .nego izgledalo mi opasno posve blizu zidovi nedaj boze povreda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
U srijedu od 18:30 protiv Sloge (Doboj) - u dvorani "Luke" se igra
Undici stelle - ACM 1899
mozel se gdje kakav video pogledati, o ovoj zadnjoj tekmi, al malo duzi, ili cijela tekma.......
-
- Kontakt:
Odgođeno, jer se igra prvenstvena utakmica u Trebinju protiv Leotara u petak, ova Sloga nikako da dođe u Gračanicu, otkazali na turniru Halid Žunić , pa evo sad opet odgođeno, valjda bude treća srećabaltazar1 je napisao/la:U srijedu od 18:30 protiv Sloge (Doboj) - u dvorani "Luke" se igra

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.