FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

arhimed89
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la arhimed89 » 11 feb 2013, 02:26

Sta covjek sve nece procitati,to je za nepovjerovati.
Olimpik je igrao na Grbavici,Kosevu,Istocnom Sarajevu,i kao takav se nije fuzionirao sa tim klubovima.Ista je sad sitvacija,Olimpik ce igrati na tusnju i to ne znaci da ce se spojiti sa Slobodom.

Fuzija izmedju Olimpika i Slobode je skoro pa nemoguca iz razloga sto sloboda ima ogroman teret u vidu duga i ja kao laik a pogotov Gracic kao biznismen sigurno nebi to uradio i prisio sebi sav taj dug.
Desavanja u Slobodi i desavanja u Olimpiku imaju toliko zajednickog koliko i desavanja izmedju recimo Intera i Milana koji igraju na istom stadionu.Znaci nikakve veze.
Nakon isteka 3 mjeseca koliko ce Olimpik rentan stadion,klub ce vjerovatno da se vrati u Sarajevo ili nastavi sa pregovorima u Gorazdu.U koliko odluci ostati,ostat ce vjerovatno kao Olimpik Tuzla ili jednostavno pod nazivom Olimpik ali ce igrati svoje utakmice u Tuzli.

Vrijeme ce najbolje pokazati namjere aktera u ovoj sapunici.Ako se Sloboda uspije iscupati i stane na zdrave temelje,Tuzla ce ponovo stopostotno stati iza Slobode i mjesta za Olimpik nebi bilo.U slucaju da Sloboda nastavi tonuti,otvara se prostor za jos jednog premijerligasa u gradu i to mjesto ce sasvim sigurno zauzeti Olimpik. U svakom slucaju Olimpik nema nikakve veze sa desavanjima u Slobodi,i sudbina Slobode ce najvise ovisiti od onih koji su se spremni za nju boriti.Ako ta borba na kraju zavrsi gasenjem kluba,Tuzla kao grad ce sigurno prigrliti Olimpik i pozeljeti im dobrodoslicu jer ce Tuzla zeljeti da ima svog predstavnika u najacoj BH ligi.

Iskreno zao mi je ovih vatrenih navijaca slobode,toliko ljubavi i borbe za crvene boje a sve sto su im klub i uprave na celu istog ponudile su godine neizvjesnosti i ponizenja.Ja nisam takav fanatik,vjerovatno vecina nas nikad nece znati sta znaci osjecati takvu ljubav prema svom klubu ali znam da je tesko bilo sta svoje gledati kako propada i tone u ponor.Zbog onih 200-300 koji zive za taj klub i jos uvijek se ne predaju volio bi da Sloboda zasija jace nego ikada i da se vrati jaca nego ikada.Nazalost zivot je takav,i ako sloboda nekad i napravi taj iskorak ka boljem tu ce uletiti vecinom neka sesta grupa ljudi i pokupiti zasluge a ovi sto su tu najvise zivaca i godina zivota izgubili ce biti negdje po strani poslani.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 feb 2013, 05:35

Tuzlaci,mogu vam samo poruciti jos jednom ,da probate koliko je u vasoj moci da sacuvajte Slobodu,a Gracic gleda samo sebe,i libo ga racku za vasu svetinju .Ne smijete dozvoliti da se unisti 90- godisnja svijetla istorija Slobode.Sve se u zivotu moze promjeniti i drzava i grad i kontinet i zena, cak i svoje ime ,ali klub je svetinja koja se cuva i brani i ona se ne smije dirati.Morate probati malo dignuti tuzlansku javnost na noge,(malo radio TV)cini mi se da tuzlanska javnost na ovo gleda veoma mirno i bez ikakve zelje i ideje da se nesto napravi(osim vas par desetina navijaca sto nesto pokusavate)Ovo sto ce Olimpic igrati na vasem stadionu(za pisljivih 3000KM ,sto nije ni blizu onoga sto su placali u Sarajevu)ce nanijeti vise stete Slobodi nego koristi(eto odmah vam uzese trenera :roll: ,ali trebali ste odmah za uzvrat traziti kojeg njihovog igraca na posudbu , na koje ne racunaju,da vam malo pomognu na proljece ,jer ipak je nanesena vama steta posto su uzeli trenera u sred priprema)
Sa srecom u nastavku
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 feb 2013, 09:23

Ja mogu samo reći jednu stvar,bez obzira na ishod; gasili se ne gasili se; igrali drugu, šestu ili ligu prvaka;

onih 300-tinjak ljudi, momaka, djedova, navijača, doktora, policajaca, simpatizera, studenata, sportskih radnika, novinara, koji su u ove dvije subote se pojavili u BKC da pomognu Slobodi imaju u meni doživotnog prijatelja
tuzlanska Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 feb 2013, 10:13

UrbanBatalion je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Fukare i ostali navijaci Slobode nisu nikada podrzali klub na nacin da pritisnu gradske vlasti. Gradske vlasti napravili su malo tribine, a obecali komplet stadion. Nema podrske za sport u Tuzli apsolutno, a ima za knjizevne susrete i sajmove knjige.
Na stranu nama trebaju i sajmovi knjiga, ali se sport ne smije zapostaviti.
Da su se navijaci bar jednom oglasili se da ce sprijeciti odrzavanje sajma knjige, mirnim putem i protestom pred sjamom svaki dan dok traje, onda bi se opstinari zapitali. Mislim da mi imamo pravo da uticemo na to jer smo porezni obveznici i jedan dio naseg novca je tamo.
Fukare u skladu sa imenom zadovoljavaju se mrvicama. Malo tribine i nikakava buducnost sporta u Tuzli.
Navijaci moraju poceti traziti maksimalno, da bi na kraju dobili minimalno.

Problem je svakako isti i u ostalim klubovima. Mozda bi navijaci, umijesto da ispoljavaju negativnu energiju prema navijackim grupama drugih klubova, bilo bolje da upotrijebe za rijesavanje problema u svojim klubovima!
Odavno u normalnim i naprednim zemljama navijaci svojim pritiskom tjeraju rukovodstva klubova na poteze koji ce im donijeti dobro!
Zato Fukare, navijaci, ljubitelji, prijatelji Slobode nemojte misliti da i mi ne snosimo dio krivice. Snosimo sigurno!
Mi smo naivci koji ocekujemo nesto dobro, a da i mi ne uradimo bas nista.
Zato ucinimo nesto! U protivnom za zivota necemo zapamtiti bolju Slobodu!
Ucinimo nesto za sport u Tuzli!

Mislim da poznajes Sanela. E posto je on sad vodja predlozi mu to. I vidi da organizuje proteste. Doce ti garant 300 fukara a moda se prikljuci 100 gradjana sve u svemu odlicno za prvi protest. ;)
Ja sam od onih sa C tribine i nemam vise energije. Godine su. Evo tu je ideja, uradite nesto, pa vidjecete da prolazi. Sto se mene tice podrzat cu sve sto je za nasu Slobodu dobro!

Ovo je pisano 2011. Dok nekome iz guzice u glavu dodje, sve bude svrseno. E, ljudi poslije yebavanja, nema kajanja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 feb 2013, 10:27

Tuzlaci, nadam se da ste vidjeli ko je i sta je Olimpic i ne pustajte ih blizu Tusnja i Tuzle.
Aktivirajte Slobodu jer je ona ponos grada i kantona.
Slobodina juniorska skola je poznata na daleko kao i to da se gore radja veliki broj talenata.

Izdrzite u ovim teskim trenutcima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 11 feb 2013, 10:34

Razguli i savjetuj svoj klub,tvoja zabrinutost se nije ogledala kada ste prosle godine unistili Slobodu tjeranjem u nizi rang.Ziv bio zaobidji Olimpic i Slobodu i ne unosi smutnju vise.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 11 feb 2013, 10:56

U četvrtak skupština F.K Sloboda, u petak novi šef stručnog štaba

Nakon što je ostavku podnio Husref Musemić, uprava FK Olimpic je brzo reagirala, pa će tako u proljetni dio sezone "Vukove" povesti Sadiković. Denis Sadiković će sa ekipom u utorak krenuti na završne petnaestodnevne pripreme u Antaliju.

Za četvrtak 14. februar zakazano je održavanje skupštine F.K "Sloboda" na kojoj će biti izabran novi predsjednik UO nakon ostavke Merseda Kovačevića kako saznajemo jedini kanditat na ovu funkciju je Azmir Husić zv. Amerikanac.

Dan kasnije tuzlanski klub će imenovati novog šefa stručnog štaba a jedini kandidati su treneri iz omladinskog pogona.

Ode Sadiković do Antalije, svaka mu čast, nek mu je sa srećom. Bio bi lud da nije prihvatio poziv.

A nama šta bog da.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 feb 2013, 11:15

bhsport je napisao/la:Tuzlaci, nadam se da ste vidjeli ko je i sta je Olimpic i ne pustajte ih blizu Tusnja i Tuzle.
Aktivirajte Slobodu jer je ona ponos grada i kantona.
Slobodina juniorska skola je poznata na daleko kao i to da se gore radja veliki broj talenata.

Izdrzite u ovim teskim trenutcima.
Odakle ti obraz da dajes savjete tuzlacima? Vi se ne javljajte!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 feb 2013, 11:32

Poslano: 11 feb 2013, 11:22
Od: bhsport
Za: Probisvjet
"Slusaj nesto decko, ti i takvi papci mi necete zgaditi Slobodu, ne opravdam potez sto su popustili U trebinju ali ste sami sebe ukopali i sjebali.
Unisitili ste Ditu, pa FK Slobodu, unistili ste sve sto valja u Tuzli i ti mi imas obraza nesto pricati o sportu.

Pustili ste lopove da vam sve razvale i kao Zeljo i Velez vam krivi, ma daj.

Da si pravi Tuzlak, ne bi pricao ovako."

Posto ovo nije domen PP ja sam ovo samo premjestio ovdje. ;)
Ima dosta istine u ovoj poruci.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 feb 2013, 11:39

ponavljam...proglasit bankrot da ova stoka sto je Slobodi upisala ove dugove ne vidi ni marke i onda lagano iz zadnje lige...nas ce i tu sigurno bit 200,300 na tekmama....nesmijemo dopustit da ugase klub pa taman kad bi iz 16.opstinske lige krenuli..bit ce to luuddddiihhhh 10 tak godina :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 feb 2013, 11:45

staragarda je napisao/la:ponavljam...proglasit bankrot da ova stoka sto je Slobodi upisala ove dugove ne vidi ni marke i onda lagano iz zadnje lige...nas ce i tu sigurno bit 200,300 na tekmama....nesmijemo dopustit da ugase klub pa taman kad bi iz 16.opstinske lige krenuli..bit ce to luuddddiihhhh 10 tak godina :lol: :lol:
Pa i ja sam zato samo zbog parazita i stvinara. Siguran sam da bi bilo i vise od tih 200-300 gledalaca.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 11 feb 2013, 11:46

JohnLowe je napisao/la:
Lik je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:ako se klub ugasi, ode u stecaj, bankrotira ... jel moze pod istim nazivom ali bez prefiksa i sufiksa da pocne iz zadnjeg ranga takmicenja???
Ne može morali bi se zvati drugačije ili sa nekim dodatkom, jer ako bi ostalo ime kao sada ostaje i dug bez obzira što bi krenuli od najnižeg ranga takmičenja.
Ama moze sa istim nazivom nastaviti ako ode u stecaj pa krene iz zadnje lige

Proslo 100 i nesto stranica teme i neki jos nisu skontali
Može ostati isto ime ako ode u stečaj, ali onda i dugovi ostaju u tome je sva priča.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 feb 2013, 12:10

Da, ako je stečaj ostaju dugovi i vraćaju se redoslijedom kako zakon nalaže. Stečaj ne spašava FK Slobodu.
Društvo koje ne može platiti svoje dugove u većini će slučajeva pokušati postići neformalan dogovor sa svojim vjerovnicima. To je poznato kao zajam za prevladavanje teškoća. Takav zajam može imati nekoliko oblika. Primjerice, društvo može pregovarati o produljenju, tj. ugovoru s vjerovnicima o odgodi plaćanja. Ili, može pregovarati o plaćanju na način da izvrši djelomična plaćanja vjerovnicima u zamjenu za oslobođenje od duga. Ako ne može postići sporazum, društvo nema drugog izbora nego da objavi stečaj. Imovina društva se likvidira - tj. prodaje - a primici se koriste za plaćanje vjerovnicima. Postoji redoslijed kojim neosigurani vjerovnici naplaćuju svoja potraživanja. Prva su na redu potraživanja za troškove proizašle iz objave stečaja, kao što su naknade odvjetnicima ili plaće koje su zaposleni zaradili nakon objave. Da takva potraživanja nakon objave stečaja ne dobiju prvenstvo, nijedno društvo u stečajnom postupku ne bi moglo nastaviti s poslovanjem. Zatim su na redu potraživanja za plaće i povlastice zarađene neposredno prije objave stečaja. Potom dolaze porezi zajedno s obvezama prema državnim institucijama. Na kraju se podmiruju neosigurana potraživanja kao što su izdane obveznice ili neosigurana potraživanja za kupnju uz odgodu plaćanja.

krecanska21
Kontakt:

Post Postao/la krecanska21 » 11 feb 2013, 14:50

Najprije, pozdrav svim iskrenim navijacima Slobode. Dugo pratim ovaj forum, ali se nisam registrovao... Stvarno ovdje covjek moze procitati svakakvih nebuloza, da covjek ne povjeruje sta sve ljudi pisu... Prvo, sto se tice Denisa, pa taj bi prodao Slobodu za 100 maraka. Samo cu vam reci da se covjek skoro nudio Rudaru iz Bukinja da bude trener, a da mu zauzvrat nadju posao.... Toliko o njegovoj "ljubavi" prema Slobodi. Tu je bio do sada samo zato sto ga niko nije zvao ranije... A svi znamo da je od Musica i slicnih uzeo brdo para... Treba ljudi molit Soka da se vrati na klupu. Sto su drugi vec rekli, on je Murinjo za Denisa, ali i ostale trenere u Slobodi. Drugo, sto se tice Olimpika, mene nece vidjet na stadionu pa kad bi igrali sa Barsom... Radije cu ici i gledati onu nasu djecu, koja se bore za nas klub, pa kad bi to bilo i protiv Priluka i drugih klubova iz druge federalne... Ne kraju, reci cu da od prazne price po netu necemo nista napraviti, vec se treba "dignuti" i pomoci klubu onoliko koliko mozemo. Mislim da je na skupu u BKC-u bio sramotan broj ljudi za grad od skoro 200000 stanovnika, a svima po netu puna usta Slobode (usput, bio sam na oba sastanka do samog kraja iako sam porodican covjek i imao sam i drugih obaveza koje sam zbog sastanaka odgodio). Treba Azmiru dati punu podrsku da nas pokusa izvuci iz ove teske situacije, jer sam cuo sve najbolje o njemu, a i uvjerio se na sastanku da je tako...

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 11 feb 2013, 15:04

E moji Tuzlaci mozda se sjetite sad mene kad sam govorio sta ce vam biti s klubom inace sam iz gracanice,kad sam govorio za ibrakovica sta ce da vam radi vi ste me ubijali na forumu kako nisam upravu i nema kako me niste nazivali mene i nas klub bratstvo,a tek sta ste pricali vi,kovacevic,karic posle utakmice u gracanici pa to i dan danas ne mogu da vjerujem,vi gradjani uletite na teren i bratstvo plati 3000 km kazne i opet vas nigdje nisu spomenuli inace gradjane mi vas tako nazivamo a mi smo za vas seljaci,i bili ste zapeli za tu utakmicu dok niste skonatli realnost vase ekipe npr vi izgubite kuci od branitelja a bratsvo u gracanci im da 5 komad za 45 min...i eto posle svega vidi sta bi bratstvo krece pripreme sa podmladjenim sastavom djece po 16 god i naravno sa redovnim mjesecnim primanjima koja su odlicna za ovaj rang a vidi gdje ste vi dosli bas na ono mjesto gdje sam vam ja govorio da ce te zavrsit i sve vam, se vrati to sto ste svakog ponizavali kad god ste mogli...nije gracanica,lukavac,banovici itd nisu to sela kao vi nazivate vec ste seljaci i krkani vi kako se ponasate,,i sam buduci predsjednik vas je reko da ste vi u prosli 10 god naneli stete svom klubu 200000 km pa sta je onda za vas bio problem ono sto ste utrcali na teren u gracanici niste jer tu ste vi JAKI :lol: :lol: ,PUNO POZZ iz gracanice i MOZDA dodjemo igrati 2 kolo ako budete postojali i mozda nas budete molili da vam SELO pusti..

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 11 feb 2013, 15:21

Sad ce Sloboda postala kao omladinska skola olimpika ko god valja ode za parama :cry:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 feb 2013, 15:53

krecanska21 je napisao/la:Najprije, pozdrav svim iskrenim navijacima Slobode. Dugo pratim ovaj forum, ali se nisam registrovao... Stvarno ovdje covjek moze procitati svakakvih nebuloza, da covjek ne povjeruje sta sve ljudi pisu... Prvo, sto se tice Denisa, pa taj bi prodao Slobodu za 100 maraka. Samo cu vam reci da se covjek skoro nudio Rudaru iz Bukinja da bude trener, a da mu zauzvrat nadju posao.... Toliko o njegovoj "ljubavi" prema Slobodi. Tu je bio do sada samo zato sto ga niko nije zvao ranije... A svi znamo da je od Musica i slicnih uzeo brdo para... Treba ljudi molit Soka da se vrati na klupu. Sto su drugi vec rekli, on je Murinjo za Denisa, ali i ostale trenere u Slobodi. Drugo, sto se tice Olimpika, mene nece vidjet na stadionu pa kad bi igrali sa Barsom... Radije cu ici i gledati onu nasu djecu, koja se bore za nas klub, pa kad bi to bilo i protiv Priluka i drugih klubova iz druge federalne... Ne kraju, reci cu da od prazne price po netu necemo nista napraviti, vec se treba "dignuti" i pomoci klubu onoliko koliko mozemo. Mislim da je na skupu u BKC-u bio sramotan broj ljudi za grad od skoro 200000 stanovnika, a svima po netu puna usta Slobode (usput, bio sam na oba sastanka do samog kraja iako sam porodican covjek i imao sam i drugih obaveza koje sam zbog sastanaka odgodio). Treba Azmiru dati punu podrsku da nas pokusa izvuci iz ove teske situacije, jer sam cuo sve najbolje o njemu, a i uvjerio se na sastanku da je tako...
Prijatelju,
Drago mi je da nas ima još.
Veliki ti pozdrav, početci su teški, odnekle moramo početi. Valja se boriti i pomoći klubu koliko možemo.
tuzlanska Sloboda

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 11 feb 2013, 16:12

Nakon što je trener Denis Sadiković napustio klupu tuzlanske Slobode, te našao zajednički jezik sa predsjednikom sarajevskog Olimpica, po kuolarima je odmah počela priča o njegovom nasljedniku.

Naime, prvo ime na toj listi je nauspješnijeg posljeratnog trenera Slobode, Sakiba Malkočevića aktuelnog selektora kadetske selekcije BiH koji je u razgovoru za Vidiportal.ba rekao:

-U ovoj situaciji me ne zanima ni jedan klub, pa ni prva ekipa Slobode. Imao sam konkretne ponude Zvijezde iz Gradačca i Olimpica, koje sam odbio, jer želim biti posvećen radu u kadetskoj selekciji BiH, kao i juniorskom sastavu Slobode. Mišljenja sam da je neozbiljno razgovarati na ovu temu, jer klub nema ni predsjednika, Upravni odbor, rukovodstvo, igrače-rekao je za Vidiportal.ba Sakib Malkočević.

Poznavajući Sakiba Malkočevića koji je nekada u puno boljim finansiskim situacijama u kojima se nalazila Sloboda, na svoju štetu odbijao da se vrati na kormilo, krnjavo rukovodstvo će očigledno trenera morati pronaći na drugoj adresi...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 feb 2013, 16:29

nino hrastek je napisao/la:E moji Tuzlaci mozda se sjetite sad mene kad sam govorio sta ce vam biti s klubom inace sam iz gracanice,kad sam govorio za ibrakovica sta ce da vam radi vi ste me ubijali na forumu kako nisam upravu i nema kako me niste nazivali mene i nas klub bratstvo,a tek sta ste pricali vi,kovacevic,karic posle utakmice u gracanici pa to i dan danas ne mogu da vjerujem,vi gradjani uletite na teren i bratstvo plati 3000 km kazne i opet vas nigdje nisu spomenuli inace gradjane mi vas tako nazivamo a mi smo za vas seljaci,i bili ste zapeli za tu utakmicu dok niste skonatli realnost vase ekipe npr vi izgubite kuci od branitelja a bratsvo u gracanci im da 5 komad za 45 min...i eto posle svega vidi sta bi bratstvo krece pripreme sa podmladjenim sastavom djece po 16 god i naravno sa redovnim mjesecnim primanjima koja su odlicna za ovaj rang a vidi gdje ste vi dosli bas na ono mjesto gdje sam vam ja govorio da ce te zavrsit i sve vam, se vrati to sto ste svakog ponizavali kad god ste mogli...nije gracanica,lukavac,banovici itd nisu to sela kao vi nazivate vec ste seljaci i krkani vi kako se ponasate,,i sam buduci predsjednik vas je reko da ste vi u prosli 10 god naneli stete svom klubu 200000 km pa sta je onda za vas bio problem ono sto ste utrcali na teren u gracanici niste jer tu ste vi JAKI :lol: :lol: ,PUNO POZZ iz gracanice i MOZDA dodjemo igrati 2 kolo ako budete postojali i mozda nas budete molili da vam SELO pusti..
zabij se u tu svoju kasabu i psssttt...SLOBODA i kad se ugasi za naredna 2 vijeka za vas i taj vas pokusaj od kluba ce bit nedosanjani san....i niko vas nije vrijedzao...na selu zive seljaci...a vi se u skladu sa tim i ponasate...ako ti sta nije jasno javi na PP
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 feb 2013, 17:48

Ovako da i ja koju napisem rijec, nije me duze bilo na ovoj temi ali sam citao komentare i svakakve budalastinje, kako cujem neki ce da idu na stadion Tusanj kada Olimpic bude igrao svoje utakmice, a to su vecinom ovi stariji ovi navijaci koji su se nasitili svega i zele silno da gledaju utakmice tzv "premijer lige" pa dobro gospodo idite i placajte ulaz , punite djep Gracicu ali moje oci nece vidjeti Tusnja kada Olimpic bude igrao svoje utakmice, a ti sto zele da gledaju Olimpica su svi glasali za Imamovica, necu ici gledat Olimpic ni kad Velez i Zeljo bude gostovao da se razumijemo jer necu da se blamiram zbog toga, morate sebi utuvit u glavu da nama niko nije kriv sto smo ispali, vec smo mi krivi sto smo dopustili da nam svako vodi klub, da babini sinovi igraju, onda nismo sposobni izaci pred opstinu i to je to, mene sve ovo boli sto se desava oko kluba jer volim Slobodu vise od sebe skoro, tacno bi dao zivot za nju i ukopao se pored Tusnja. Treba molit boga da se nesto promjeni al daj boze kceri ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.