FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Moguće je da se ostvari i to što @open govori i Olimpic se na ljeto opet vrati u Sarajevo.
nisam upucen u te spletke, vidim ti jesi,open je napisao/la:
Što bi Boga ti Graciću to smetalo. Nije mi jasno. Čovječe, Olimpic se vraća u Sarajevo nakon ove polusezone. Živi bili pa vidjeli. Tek ćeš otkriti za šta je služila ova igra koja nikako nema veze sa Slobodom, niti je usmjerena protiv Slobode.
mozda nije usmjerena protiv Slobode, ali se tice Slobode, ja komentarisem u smjeru kojem diskusija ide, a ti ako ces diskutovati i imas informacije za napisati, bujrum ,ako neces, vozdra.
cuj ne mozes se meni obracati sa probisvjet, a to mu nickProbisvjet je napisao/la:Prvo supak jedan golobradi, ne moze se meni obracat sa probisvjet, bar ti to ne mozes. Drugo Gracic je za onog vaseg hinju, smrdu slinavog, gospodin. Zna se ko je namjestio utakmice da bi Sloboda bila istjerana iz PL.
Imali ste guzovace sest bodova od Olimpica i to vas remeti. Valja doci na Tusanj, ha?

ne mogu poslije ovog komentarisati dalje

Sasa Kajkut pitarima tabut!
ne znam, MALO je relativan pojam. Ja da sam Gracic, ja se ne bih kockao s tim stvarima, bez obzira na to sta ce biti sa pravom Slobodom. Kupio bih navijace time da im dam ono sto im mogu dati, a duboko sam uvjeren da i on tako misli.. Vidjet cemo sta ce biti...ultrasstyle_tz je napisao/la:
@dreamer pokusavam ti rec da su i on i jasmin i svi to mislili dok nisu vidjeli koliko nas malo ustvari ima. promjena imena vise nije nuzda , ali to si upravu time bi ustedio par godina god "obicnih" gradjana, a nas je nazalost premalo da bi nase misljenje bilo relevantno...ne mozemo jedni na druge uticat a da uticemo na nekog da ne ide gledat Olimpic ili kako god se vec taj klub zvao u Evropi. Nadam se da ce ostat Sloboda bar u nekom obliku, ali vise nisam optimista.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro je da kontas bar nesto.SB90 je napisao/la:cuj ne mozes se meni obracati sa probisvjet, a to mu nickProbisvjet je napisao/la:Prvo supak jedan golobradi, ne moze se meni obracat sa probisvjet, bar ti to ne mozes. Drugo Gracic je za onog vaseg hinju, smrdu slinavog, gospodin. Zna se ko je namjestio utakmice da bi Sloboda bila istjerana iz PL.
Imali ste guzovace sest bodova od Olimpica i to vas remeti. Valja doci na Tusanj, ha?![]()
![]()
![]()
![]()
ne mogu poslije ovog komentarisati dalje
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
SLOBODA SE NECE UGASIT DOK JE NAS, NEK VAM TO BUDE JASNO !
A vidim da mnogi i iz Tuzle prizeljkuju to da bi navijali za ovaj Olimpik zbog evrope, sitne duse prodane, boli me **** za evropu uz Slobodu sam odrasto da je 6 liga za nju cu navijat.
A vidim da mnogi i iz Tuzle prizeljkuju to da bi navijali za ovaj Olimpik zbog evrope, sitne duse prodane, boli me **** za evropu uz Slobodu sam odrasto da je 6 liga za nju cu navijat.
Ko **** Denisa nek je otiso onako je Sok za njega Mourinho, imao je redovnu platu tako da prica o porodici i prehrani zajebite + je imao tople obroke od roditelja igraca sto je uvjek uzimao pare.
dajte ljudi to MALO je glupost, u ovakvim vremenima ima "malo" zbog milion razloga, pa hebo ga, Zeljo je sampion 2009 pa mu protiv Leotara doslo 1000ljudi na utakmicu 2010... sve je relativno,_dreamer_ je napisao/la:ne znam, MALO je relativan pojam. Ja da sam Gracic, ja se ne bih kockao s tim stvarima, bez obzira na to sta ce biti sa pravom Slobodom. Kupio bih navijace time da im dam ono sto im mogu dati, a duboko sam uvjeren da i on tako misli.. Vidjet cemo sta ce biti...ultrasstyle_tz je napisao/la:
@dreamer pokusavam ti rec da su i on i jasmin i svi to mislili dok nisu vidjeli koliko nas malo ustvari ima. promjena imena vise nije nuzda , ali to si upravu time bi ustedio par godina god "obicnih" gradjana, a nas je nazalost premalo da bi nase misljenje bilo relevantno...ne mozemo jedni na druge uticat a da uticemo na nekog da ne ide gledat Olimpic ili kako god se vec taj klub zvao u Evropi. Nadam se da ce ostat Sloboda bar u nekom obliku, ali vise nisam optimista.
zato protiv Borca u finalu nema karti za kupiti, ni protiv Sirokog, Laktasa (proslava), protiv Dinama, FKS, Hajduka, europske tekme... hocemo li reci sada da nema navijaca Slobode zato sto u ovaj pogani vakat za Slobodu ljudi imaju svojih briga, pa nek Sloboda stane na noge sutra, vidjeli bi koliko ce ljudi doci na europsku utakmicu...cuj nema vas.
to je obicna glupost.
ako cemo tako onda najveca navijacka grupa u BiH ima 200 clanova, jer toliko otprilike ima ljudi koji u HZ i TM idu po gostovanjima i ginu za klub, brinu se za tribinu, koreo itd.
znaci ne mozete tako reci koliko je nekih... klub je nastao 1919, a ne 87 ili vec koje kada su fukare nastale.
klub ima svoju filozofiju i tradiciju, protkan kroz pore grada i masa ljudi mogu slobodno reci 100 000 ljudi se identifikuje sa Slobodom, i njenu sudbinu shvataju kao licni poraz i normalno da ne mogu gledati sta im se radi od kluba...vjerovatno su se zbog toga distancirali... ali reci da vas nema, smijesno.
Ne mogu da vjerujem da ovako olako prihvatate gasenje vaseg kluba.Pa gdje su sad oni grlati navijaci koji su psovali i mrtvo i zivo nekim ljudima koji su svoje pare trosili na taj vas klub.Gdje su ti grlati da prozovu legende slobode sto je ostavljaju u najtezem momentu.Pravdate Sadikovica sto je napustio klub zbog plate a psovali ste majku ljudima koji su svoje firme gurnuli u dug zbog slobode.NJih ko **** a denis je u pravu.Zasto javno ne kazete da je SECER potpisao ugovor sa olimpikom za pisljivih 3000 maraka.Secer je vasa legenda legenda kluba.to je secer za vas vatrene navijace.A ustvari secer je obican **** koji bi prodao i grad a ne klub iako je sve stekao na racun klubske slave.Gdje su sad oni koji su dolazili tu da cupaju slobodu misleci se naslonit na budzet a hljagali su svoje predhodnike koji su trosili svoj novac.Za vas su ti ljudi bili seljaci psovali ste im majku seljcku a denisa razumijete jer je otisao zbog plate da moze nahraniti djecu.A oni sto su od svoje djece ulagali u klub oni su vam lopovi.Svaka cast i vama i vasim legendama.Gasite se i vi i te legene bez trunke otpora.Sramota.Nakon 100 godina postojanja vi lagano komentarisete kako je neko u pravu sto zbog plate ostavlja klub.Pa nek pomru i legende od gladi ako ce se klub ugasiti jer taj ih je klub napravio.nemogu da vjerujem ono sto citam na vasem forumu.Stidite se vasi predaka koji su gajili taj vas klub tolike godine.Pozdrav iz Lukavca.
NIKO KAO RADNICKI SODA
NIKO KAO RADNICKI SODA
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
kakvo gasenje ne baljezgaj, nemate pojma sta se desava u Slobodi, citajte makar vijesti na portalima pa onda pricajte normalno.
Koja izdaja kluba od Sadikovica i ostalih gmizavaca
Maloprije bas gledam film "Rane" i sad citam ovo za Sadikovica gmizavca i naumpade mi jedan dio iz tog filma,koji se moze naci na yt pod nazivom "izdaja"..

Maloprije bas gledam film "Rane" i sad citam ovo za Sadikovica gmizavca i naumpade mi jedan dio iz tog filma,koji se moze naci na yt pod nazivom "izdaja"..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nista lakseProbisvjet je napisao/la:ma nije problem u sadikovicu, ali gracic koji je nedavno, kad je trebalo privoliti fukare, tako lijepo pricao o slobodi i sa toliko postovanja, a sad od toliko mogucih trenera uzima ga bas slobodi 3 sedmice prije pocetka prvenstva.SB90 je napisao/la:Da ti imas porodicu,moras ih prehranit ,u jednoj firmi radis za dzabe a druga ti nudi x puta bolje uslove,sta bi uradioSB90 je napisao/la:gdje je sad onaj probisvjet koji je gracica dizao medju zvijezde, uze vam lik trenera na pola priprema.
Prvo supak jedan golobradi, ne moze se meni obracat sa probisvjet, bar ti to ne mozes. Drugo Gracic je za onog vaseg hinju, smrdu slinavog, gospodin. Zna se ko je namjestio utakmice da bi Sloboda bila istjerana iz PL.
Imali ste guzovace sest bodova od Olimpica i to vas remeti. Valja doci na Tusanj, ha?
Naguzi vas Gracic
NO PYRO NO PARTY
Gracic nikoga nije ali ce sigurno zelju sa merakom. 

Ne može morali bi se zvati drugačije ili sa nekim dodatkom, jer ako bi ostalo ime kao sada ostaje i dug bez obzira što bi krenuli od najnižeg ranga takmičenja.tu i tamo je napisao/la:ako se klub ugasi, ode u stecaj, bankrotira ... jel moze pod istim nazivom ali bez prefiksa i sufiksa da pocne iz zadnjeg ranga takmicenja???
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
to bi uveliko zahebalo Gracica, jer u tom slucaju samo je pitanje dana kada bi se Sloboda vratila bez dugova i jaca nego ikad...[/quote]
Što bi Boga ti Graciću to smetalo. Nije mi jasno. Čovječe, Olimpic se vraća u Sarajevo nakon ove polusezone. Živi bili pa vidjeli. Tek ćeš otkriti za šta je služila ova igra koja nikako nema veze sa Slobodom, niti je usmjerena protiv Slobode.[/quote]
Slazem se sa tobom.
Što bi Boga ti Graciću to smetalo. Nije mi jasno. Čovječe, Olimpic se vraća u Sarajevo nakon ove polusezone. Živi bili pa vidjeli. Tek ćeš otkriti za šta je služila ova igra koja nikako nema veze sa Slobodom, niti je usmjerena protiv Slobode.[/quote]
Slazem se sa tobom.

Gracić traži najisplativiju varijantu za rentanje stadiona. Tušanj se pokazao kao najjeftiniji zasad, tu ce biti 3-4 mjeseca dok traje polusezona i onda ce tražiti novi stadion, novu varijantu (možda Goražde, Bihać ili nešto treće)...hebe se njemu za publiku, kao što mu se i dosad hebalo
To je sva prica i mudrost. Frajer je ubleha i putujući džindas iz evoksa. Pravi nomad.
Kakva fuzija i slaganje šuplje price naivcima

Kakva fuzija i slaganje šuplje price naivcima

Ama moze sa istim nazivom nastaviti ako ode u stecaj pa krene iz zadnje ligeLik je napisao/la:Ne može morali bi se zvati drugačije ili sa nekim dodatkom, jer ako bi ostalo ime kao sada ostaje i dug bez obzira što bi krenuli od najnižeg ranga takmičenja.tu i tamo je napisao/la:ako se klub ugasi, ode u stecaj, bankrotira ... jel moze pod istim nazivom ali bez prefiksa i sufiksa da pocne iz zadnjeg ranga takmicenja???
Proslo 100 i nesto stranica teme i neki jos nisu skontali
inace ?
Mislim da ovako nekako ide "neciji" plan (zajedno sa gracicem):
- Olimpic igra tu na tusnju
- Sloboda polako ide u stecaj nakon sto je trener i par igraca otislo u Olimpic
- Narod polako pocinje dolaziti na tekme Olimpica (gluho bilo i ne desilo se)
- Sloboda ce krenut iz zadnje lige po zavrsetku stecajnog perioda
- Spojit se sa Olimpicom promjeniti naziv u Sloboda i bit u PL
- Spasena tradicija, Rijesili se dugova, ali treba vremena
pa ne znam eto
pa ne znam eto
inace ?
Tako nece ici. 

- Neutralan88
- Kontakt:
Zao mi je Slobode al ima ovo logike !JohnLowe je napisao/la:Mislim da ovako nekako ide "neciji" plan (zajedno sa gracicem):
pa ne znam eto
Al onaj nacelnik fura turizam i kulturu vise nego sport tako da tu lezi problem po meni, mada narod je izabrao ponovo isto

Jedino sto Olimpic nikad nece prihvatiti naziv Sloboda, tu ce se naci kompromis..
Al za jednog Tuzlaka da ide gledati utakmicu Olimpica na tusnju eh to je nemoguca misija..
Mozda mladje generacije ili za nekih 15-20 god kad se raja navikne na Olimpic iz Tuzle

Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.