FK Radnički Lukavac

sodagrad
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodagrad » 10 feb 2013, 15:08

Zoom088 je napisao/la:Redžić je nezadovoljan statusom, odnosno minutažom koju ima na prvenstvenim utakmicama. Koliko sam ja čuo traži angažman u HNK Orašje.
Ma taj svakako nema veze neka ide, samo kako će bez kladionice Formule ondje preko puta Arkade....:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 10 feb 2013, 15:15

sodagrad je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Redžić je nezadovoljan statusom, odnosno minutažom koju ima na prvenstvenim utakmicama. Koliko sam ja čuo traži angažman u HNK Orašje.
Ma taj svakako nema veze neka ide, samo kako će bez kladionice Formule ondje preko puta Arkade....:)

Svi su oni isti, a momak je znao zabit, a nije ni upola navikan kao drugi..Uvijek je pruzao dobre partije, i ja ne bi volio da ode, al kako god.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 feb 2013, 15:47

Ni ja ne bih volio da ode. On je dijete Radničkog i sve što mu treba jeste da se dokaže i nametne. Šef stručnog štaba je tu da odredi ko će igrati i kada, a prema do sada viđenom, Vojvodić zna šta radi, tako da niko ne treba da se ljuti zato što je na klupi.

Ovo je timski sport i svaka pobjeda (ili poraz) su zasluga cijelog tima, tj. igrača kako na terenu, tako i na klupi.

Žalosno je to što na ove mlade igrače dosta utjecaja imaju i neki drugi ljudi, ali ne bih o tome sad.

Redži sam i lično poslao poruku da dobro razmisli, a naveo sam mu još neke stvari zbog kojih bi trebao da ostane u Radničkom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 feb 2013, 15:54

Zoom088 je napisao/la:On je dijete Radničkog i sve što mu treba jeste da se dokaže i nametne. Šef stručnog štaba je tu da odredi ko će igrati i kada, a prema do sada viđenom, Vojvodić zna šta radi, tako da niko ne treba da se ljuti zato što je na klupi.
Upravo, ja ovo trubim od oktobra... Almira da neko ne želi u klubu vjerovatno bi do sada dobio šut-kartu.

Recept za prvi tim je jednostavan; nametni se. To je to.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 10 feb 2013, 19:12

"Istina je da sam kontaktiran od stane HNK Orašje. Pod ugovorom sam sa Radničkim i bez dozvole kluba jasno ne idem nigdje, međutim i sam sam zainteresovan za odlazak a šta će biti od svega vidjeti će mo u narednih nekoliko dana", za **** portal govori Redžić.

Steta ce bit ako ode :roll:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 10 feb 2013, 22:10

Znači sutra TOP VIJESTI hehehehe, jedva čekamo svi......:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 feb 2013, 22:24

Sutra navece ili u utorak ujutro. Samo bez euforije molim :D.

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 10 feb 2013, 22:42

Sadikovic presao iz slobode u olmpik.E ovako zavrsava jedan klub kad ga krpelji u obliku ljudi ispijucu i osuse.Gdje su te legende slobode i ti koji bi poginul za klub??????Gdje su oni sto su sve u zivotu stekli na racun tog kluba.Koja bruka i sramota.Sreca pa smo mi FK Radnicki i problema nemamo.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 10 feb 2013, 22:47

I Mirza Cejvanovic je bio nezadovoljan statusom i minutazom pa sad doslovno place da se vrati u Radnicki.Redza je mlad momak i naivan.Previse vjeruje kojekakvim mesetarima ali nadam se da ce klub naci nacin da ga sprijeci u odlasku valjajuci trenutno njemu a u buducnosti i samom klubu

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 feb 2013, 22:47

sjena je napisao/la:Sadikovic presao iz slobode u olmpik.E ovako zavrsava jedan klub kad ga krpelji u obliku ljudi ispijucu i osuse.Gdje su te legende slobode i ti koji bi poginul za klub??????Gdje su oni sto su sve u zivotu stekli na racun tog kluba.Koja bruka i sramota.Sreca pa smo mi FK Radnicki i problema nemamo.
Nemojte da pišemo o temama koje nemaju veze sa FK Radnički ovdje. Ovom komentaru nije mjesto ovdje.

Ono što je bitno jeste da mi nemamo značajno velikih problema, ali također kao što Vojvoda kaže: "Tuđi problemi su upravo to; tuđi problemi."

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 feb 2013, 23:11

sjena je napisao/la:
I Mirza Cejvanovic je bio nezadovoljan statusom i minutazom pa sad doslovno place da se vrati u Radnicki.Redza je mlad momak i naivan.Previse vjeruje kojekakvim mesetarima ali nadam se da ce klub naci nacin da ga sprijeci u odlasku valjajuci trenutno njemu a u buducnosti i samom klubu
Saznao sam da jedan od bivsih trenera Radnickog uveliko crva i ulazi medju nase (posebno one mladje) igrace i njihove roditelje. Ukoliko se pokaze tacnim, onda su Redza i ostali oko njega stvarno naivni.

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 10 feb 2013, 23:27

Casp3r je napisao/la:
sjena je napisao/la:Sadikovic presao iz slobode u olmpik.E ovako zavrsava jedan klub kad ga krpelji u obliku ljudi ispijucu i osuse.Gdje su te legende slobode i ti koji bi poginul za klub??????Gdje su oni sto su sve u zivotu stekli na racun tog kluba.Koja bruka i sramota.Sreca pa smo mi FK Radnicki i problema nemamo.
Nemojte da pišemo o temama koje nemaju veze sa FK Radnički ovdje. Ovom komentaru nije mjesto ovdje.

Ono što je bitno jeste da mi nemamo značajno velikih problema, ali također kao što Vojvoda kaže: "Tuđi problemi su upravo to; tuđi problemi."
ma kad nemas problema bolje pisati o tudjim nego praviti vlastite

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 10 feb 2013, 23:32

Ma dečko ako želi da ide neka ide, realno i nije neki igrač to je moje mišljenje složio se ko samnom ili ne, za mene prvi napadači Radničkog su Jaranović i Džanić, ukoliko dođe do nekih promjena u međuvremenu što se tiče igračkog kadra Radničkog (a velike su šanse da hoće) onda i ova dvojca moraju se boriti za prvih 11, tako da Redža tu nema šta da traži......:)

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 11 feb 2013, 01:30

sjena je napisao/la:mlad momak i naivan.
Jes vala, ima on taj neki psiho problem a mogo je stvarno bit prvi napadac nakon sto je napravio dobru seriju prosle godine u drugoj ligi.

Hoce njega gol, zato ne bih volio da ode ali ...
inace ?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 11 feb 2013, 13:48

Zoom088 je napisao/la:Saznao sam da jedan od bivsih trenera Radnickog uveliko crva i ulazi medju nase (posebno one mladje) igrace i njihove roditelje. Ukoliko se pokaze tacnim, onda su Redza i ostali oko njega stvarno naivni.
Možeš li molim te napisati ime tog čovjeka?
sodagrad je napisao/la:za mene prvi napadači Radničkog su Jaranović i Džanić
Jaranović igra (i igrao je) krilo?
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 feb 2013, 13:51

Nije provjerena informacija 100%, ali kad bude onda cu javno napisati o kome se radi. ;)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 11 feb 2013, 13:52

Ocekujemo te dobre vijesti :D

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 11 feb 2013, 13:54

Zoom088 je napisao/la:Nije provjerena informacija 100%, ali kad bude onda cu javno napisati o kome se radi. ;)
Može li na PP ime, sumnjam na jednog pa da vidim jesam li upravu. Bez brige, bit će kao da i nisi napisao. Ako je problem, onda ok.
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 feb 2013, 20:41

Eh, svi očekivali neke "aman vijesti", ali bojim se da se još uvijek ništa ne zna.

Jedino mogu napisati da je jedan od onih s kojima se pregovaralo "otpao", a radi se o Damiru Smajloviću, fudbaleru NK Gradina iz Srebrenika.

Almir Redžić ostaje u Radničkom, a sutra bi se ekipi trebao ponovo priključiti Mirza Čejvanović.

Pregovara se s još nekoliko igrača pa vidjećemo ko će doći do nedjelje kada ekipa putuje u Ulcinj na mini pripreme.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 11 feb 2013, 20:45

Zoom088 je napisao/la:Eh, svi očekivali neke "aman vijesti", ali bojim se da se još uvijek ništa ne zna.

Jedino mogu napisati da je jedan od onih s kojima se pregovaralo "otpao", a radi se o Damiru Smajloviću, fudbaleru NK Gradina iz Srebrenika.

Almir Redžić ostaje u Radničkom, a sutra bi se ekipi trebao ponovo priključiti Mirza Čejvanović.

Pregovara se s još nekoliko igrača pa vidjećemo ko će doći do nedjelje kada ekipa putuje u Ulcinj na mini pripreme.
Hvala Zoom, šteta za Damira dobar igrač, ali nema veze imamo i mi kvalitetnih igrača u napadu, eto i Redža je ostao pa nek se bori za prvih 11, a ovaj se znači vraća nakon nekoliko treninga u Slobodi heheheh, ajde dobro će nam doći ako nam zafali igrača, a može on da igra nekoliko pozicija u timu, samo ne znam hoće li biti kakve kazne za njega, ajde eto vidjećemo do nedjelje gdje smo i šta smo što se tiče igračkog kadra.....:)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.