KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

braoolyo
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la braoolyo » 10 feb 2013, 23:01

sasagmp je napisao/la:Hvala na odgovoru bray...
Formiras misljenje kreirano gledajuci kutiju u boji
Pa pobogu čovječe pa da sam napisao da je to isto napisalo 50 ljudi na rsb forumu kojima je neko kao i tebi javio ponovio bi da ne sudimo na osnovu komentara sa rsb-a i delije.net!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 23:03

DEMAGOGIJA,DEMAGOGIJA I JOS JEDNOM DEMAGOGIJA.
Sto se nisi javio odmah kada su bacane petarde?Sto nisi trazio praznjenje hale u Zelezniku prosle godine?upaljene su 3 baklje koju su izgorele na tribini.U trenutku prekida nisu gorele baklje kao sto kaze mondo....uhvacen je vas u pokusaju akcije i onda ste krenuli preko terena uz pratnju protiv pozarnog aparata.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2013, 23:03

Derbi je davno prestao da bude praznik sporta, i sudar rivala na terenu... To je jedno bolesno društvo u kojem su tribine bitnije od terena... Imamo čak i zvijezde iste.... Što je najcrnje klinci se pale na te debile i misle da su face.... Pisam se na trofej i derbi.... Tribino evo vam ga na.... Pa se tucite ko pećinski nam preci...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

maler1312
Kontakt:

Post Postao/la maler1312 » 10 feb 2013, 23:05

" onclick="window.open(this.href);return false; evo snimka prekida

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 23:06

Meni kaze da sam demagog a ovamo prosipa spiku kako su samo Delije krive.Pa ti si moj idol,**** idol. ;)
Dace Bog da Zvezdu izbace iz svih takmicenja samo radi ovih levata ( ne nisam ironican ili cinican kako me volite nazvati).Pa nek onda ostali uzivaju jer ce jedna stoka biti resena.A i ostali ce doci na red. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 23:07

Grobari su krivi eto,ajde sada ne trujte ovu temu svojom demagogijom.Narod ima oci,ako nema informacije sa lica mesta.A ovaj put je i kutija kroz koju gledamo bila dovoljna da se vidi i sabere 2 i 2. Molio bi vas da na vasoj temi pravdate vase izjednacavanjem sa nasim i ostalo.Proslavite kup i idite ljubite stope cokiju i pickoustom,jer se u Srbiji stvarno lepse zivi kao sto vidimo-demokratski maniri nema sta.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 23:11

Ti bas neke **** stvari ne mozes da procitas.Zar je tebi tesko reci da su obe strane krive ? Ni ja ni ti nismo kompententi da pricamo o tome ko je vise kriv jer to nikada necemo saznati.Ko god da nam bude prenosio stvari uvek ce nesta slucajno ili namerno izostaviti.Ali jok lakse je prebacivati da sam ja demagog kada kazem da su obe strane krive,a ti si jedno jadno usamljeno bice napadnuto od okrutnog sveta koje ironicno govori da su Grobari krivi. :roll:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 23:12

Odgovori na postavljena pitanja,mani se davanja dijagnoza.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 23:14

Nisam kompententan da odgovaram zato i necu zabadti nos gde mi nije mesto.Bolje bi i tebi bilo.
Ja se samo nadam da ce ovo da se zavrsi kako i dolikuje bar od sada jer meni je sport preci od bilo svega.

kaze Igor da je rekao Belosevic da se utakmica nastavi sutra od ovog trenutka pred praznim tribinama...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2013, 23:18

Pita Dule Đilasa koji je razlog što se prekida utakmica, on mu majstorski odgovara kao Stevo rabadzija na pitanje da kaže pitagorinu teoremu, filozofsko slijeganje ramena.... A onda uputni odgovor je li zato što ne mogu da isprazne tribine, on klima glavom.... Mudar cojek nema sta
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 23:21

DANTES je napisao/la:Pita Dule Đilasa koji je razlog što se prekida utakmica, on mu majstorski odgovara kao Stevo rabadzija na pitanje da kaže pitagorinu teoremu, filozofsko slijeganje ramena.... A onda uputni odgovor je li zato što ne mogu ds isprazne tribine, on klima glavom.... Mudar cojek nema sta
Nasa murija nije sposobna da isprazni tribine,to smo valjda do sada skapirali.Najjaci su kada treba uleteti medju navijace ali kada ih treba sprovesti van grada onda su ****. :roll:

Ali paze ove maloumnike sa obe strane od kosarkasa koji slave sa navijacima kao da je osvojen kup. :oops:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 23:21

Ne moras biti kompetentan vec iskljucivo realan gledaoc da ocenis neke situacije gde nije bilo ovih drugih. Ali shvaticu ovo kao nedostatak argumenata za normalnu polemiku.
Zavrsilo se kako je i pocelo,odlucili su ovi sto su prekinuli finale.Dajte im trofej,titulu mvp igraca i nek vriste od srece.Dule i Pedja da su pametni sutra ne bi trebali da izvedu ekipu.
Cuj razlog prekida jer ne mogu da isprazne problematicni deo tribine.Pa kako da isprazne kada komadant Kragujevacke policije dokazuje svoje navijacko opredeljenje kad god moze,cak i bezobrazno.Laku noc Srbijo,mada davno si i zaspala.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2013, 23:24

Definitivno treba ugasiti Sportska društva Partizan i Zvezda na jedno 30 godina dok se ne izliječe neki kompleksi i ne pomre stoka.... I dok Srbija ne bude više među šljivama...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 23:25

Cekaj znaci treba biti realan na osnovu TV snimka ? E jbm ti tu realnost i nosi je u 3 pm. :roll:
Drugo jel' ja to sada citam,ili je ovo sve namesteno kako bi Zvezda osvojila trofej. :lol: Pa zar dotle idu ta sramna misljenja,te bljuvotine.Ti bi radije nastavio utakmicu nego da se jos neko povredi na glup nacin radi debila koji pale pp aparat.Ti bi radije nastavio utakmicu pa da samo cekas kada ce ti nesta doletei u glavu.I pri tome kod ovako usijanih glava samo mozes da se molis Bogu da ne dodje do jos nekih navijackih tuca.A ja ipak niti bi zeleo niti nam treba da se dogodi jos jedan Aca Radovic.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 feb 2013, 23:25

ja kao neutralan ne shvatam što je to odgovaralo partizanu da se igra, a ovim drugima nije, ak sam dobro shvatio raspravu :roll: mislim da je donesena najbolja moguca odluka(ocigledno previše divljaka u dvorani), i da su pametni kad se ova dva tima sastanu da se igra bez publike, dok se ne opamete
nema potpisa

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 feb 2013, 23:26

sasagmp je napisao/la:Grobari su krivi eto,ajde sada ne trujte ovu temu svojom demagogijom.Narod ima oci,ako nema informacije sa lica mesta.A ovaj put je i kutija kroz koju gledamo bila dovoljna da se vidi i sabere 2 i 2. Molio bi vas da na vasoj temi pravdate vase izjednacavanjem sa nasim i ostalo.Proslavite kup i idite ljubite stope cokiju i pickoustom,jer se u Srbiji stvarno lepse zivi kao sto vidimo-demokratski maniri nema sta.
Je li stvarno toliko teško pročitati šta drugi pišu ili se ti moraš držati svoje priče po svaku cijenu? Ko je rekao da su Grobari krivi? Ja nisam, Devil je napisao da su i jedni i drugi. Ubacuješ meni u usta neke riječi da su Delije uletjele zato što su Grobari zapalili baklje, pa da sam na mondu pročitao da su u trenutku prekida gorjele baklje (što na mondu ne piše) i onda smo mi demagozi?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 23:42

Devil je napisao/la:Cekaj znaci treba biti realan na osnovu TV snimka ? E jbm ti tu realnost i nosi je u 3 pm. :roll:
Drugo jel' ja to sada citam,ili je ovo sve namesteno kako bi Zvezda osvojila trofej. :lol: Pa zar dotle idu ta sramna misljenja,te bljuvotine.Ti bi radije nastavio utakmicu nego da se jos neko povredi na glup nacin radi debila koji pale pp aparat.Ti bi radije nastavio utakmicu pa da samo cekas kada ce ti nesta doletei u glavu.I pri tome kod ovako usijanih glava samo mozes da se molis Bogu da ne dodje do jos nekih navijackih tuca.A ja ipak niti bi zeleo niti nam treba da se dogodi jos jedan Aca Radovic.
psovanje cu shvatiti kao odraz licne kulture,zahvaljujem-ponecu je da ti bude lakse ;)

sve to ne moze da se dogodi,ako se uradi samo jedna stvar-stvar koja je logicna u ovakvoj situaciji,a ona je izbaciti vinovnike ovih nereda i resen problem.zasto da igraci ispastaju /

aca radovic ce se desiti jer u vrhu svoje tribine u koju se kunete svi vi imas brdo ispranih mozgova kome je bitno dokazivanje vrhu....desio se dusan grijak,licno sam bio ucesnik nemile scene pre poslednjeg derbija,gde je maloumnik iz istog mesta napao svoje drugare radi toga sto navijaju za partizan...mene su isti sacekali posle tromso-a kada sam vracao drugara,sa kuvanim motkama odmah posle kraja vase tekme sa bordoom,ali na njihovu srecu nisu se zaleteli da uniste auto jer su prepoznali ciji je-ne nisam ja opasan,samo igrom slucaja cale mi je jako cenjen u tom mestu i bile bi opasne posledice po vinovnike,pa u sapcu su poznaniku mom sa gostovanja od pre bacili bombu u dvoriste kuce zbog dobijenih batina u navijackom obracunu na ruke u gradu...da ne bude da navodim elemente jedne strane,imas i kod nas mrlja,ali sto se tice tih akcijanja manje,jer nas krasi organizovani kriminal na tribini....

ti i dalje ne odgovaras zasto nisi trazio praznjenje hale u zelezniku,zasto nisi trazio prekide u brdo plej off utakmica gde je letelo kamenje na teren,a ne baklje.....ovde izjednacavas upaljenu baklju koja nije ugrozila utakmicu i upad na teren i trazis iste sankcije za iste...da nije malo smesno/

ne pravdam ni jedne ni druge,jer utakmice sa juga ne gledam zbog takvih i slicnih kompleksasa,ali ovde je smeeesno izjednacavati zrtve.

za mr. bra....
Pa vaši navijači su palili baklje. I ako ne znaš šta se desilo (a ne znaš), kako znaš da je isplanirano, naručeno ili šta već?
Ako mondo, mozzart i drugi koji imaju svoje izvještače u dvorani istovremeno prenesu istu informaciju onda logično da je tačna. Zar ne?
moj odgovor u vezi baklji je bio ironican-izvini sto nisam naglasio...paljenje 2,3 baklje je argument za opravdano uletanje/sta si time hteo napisati/
Zadnja izmjena: sasagmp, dana/u 10 feb 2013, 23:46, ukupno mijenjano 2 puta.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 feb 2013, 23:45

sasagmp je napisao/la:
Pa vaši navijači su palili baklje. I ako ne znaš šta se desilo (a ne znaš), kako znaš da je isplanirano, naručeno ili šta već?
Ako mondo, mozzart i drugi koji imaju svoje izvještače u dvorani istovremeno prenesu istu informaciju onda logično da je tačna. Zar ne?
moj odgovor u vezi baklji je bio ironican-izvini sto nisam naglasio...paljenje 2,3 baklje je argument za opravdano uletanje/sta si time hteo napisati/
Aman gdje sam napisao da je paljenje baklji argument za uletanje?!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 23:46

Kak' se ono kaze,Demagogija,jel' ono tu rec ti koristis stalno u pisanju kada ti nesta nije po volji.Pa **** mu kevu mogao si jos neku nauciti na casu/predavanju sociologije ili politickih ucenja...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 23:52

Aman gdje sam napisao da je paljenje baklji argument za uletanje?!
da ponovim,ovaj put cu podebljati ,mozda ti je promaklo zbog dugackog posta...

[quote]moj odgovor u vezi baklji je bio ironican-izvini sto nisam naglasio[/quote][/b]

devile nemam nameru se spustati na nivo prepucavanja nadahnutim losim pokusajima duhovitosti...posto vidim da nemas nameru odgovoriti na konkretna pitanja,ne zelim dalju raspravu sa tobom objektivni moderatore.
uzivaj u svom crveno belom svetu i raduj se u njemu,kako kaze ona pesma.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.