FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sadikovic je "vidio" koliko je sati, pa dok jos nije kasno sebe skrasio na bolje mijesto.
Nevjerovatno
! Pa ovaj leteci cirkus od Nijaza Gracica ocigledno ima neke skrivene planove !

- diplomatija
- Kontakt:
sloboda ce se uskoro ugasiti tako da nece imati potrebu za stadionom, znaci olimpik ce igrati djaba
Ja mislim da ovo lagano ide prema fuziji, sto je i najbolje za vas.Nek i Amerikanac taj uleti u Olimpic, eto i stadiona i Evrope u Tuzli.Pozz
NEMA FUZIJE NIKAKVE SAM GRACIC JE REKAO DA NEMA NISTA OD TOGA JER BI TO ZNACILO DA OLIMPIC NE MOZE 3 GOD U EUROPU......ovo je novi plan gospode a vidjecete uskoro o cemu je rijec.........Maniaacs je napisao/la:Ja mislim da ovo lagano ide prema fuziji, sto je i najbolje za vas.Nek i Amerikanac taj uleti u Olimpic, eto i stadiona i Evrope u Tuzli.Pozz
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kakva ce ovo bit prevara decenije..tacno sam podcjenio faraona...kakav je to igrac...kako je namazan..svaka mu cast..ovo sto se uradilo je bilo vec dugo spremano..ovo je bio zatvoreni dogovor njega i gracica...ovo je plan B za gasenje SLOBODE....kakav igrac
....znaci,prica ide ovako...nemogu vam ugasit klub je to je zestoko talasanje..u redu...idemo korak po korak...izdajemo stadion olipiku za smjesne pare pa nek igra polusezonu...polako pripremamo raju za eutanaziju....na kraju sezone posto ce olimpik imat rezultate a Sloboda svoje bolesnike laganini gasit Slobodu jer joj nema pomoci aposto ste htjeli PL u Tuzli..eto vam je...sta ima veze sto se taj klub zove olimpik...gledat cete i EL na jesen...sa ovim ce se slozit vecina u KANTONU GDJE ZIVI 1000000 LJUDI....FARAON IDE NA PRAVLJENE KANTOLANOG BRENDA I KLUBA KOJI CE PRIVUC LJUDE DA NAPUNE STADION KOJI CE ON IZGRADIT...imat cete i vrhunski klub i odlicnu posjetu..sta hocete vise...od.j.e.b.i.t.e sa tom raspalom SLOBODOM i tradicijom....svaka mu cast jos jednom

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma nikakav plan, Gracic smatra da je Sadikovic dobar trener, ovaj ne moze vise izdrzati u Slobodi i to je to. Mislim da su oba napravila dobar izbor.nusmir je napisao/la:NEMA FUZIJE NIKAKVE SAM GRACIC JE REKAO DA NEMA NISTA OD TOGA JER BI TO ZNACILO DA OLIMPIC NE MOZE 3 GOD U EUROPU......ovo je novi plan gospode a vidjecete uskoro o cemu je rijec.........Maniaacs je napisao/la:Ja mislim da ovo lagano ide prema fuziji, sto je i najbolje za vas.Nek i Amerikanac taj uleti u Olimpic, eto i stadiona i Evrope u Tuzli.Pozz
- SiggySinatra
- Kontakt:
Jel vam sad jasnije sta sam htio reci ?
covjek objasnio.....staragarda je napisao/la:kakva ce ovo bit prevara decenije..tacno sam podcjenio faraona...kakav je to igrac...kako je namazan..svaka mu cast..ovo sto se uradilo je bilo vec dugo spremano..ovo je bio zatvoreni dogovor njega i gracica...ovo je plan B za gasenje SLOBODE....kakav igrac![]()
![]()
....znaci,prica ide ovako...nemogu vam ugasit klub je to je zestoko talasanje..u redu...idemo korak po korak...izdajemo stadion olipiku za smjesne pare pa nek igra polusezonu...polako pripremamo raju za eutanaziju....na kraju sezone posto ce olimpik imat rezultate a Sloboda svoje bolesnike laganini gasit Slobodu jer joj nema pomoci aposto ste htjeli PL u Tuzli..eto vam je...sta ima veze sto se taj klub zove olimpik...gledat cete i EL na jesen...sa ovim ce se slozit vecina u KANTONU GDJE ZIVI 1000000 LJUDI....FARAON IDE NA PRAVLJENE KANTOLANOG BRENDA I KLUBA KOJI CE PRIVUC LJUDE DA NAPUNE STADION KOJI CE ON IZGRADIT...imat cete i vrhunski klub i odlicnu posjetu..sta hocete vise...od.j.e.b.i.t.e sa tom raspalom SLOBODOM i tradicijom....svaka mu cast jos jednom
![]()
![]()

Znaci Sloboda vise nece "postojati", Olimpik Tuzla je novi i glavni Tuzlanski tim,
A sta ce biti sa igracima Slobode i ostalim uposlenim ? Ostavljeni na milost i nemilost ?
A sta ce biti sa igracima Slobode i ostalim uposlenim ? Ostavljeni na milost i nemilost ?
jesil ti stvarno toliko glup ili je namjera provociranje ???Rikardo je napisao/la:Znaci Sloboda vise nece "postojati", Olimpik Tuzla je novi i glavni Tuzlanski tim,
Rikardo je napisao/la:Znaci Sloboda vise nece "postojati", Olimpik Tuzla je novi i glavni Tuzlanski tim,
Sloboda će uvijek postojati. Greška je Olimpic vezati s problemima Slobode. Budimo realni.
Ma nije to ljudi, jednostavno Musemić nije htio u Tuzlu, ovima treba trener koji je odavde sa TK-a, ovaj se našao kao prava opcija i to je to, šta će čovjek u Slobodi nema marke, Olimik mu daje kesh i čovjek ode tamo....Rikardo je napisao/la:Znaci Sloboda vise nece "postojati", Olimpik Tuzla je novi i glavni Tuzlanski tim,

Ma jeb0 klub koji se zove olimpik , ako ime promjene nece moci igrati europu 3 g 
Sta ce biti sad sa slobode ko ce nju voditi ?

Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 10 feb 2013, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Covjek sve objasnio, Denis bi sigurno ostao u Slobodi da je vidio svjetlo na kraju tunela. Covjek cetiri mjeseca nije dinara dobio, ima i on porodicu, pa i karijeru u krajnjem slucaju.sodagrad je napisao/la:Ma nije to ljudi, jednostavno Musemić nije htio u Tuzlu, ovima treba trener koji je odavde sa TK-a, ovaj se našao kao prava opcija i to je to, šta će čovjek u Slobodi nema marke, Olimik mu daje kesh i čovjek ode tamo....Rikardo je napisao/la:Znaci Sloboda vise nece "postojati", Olimpik Tuzla je novi i glavni Tuzlanski tim,
Drago mi je da se slažeš samnom, postoji ljubav prema Slobodi od strane Sadikovića sigurno, ali ne živi se od ljubavi znate svi dragi ljudi, vidite li vi koliko ovaj Olimpik ima para oni 15 dana idu na pripreme u Antaliju ne ide ni Dinamo Zagreb toliko bog te vidio i oni dođu u Hercegovinu par dana, imat će Sadiković sigurno između 1500 i 2000 milje platu, a ovamo šta ima.......cikac je napisao/la:Covjek sve objasnio, Denis bi sigurno ostao u Slobodi da je vidio svjetlo na kraju tunela. Covjek cetiri mjeseca nije dinara dobio, ima i on porodicu, pa i karijeru u krajnjem slucaju.sodagrad je napisao/la:Ma nije to ljudi, jednostavno Musemić nije htio u Tuzlu, ovima treba trener koji je odavde sa TK-a, ovaj se našao kao prava opcija i to je to, šta će čovjek u Slobodi nema marke, Olimik mu daje kesh i čovjek ode tamo....Rikardo je napisao/la:Znaci Sloboda vise nece "postojati", Olimpik Tuzla je novi i glavni Tuzlanski tim,

Toliko o ljubavi sadikovica prema Slobodi,zao mi je sto se desava sa slobodom,sloboda je uzoran klub i sve najbolje epitete zasluzuje..tako je i nas izlevatio mislim ofk gradinu,na jednom napsuta klub bez objasnjenja,zbog ovakvih kao sto je saikovic i zbog njemu slicnih ljudi sloboda i tone,zalosno ti ljudi se kunu u slobodu a nista od njih dobra nema,nisu nista dali slobodi samo uzimaju..nadam se da ce nam tuzlaci dat podrusku protiv u olimpika na tusnju..svako dobro,Sloboda ce da zivi i izdici ce se u inat svima...
MOdric..MOdric..MOdric..
O cemu ti, sta treba Denis? Ostati u brodu kojeg su odavno svi napustili,, covjece dragi, on zivi od svog posla, on treba prehraniti svoju porodicu. Najlakse je laprdati, ali zamisli da si ti on, sta bi odlucio?Luka je napisao/la:Toliko o ljubavi sadikovica prema Slobodi,zao mi je sto se desava sa slobodom,sloboda je uzoran klub i sve najbolje epitete zasluzuje..tako je i nas izlevatio mislim ofk gradinu,na jednom napsuta klub bez objasnjenja,zbog ovakvih kao sto je saikovic i zbog njemu slicnih ljudi sloboda i tone,zalosno ti ljudi se kunu u slobodu a nista od njih dobra nema,nisu nista dali slobodi samo uzimaju..nadam se da ce nam tuzlaci dat podrusku protiv u olimpika na tusnju..svako dobro,Sloboda ce da zivi i izdici ce se u inat svima...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to je to, sacekali su da vide koliko nas ima i za sta smo sposbni , i vidjeli su jucer. izgleda da nam ovaj put definitivno nema spasa , jer ja zaista ne vidim nacin kako da se Sloboda bar ukljuci u ovo i zadrzi ime i bilo sta.staragarda je napisao/la:kakva ce ovo bit prevara decenije..tacno sam podcjenio faraona...kakav je to igrac...kako je namazan..svaka mu cast..ovo sto se uradilo je bilo vec dugo spremano..ovo je bio zatvoreni dogovor njega i gracica...ovo je plan B za gasenje SLOBODE....kakav igrac![]()
![]()
![]()
![]()
u ovo ja nesto ne vjerujem, kao da on nije ispitao te mogucnosti prije prosle fuzije, ne vjeurjem da je bas tako isao grlom u jagode, Gracic je to- pa sad da je odjednom saznao da ne moze..vise da mi je ovo mazanje ociju da niko ne ocekuje fuziju i da mogu zavrsit ovaj plan...samo sta se jos promijenilo u odnosu na proslu fuziju je to da sad vidi da Tuzlacima ne treba ime Sloboda nego im treba klub u vrhu tabele pa kako god se on zvao, i tu nazalost nasa Sloboda opet ispada. ne zamjeram ja Denisu nista- mora hranit porodicu, Sloboda je mrtvac, ni Olimpicu koji koristi priliku- nas grad nas je ugasio i na tome ce jos i profitirati kao sto slanagarda rece.Slobodas je napisao/la:Ma jeb0 klub koji se zove olimpik , ako ime promjene nece moci igrati europu 3 g
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Fuzija nikada nije ni bila plan za Gracica u pravnom smislu, to je bilo jasno i pticama na grani. Nece Gracic preuzimati dugove nasih idiota, pa de recite ko bi to od vas preuzeo dugove Turbine iz Jablanice?
Ovo ce na kraju ispasti ono sto je i trebalo od pocetka da se desi, osim ako se Fukare ne ujedine protiv toga (a moje licno misljenje je da tim inatom iz principa, koji opet isto tako razumijem i postujem, na kraju nece nista dobiti, jer ce se Sloboda svakako ugasiti).
Gracic ce 100% drage volje preimenovati Olimpic u Slobodu 1919 kao sto je jos prije par mj rekao, a sve u zelji da ima publiku koja ce stati ispred kluba. To je bila njegova ideja od pocetka, a rijec fuzija se koristi samo iz tog razloga sto bi Olimpic uzeo ime Slobode i boju dresova i ostalih obiljezja. Fuzija u pravnom smislu, a to znaci preuzimanje istorije kluba, svih prava i obaveza, ne bi bilo, jer to nije Gracicu isplativo.
Isto se desilo i Olimpiji iz Ljubljane. I sad ne razumijem ovdje ljude koji zauzimaju neprijateljski stav prema Gracicu koji od pocetka prica jedno te isto? Kako vam je jucer valjao, a danas ne valja?
Ovo ce na kraju ispasti ono sto je i trebalo od pocetka da se desi, osim ako se Fukare ne ujedine protiv toga (a moje licno misljenje je da tim inatom iz principa, koji opet isto tako razumijem i postujem, na kraju nece nista dobiti, jer ce se Sloboda svakako ugasiti).
Gracic ce 100% drage volje preimenovati Olimpic u Slobodu 1919 kao sto je jos prije par mj rekao, a sve u zelji da ima publiku koja ce stati ispred kluba. To je bila njegova ideja od pocetka, a rijec fuzija se koristi samo iz tog razloga sto bi Olimpic uzeo ime Slobode i boju dresova i ostalih obiljezja. Fuzija u pravnom smislu, a to znaci preuzimanje istorije kluba, svih prava i obaveza, ne bi bilo, jer to nije Gracicu isplativo.
Isto se desilo i Olimpiji iz Ljubljane. I sad ne razumijem ovdje ljude koji zauzimaju neprijateljski stav prema Gracicu koji od pocetka prica jedno te isto? Kako vam je jucer valjao, a danas ne valja?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.