Meni je znaci OK ta emisija,samo mi ovaj lik sa slike ide na zivce.Bem mu ono yuuup

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja koristim Net Flat 2, i CS radi. Ne ledi.legenda reala je napisao/la:Sad mi je internet onaj telekomov Net Flat 4, hoće li mi štetiti CS-u ako pređem na Net Flat 2
Što bi ti štek'o kad će ti biti brzina veća od trenutačne (od 1. marta) ako pređeš na "manji" paket.legenda reala je napisao/la:Sad mi je internet onaj telekomov Net Flat 4, hoće li mi štetiti CS-u ako pređem na Net Flat 2
YUUUP!!! YUUUP!!!! YUUUP!!!! YUUUUUUUUUPPP!!!! Koja budala trejdmarkovo ovo YUUUUUUUUUUUUUP!!!Adi_Zepce je napisao/la:Dobar je ba Storage Wars bude zanimljivih situacija.Mene bas ono interesuje sto ce naci u skladistu i tak.Ponekad covjek moze gledajuci i to nesto nauciti![]()
Meni je znaci OK ta emisija,samo mi ovaj lik sa slike ide na zivce.Bem mu ono yuuup![]()
Sva sreca pa ne prenose mnogo utakmicaneurofunk je napisao/la:Gledaš tekmu na FTV sve nešto mutno, nekvalitetno, oči zabole gledajući, prebaciš na Sport Klub ko da si prebacio sa običnog na HD. Yebo ih oprema njihova, ne znaju ni kako i u šta ulagat pare.
meni dosadili, nije mi vise gust gledati ovomadridist je napisao/la:
Kad dovedu još koju trebu onda ću ponovo počet gledatmadridist je napisao/la:
Haj kad znate svašta, šta velite hoće li u skorije vrijeme Max TV ići preko CS-a, naletim na forumima, ljudi pričaju da gledaju Max TV(ovi koji se bave tim), ali da ne ide u distribuciju još uvijek, kontam možda čekaju da Hrvatska uđe u EU, a i to je blizuhule_barca je napisao/la:E ajd da vidimo hoće li sljedeće godine imati JSC kanale, kad i oni upare kartice i resiveremadridist je napisao/la: Treba pokucati na prava vrata i ne praviti halabuk, neki su gledali digital+ i cabo u danima kad se pričalo da je napokon stigao ubica pirata nagra3 i ono sky-evo srnje NDS kombinirano na tim platformama.
Inače što reče @saurman za pink i hayat te OBN potpuno se slažem.Oni na hayatu bi trebali promijeniti naziv u "kafanski pjevač(ica) moreš biti ti",bilo bi smislenije.
evo ga drug, ja ne pratim to pa i ne znam koja je trenutno epizoda aktuelna, ali na ovoj str. imas prvih 6 ep.Zagor je napisao/la:Gledal ko na rts "Na putu za Montevideo" ? Stvarno je odlična serija. Ovo Srbi znaju pravit serije i filmove, pogotovo kada se radi o nekim historijskim stvarima. A mi ne znamo napravit film , neg o ratu prije 20 godina. Ne znamo otići malo dalje u historiju i napravit neki film dobar, kao što su ovi preko Drine napravili film o bici na Kosovu. Neg nisam sinoć gledao epizodu Montevideo, pa slučajno zna li ko gdje bi mogao naći na netu da pogledam, il kad će biti repriza na rts ?
to majstore...ev može, hvala !!!miki_92 je napisao/la:evo ga drug, ja ne pratim to pa i ne znam koja je trenutno epizoda aktuelna, ali na ovoj str. imas prvih 6 ep.Zagor je napisao/la:Gledal ko na rts "Na putu za Montevideo" ? Stvarno je odlična serija. Ovo Srbi znaju pravit serije i filmove, pogotovo kada se radi o nekim historijskim stvarima. A mi ne znamo napravit film , neg o ratu prije 20 godina. Ne znamo otići malo dalje u historiju i napravit neki film dobar, kao što su ovi preko Drine napravili film o bici na Kosovu. Neg nisam sinoć gledao epizodu Montevideo, pa slučajno zna li ko gdje bi mogao naći na netu da pogledam, il kad će biti repriza na rts ?![]()
http://halobing.net/serije/naputuzamontevideo.php
a imas i na ovoj str.
http://www.serije.biz/na-putu-za-montev ... 18aa2.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.