Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Za tu poziciju zadnjeg veznog osim hadzica kad dobije papire, treba zaganjat maria vrancica standardan u cvajti, bolja je njemacka druga od bjeloruske lige,
Odbranu imamo solidnu stim sto bi nam dobro dosli bicakcic i kolasinac,
Odbranu imamo solidnu stim sto bi nam dobro dosli bicakcic i kolasinac,
zadnji vezni: Zahirovic, Medunjanin eventualno Svraka kakav Sesar
Nema drugih nego ti nabrojani igrac, Zahirovic glavni kandidat.mone je napisao/la:zadnji vezni: Zahirovic, Medunjanin eventualno Svraka kakav Sesar
Cisto sumnjma da ce biti novih imena pred Grcku.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ni jedna druga liga nije dovoljno dobra za reprezentaciju BIH.
ako reprezentativci čitaju ovo..da im poručim nešto
Molim vas ,,da za ovaj narod napaćeni,,državu,,naciju ,,ponos i na kkraju za vas same...da trenirate ovih mjesec dana ko nikad
Zaha molim te idi u teretanu ,,idi trči..treniraj ko lud
Miske,,i ti isto,,daj pokreni se malo..idi trči malo ..dzogiraj.. et imaćeš i par tekmi,,iskoristi ih na najbolji mogući način
Ibiševiću poradi malo na mentalnoj snazi..idi psihologu,,pomoli se svaku noć kome se već moliš..da ti da snagu
Vranješu ,,pitaj slobodno trenetra,,nije sramota-kako se postaviti prema igraču s loptom,,idi malo i ti brate u teretanu
Zukanoviću..--traži kralju da u klubu igraš štopera ovih mjesec dana,,bori se za to mjesto,,da malo osjetiš tu poziciju.
Lula..skontaj se malo..otidji do psihologa slobodno i gledaj " kasete" geretha baila--analiziraj ga
Stevanoviću..molim te jedi malo više..pogotovo slatkiše i radi sklekove,,posebno ledjne i trokut da malo ojačaš i daj bori se svim silama za prvi tim Sevilje
et,,,nadam se da će te me ispostovat,,jer samo ovako mozemo pobjedit.

jedan od postova sa drugog foruma
hahahahaha
Molim vas ,,da za ovaj narod napaćeni,,državu,,naciju ,,ponos i na kkraju za vas same...da trenirate ovih mjesec dana ko nikad
Miske,,i ti isto,,daj pokreni se malo..idi trči malo ..dzogiraj.. et imaćeš i par tekmi,,iskoristi ih na najbolji mogući način
Ibiševiću poradi malo na mentalnoj snazi..idi psihologu,,pomoli se svaku noć kome se već moliš..da ti da snagu
Vranješu ,,pitaj slobodno trenetra,,nije sramota-kako se postaviti prema igraču s loptom,,idi malo i ti brate u teretanu
Zukanoviću..--traži kralju da u klubu igraš štopera ovih mjesec dana,,bori se za to mjesto,,da malo osjetiš tu poziciju.
Lula..skontaj se malo..otidji do psihologa slobodno i gledaj " kasete" geretha baila--analiziraj ga
Stevanoviću..molim te jedi malo više..pogotovo slatkiše i radi sklekove,,posebno ledjne i trokut da malo ojačaš i daj bori se svim silama za prvi tim Sevilje

jedan od postova sa drugog foruma

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Lud post u pozitvnom smislu,ali brate ne idemo na bodibilding takmicenje,vec igramo fudbal!M4kaveli je napisao/la:ako reprezentativci čitaju ovo..da im poručim nešto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedan od postova sa drugog forumahahahahaha

HAJMOOOOO BOSNAAAAAAAAAAA !!!
Ma iks će biti. Jaki su Grci. Al', kako god, sa srećom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:

Ovo je po meni neka optimalna formacija za Grke , s tim da Sejo bude spreman i da Bičakčić sredi papire do 22.3.

Pošto su i Lula i Mujdža ofanzivni bekovi , tu bi bili Ogi i Sejo da ih zatvaraju kada ode jedan odnosno drugi . Znači ako ode Lulić , Sejo prelazi na poziciju lijevog beka , Ogi ostaje na def. veznom i opet imamo 4 u odbrani i 1 ispred njih . Ista situacija i sa Mujdžom , on ode , Ogi ga zatvara , Sejo ostaje na def. veznom .
Pjanić bi tu bio slobodan igrač , centralni , koji bi se kretao po terenu po svojoj volji .
Što se tiče Stevanovića i Ibiševića koji bi bili neki polušpicevi , oni bi se uvlačili više u sredinu u zavisnosti koji bek dolazi naprijed . Lula ide , Vedo se uvlači na špica , Mujdža ide , Steva se uvlači na špica . Kada Mujdža ide , onda Ibišević ide na vrh šesnaesterca na povratnu loptu , a isto tako Steva kad Lulić ide naprijed .
Sa ovom formacijom , uvijek bi imali u odbrani 5 igrača i u napadu 5 igrača , što je sasvim dovoljno

Hajoooj jesam majstor , **** Kloppa , Mourinha i SAF-a

Uh kako cemo svi crtati ove taktike i formacije ako se plasiramo na SP u Brazilu...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
@bavarian_bk
Ibisevic jednostavno ne mzoe da igra na toj poziciji ako si gledo tekmu protiv Francuza sve ti je jasno znaci to otpada.
Ibisevic jednostavno ne mzoe da igra na toj poziciji ako si gledo tekmu protiv Francuza sve ti je jasno znaci to otpada.
-
- Kontakt:
Može naš DžekiInterista je napisao/la:@bavarian_bk

- legenda reala
- Kontakt:
Ništa novo neće biti u formaciji, sve po starom kao i do sada, samo ako ne bude nekih neželjenih povreda.
Dilema je Salihović i stoper pored Spahe- Vranješ/Zukanović
Ja bih lično, Ibiševića ostavio na klupi(on će kao da gledam ako počne biti igrač manje za nas), a pojačao sredinu, Vedo nek ostane na klupi, trebaće svježe krvi u finišu, ako budemo ganjali rezultat.Mi s klupe nemamo ništa novo, da može razdrmati ekipu, a Vedo bi to mogao kao i Višća ako dobije poziv, sve ovo ako budemo imali nulu ili nedaj bože negativan rezultat.
Dilema je Salihović i stoper pored Spahe- Vranješ/Zukanović
Ja bih lično, Ibiševića ostavio na klupi(on će kao da gledam ako počne biti igrač manje za nas), a pojačao sredinu, Vedo nek ostane na klupi, trebaće svježe krvi u finišu, ako budemo ganjali rezultat.Mi s klupe nemamo ništa novo, da može razdrmati ekipu, a Vedo bi to mogao kao i Višća ako dobije poziv, sve ovo ako budemo imali nulu ili nedaj bože negativan rezultat.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Razdrmavanje ekipe ide sa Misketom.kad ga ona riza protjera i onaj sos od soje u 75 ili 80 minuti.Yeb'o Balea 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Vidjećemo hoće li smršati išta na ovoj rižiharishp je napisao/la:Razdrmavanje ekipe ide sa Misketom.kad ga ona riza protjera i onaj sos od soje u 75 ili 80 minuti.Yeb'o Balea

Mali Višća je žiška on može razdrmati ekipu

Ja sam ipak za 4-5-1 formaciju, kaj ti veliš hare, Mire će svakako jednom pronaći Edina, odbrana je prioritet, majke mi ne mogu isčekati ovu utakmicu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hoce,eno Muslimovic ima manje kila od Pjanica a ni Drogbe nema pola zato je otisao na kebablegenda reala je napisao/la:Vidjećemo hoće li smršati išta na ovoj rižiharishp je napisao/la:Razdrmavanje ekipe ide sa Misketom.kad ga ona riza protjera i onaj sos od soje u 75 ili 80 minuti.Yeb'o Baleamogo bi to biti neki novi Miske nikad spremniji
![]()
Mali Višća je žiška on može razdrmati ekipu![]()
Ja sam ipak za 4-5-1 formaciju, kaj ti veliš hare, Mire će svakako jednom pronaći Edina, odbrana je prioritet, majke mi ne mogu isčekati ovu utakmicu

Formacija sa jednim napadacem sa Grckim ionako bedemom ili autobusom nema sansee.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma 4-4-2 i samo u kost.Hrabro i sa puno trke ko prvo poluvrijeme u Parizu i to bi bilo to.Samo sumnjam da će se u skorije vrijeme onakva igra ponoviti.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako je neobicno sto nema ovih sto prosipaju pamet, samo neke negativne kritike na racun selektora i igraca.
Te konstantno "tjeranje" igraca, i predalaganje nekih samo njima poznatih "igracina".
Okrenut cemo Grcku 2:0
Te konstantno "tjeranje" igraca, i predalaganje nekih samo njima poznatih "igracina".

Protiv Francuza na Stade de France - u smo igrali 4 - 2 -3 - 1, no svejedno, nek' se ostvari povoljan rezultat, a na šta će formacija ličiti, i gdje će igrači igrati, to prepuštam Papetu, on je za to plaćen, koliko toliko.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Na zalost nece to dugo potrajati! 10 dana pred tekmu odluke sa Grckom ja ne ulazi na ovu temu!NEKA BUDE I 3:1 JA ZADOVOLJANRikardo je napisao/la:Kako je neobicno sto nema ovih sto prosipaju pamet, samo neke negativne kritike na racun selektora i igraca.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.