Moglo bi bit nešto, samo naprijed heheata je napisao/la:pozdrav svima.![]()
dakle, pocinjemo!![]()
sretno ko isprati!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Moglo bi bit nešto, samo naprijed heheata je napisao/la:pozdrav svima.![]()
dakle, pocinjemo!![]()
sretno ko isprati!
od tiketa se nije ocekivalo ništa, to se i dobilo.. al evo jos dva ozbiljnija, kao i preksinoć, faliven jedan par. Jednostavno ne mogu pogodit zadnjih dana, oslanjam se na vas, al redovito izaberem krive parove... Kriza je velikabevanda4 je napisao/la:vraćao se s kave, pa svratio u kladionu uplatit jedan "umjetnički" čisto da se ponuda iskoristi do kraja.. Šteta je ne gubit živce na ovako divan dan![]()
southampton - man city 2 @1,65
swansea - qpr pik1 @1,53
norwich - fulham tim2 daje gol @1,35
young boys - luzern odg3+ @2,05
deportivo - granada x2 @1,65
llanelli - afan lido tim2 daje gol @1,40
bm gladbach - b. leverkusen odg3+ @2,00
st. ettiene - montpellier tim2 daje gol @1,50
indipediente - dep. quito tim2 daje gol @1,40
doherty - gilbert 2 @2,10
dallas(-5,5) - gsw 2 @1,85
heracles - willem II tim2 daje gol @1,45
SISTEM 10/12
nek je sa srećom
vidjet' cemo!handballman je napisao/la:Moglo bi bit nešto, samo naprijed heheata je napisao/la:pozdrav svima.![]()
dakle, pocinjemo!![]()
sretno ko isprati!
Nadam se da će da dobiju samo zbog tebe, nije jednostavno stavit petobu tek takoata je napisao/la:vidjet' cemo!handballman je napisao/la:Moglo bi bit nešto, samo naprijed heheata je napisao/la:pozdrav svima.![]()
dakle, pocinjemo!![]()
sretno ko isprati!![]()
galata, barcelona, nigerija, i nadal vec pisem k'o zavrseno.![]()
cekamo NYK, zavrsena 3/4, gube 1 razlike.![]()
idemo NYK !!!
[/quote]stomaklija je napisao/la:
Evo i od mene za danas materijala za 1,30 čak i malo jače, pa ko volje nek izvolje![]()
Everton - gol 1,40
Marseille - gol 1,25
Sampdoria - gol 1,30
Milan - gol 1,20
Dinamo Z - gol 1,15
Udinese - gol 1,20
Fenerbahce - gol 1,10
Nigerija - gol 1,25
Mainz - gol 1,30
Espanyol - gol 1,45
BH Play, sretno
NIje jako loše
xGGMU je napisao/la:Barcelona - Getafe(p/k) | 1/1 | 1,45
Aston Villa - West Ham | 10.2. 14:30 | 1 | 2,50
Leixoes - Santa Clara | 10.2. 16:00 | 1 | 2,15
Penafiel - Freamunde | 10.2. 16:30 | 1 | 1,80
Man.Utd - Everton | 10.2. 17:00 | 1 | 1,80
Ademar - Montpellier | 10.2. 19:00 | 1 | 1,75
Galatasaray - Antalya | 10.2. 19:00 | 1 | 1,50
Ulog 0,51 €
Kvota: 66,29
Ev. dobitak: 33,81 €
2-0EmirSioux89 je napisao/la:Galatasaray - Antalya - 1 (1.55)
Po meni jedan od sigurnijih parova doveli Drogbu (valjda igra) u to nisam siguran al trebo bi igraju kod kuce, fina kvota za ispratit.Sreno...
Igrao sam par puta ovako, samo na golove.. Al uredno sam padao jedan par na tiketima, kao ti danas.. Tesko je stvarno, kad se nakupi.. Uvijek se nađe netko spreman za kiks.. Sve u svemu, dobra prognoza drugstomaklija je napisao/la: Evo i od mene za danas materijala za 1,30 čak i malo jače, pa ko volje nek izvolje![]()
Everton - gol 1,40
Marseille - gol 1,25
Sampdoria - gol 1,30
Milan - gol 1,20
Dinamo Z - gol 1,15
Udinese - gol 1,20
Fenerbahce - gol 1,10
Nigerija - gol 1,25
Mainz - gol 1,30
Espanyol - gol 1,45
Pittsburgh - New Jersey 1 1.90minimal je napisao/la:Imal kakvih sigurnih parova za veceras?
Lova hitno potrebna![]()
![]()
Drug ja rijetko igram vise od 2 para. Vec imam dva prolazna 2 dubla. Ovo sam jutros postavio sta je po meni prolazno za danas, bas kao sto sam jucer uradio. S tim da je jucer proslo sve a danas je jedan samo falinka. Znaci to postavljam da neko pokupi sta mu se svidja. Naravno da se ne treba sve pratiti, eh sad ako si prepisao Everton, ne valjabevanda4 je napisao/la:Igrao sam par puta ovako, samo na golove.. Al uredno sam padao jedan par na tiketima, kao ti danas.. Tesko je stvarno, kad se nakupi.. Uvijek se nađe netko spreman za kiks.. Sve u svemu, dobra prognoza drugstomaklija je napisao/la: Evo i od mene za danas materijala za 1,30 čak i malo jače, pa ko volje nek izvolje![]()
Everton - gol 1,40
Marseille - gol 1,25
Sampdoria - gol 1,30
Milan - gol 1,20
Dinamo Z - gol 1,15
Udinese - gol 1,20
Fenerbahce - gol 1,10
Nigerija - gol 1,25
Mainz - gol 1,30
Espanyol - gol 1,45
ma znam da si jak na forumu sta se parova tiče, ovo o "urednom padanju" se nije odnosilo na tebe nego na mene osobno. Nisam te pratio danas, al namjeravam ubuduće!stomaklija je napisao/la: Drug ja rijetko igram vise od 2 para. Vec imam dva prolazna 2 dubla. Ovo sam jutros postavio sta je po meni prolazno za danas, bas kao sto sam jucer uradio. S tim da je jucer proslo sve a danas je jedan samo falinka. Znaci to postavljam da neko pokupi sta mu se svidja. Naravno da se ne treba sve pratiti, eh sad ako si prepisao Everton, ne valja
nadam se da je bar neko ugrabio ..mforce je napisao/la:@ plavetniloo pa da, zamjenili kvote i zaebali seja sam uplatio i nisu jos to korigovali pa eto, ako neko misli jos kao i ja da Nigerija moze da pobjedi i da uz to bude manje od 4 gola, ima to da odigra u Bet Live po kvoti od 3.50
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.