FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- sef_mafije
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
Ljumani_Banovici je napisao/la:Mladost Puračić - Buducnost (rezerva) 0:1
dobri smo

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Koje smo mi karine od ekipe,pa svi nas mazu,za ne povjerovat 

Dilamo CRNI UGALJ !
Prijateljska utakmica što, a Zvijezda je ekipa iz Premier lige i 2-1 danas rezultat protiv njih nije loš....CuMuRaS je napisao/la:Koje smo mi karine od ekipe,pa svi nas mazu,za ne povjerovat

- sef_mafije
- Kontakt:
sta je sa mešanovica? da nije poceo za nas igrat, neki dan ga vidi ide prema stadionu sa koferom 

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Trenira s juniorima, ne potpisuje jos uvijek nista.
Buducnost-Iskra 1:0 (Čolić)
Po meni veoma losa utakmica koja je na nivou 1.kantonalne TK.. Iskra ima solidnu ekipu i mislim da ce sigurno obezbjediti opstanak, dok za nas nisam toliko siguran..stvarno smo losi u pm..
Nastupali su: Mujkić,Čergić,Džinić,Čolić,Čamrković,Zoletić,Đerzić.Delić,Sliško,Husić,Mujić.
Buducnost-Iskra 1:0 (Čolić)
Po meni veoma losa utakmica koja je na nivou 1.kantonalne TK.. Iskra ima solidnu ekipu i mislim da ce sigurno obezbjediti opstanak, dok za nas nisam toliko siguran..stvarno smo losi u pm..
Nastupali su: Mujkić,Čergić,Džinić,Čolić,Čamrković,Zoletić,Đerzić.Delić,Sliško,Husić,Mujić.
1947!
-
- Moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Đerzić Alija? Igra vam u prvoj postavi? Kod nas dok je bio u Lukavcu skoro pa nikada nije dobijao priliku, samo u par utakmica dok smo igrali u 2. ligi FBiH Sjever.
Je li Salihović kod vas, kakav je? Nešto sam čuo da je kao otišao?
Je li Salihović kod vas, kakav je? Nešto sam čuo da je kao otišao?
1921
1989
1989
Ma ne bojkotujem, nego ostao sam bez texta na igru Budućnosti.
Jeste to je taj, u prvoj igrao. I ja sam se iznenadio, jbt čak nisam ni znao da je ovdje.
Nije loše odigrao na poziciji zadnjeg veznog sa Zolom, mada je on igrao nešto ispred njega. Nema snage za 90 minuta, ali ono što je igrao odradio je korektno. Inače Zola samo na siguricu igra, ništa rizik. Naša igra srednja žalost, na jedvite jade do pobjede, da nije bilo onog finog šuta Čole ništa od 3 boda. Napad nam je najveći problem - završnica nula bodova. Par zicera smo mašili i to sa ne više od pola metra na prazan gol. Opstanak i neka sredina tabele je najveći domet ove ekipe.

Jeste to je taj, u prvoj igrao. I ja sam se iznenadio, jbt čak nisam ni znao da je ovdje.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- RealMoudrid
- Kontakt:

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
da i mi nekad u zivotu imamo vise suteva prema golu od protivnikaRealMoudrid je napisao/la:

1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
U 15:00h igra se prijateljska utakmica na glavnom terenu stadiona u Banovicima.
FK Buducnost-FK Gradina Srebrenik
FK Buducnost-FK Gradina Srebrenik
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Kakva je igra bila sad protiv Bihaca,nisam bio na tekmi ?
Dilamo CRNI UGALJ !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma i nije nesto...sporo igraju, pa onda stoperi samo nabijaju lopte..previse se prodaje lopti, nista ni s cim...ali pobjeda ko pobjeda, dobro nam je doslaCuMuRaS je napisao/la:Kakva je igra bila sad protiv Bihaca,nisam bio na tekmi ?

Cestitam momcima iz Bihaca, na terenu je bilo sve fer i korektno sto se tice igraca i trenera..navijaca itd itd... i da napomenem da je bilo 10-tak navijaca koji su doputovali iz Bihaca i zelim im svu srecu u nastavku prvenstva.
1947!
Igra bi se mogla opisati riječima srednja žalost. Tromo to izgleda dosta, ali što je najvažnije za sada su bodovi tu što je glavni cilj. I kada prenesemo loptu do nekih 20-30m ispred protivničkog gola nemamo nekih posebnih rješenja, loši centaršutevi, završnica ponovo slaba, par zicera nismo spremili u gol. Jedinstvo ništa bolje, tu smo mi negdje. Tek nakon 2 isključenja smo uspjeli uspostaviti dominaciju.
Za penal ne bih ništa komentarisao dok ne vidim snimak. Nisam vidio situaciju, jer nakon što je lopta prešla na drugu stranu bacio sam pogled negdje drugo tako da sam propustio glavni dio utakmice.
I čestitam momcima iz Bihaća koji su danas bili na utakmici, navijali su momci svih 90 minuta i svaka im čast za to.
Za penal ne bih ništa komentarisao dok ne vidim snimak. Nisam vidio situaciju, jer nakon što je lopta prešla na drugu stranu bacio sam pogled negdje drugo tako da sam propustio glavni dio utakmice.

I čestitam momcima iz Bihaća koji su danas bili na utakmici, navijali su momci svih 90 minuta i svaka im čast za to.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Pobjedom u Goraždu bi bili u dobroj situaciji pred ovaj završni dio prvenstva - opstanak bi bio jako blizu. Lično bih bio jako zadovoljan i sa bodom, sa obzirom da se Goraždani još uvijek nisu predali i da se nadaju da će se sa naredne 2 domaće pobjede ravnopravno uključiti u bitku za opstanak. Ovdje su se pokazali kao jako tvrda i teška ekipa, iako rezultat govori suprotno teškom mukom smo ih savladali. Da su bili iole disciplinovaniji mogli su ostati neporaženi. Mislim da ako se budemo nadigravali da možemo izvući pozitivan rezultat, dok sa bunkerom teško možemo i do boda, jer probiti će ga bar jednom. A i ne bi me čudilo ni sekunde da nam odmah naplate onaj penal protiv Jedinstva i da sudije donesu 3 boda domaćinu. Ali uprkos svemu nadam se da momci mogu do boda, da pokažu da i dalje znamo igrati fudbal i donositi bodove bez sudijske pomoći.
Hajmo momci za Ljumane, u inat dušmanima!
Hajmo momci za Ljumane, u inat dušmanima!

Komsije jel to nestalo cumura pa se grcevito borite za opstanak, haj valjda necete igrat za Mramorom sledece godine.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.