valja i taartemis77 je napisao/la:**** statistike, hajmo sutra pobijediti wba

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
valja i taartemis77 je napisao/la:**** statistike, hajmo sutra pobijediti wba
Ovako je boljegaston je napisao/la:[youtube][/youtube]
moraće ovo arsenal popravit do kraja sezoneHenderson je napisao/la:Ball possesion season 2012-2013:
1. City 57.7 %
2. Arsenal 57.7 %
3. Liverpool 55,7 %
...
Ball possesion season 2011-2012:
1. Arsenal 60,2 %
2. City 58,2 %
3. United 57,7 %
4. Tottenham 56,7 %
5. Chelsea 55.5 %
6. Liverpool 55,5 %
Jako su bitna ova 0,02 %.
Ne gine im trica sutra,ne ginegio10 je napisao/la:biti ćemo pod pritiskom sutra, trebat će nam puno sreće i znanja, wba neugodna ekipa, samo to imam za reći
Hajde da se nadamoRtoX je napisao/la:Ne gine im trica sutra,ne ginegio10 je napisao/la:biti ćemo pod pritiskom sutra, trebat će nam puno sreće i znanja, wba neugodna ekipa, samo to imam za reći
Toga se i ja bojim, ali ako damo prvi gol i po mogućnosti na početku utakmice u prvih 20 min ne gine im 4 komadaZodiac je napisao/la:Biće gutavo sutra,WBA je u strašno lošoj formi i imam ružan predosjećaj da će upravo u utakmici protiv Liverpoola izaći iz iste.
Malo motivacijeSince losing at home to Aston Villa in
December, Liverpool have won their
three home games 4-0, 3-0 and 5-0.
puno trazis brate,punoPonos Torina je napisao/la:Dobijamo sutra,samo se nadam da Reina nece praviti sranja![]()
![]()
daBogda sve do kraja dobili sa ¸1-0Zodiac je napisao/la:1-0 taman,samo da se uzmu 3 boda
zaboravio sam dodati da Skrtel presjedi na klupiOtelo je napisao/la:puno trazis brate,punoPonos Torina je napisao/la:Dobijamo sutra,samo se nadam da Reina nece praviti sranja![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 2 gosta.