FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 nov 2009, 20:03

tatamata je napisao/la:slika
killer je napisao/la:slika
SVAKA CAST NA KOREOGRAFIJI!
radebl je napisao/la:hahahahahh,dobar smisao za humor... al jbg,kontam vas... jer nabijamo komplekse! 8-)
"kriminalci niste ni izbliza od navijaca ste daleko,sta ste vi?" parola za tm87- potpuno realna 8-)
a hordama smo na kosevu dizali "jednom ce te morati stati,djevojcice"-a znas zbog cega je to pisano...
Ma j.bo ostale navijacke skupine, nisu vam ni do stopala .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 08 nov 2009, 20:06

dubrava je napisao/la:
tatamata je napisao/la:slika

Na utakmicu nemam komentara...Sve se vidjelo,kako od strane ljudi na stadionu,tako i cijele BiH pored malih ekrana.

ovo je premoćno :o :o :o :o svaka cast Lesinari ;) valjda se nisu pogusili od silnog dima...
a za onaj transparent o orgazmu :D :D :D :D

nakon sto sam ovo vidio i ono protiv selje, mislim da se polako javlja konkurencija HZ morat cemo pojacati gas...

svaka cast za ovo , respect
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 nov 2009, 20:18

radebl je napisao/la:a voda na poluvremenu,aaa ;)
Meni boca i na kraju tekme, veze, stela, sve sam povuk'o :mrgreen: Zahvaljujem. :P
lešinar je napisao/la:
" je napisao/la:
lešinar je napisao/la:Bilo je 6500 gledalaca zvanično.Bilo je ludo i nezaboravno.Ovakve utakmice se pamte cjelog života.
а & на $ & $ " " 8000 " 9000, он % претјера :mrgreen:
taj komentator je inace na nekim drogama cini mi se na spidu ili kranku neznam sad tacno na kojoj zato je to izjavio inace... ;)
Mi po obicaju kasnili onih par uvodnih minuta, i hajd na radiju cemo pocetak, javlja se lik ko iz Dzehennema, kaze sve gori oko mene :mrgreen: Mislim da je rekao da je bilo sest do sedam hiljada, ako smo isti radio slusali :D
Support Velez, It's logical! ★

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 08 nov 2009, 20:25

ma najvaznije je da je sve proteklo opusteno i korektno kao i svaki put dosad jer velez i borac ce igrati jos hiljade utakmica i kad vise ne bude bilo ni nas,a bogami ni podosta danas aktivnih klubova.....

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 08 nov 2009, 22:45

cestitam na pobjedi, zasluzena pobjeda borca..ipak smo igrali bez 6 standarnih igraca, o sudjenju ne bih jer kako nam se sudilo do sad u gostima pozelim da nam kao protiv borca sude uvijek :roll: .... eto sad bujrum i vi u mostar, ne samo vi nego i sarajevo, svinjski, siroki, zeljo...

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 08 nov 2009, 23:31

e ljudi nemojte se samo svadjati ovede ko je najjača navijačka grupa u BiH , pustite njih , nek pričaju za sebe da su najjači , naša djela govore o nama i to je to ... !!! Pozzzz za Lešinare i simpatizere Borca ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 08 nov 2009, 23:43

irfan41 je napisao/la:
loptica je napisao/la:Aj svaka vam čast niti jedan izgred nije bio!
Kažu momci čito sam sve super,ok prošlo!
Čestitam, na sportskoj igri!
koiko ja znam, belaja u BL nije bilo ni protiv sarajeva prosle god.

mislim d agradska murija odradi svoj dio posla za tekme, kao i murija u rajvosa.
a ne kao neke druge murije iz manjih ruralnih sredina i njegovih klubova(citaj seljakcih udruga)
ja mislim da je to sve do stava grupe "lesinari" malo je to do drotova, jednostavno smatram da smo sareli kao grupa, licno meni je pun **** prijava...necu nikog da diram kad dolazi u bl,jer znam kako je meni kad odem u zenicu,sarajevo,mostar...pa nas 100 bude na par hiljada...ne kazem,ima malo i do policije...al ipak je do grupe dosta toga....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 08 nov 2009, 23:46

? je napisao/la:e ljudi nemojte se samo svadjati ovede ko je najjača navijačka grupa u BiH , pustite njih , nek pričaju za sebe da su najjači , naša djela govore o nama i to je to ... !!! Pozzzz za Lešinare i simpatizere Borca ... !!!
ima i toga,al jbg...neka jednostavno ne moze covjek da se kontrolise i pametno reaguje... 8-)

"TRECI PUT CASTIMO"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 nov 2009, 23:55

radebl je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
loptica je napisao/la:Aj svaka vam čast niti jedan izgred nije bio!
Kažu momci čito sam sve super,ok prošlo!
Čestitam, na sportskoj igri!
koiko ja znam, belaja u BL nije bilo ni protiv sarajeva prosle god.

mislim d agradska murija odradi svoj dio posla za tekme, kao i murija u rajvosa.
a ne kao neke druge murije iz manjih ruralnih sredina i njegovih klubova(citaj seljakcih udruga)
ja mislim da je to sve do stava grupe "lesinari" malo je to do drotova, jednostavno smatram da smo sareli kao grupa, licno meni je pun **** prijava...necu nikog da diram kad dolazi u bl,jer znam kako je meni kad odem u zenicu,sarajevo,mostar...pa nas 100 bude na par hiljada...ne kazem,ima malo i do policije...al ipak je do grupe dosta toga....
Boze moj, da nema osiguranja na takvim susretima desavala bi se sranja svako kolo, doslovno, pa tako i tu, tko drugacije smatra nije realan jer jednostavno bi prevelika masa bila u jednom momentu voljna napraviti bilo sta ili bi pojedinci neovisno o vecini zapoceli svoju neku privatnu politiku, a naravno da ovi drugi ne bi ostali duzni, to je jasna stvar, bilo gdje u svijetu, kamoli u BiH. Nema to veze sa nekom ''ruralnosti'', nasilje je brojnim takvima cesta pojava kao i spremnost na istu, al dobro shvacam pojedine u citiranom koji nisu u stanju biti realniji il neoptereceniji iz vlastitih razloga i kompleksa.
...Život za Široki...

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 09 nov 2009, 00:31

šb_Fidelis, mislim da nisi u pravu...al imas pravo na misljenje...a ako si ikad dolazio u BL da gledas svoj klub mozda si primjetio da mi kao grupa,ni ne zvizdimo protivnickim navijacima koji ulaze na stadion...a nesto drugo al naravno, tesko je kontrolisati svakog pojednica...al ako sam gostovao u zenici, niko nam nije pravo problem...ne vidim razlog zasto bi ih napadali,gadjali...itd. al opet 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 sisa 8-)

"TRECI PUT CASTIMO"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 nov 2009, 01:07

radebl je napisao/la:šb_Fidelis, mislim da nisi u pravu...al imas pravo na misljenje...a ako si ikad dolazio u BL da gledas svoj klub mozda si primjetio da mi kao grupa,ni ne zvizdimo protivnickim navijacima koji ulaze na stadion...a nesto drugo al naravno, tesko je kontrolisati svakog pojednica...al ako sam gostovao u zenici, niko nam nije pravo problem...ne vidim razlog zasto bi ih napadali,gadjali...itd. al opet 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 sisa 8-)
Ne sporim ja to, nego kazem da bi lako doslo do ''zaiskravanja'' da ne postoje jake snage prisutne na tim utakmicama, to su cinjenice. Imam i ja isto misljenje i slazem se s tim, ja osobno ne bih, niti patim od toga, ali je cinjenica da u navijackim grupacijama ima svega i svacega, sad, pomnozi to sve jos npr. sa velikim sredinama koje imaju problema sa gradskim klosarima, sanerima, ovima ili onima, koji se priklanjaju tome jer im je fakticki jedini sto imaju ili s cim se mogu identificirati, naravno da ce samo traziti povod za nered. Ali to je manji dio. Mislim, eto npr. TM i HZ bi se u vlastitom gradu kvalitetno protrijebili da ih nema tko sprijeciti u momentu kada su emocije na usijanju (eto uzmi u obzir npr. sta sve dobacuju obicni gledatelji na Grbavici ovima, ili sto ovi simpatizere gadjaju bakljama i sl., lome stolice). ALI, opet kazem, takvi su manjina koja pokrene masovni efekt, ali zbog njih uvijek ispasta vecina i zbog njih se desavaju generalizacije, to su obicne cinjenice.
Meni je zadnji put u BL najbolji prijem u BiH bio, nisam ja nista suprotno rekao, ako se ne varam to sam i rekao i na ovoj temi (bila je utakmica kupa, srijeda ako se ne varam), a i znam sta su brojni govorili pozitivno za nas nakon te utakmice, a znate i sami kakav ste tretman ovdje imali i pohvale. Haj et kad si spomenuo i Zenicu, to je bio jedan od negativnih primjera, al boze moj, ja se ne obazirem na pojedince niti generaliziram, samim time mi je to suvisno. I nije da nisi u pravu, ali na tolike mase i razlicite filozofije, hajmo reci, ispalo bi sranje od toga kad-tad, iz ovog ili onog povoda. Sjeti se uostalom ulijetanja u teren prosle sezone. Ne kazem da je neopravdano, cisto je poanta moja sta je masovni mentalitet i sta znaci moment ili imati adekvatne mjere sigurnosti.
...Život za Široki...

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 09 nov 2009, 01:33

ma da,bilo je uletanje...a bio je manji napad na navijace sslavije "sokolove",al to su bila 3-4 momka koja su dosla na stadion oko 60og minuta...nisu ni gledali tekmu,niti su pjevali sa nama...jednostavno svojevoljno (onako pjani,naduvani a i ludi sami od sebe) prosli iza tribine i uradili to sto su uradil,mi kao clanovi smo potrcali da ih odvartimo...da ih ne napadaju...al opet zahvaljujuci policiji, sprjecen je neki veci incident... i malo je bezze da nam to svi prebacuju...al sta sad...pise se da se desilo u BL pa ga je*i ... :mrgreen:

"TRECI PUT CASTIMO"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 nov 2009, 02:15

Ne predbacujem ja nista, kazem, nemam potrebe generalizirati ni sta vec.
Poanta moja je da toga uvijek ima i da odaje nerealnu sliku zato sto se radi o prisutnoj manjini koja izazove masovni efekt te da zato i postoje adekvatna osiguranja.
...Život za Široki...

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 09 nov 2009, 13:17

slusaj ti radebl, ja sam iznio svoje misljenje, niti sam vrijeđao tvoj klub, niti sam vrijeđao tvoju majku, a razliku od tebe!
Ti si ocigledno iskompleksirana osoba!Ja sam medju prvim cestitao navijacima borca zasluzenu pobjedu, i post koji sam ja napisao je realan!Sudija je dobro sudio, osim mozda jedne situacije, ali nije ovo liga prvaka..jer bi se za onakav start u jacim ligama okarekterisao kao crveni karton, mislim da ce svak realan to reci, ali ponavljam, daj Boze da se nako svugdje sudi gostima kao sto je to bilo u banjaluci!
Nemozes porediti sve navijace sa jednim nepismenim navijacem, tako razmisljaj, jer ja kad budem razmisljao o navijacima borca, necu ih porediti sa tobom, oni to nisu zasluzili :)
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 nov 2009, 13:24

Dobro, velež smo arhivirali i sada se okrećemo utakmici protiv Leotara u kupu i sada se nameće jedno pitanje, kakvu ekipu izvesti u srijedu, dali dati šansu onima koji su na klupi ili opet izvesti najjačih 11 ili kombinovati, sve tri opcije imaju svoje i za i protiv...

Možda nebi bilo loše izvesti kombinovan sastav i od prvog minuta dati šansu Periću, Jančeskom, Babiću itd, znači momcima koji će vrlo brzo u prvih 11 (ova prva dvojica)...

Ili prvih 11 pa da ponovo nabubaju Leotar i sa tim sebi još podignu samopouzdanje pred vrlo važne utakmice...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 09 nov 2009, 13:28

Ada je napisao/la:slusaj ti radebl, ja sam iznio svoje misljenje, niti sam vrijeđao tvoj klub, niti sam vrijeđao tvoju majku, a razliku od tebe!
Ti si ocigledno iskompleksirana osoba!Ja sam medju prvim cestitao navijacima borca zasluzenu pobjedu, i post koji sam ja napisao je realan!Sudija je dobro sudio, osim mozda jedne situacije, ali nije ovo liga prvaka..jer bi se za onakav start u jacim ligama okarekterisao kao crveni karton, mislim da ce svak realan to reci, ali ponavljam, daj Boze da se nako svugdje sudi gostima kao sto je to bilo u banjaluci!
Nemozes porediti sve navijace sa jednim nepismenim navijacem, tako razmisljaj, jer ja kad budem razmisljao o navijacima borca, necu ih porediti sa tobom, oni to nisu zasluzili :)
respekkt ada, samo problem je sto tom kako ti kazes da je nepismen velezov navijac, niko na velezovoj temi nije oponirao, nego su to radili navijaci borca uglavnom ( cast rijetkim izuzecima na velezovoj temi).

Kad igraju borac i velez, dva stara sportksa kolejktiva sa tradicijom , navijacima i svim ostalim, to je uvijek derbi, koji ne treba poslije omalovazavati izjavama tipa sudjenje je opredjelilo utakmicu, i to u situaciji kada je svakom debilu vidljivo da je borac bio 10 puita bolji tog dana od veleza, poptuno dominantna ekipa na terenu.

Dalje, borac je dao prenos (cetvrti put zaredom ) domace utakmice, mislim da ih ima ubjedljivo najvise do sad, znaci nema govora o namjestanju sudjenja i rezultata.
Sudiojske greske, bilo ih je, kao sto ih vecinom ima na svim utakmicama, ali ni pod kakavim okolnostima se ne moze reci da je sudjenje bilo tendenciozno u korsit borca.
PA u situaciji 1-0 ciovjek ponistava borcu cist regularan gol.
Taj isti navijac koji pljuje na sudjenje, u vise svojih postova to i ne pominje kao gresku.

Kad igraju borac i velez, to mora da bude praznik fudbala u bih, koji ne treba degradirati ovkavim izjavama o namjestanju rezultata, jer istini za volju, i po nikakvim katastrofalnim uslovima obe ekipe su pruzile vise od igre, i svi smo gledali sjajnu utakmicu, a u fudbalu uvijek neko mora da pobjedi neko da izgubi, (dodfuse nekad bude i nerjeseno :) ).
Zat skidam kapu, pravim navijacima veleza, koji su na ovoj nasoj temi borcu cestitali apsolutno zasluzenu pobjedu, a isto tako zamjeram onima koji na velezovoj temi, nisu oponirali onom tipu sto je pisao o namjestonoj pobjedui boprca, domacinskom sudjenju itd.

Mislim da je borac ovom igrom na onakvom terenu u subiotu, zaista pokazao da je ekipa koja igra jedan od najljepsih ako ne io najljepsi fubal u ovoj PL.

svaka cast borac!!!

Stojnic najvaljuje 6 bodova iz preostala dva kola kao posve realna, ja dijelim njegovo misljenje, te imajuci u vidu da siroki gostuje zrinjskom, gdje tesko moze izvuici vise od boda, mislim da sa dvioje pobjede sami odlucujemo o jesenjoj tituli.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 09 nov 2009, 13:42

ево пронађох $ " ?:

[youtube][/youtube]

" ? зна & $ ? је ? ? у $?
"" ПУТ ""

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 09 nov 2009, 13:44

jovanbl je napisao/la:
Ada je napisao/la:slusaj ti radebl, ja sam iznio svoje misljenje, niti sam vrijeđao tvoj klub, niti sam vrijeđao tvoju majku, a razliku od tebe!
respekkt ada, samo problem je sto tom kako ti kazes da je nepismen velezov navijac, niko na velezovoj temi nije oponirao, nego su to radili navijaci borca uglavnom ( cast rijetkim izuzecima na velezovoj temi).

Kad igraju borac i velez, dva stara sportksa kolejktiva sa tradicijom , navijacima i svim ostalim, to je uvijek derbi, koji ne treba poslije omalovazavati izjavama tipa sudjenje je opredjelilo utakmicu, i to u situaciji kada je svakom debilu vidljivo da je borac bio 10 puita bolji tog dana od veleza, poptuno dominantna ekipa na terenu.

Dalje, borac je dao prenos (cetvrti put zaredom ) domace utakmice, mislim da ih ima ubjedljivo najvise do sad, znaci nema govora o namjestanju sudjenja i rezultata.
Sudiojske greske, bilo ih je, kao sto ih vecinom ima na svim utakmicama, ali ni pod kakavim okolnostima se ne moze reci da je sudjenje bilo tendenciozno u korsit borca.
PA u situaciji 1-0 ciovjek ponistava borcu cist regularan gol.
Taj isti navijac koji pljuje na sudjenje, u vise svojih postova to i ne pominje kao gresku.

Kad igraju borac i velez, to mora da bude praznik fudbala u bih, koji ne treba degradirati ovkavim izjavama o namjestanju rezultata, jer istini za volju, i po nikakvim katastrofalnim uslovima obe ekipe su pruzile vise od igre, i svi smo gledali sjajnu utakmicu, a u fudbalu uvijek neko mora da pobjedi neko da izgubi, (dodfuse nekad bude i nerjeseno :) ).
Zat skidam kapu, pravim navijacima veleza, koji su na ovoj nasoj temi borcu cestitali apsolutno zasluzenu pobjedu, a isto tako zamjeram onima koji na velezovoj temi, nisu oponirali onom tipu sto je pisao o namjestonoj pobjedui boprca, domacinskom sudjenju itd.

Mislim da je borac ovom igrom na onakvom terenu u subiotu, zaista pokazao da je ekipa koja igra jedan od najljepsih ako ne io najljepsi fubal u ovoj PL.

svaka cast borac!!!

Stojnic najvaljuje 6 bodova iz preostala dva kola kao posve realna, ja dijelim njegovo misljenje, te imajuci u vidu da siroki gostuje zrinjskom, gdje tesko moze izvuici vise od boda, mislim da sa dvioje pobjede sami odlucujemo o jesenjoj tituli.
Realno govoris, pobjeda borca je josh veca kada se uzme, da ja, kao navijac veleza priznajem zasluzenu pobjedu borca, jer sam imao priliku gledat utakmicu!Nisam bio u medjuvremenu kada su se ti pojedini navijaci veleza pravili da su izmislili nogomet!Ima svak pravo na svoje misljenje uglavnom, ali kada se pretjera, ja onda volim iznjeti i svoje skromno misljenje!Onaj gol iz ofsajda, kada je igrac veleza glevom dodao vasem, je cist gol, ali mislim da je glavni sudac kriv zato, jer pomocni nije mogao vidjeti, on je usredotocen na liniju, a glavni sudija treba pratiti let lopte!
Glavno je da to nije uticalo na rezultat!
Nas sudije previse kartoniraju, to je nas glavni problem, dakle nedisciplina, i lako potezanje za dzep od strane sudija!
Zelim da borac osvoji jeseni naslov kada to necemo moci mi!
Nadam se da ce sve biti regularno, da nebude da zrinjski da bodove sirokom, jer nebi bilo prvi put, jer zrinjski ce kroz kup uci u evropu!
Zato bih volio da bude prenos iz mostara!
Pozz lesinar
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 09 nov 2009, 14:19

" je napisao/la:? ? сте
$ - опет у $ на $?? :)
Samo se pojavite u BL u proljetnom dijelu,da vas naucimo kako se navija... ;)
" je napisao/la: " сте $ ;)

" $ - " % $ $ 80% $ $ у ?, " је $.

" ? " $ & " ?, " се %... а $ је %!!

?
U tunelu u sred............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 nov 2009, 14:41

VB 1987 je napisao/la:Dobro, velež smo arhivirali i sada se okrećemo utakmici protiv Leotara u kupu i sada se nameće jedno pitanje, kakvu ekipu izvesti u srijedu, dali dati šansu onima koji su na klupi ili opet izvesti najjačih 11 ili kombinovati, sve tri opcije imaju svoje i za i protiv...

Možda nebi bilo loše izvesti kombinovan sastav i od prvog minuta dati šansu Periću, Jančeskom, Babiću itd, znači momcima koji će vrlo brzo u prvih 11 (ova prva dvojica)...

Ili prvih 11 pa da ponovo nabubaju Leotar i sa tim sebi još podignu samopouzdanje pred vrlo važne utakmice...
Ja bih ubacio Susca,Grahovca,Perica,Mazalicu,Stancevskog (ne Jancevskog kako kazes :D ),Babica,Crnjca,Petrica koji nije igrao u subotu da ne pravi pauzu od tri sedmice,Sakana i jos dva manje umorna prvotimca i rutinski to odradio bez zamaranja,kartona i slicno...

Ali vidjecemo sta Stojnic misli o svemu tome

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.