Damir Doborac...BROJ1 je napisao/la:Vidim jos jedan poraz...sreca najavili mi se gosti pa nisam otisao, ustedio zivaca i grla...
RK Derventa
- gradacac10
- Kontakt:
Re: RK Derventa
ma sipak...da igraju priblizno kao protekle godine ni 3 Doborca ne bi pomogla, nit bi vam ovo bili prvi bodovi sa strane,,,, prosle godine ste bili jaci pa se sledili na minus 25 a treneru je falila dlaka do mozdanog udara....bit ce bolje
Kako smo bili jači? Umjesto Šijakovića igra Doborac!?!?
A dobro pamtite tih 23 raz,jer smo vas upravo mi izbacili iz lige! Žao mi je,al takva je istina,kleo si se u Dokića,a kad sam ti govorio da je k... od trenera ,ti mi nisi vjerovao,pa et možda sad povjeruješ. I opet kažem imate dobru ekipu,al ku... od trenera.
A dobro pamtite tih 23 raz,jer smo vas upravo mi izbacili iz lige! Žao mi je,al takva je istina,kleo si se u Dokića,a kad sam ti govorio da je k... od trenera ,ti mi nisi vjerovao,pa et možda sad povjeruješ. I opet kažem imate dobru ekipu,al ku... od trenera.
Ispast necemo...130 000 km iz budzeta plus placeni troskovi dvorane...iza kluba stoji grad , ugledni privrednici...tako da ce oni na polusezoni napraviti sto se napraviti treba, al iz lige necemo ispast i to je van svake sumnje... pa bolje ste igrali i vise bodova osvajali na strani prosle godine kad je liga bila ikamo jaca nego sad...mada je ovo sve luk ivoda ...cijela liga
RK ČELIK - RK DERVENTABROJ1 je napisao/la:Ispast necemo...130 000 km iz budzeta plus placeni troskovi dvorane...iza kluba stoji grad , ugledni privrednici...tako da ce oni na polusezoni napraviti sto se napraviti treba, al iz lige necemo ispast i to je van svake sumnje... pa bolje ste igrali i vise bodova osvajali na strani prosle godine kad je liga bila ikamo jaca nego sad...mada je ovo sve luk ivoda ...cijela liga
RK DERVENTA - RK LEOTAR
RK PRIJEDOR - RK DERVENTA
HRK ČAPLJINA - RK DERVENTA
RK DERVENTA - RK GORAŽDE
RK KRIVAJA -RK DERVENTA
Evo ovo je raspored Dervente do kraja ove polusezone,pa opet razmisli...koliko se još bodova može po tvome uzeti...
nebitno...nisam prorok ali 9 je realno...mada i s manje se 100 posto ostaje u ligi i kraj diskusije, barem sam toliko upucen...
Derventa-Krivaja 34-24...lagana pobjeda...odmah na pocetku se otislo na 12-6 i razlika se nije spustala ispod 5 golova do kraja utakmice....Prva da sam pogerdao u ovom prvrnstvu. Ovo liči na ekipu. Stojim iza onoga sto sam rekao da Derventa ispasti nece...ko ce osim otpisanog Kaknja ne znam...nisam prorok
Zadnja izmjena: BROJ1, dana/u 03 feb 2013, 16:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Derventa je pokazala na turninru u Gračanici da je to nova i bolja ekipa kada su od domaćina nesretno izgubili 30 : 29 , a sa Vinkovcima odigrali neriješeno ...
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... =EAQGaqSaE" onclick="window.open(this.href);return false; evo malo s utakmice...koji detalj
Dobra ste ekipa, nema sanse da ispadnete!
Kako je Marceta odigrao?

- samo_lijevo
- Kontakt:
Naredno kolo morate pasti u Visokom inace nam se ne pise dobro. 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Odigrao dobro, kao i cijela ekipa...najbolji pivot lige...a Visocaci, ako budu igrali kako mogu i kako bi trebalo da igraju...po individualnoj kvaliteti igraca je omjer trebao da bude 9-4 a ne 4-9...tako da ocekujem kaznjenicku expediciju ove polusezone...tako da vam se nikako dobro ne pise, vasem djecjem vrticu
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mi kod kuce moramo sve dobiti plus jedna pobjeda sa strane,na koji nacin ne znam a nije mi ni bitno.
E ova na strani pobjeda je upitna posto je bila planirana u Prijedoru medjutim raznorazne okolnosti su utjecale na poraz.
A vi cete nas oderati preko pivota,hoce li to biti dovoljno vidjeti cemo.

E ova na strani pobjeda je upitna posto je bila planirana u Prijedoru medjutim raznorazne okolnosti su utjecale na poraz.
A vi cete nas oderati preko pivota,hoce li to biti dovoljno vidjeti cemo.
Dosao je lik iz Srbije, srednji bek...nisam upamtio prezime...vidi se da je skolovan igrac, zna dodat, sutnut, tako da smo tu jaki, lik je rukometna faca...nije bek koji ima 20 kg sa opremom...ima lika, a pokretljiv zna, umije...vidi se iz aviona
Opet poraz, 36-35 od Visocke Bosne...sraman ucinak od 5 pobjeda i 10 poraza , bez boda s gostovanja i 2 domaca poraza od Sarajevske Bosne i Gradacca. Dzaba se nerviram...manekeni sa strane, 7 igraca nije iz Dervente, plus Krstajic, Kuzman i Bibic koji su igrali proljetni dio, dolazimo do cifre od 10...svi uniformisani, obezbijedjene jakne, stan i hrana za one koji su dalje , dobojlijama prevoz i naravno niko od njih ne igra za eksere...ispade R.K Derventa socijalna ustanova...necu da se nerviram, da idem na tekme...laganica...da smo mi birvaktile imali ovakve uslove kakve ove "zvjezdice" imaju danas jeli bi malu djecu...al to nije moj problem...samo se dzaba nerviram...ove sezone se uzdrzavam od daljnih komentara...Penzioner Hurem sa 120 kg, koji jedva hoda utroa 11 komada...smijesno ili zalosno...svako neka prosudi...POZZZ
- samo_lijevo
- Kontakt:
Svaka cast na komentar,ja sam uvijek bio za domace igrace pa makar se ispalo iz lige.Nisu ni domaci vise kako je nekada bilo da se igra na noz ali opet je bolje od stranca kojeg boli neka stvar za klubom.Da si samo vidio kako ste izgubili utakmicu,minutu prije kraja 1 razlike za nas i vi imate napad.Nabrali ste visak na lijevu stranu i vas bek daje loptu iza ledja krilu,i naravno neprecizno.BROJ1 je napisao/la:Opet poraz, 36-35 od Visocke Bosne...sraman ucinak od 5 pobjeda i 10 poraza , bez boda s gostovanja i 2 domaca poraza od Sarajevske Bosne i Gradacca. Dzaba se nerviram...manekeni sa strane, 7 igraca nije iz Dervente, plus Krstajic, Kuzman i Bibic koji su igrali proljetni dio, dolazimo do cifre od 10...svi uniformisani, obezbijedjene jakne, stan i hrana za one koji su dalje , dobojlijama prevoz i naravno niko od njih ne igra za eksere...ispade R.K Derventa socijalna ustanova...necu da se nerviram, da idem na tekme...laganica...da smo mi birvaktile imali ovakve uslove kakve ove "zvjezdice" imaju danas jeli bi malu djecu...al to nije moj problem...samo se dzaba nerviram...ove sezone se uzdrzavam od daljnih komentara...Penzioner Hurem sa 120 kg, koji jedva hoda utroa 11 komada...smijesno ili zalosno...svako neka prosudi...POZZZ
PS. Hurem nije nikako trenirao preko zime,trazio je inostrani angazman,prikljucio se dan prije polaska za Prijedor.
Tukli smo se za paket kisele, isli na gostovanja sa sendvicem, nekad ni to, 5 godina trenirali i igrali utakmice u susjednom Bosanskom Brodu, nasa dvorana je unistena u ratu i tek je 2001 renovirana..U Bos. Brodu imali prosjecno 700 gledalaca, da smo tad imali dvoranu ni sibica ne bi mogla da stane...raja nas volila, igrali smo srcem za svoj klub i svoj grad...za 100-150 km u 2 ili 3 mjeseca...ostale lijepe uspomene na dane kad smo 97-e u finalu kupa R.S odigrali nerijeseno u Brodu, protiv Borca, a u Boriku porazeni 1 razlike...od generacije Sarica, Bojinovica, Uncanina, brace Ljubisic...ostale su uspomene i zal sto tad nismo imali dvoranu i sto nije postojala premijer liga...Zato necu vise da gledam manekene i tacka...Pozdrav iz Dervente
cuj necu da gledam manekene, pa ko te tjera, takvi likovi ko ti su mi najjaci, kad pocnu pricat kad sam ono ja, najvise ti sto mozes je blatiti druge, ti momci su tu jer nemate boljih i ako im nemozes pomoci nemoj bolan na njima lijeciti komplekse.... oni se bore kolko mogu i umiju... da nema njh ne bi bilo ni kluba zapamti to covjece, il ti daj lovu pa dovedi nekog ko se tebi svidja.... pozdrav za ljude koji su realni i vole sport....
Robi, znam koliko su placeni, kolika je tarifa trenera Zorana Dokica...a vidim rezultate. Prosle godine sa slabijom ekipom i trenerom koji je imao jedno 6 puta manje , imao je 500 km smo bili u sredini tabele, a sad??? Borba za opstanak u ligi koja je 30 posto slabija nego prošle godine i to su fakti...Samo trener uzme 3000...za omjer 5-10 u ovakvoj ligi...SRAMOTNO
sve ok, al ipak mislim da je liga jaca nego prosle godine, pogotovo ova druga polusezona, svi klubovi su doveli neke igrace, trener vam je mozda preplacen al to je stav uprave, i mislim da tu igraci nemaju neke pare da se sad od nesto zahtijeva, imate 2 eventualno tri solidna igraca ovo ostalo nema neki kvalitet, mislim da ste prosle godine imali vise srece nego znanja, al razumijem te ako stvarno iskreno navijas za svoj klub i volio bi da ste bolji al realno niste uopste neki kvalitetan sastav..... pozdrav.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.