Monolog je napisao/la:Reagovao sam.
Nije izgovor, već kulturno upozorenje. Šta'š dalje uraditi, to je na tebi.
Onda se razumijemo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Monolog je napisao/la:Reagovao sam.
Nije izgovor, već kulturno upozorenje. Šta'š dalje uraditi, to je na tebi.
Svaka cast na profesionalizmu!Monolog je napisao/la:Nemojte mi prijavljivati postove u kojima neko normalno (nebitno da l' ga podržava ili ne) govori o Vivianu. Eto, baš je spam što su ljudi rekli da je on "jedan od njih". Dafuq? Samo da znate da se i osobe koje prijavljuju svakakve postove mogu slati u Banoviće, a to vam može potvrditi i jedan Interista. Hvala.
, a sredinu mu i dalje drze panjevi koji nemogu napravit visak da igraju cijeli dan.Ili ce promjenit treneraL'Avvocato je napisao/la:Roma lagano ... na kraju ce haman zavrsiti negdje na desetom mjestu.
Milanu ovaj kiks nije trebao ... ne vidim kako mogu preokrenuti rezultat.
Pescara se čupa na Palermu, očajna ekipa. Na kraju će ih Zampa i prodati ko da gledam.
To nije bio penal ?AmiciDiNessuno je napisao/la:penal, Balonja ko balerina, jooj pa se cude sto su AC Penal
Ne vidjoh penal ... gledam ovaj simulcast pa ne uhvati na vrijeme.Tritolone je napisao/la:
Ili ce promjenit trenera![]()
Milan stvarno ocajan, Penal![]()
![]()
![]()
ali zasluzen mora se priznat, ali smijesno svejedno.
Budimo realni, pao je zato što je mogao, odnosno zato što je imao ruku Astoria na sebi i to je iskoristio, onako ga hrvački nije oborio.Tritolone je napisao/la:Penal cist ali smijesno zbilja, donio im penal prosli tjedan bodove ovaj tjedan ce bod. Lose,lose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.