AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Zodiac
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Zodiac » 10 feb 2013, 14:40

Sve destruktivci...bolje da je Niang malo ostavljen na klupi a ubačen jedan ofanzivni veznjak da to malo poveže ali eto :roll: .

Sopcast:

sop://broker.sopcast.com:3912/140541" onclick="window.open(this.href);return false; Rom
sop://broker.sopcast.com:3912/140581" onclick="window.open(this.href);return false; Esp

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 feb 2013, 14:41

meskalin je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Cagliari-Milan, zvanični sastavi:

MILAN: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Flamini, Ambrosini, Muntari, Niang, Balotelli, El Shaarawy.

Cagliari: Agazzi, Pisano, Astori, Rossettini, Murro, Dessena, Conti, Ekdal, Thiago Ribeiro, Sau, Ibarbo.

Vezni red je dno dna, spor, statican i ni malo ofanzivan :/
Igra Balotelli,vezni ti ni netreba :D
Keep walking.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 feb 2013, 14:42

Zodiac je napisao/la:Sve destruktivci...bolje da je Niang malo ostavljen na klupi a ubačen jedan ofanzivni veznjak da to malo poveže ali eto :roll: .

Sopcast:

sop://broker.sopcast.com:3912/140541" onclick="window.open(this.href);return false; Rom
sop://broker.sopcast.com:3912/140581" onclick="window.open(this.href);return false; Esp

tako je care ;)
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 10 feb 2013, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 feb 2013, 14:45

odbrana mi se napokon svidja :D ...abate def zasluzuje da igra trenutno, iako sam uvijek skeptican glede njega ali u zadnje vrijeme je digao formu drastivno, def mu dobro dodje konkurencija, cak je i za repku uz gigija bio najbolji na terenu....vezni red je danas malo kritican ali vjerujem da je i to dovoljno da se dobije calgari....ali SULJO napokn ;)

FORZA MILAN!!!

p.s.

ocekujem danas prvijenac Nianga u seria a ;)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 feb 2013, 14:46

Cautinho je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Cagliari-Milan, zvanični sastavi:

MILAN: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Flamini, Ambrosini, Muntari, Niang, Balotelli, El Shaarawy.

Cagliari: Agazzi, Pisano, Astori, Rossettini, Murro, Dessena, Conti, Ekdal, Thiago Ribeiro, Sau, Ibarbo.

Vezni red je dno dna, spor, statican i ni malo ofanzivan :/
Igra Balotelli,vezni ti ni netreba :D
Pa neko mora i Balotelli namjesti gol, ovde se moraju NIang i Seraf vracati i puno raditi na terenu

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 feb 2013, 14:49

Bez straha ali sa respektom idemo do pobjede !
Pa nije Kaljari nešto posebno , ipak su 16 na tabeli , i ne znaju već 15-a god. za pobjedu protiv nas na domaćem terenu . :D
Forza Milan , dati 100 % od sebe i na kraju uz Božiju pomoć slaviti .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 feb 2013, 15:25

Joj brate odbrana nam zbunjola ziva, ne mogu a da ne pomislim na sta ce ovo izgledati kad nas barsa pocne prcati :mrgreen:
Na papiru dobro izgledaju, a evo za kratko vrijeme vec dva velika kiksa.

dominiramo, drzimo se nekako, ali tacno se osjeti nedostatak kreativca na sredini.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 feb 2013, 15:28

ma brate kud se ovaj ambrosini oporavi...sjeba nam sve zivo...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 feb 2013, 15:31

Mogao je početi sa Boatengom umjesto Ambrosinia . Jer nije više kapiten za ozbiljan fudbal .
-Rui Costa-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 feb 2013, 15:46

lose lose sve ovo djeluje...vezni red ocajan sa ambrom pa i suljom kojem def fali utakmica...jedino flamini opet pokazuje da je u dobroj formi trenutno...on abate i niang mogu dobiti prolaznu ocjenu ostalo je sve ocajno...faraon i balotelli isto da nisu na terenu

pod hitno promjene na poluvremenu ;)

e nek smo ga dobili zasluzili smo da gubimo

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 feb 2013, 15:48

francobaresi je napisao/la:Mogao je početi sa Boatengom umjesto Ambrosinia . Jer nije više kapiten za ozbiljan fudbal .

Koji je ovaj Allegri mulac, podes Princa i NOccerina njemu igraju Ambro ( mrtvac vec 5 godina) i Muntari koji je bio godinu ozljedjen... onda sta reci na Zapattu i Mesxesa vijeciti KIKS igraci uzas

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 feb 2013, 15:50

Previše statična vezna linija , za neki ozbiljniji rezultat .
Ambro je sve pogriješio što je pokušao , Muntari je daleko od prave forme , ipak je 7 mjeseci bio van terena , Flamini se trudi i radi što najbolje zna ali to je nedovoljno .
Shaarawy odsječen skroz, Balotelli se trudi ali ni on nema nekih upotrebljivih lopti .
Niang djeluje zasad najbolje ali ne može on sam .
Definitivno je Allegri pogriješio sa Ambrosiniem pa i Muntariem . Mogao je početi sa Nocerinom i Princom . :roll:
-Rui Costa-

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 10 feb 2013, 15:51

Loše
Sloboda Tuzla !!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 feb 2013, 15:52

Ah gol, bas me cudi :mrgreen:

Poluvrijeme bezbojno i bezidejno, mi fakticki igramo bez sredine, ovo nam dodje kao 7 odbrambenih i 3 napadaca s tim da jedino Abate i Flamini nesto pokusavaju, ali bez uspjeha.
Ambro je zasrao sve sto je mogao, napadaci totalno odsjeceni od igre, a gdje i ne bi bili kad moraju pretrcati pola terena da bi do lopte dosli.

Sad ubaciti Bou i Bojana podhitno da malo razigraju ekipu, inace nam se ne pise dobro 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 10 feb 2013, 15:56

pa boze dragi, ima li neko podatak koji je ovo go iz prekida u ovoj sezoni, ne mogu se sjetiti nijednog gola sto smo primili da nije iz prekida ili autogol

igra ocajna, vezni red ocajan iako se to moglo znati da ce biti tako i prije utakmice, mislim realno kad su flamini i ambro dali jednu upotrebljivu loptu napadacu, a od muntaria i ne ocekujem neki ludi povratak tako da se mora nesto mijenjati

nadam se nekim promjenama za drugo poluvrijeme jer ovako ne ide definitivno

FORZA MILAN!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 10 feb 2013, 15:57

Shevchenko4ever je napisao/la:pa boze dragi, ima li neko podatak koji je ovo go iz prekida u ovoj sezoni, ne mogu se sjetiti nijednog gola sto smo primili da nije iz prekida ili autogol

igra ocajna, vezni red ocajan iako se to moglo znati da ce biti tako i prije utakmice, mislim realno kad su flamini i ambro dali jednu upotrebljivu loptu napadacu, a od muntaria i ne ocekujem neki ludi povratak tako da se mora nesto mijenjati

FORZA MILAN!!!
Ja mislim da vam je ovo 12-13 gol iz prekida,nisam siguran,ali bio je cist penal za Cagliari koji nije sviran.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 feb 2013, 16:00

sanjingr je napisao/la:
Shevchenko4ever je napisao/la:pa boze dragi, ima li neko podatak koji je ovo go iz prekida u ovoj sezoni, ne mogu se sjetiti nijednog gola sto smo primili da nije iz prekida ili autogol

FORZA MILAN!!!
Ja mislim da vam je ovo 12-13 gol iz prekida,nisam siguran,ali bio je cist penal za Cagliari koji nije sviran.
Penal a igrač se bacio , k'o da ga je pogodila granata . Uopšte loptu nije gledao . Ako nemaš šta korisno i pametno napisati nemoj ni dolaziti na ovu temu .
-Rui Costa-

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 feb 2013, 16:05

Svaki centar šut u njihov kazneni prostor Astori izbija, oni jedan centaršut u naš kaznrni i odmah gol. E da mi je samo znati zbog cega su galijani i alegri Astoria dati kaljariu a zadržati mexesa,boneru,yepesa i još dovesti zapatu i acerbia!
Momak da je ostao kod nas sada bi bio jedan od najbiljih stopera u ligi rame uz rame sa kielinijem i bonucijem!
Vezni red ne postoji nikako a nemožes ni ocekivati da postoji kad igraju 3 def.vezna. Ambro vrlika nula, falamini jeste da trci al od njega nema koristi ni u napadu niti u odbrani! Muntari odzirom da dugo nije igrao igra solodno trudi se oduzeo je 2-3 lopte al vidi se da mi fali osjecaj za loptu i pas igru al to ce doci vremenom!
Pod hitno vaditi falmina ili ambra ubaciti boatenga ako ništa ne pomogne ubaciti bojana umjesto nekog napadaca ni jedan se nemoze pohvaliti nekim uspjehom u prvom poluvremenu!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 10 feb 2013, 16:07

francobaresi je napisao/la:
sanjingr je napisao/la:

FORZA MILAN!!!
Penal a igrač se bacio , k'o da ga je pogodila granata . Uopšte loptu nije gledao . Ako nemaš šta korisno i pametno napisati nemoj ni dolaziti na ovu temu .
Da i vama nije sviran penal ja bi to napisao,gledao sam 15x ponovljenu snimku i pogledaj gdje je ruka od igraca Milana. ;)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 feb 2013, 16:09

Kopačka u rebra sa otvorenim đonom i samo žuti karton . :lol:
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.