lfckop je napisao/la:
A odakle najviše Barca daje golove, tj. odakle Messi daje najviše golova, sa svoje polovice, sa centra ili iz tog kaznenog prostora?
Logično da će davati iz kaznenog prostora samo je fazon što Barcelona ne daje golove iz centaršuteva kako to Rodgers pokušava
njihovi bekovi se otvaraju po strani i ide oštar centaršut unutra poslije kojeg lopta u većini slučajeva završi u golu, to je ono što brendan pokušava da učini, samo ne sa bekovima nego sa krilima :r
Koliko smo to golova dali nakon centaršuteva? Ne treba nam Carroll ba, ne uklapa se u centaršuteve
Za nadati se da Villa danas neće pobjediti, inače smo na 12 bodova od opasne zone.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Henderson je napisao/la:Za nadati se da Villa danas neće pobjediti, inače smo na 12 bodova od opasne zone.
a 9 od LP (ako pretpostavimo da nam Clark sutra pusta tekmu).
Cudo od lige ova Engleska
Doni's son was born yesterday and he called his middle name 'Kenny' after Kenny Dalglish.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Očekujem da se Ngoo vrati sa posudbe naljeto, i da se polako probija u prvi tim.Nevjerovatno je s kakvim samopouzdanjem igra, s obzirom da ima svega 20-21 godinu, a još je i tehnički izuzetno potkovan.Stvarno imamo odlične mlade igrače, prezadovoljan sam.
Je li istina ovo za Donija ako jest svaka mu čast, stvarno.
Pa normalno da će sinu dati srednje ime Kenny, s obzirom da je muško, nije mogao dati ime Brenda.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Henderson je napisao/la:Otelo, kakva crna LP, da je makar u EL.
Pa normalno da će sinu dati srednje ime Kenny, s obzirom da je muško, nije mogao dati ime Brenda.
mislio sam na odnos bodova izmedju tog mjesta Ville i mjesta za LP,a nisam spominjao kvalifikacije
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nedim1993 je napisao/la:Henderson biće ti teško oprat sve gluposti koje pišeš
Ma Rizo sam sebe pobija. Kako? Pogledati temu Safeta Sušića i Liverpoola i sve je jasno. Ja sam ubijeđen da bi on radije da Liverpool ispadne iz lige nego da na kraju završi u top5 čisto da bi mogao reći onu poznatu "šta sam vam rekao".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Carlo je napisao/la:
Koliko smo to golova dali nakon centaršuteva? Ne treba nam Carroll ba, ne uklapa se u centaršuteve
koliko smo to golova dali glavo bgt??? a koliko ih je carrol u whamu zabio
onaj ko ne vidi napredak liverpoola sa brendanom ili nije gledao ni 5 tekmi(osim onih prvih) ili jednostavno ne zeli da vidi, prije da je ovo drugo
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Carlo je napisao/la:
koliko smo to golova dali glavo bgt??? a koliko ih je carrol u whamu zabio
onaj ko ne vidi napredak liverpoola sa brendanom ili nije gledao ni 5 tekmi(osim onih prvih) ili jednostavno ne zeli da vidi, prije da je ovo drugo
Vidi ti koliko Carroll nije igrao zbog povreda Rekoh već, fazon je u tome što rodgers forsira centaršuteve, a u kaznenom prostoru nigdje nikoga.
@torino, neko ne može ni u Škotskoj, eno Morgan otišao u četvrtu ligu pa nije ni igrao, a ne zabijao.
u west hamu odigrao 12 utakmica + usao u igru u prijateljskoj engleska italija i u svim tim nastupima utrpao je 2 gola toliko o njemu u klubu cija se igra zasniva upravo na dugm loptama
ja bi volio da ostane u liverpoolu samo ako pristane na platu do 40-50k sedmicno i da sjedi na klupi kao plan B
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
keno94 je napisao/la:u west hamu odigrao 12 utakmica + usao u igru u prijateljskoj engleska italija i u svim tim nastupima utrpao je 2 gola toliko o njemu u klubu cija se igra zasniva upravo na dugm loptama
ja bi volio da ostane u liverpoolu samo ako pristane na platu do 40-50k sedmicno i da sjedi na klupi kao plan B
Eh ok. Carroll je u 12 utakmica dao 2 gola. Sad nađi statistiku Borinija
Steve Clark (wba) : "f you look at it at this
stage, Liverpool are probably playing the
best football in the Premier League."