Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 10 feb 2013, 00:01

Shanks je napisao/la:A gdje je sad ona priča sa početka sezone, da mu treba dati vremena, da je potrebna rekonstrukcija ekipe, da treba ovo, da treba ono.A za Kinga ste isti vi koji sad pljujete Rodgersa tražili još jednu sezonu, iako je završio 8. na tabeli (vjerovatno i gore nego što će Rodgers završiti), pa nikom ništa.@Carlo izgleda još nije prebolio svog miljenika Carrolla (kojeg mirne duše možemo proglasiti kao najveći promašaj u modernoj historiji kluba), i od Carrollovog odlaska mu smeta sve što BR uradi, izjavi, svaki igrač kojeg kupi, i gleda na situaciju bez imalo objektivnosti.Naravno, ima vas još takvih.
:mrgreen:
Jah, Allen i Borini (sorry fera haha) su inače igračine i ja ih pljujem jer igraju fantastično :D
Carrolla nisam prebolio, ali vratiće se on ako Bog da. U svakom slučaju on nije razlog zašto pljujem flopove rodgersa, pljuvao sam flopove Kennyja pa šta?
Rodgers ne razmišlja puno i to mu je velika mana, posebno što se tiče izjava.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 feb 2013, 00:02

Shanks je napisao/la:Ne budi bukvalac, govorim za inače.Priželjkujete otkaz čovjeku koji je najmanje kriv za postojeću situaciju.I dosta je više rasprave o ovome, tema se pretvara u cirkus.
Možeš li mi reći tko je kriv za lošu sezonu?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 10 feb 2013, 00:08

meni je uvijek carroll bio drag igrac jer mi je izgledalo da uvijek daje 100% i iskreno volio bih da se vrati na kraju sezone :D

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 feb 2013, 00:12

@Carlo znači, ako je vjerovati tebi, Carroll nije flop?Očito da imamo drugačije viđenje fudbala po ovom pitanju.A čak i da počne da razvaljuje kao nekad u Newcastleu, teško da ćemo ga ikad više vidjeti na Anfieldu, jer se krupni centarfor kojem je igra glavom najjača strana nikako ne uklapa u Brendanov stil igre.

@Rizo ti to govoriš kao da smo mi do ove sezone briljiljarali, a to je, naravno, daleko od istine.Naš raspad je počeo pod Benitezovim vodstvom, a pod Royom je samo ubrzan.King je to malo usporio, na trenutak nas pokrenuo prema gore, a onda nakon niza loših pojačanja opet unazad.I sad treba kriviti Rodgersa što mi ne možemo da izborimo LP?Naslijedio je rasulo od ekipe, čovjek hoće da igra tiki-taku, a značajan broj igrača u ekipi jedva zna prvom do sebe da doda.

Neću se više raspravljati o ovome uopšte, sve su ovo davno ispričane priče.Vi mislite jedno, ja drugo, i nema svrhe da se nastavimo ubjeđivati jednim te istim argumentima.Budite pozdravljeni. ;)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 feb 2013, 00:16

Shanks je napisao/la:@Carlo znači, ako je vjerovati tebi, Carroll nije flop?Očito da imamo drugačije viđenje fudbala po ovom pitanju.A čak i da počne da razvaljuje kao nekad u Newcastleu, teško da ćemo ga ikad više vidjeti na Anfieldu, jer se krupni centarfor kojem je igra glavom najjača strana nikako ne uklapa u Brendanov stil igre.
:mrgreen:
Nemoj da pričaš o nečemu što nisam rekao. Ja nigdje nisam rekao da Carroll nije flop, nigdje to nisam spomenuo. On je meni najdraži igrač i igrač kojeg pratim bez obzirra je li on flop ili nije.
Pod jedan, nisam siguran da li Rodgers ima stila. Ove sezone sam gledao sve utakmice i razlika između ove sezone i prošle ŠTO SE TIČE STILA je što je Reina prošle sezone ispucavao lopte do Carrolla, ove sezone dodaje štoperima.
Na drugoj strani terena je sve isto jer VEĆINA lopti ide u kazneni prostor.
Shanks je napisao/la:Neću se više raspravljati o ovome uopšte, sve su ovo davno ispričane priče.Vi mislite jedno, ja drugo, i nema svrhe da se nastavimo ubjeđivati jednim te istim argumentima.Budite pozdravljeni. ;)
Svako ima svoje mišljenje, ako se ne želiš raspravljati onda nemoj ulaziti u rasprave :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 feb 2013, 00:21

Shanks, ne pitam te za sezonu 2011-2012, 2010-2011 ... nego za ovu sezonu te pitam?
Pitam te ko je kriv za poraze od WBA, Arsenala, Uniteda oba puta, Tottenhama, Ville, Stoka, tko je kriv za vodstvo i gubljenje bodova protiv Evertona, Arsenala, Cityija oba puta, pitam te ko je kriv za remije sa Stokeom kući, Newcastlom ... Tko je kriv za Swansea u Oldham?

Mi igramo takvu tika taku da smo najviše golova dali van 16-ca, njih čak 11 čini mi se.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 feb 2013, 00:22

Može li mi neko napisati šta je Rodgers izjavio sada, oko te četvrte pozicije ?

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 feb 2013, 00:27

Henderson je napisao/la:Shanks, ne pitam te za sezonu 2011-2012, 2010-2011 ... nego za ovu sezonu te pitam?
Pitam te ko je kriv za poraze od WBA, Arsenala, Uniteda oba puta, Tottenhama, Ville, Stoka, tko je kriv za vodstvo i gubljenje bodova protiv Evertona, Arsenala, Cityija oba puta, pitam te ko je kriv za remije sa Stokeom kući, Newcastlom ... Tko je kriv za Swansea u Oldham?

Mi igramo takvu tika taku da smo najviše golova dali van 16-ca, njih čak 11 čini mi se.
Bar zabijamo golove, realizacija nam se izdigla iznad nivoa poluamaterskih i amaterskih klubova, kakva je bila ne tako davno.I mi igramo takvu tiki-taku da imamo najveći (ili drugi najveći, nisam siguran) posjed lopte u ligi.A rezultati će se popraviti, za to se ne brinem.Igra se konstatno popravlja, a rezultati će morati prije ili kasnije.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 feb 2013, 00:28

OTNYS_YNWA je napisao/la:Može li mi neko napisati šta je Rodgers izjavio sada, oko te četvrte pozicije ?
Da ćemo 5-om bježati najmanje 15 bodova :mrgreen: .

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 feb 2013, 00:28

OTNYS_YNWA je napisao/la:Može li mi neko napisati šta je Rodgers izjavio sada, oko te četvrte pozicije ?
Liverpool boss Brendan Rodgers feels his side still has a 'terrific chance' of securing Champions League football.
http://www1.skysports.com/football/news ... -Liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 feb 2013, 00:29

Shanks, brate, ti sve okolo kole. Pitam te ko je kriv za 8-mu poziciju i ispadanje iz oba kupa?
Znam i ja sve što si ti nabrojao ali postavio sam ti pitanje i tebi i svim ljubiteljima nerada Brende Rodgers.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 feb 2013, 00:31

Ali je zato pala realizacija protiv ovih malo boljih timova. Nismo pobjedili nijedan tim koji je bio na tabeli ispred nas u trenutku igranja meča. I prošle sezone smo imali posjed

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 feb 2013, 00:33

Vaše je da podržite trenutnog menadžera,a teško da vi to radite.
I ja bi volio,iskreno,da je ostao Kenny,da se pokuša još nešto bar još jednu sezonu,ali nije i šta sad?
You'll never walk alone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 feb 2013, 00:36

Čuj naše je da ga podržavamo, jel to nismo navijači ako ga ne podržavamo?

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 feb 2013, 00:38

Carlo je napisao/la:Ali je zato pala realizacija protiv ovih malo boljih timova. Nismo pobjedili nijedan tim koji je bio na tabeli ispred nas u trenutku igranja meča. I prošle sezone smo imali posjed
Uspjeh u bilo kojoj ligi se uvijek temeljio na pobjedama nad manjim timovima.BR pokušava da riješi taj problem koji se vuče godinama, to kiksanje na malim timovima, a kako se kvalitet ekipe bude dizao, doći će rezultati i protiv velikih.A na kraju krajeva, mogli smo komotno sad dobit' i Arsenal i City, pa da se i ta statistika koju si naveo promijeni.

@Rizo Brendan je "kriv", ali ti je valjda jasno da je teško moglo bolje.Nema uspjeha preko noći, to je očito na primjeru kluba kojeg simpatiziramo, kao i mnogih drugih klubova.Vi tražite 4. poziciju, a prošle godine smo bili 8.To je skok za čitava 4 mjesta, što je u najjačoj ligi svijeta gotovo nemoguće, bar u gornjem dijelu tabele.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 feb 2013, 00:38

Liverpool ima nešto lakši raspored, a protiv jačih timova igra kući, s toga se iz ove sezone zaista može izvući maksimum. Sada je i ona Europa liga vrijedno takmičenje, napokon ima smisla ponovo bodriti Liverpool u EL.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 feb 2013, 00:39

Vama vaše mišljenje, nama naše i to je to. Ne može niko nikoga ubjediti da drugačije misli.

@jimmy, el je ostala ista nije se ništa promjenilo što se tiče nagrada i ostalog

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 feb 2013, 00:40

Shanks je napisao/la:Vi tražite 4. poziciju, a prošle godine smo bili 8.To je skok za čitava 4 mjesta, što je u najjačoj ligi svijeta gotovo nemoguće, bar u gornjem dijelu tabele.
Aferim.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 feb 2013, 00:42

@Rizo Brendan je "kriv",
Hvala na odgovoru, malo je ovakvih iskrenih ljudi.
Ja sam kritikovao i Kinga, kada god smo izgubili prošle sezone i Gerarda kada odigra loše, i Suareza, i Hendersona ... Sve i svako zaslužuje kritiku.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 feb 2013, 00:52

Henderson je napisao/la:
@Rizo Brendan je "kriv",
Hvala na odgovoru, malo je ovakvih iskrenih ljudi.
Ja sam kritikovao i Kinga, kada god smo izgubili prošle sezone i Gerarda kada odigra loše, i Suareza, i Hendersona ... Sve i svako zaslužuje kritiku.
Slažem se.Na kraju krajeva, zajedno smo kritikovali Gerrarda prošle sezone kad nije bio u formi, ako se sjećaš.Samo, fazon je što treba i pohvaliti kad se nešto dobro uradi, i treba biti objektivan.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.