Borja Valero i Pirlo razmjenili dresove a Viviano mu pokazao da to nije trebao uraditi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Alergican na vas dresPogba je napisao/la:Piccolo uomo što bi rekli Italijani.
Širi olimpijski duh.
ko i mi na idiotizam, you know what I mean.sanjingr je napisao/la:Alergican na vas dresPogba je napisao/la:Piccolo uomo što bi rekli Italijani.
Širi olimpijski duh.
IDOL Viviano od veceras mnogima,siguran sam da bi ga na Meazzi docekali aplauzomAmiciDiNessuno je napisao/la:ko i mi na idiotizam, you know what I mean.sanjingr je napisao/la:Alergican na vas dresPogba je napisao/la:Piccolo uomo što bi rekli Italijani.
Širi olimpijski duh.
slazem se, uskladu sa tradicijom i imidzom kluba.Viviano je zaista idol.sanjingr je napisao/la: IDOL Viviano od veceras mnogima,siguran sam da bi ga na Meazzi docekali aplauzom
Necemo otvarati vasu proslost i tradiciju..zato bolje poklopite se.AmiciDiNessuno je napisao/la:slazem se, uskladu sa tradicijom i imidzom kluba.Viviano je zaista idol.sanjingr je napisao/la: IDOL Viviano od veceras mnogima,siguran sam da bi ga na Meazzi docekali aplauzom

Pa Fiorentinin najveći derbi je protiv Juventusa.MauroTB je napisao/la:Viviano je rođen u Firenci, u mlađim kategorijama bio i član Fiorentine i sada se vratio u voljeni klub koji stvarno ne znam iz kog razloga doživljava Juventus kao najvećeg rivala. Čisto da imaju neko rivalstvo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.