Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
primitivac. koliko ti god bilo krivo zbog propuštenih šansi lulića, otkud tebi pravo da ga psuješ ? pogotovo našem reprezentativcu ?JTS je napisao/la:od*ebi ..AeGon099 je napisao/la:šta ti jeJTS je napisao/la:e je*em ti Lule familiju da ti je*em, glupane jedan glupi ..smiri doživljaje momak.
druže, promašaj je jedno, a glupost nešto drugo .. trebao je ići prema golu i zabiti gol, a ne glumiti nekog majstora i pokušavati lob sa 25 m, koji pri tome završiti u visini koljena De Sanctisa ..calcio je napisao/la:promasio dvije 100% sanse, koje je sam sebi napravio. i naravno kazna stize... 1:1
sad ce i 1:2
inace, gledam krajickom oka ali Lula mi izgleda ponajbolji u Laziu
@JTS hajd' sad psuj Floccariju, promasi dobru priliku
Prije neki dan sam to isto rekao, al navalise na mene strucnjaci, otjerase me sa foruma...Pogba je napisao/la:Nevjerovatno limitiran igrač.
Sreća pa ima Petkovića.
NeDruze, tebi ovdje definitivno nije mjesto. Ukoliko te moderacija ne primjecuje, to radi sigurno 99% forumasa. Sevap te je banovati, ako nista za primjer , kako se ne smije ponasati na forumu.JTS je napisao/la:druže, promašaj je jedno, a glupost nešto drugo .. trebao je ići prema golu i zabiti gol, a ne glumiti nekog majstora i pokušavati lob sa 25 m, koji pri tome završiti u visini koljena De Sanctisa ..calcio je napisao/la:promasio dvije 100% sanse, koje je sam sebi napravio. i naravno kazna stize... 1:1
sad ce i 1:2
inace, gledam krajickom oka ali Lula mi izgleda ponajbolji u Laziu
@JTS hajd' sad psuj Floccariju, promasi dobru priliku
jbga kad promasis dvije stopostotne za pobijedu ne mozes odigrat dobro pa da si ranije jeo travu, a tehnika mu je limitirana do bola.BH430 je napisao/la:kakav je Lula bio posto nisam gledao utakmicu. vidim da jedni govore Lulic odigrao odlicno a drugi govore skroz slabo
zar ga mediji nisu povezivali sa chelseijem i bajernom?Cartman je napisao/la:Nevjerovatno kako smotano vodi loptu. Mogao bi brzo letit iz Lazia.
Eminentnih?calcio je napisao/la:pun forum emonemtih strucnjaka
Lulic ima svoju ulogu koju cesto dobro odradi. Mogao bi doduse malo poraditi na tehnici..