Moje misljenje je da bi ga trebao odmarati . Nema razloga riskirati, jer vjerovatno nije 100% spreman.rob do bagro je napisao/la:jedna sjajna vijest![]()
Nogometaš Lyona i naše reprezentacije, Miralem Pjanić ipak će konkurisati u današnjoj utakmici svoga tima, koji dočekuje ekipu Marseillea.
Pjanić je prvo zadobio udarac u meču protiv St. Etiennea, da bi ga zatim obnovio i u utakmici Lige prvaka protiv Liverpoola. Na svu sreću urađeni ultrazvuk nije pokazao nikakve znakove ozbiljnije povrede. Tako će Pjanić biti spreman za današnji meč Lavova koji na Gerlandu dočekuju momčad Marseillea.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanic
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Suvise vazna utakmica za Lion.Pogotovo i Bordo je danas izgubio.A imali su i puno povreda u zadnjim mecevima.omerbavarac je napisao/la:Moje misljenje je da bi ga trebao odmarati . Nema razloga riskirati, jer vjerovatno nije 100% spreman.rob do bagro je napisao/la:jedna sjajna vijest![]()
Nogometaš Lyona i naše reprezentacije, Miralem Pjanić ipak će konkurisati u današnjoj utakmici svoga tima, koji dočekuje ekipu Marseillea.
Pjanić je prvo zadobio udarac u meču protiv St. Etiennea, da bi ga zatim obnovio i u utakmici Lige prvaka protiv Liverpoola. Na svu sreću urađeni ultrazvuk nije pokazao nikakve znakove ozbiljnije povrede. Tako će Pjanić biti spreman za današnji meč Lavova koji na Gerlandu dočekuju momčad Marseillea.
Tako ako Pjana bude imalo spreman igrat ce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
da upravu si,mozda ipak ne zaigra od pocetka,mozda nikako ne bude igrao...samo neki jaci udarac ode Pjanic u povredu,s tim i ce nam i zafalit protiv Portugala...nadam se da nece nista biti od ovoga sto sam nabrojaoomerbavarac je napisao/la:Moje misljenje je da bi ga trebao odmarati . Nema razloga riskirati, jer vjerovatno nije 100% spreman.rob do bagro je napisao/la:jedna sjajna vijest![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Bezveze im je ovo skroz sto ga forsiraju treba ga bas neko pokupiti (ne daj boze) pa da oni shvate da jos nije spreman i da nam sjebu tekum s Portugalom
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Kakva povreda gledao sam sve utakmice ove sezone u kojima je igrao Pjanic i nisam vidio nikakve udarce,to su price ili izvlacenja kad ga trener zamjeni...EnZo_85 je napisao/la:Bezveze im je ovo skroz sto ga forsiraju treba ga bas neko pokupiti (ne daj boze) pa da oni shvate da jos nije spreman i da nam sjebu tekum s Portugalom
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Ma izgleda da u Francuskoj ima neka zarazna bolest.Ni Sida ni kolera ni h123456
nista im ne mogu.
Jos kad to i dobiju bolje igraju.Hem Spahica a sad i Pjanic.
Sva sreca pa Ronaldo ne ode u Francusku nebi ga ni Hilltonka srajbala

Jos kad to i dobiju bolje igraju.Hem Spahica a sad i Pjanic.
Sva sreca pa Ronaldo ne ode u Francusku nebi ga ni Hilltonka srajbala

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pjanić u prvih 11 prema oficijelnoj stranici Lyona.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Da igra i pored tog sto je u igri i Kalstrom i Ederson...Željovac je napisao/la:Pjanić u prvih 11 prema oficijelnoj stranici Lyona.
gooooooooooooooooooooooooo
STRAŠAN gol Pjanića!!!
Primio je na prsa i zakuc'o pod prečku u naletu s nekih 13 metara. Majstorija!
Primio je na prsa i zakuc'o pod prečku u naletu s nekih 13 metara. Majstorija!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 08 nov 2009, 21:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
samm je napisao/la:gooooooooooooooooooooooooo
Gledas li mec?...kakav je gol?
Kakva golčina Pjanića 
Neko je odbio loptu,a Pjana je primio na prsa i u trku iz voleja zakuco sa vrha šesnaesterca

Neko je odbio loptu,a Pjana je primio na prsa i u trku iz voleja zakuco sa vrha šesnaesterca

Zadnja izmjena: ra1981, dana/u 08 nov 2009, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Evo Pjane medju prvih 11,i odmah goooooollll 

predobar gol, miralem odličan .... evo link http://www.iraqgoals.net/ch1.html
Znam da je zabio. Eto naših medija i okolnih lažnjaka kako on neće igrati. Dezinformacije na visokom nivou.
Neka neko opiše kakav je gol bio, jer me s oproštenjem konekcija zafrkava.
Neka neko opiše kakav je gol bio, jer me s oproštenjem konekcija zafrkava.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
nemam priliku da gledam ovu tekmu, kakav je bio gol ljudi??
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakav je mangup Pjanic nema dalje
to se cijeni!!!!!!!!!!!!
kakva povreda

kakva povreda

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
gringo na tebe je red 

Evo malo odmorite oci
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Principatus
- Kontakt:
A svasta pa nisam jos ni upalio prenos, mislim nece odmah nesto biti, a on odmah zabija. 
Svaka cast.

Svaka cast.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.