Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Koliko je sigurno igrati C.zvezdu protiv Radnickog(kosarka)
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Frankfurt
a bio mi je potreban samo njihov gol
yebaji ga..

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
devil mozes li pisati u KM ili barem u €
isto i kod menePapastathopoulos je napisao/la:Frankfurta bio mi je potreban samo njihov gol
yebaji ga..

Ne mogu,jer me u KM mrzi pretvarati,a u eurima se stalno kurs menja tako da nikada nije isto.zoky123 je napisao/la:devil mozes li pisati u KM ili barem u €

Lakse mi je samo prepisati sa tiketa.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devile koliki ti je bio pocetni ulog?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa svejedno jel 30 il 30,50 eura (nije velika razlika) a lakse im je nego 2400 dinaraDevil je napisao/la:Ne mogu,jer me u KM mrzi pretvarati,a u eurima se stalno kurs menja tako da nikada nije isto.zoky123 je napisao/la:devil mozes li pisati u KM ili barem u €![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
upravo tako, ne gleda niko u 20 pfeningaPapastathopoulos je napisao/la:Pa svejedno jel 30 il 30,50 eura (nije velika razlika) a lakse im je nego 2400 dinaraDevil je napisao/la:Ne mogu,jer me u KM mrzi pretvarati,a u eurima se stalno kurs menja tako da nikada nije isto.zoky123 je napisao/la:devil mozes li pisati u KM ili barem u €![]()
500 RSD,malo vise od 4.5 ojra.Tritolone je napisao/la:Devile koliki ti je bio pocetni ulog?
Kako ne shvatate da je meni lakse prepisati sa tiketa nego racunati koliko je to u eurima ?

uzmu ovaj tvoj dobitak i podijele sa 57 i dobiju koliko je to KMDevil je napisao/la:500 RSD,malo vise od 4.5 ojra.Tritolone je napisao/la:Devile koliki ti je bio pocetni ulog?
Kako ne shvatate da je meni lakse prepisati sa tiketa nego racunati koliko je to u eurima ?![]()

takođerSplatt je napisao/la:isto i kod menePapastathopoulos je napisao/la:Frankfurta bio mi je potreban samo njihov gol
yebaji ga..

ne znas u cemu je problem podjelit broj sa nekim brojem? valjda to znas...Devil je napisao/la:500 RSD,malo vise od 4.5 ojra.Tritolone je napisao/la:Devile koliki ti je bio pocetni ulog?
Kako ne shvatate da je meni lakse prepisati sa tiketa nego racunati koliko je to u eurima ?![]()
recimo marke sa 2, kune sa 8... ne znam za dinare
Znam ali necu,sto meni treba da se mucim,pretvaraj ti ako ti smeta i interesuje.zoky123 je napisao/la:ne znas u cemu je problem podjelit broj sa nekim brojem? valjda to znas...Devil je napisao/la:500 RSD,malo vise od 4.5 ojra.Tritolone je napisao/la:Devile koliki ti je bio pocetni ulog?
recimo marke sa 2, kune sa 8... ne znam za dinare

Ili hoces da se menjamo da ja zbog tebe pretvaram svoje tikete u KM a ti svoje i jos par osoba u RSD da je meni lakse da se ne mucim ?

ovo nije srpski forum tako da okaci to macki o rep
kako hoces boli me
kako hoces boli me
Onda uzivaj.
4 godine stavljam u dinarima,i tebi sada to smeta.

4 godine stavljam u dinarima,i tebi sada to smeta.

-
- Kontakt:
Daj sto lika smarate..covjek igro u Srbiji i normalno da ce biti uplata i isplata u dinarima..koga zanima iznos u km,neka nadje kurs listu i nek racuna.
ne smeta mi, pitao sam mozes li stavljat, a ti ko nadrkana baba u klimakteriju... boli me **** onda. uzivaj i ti
- Titova-Juga
- Kontakt:
Majku vammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jbm seljacku, vi gradjani ? Viiiiiiiiiiiiiiii ??????????????????? nikad vagine vise ne vidjeli, a ni ja zajedno s vama sto vas PONOVO stavi na svoj listic!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- stomaklija
- Kontakt:
zoky123 je napisao/la:ne smeta mi, pitao sam mozes li stavljat, a ti ko nadrkana baba u klimakteriju... boli me **** onda. uzivaj i ti
ccccc, lik ti govori 3 puta da mu se ne da racunati. Onda ti drugi lik kaze njegovu cifru podijeli sa 57

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.