FK Radnički Lukavac

Ultra05
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Ultra05 » 09 feb 2013, 10:41

Mozel mi neko reci ovaj Kuduzovic sto je u kadru Radnickog,jel to Elko Kuduzovic?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 feb 2013, 10:46

Ultra05 je napisao/la:Mozel mi neko reci ovaj Kuduzovic sto je u kadru Radnickog,jel to Elko Kuduzovic?
Nije.
1921
1989

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 09 feb 2013, 11:02

VolimRadnicki je napisao/la:
Ultra05 je napisao/la:Mozel mi neko reci ovaj Kuduzovic sto je u kadru Radnickog,jel to Elko Kuduzovic?
Nije.
Faruk Kuduzovic?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 09 feb 2013, 11:13

m1x je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:
Nije.
Faruk Kuduzovic?
Junior Radničkog je to, igrač sredine terena, momak koji je prošlog ljeta boravio u Osijeku na probi, Vojvodić je rekao da ozbiljno računa na njega sad, kao i na Mirzu Halilagića i Dženana Mujagića takođe juniore......:)

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 09 feb 2013, 12:27

sodagrad je napisao/la:
m1x je napisao/la: Faruk Kuduzovic?
Junior Radničkog je to, igrač sredine terena, momak koji je prošlog ljeta boravio u Osijeku na probi, Vojvodić je rekao da ozbiljno računa na njega sad, kao i na Mirzu Halilagića i Dženana Mujagića takođe juniore......:)
Mujagića sam vidio u dvorani kad se igrala zimska liga.
Na kojoj poziciji igraju on i Halilagić?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 feb 2013, 13:41

Mirza Halilagić - krilo, napad.
Faruk Kuduzović - krilo, vezni.
Dženan Mujagić - vezni.

Prije 9 minuta, Ravno Polje koristeći mobitel
U Ugljeviku se igra 20. minut, Rudar - Radnicki 0-0.
1921
1989

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 feb 2013, 14:13

Zavrseno 1. poluvrijeme 0-0. Igralo se uglavnom na polovini ekipe Rudara uz nekoliko dobrih prilika za Radnicki.
1921
1989

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 09 feb 2013, 14:47

Rudar - Radnicki 1:0

loše :!:

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 feb 2013, 15:01

Nema tu ništa loše, vjerovatno su u drugom poluvremenu šansu dobili juniori i ovih par momaka što su manje igrali u prvom dijelu prvenstva.
1921
1989

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 09 feb 2013, 15:03

Maniaacs je napisao/la:Rudar - Radnicki 1:0

Ne razumijem zašto je loše, pa prijateljska utakmica, primili gol iz prekida, imali smo i mi svoje prilike nismo ih iskoristili i to je to, a ovo su utakmice gdje se ne daje 100%, više se igra pod "ručnom" čuvaju se igrači povreda, vrijeme ružno, snijeg, ništa samo dalje, s kim igramo sledeću prijateljsku prije odlaska u Ulcinj.....:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 09 feb 2013, 15:16

sodagrad je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:Rudar - Radnicki 1:0

Ne razumijem zašto je loše, pa prijateljska utakmica, primili gol iz prekida, imali smo i mi svoje prilike nismo ih iskoristili i to je to, a ovo su utakmice gdje se ne daje 100%, više se igra pod "ručnom" čuvaju se igrači povreda, vrijeme ružno, snijeg, ništa samo dalje, s kim igramo sledeću prijateljsku prije odlaska u Ulcinj.....:)
Ima lose, ima..Pa ta nam relizacija i dalje problem, kao na pocetku lige, treba nam jedan dobar napadac, lose je kad se ne zabijaju golovi..Sve utakmice igramo 0-0, 1-0, pa daj jednu barem 2-2, 3-3 odigrat.Da dobiju malo samopouzdanja.A Rudar zadnji sezona je skroz los, uvijek su pri kraju tabele.Da bi se borili za vrh trebamo ovakve ekipe dobijat sa najmanje 3-4 razlike.

I kakva su ta nova "pojacanja"? Jesul nas pojacali, il oslabili? :?

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 09 feb 2013, 16:45

Mi smo tvrda ekipa, ne dajemo puno al zato će se svi namučiti da nama zabiju.
Pojam pojedinca ovcama problem.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 feb 2013, 16:49

"U 2. Poluvremenu su uspjeli dva puta da pređu na našu polovinu i 1 od ta dva puta je bio slobodnjak, loše postavljen zid rezultirao primljenim pogotkom. Juniori ponovo odigrali kvalitetno."
1921
1989

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 09 feb 2013, 17:04

VolimRadnicki je napisao/la:"U 2. Poluvremenu su uspjeli dva puta da pređu na našu polovinu i 1 od ta dva puta je bio slobodnjak, loše postavljen zid rezultirao primljenim pogotkom. Juniori ponovo odigrali kvalitetno."
Pa kazem ti nema realizacije, ne mozes ti dominirat cijelih 90 minuta, a druga ekipa da daje golove, a ti igras i igras.Kakve ti koristi imas od toga kad ti nijednog boda ne dobijes?? (ovo je primjer za ligu)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 feb 2013, 18:07

Maniaacs je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:"U 2. Poluvremenu su uspjeli dva puta da pređu na našu polovinu i 1 od ta dva puta je bio slobodnjak, loše postavljen zid rezultirao primljenim pogotkom. Juniori ponovo odigrali kvalitetno."
Pa kazem ti nema realizacije, ne mozes ti dominirat cijelih 90 minuta, a druga ekipa da daje golove, a ti igras i igras.Kakve ti koristi imas od toga kad ti nijednog boda ne dobijes?? (ovo je primjer za ligu)
To da je problem realizacija, i jeste i nije kao na početku sezone. Ja znam kako sam se osjećao protiv Gračanice, Visokog, Sanskog, Livna itd, kad jednostavno neće - nisi nadigran, ali nisi ni nadigrao - ovo je skroz druga situacija. Ekipa je tek počela s nekim uigravanjem i pripremama, treba tu zaleta malo, još min 6-7 utakmica će se odigrati do Gračanice.

Tek nakon Ulcinja će se tačno znati kako stojimo s materijom. Ne možete ni očekivati neku uigranost tima ili neku silovitost kada u ove dvije utakmice je gotov svaki igrač izmjenjao barem 3-4 pozicije, a da ne pričam da je praksa na ovim prijateljskim utakmicama veliki broj izmjena, tako da možda bi mi danas pobjedili da je sastav koji je počeo i završio (ili ovaj koji je završio da je igrao od početka), a možda i ne bi. Činjenica je da ovaj gol koji smo primili je kao što sam već rekao, a gore ste me citirali s FB-a; nešto što u cijeloj ovoj polusezoni sebi nismo priuštili, jednostavno mladi golman je ušao nakon Lugija koji je i danas pokazao da je definitivno trenutno jedan od najboljih golmana koje BiH ima da ponudi, loše postavio zid, dva igrača, stao previše u svoju stranu i veoma lako primio.

Ekipa je još uvijek i fizički klimava, igrači koji su zasjali u Tesliću danas - druga priča. Izdvojio bih Mehanovića koji je možda u ovom trenutku i najbolje fizički pripremljen i igra atraktivan i veoma efikasan fudbal (mislim na ove obje utakmice), takođe danas je Slomić proradio maksimalno, jedna od najboljih partija od kako nam je stigao. Trumića je suvišno spominjati, već smo apsolvirali da je to jedan od najboljih veznih igrača u svim rangovima takmičenja u BiH.

I ono što je najbitnije jeste da juniori odlično prate, željni, grizu na terenu, kao da su u prvom timu prošli već sito i rešeto.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 09 feb 2013, 18:22

Casp3r je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:
To da je problem realizacija, i jeste i nije kao na početku sezone. Ja znam kako sam se osjećao protiv Gračanice, Visokog, Sanskog, Livna itd, kad jednostavno neće - nisi nadigran, ali nisi ni nadigrao - ovo je skroz druga situacija. Ekipa je tek počela s nekim uigravanjem i pripremama, treba tu zaleta malo, još min 6-7 utakmica će se odigrati do Gračanice.

Tek nakon Ulcinja će se tačno znati kako stojimo s materijom. Ne možete ni očekivati neku uigranost tima ili neku silovitost kada u ove dvije utakmice je gotov svaki igrač izmjenjao barem 3-4 pozicije, a da ne pričam da je praksa na ovim prijateljskim utakmicama veliki broj izmjena, tako da možda bi mi danas pobjedili da je sastav koji je počeo i završio (ili ovaj koji je završio da je igrao od početka), a možda i ne bi. Činjenica je da ovaj gol koji smo primili je kao što sam već rekao, a gore ste me citirali s FB-a; nešto što u cijeloj ovoj polusezoni sebi nismo priuštili, jednostavno mladi golman je ušao nakon Lugija koji je i danas pokazao da je definitivno trenutno jedan od najboljih golmana koje BiH ima da ponudi, loše postavio zid, dva igrača, stao previše u svoju stranu i veoma lako primio.

Ekipa je još uvijek i fizički klimava, igrači koji su zasjali u Tesliću danas - druga priča. Izdvojio bih Mehanovića koji je možda u ovom trenutku i najbolje fizički pripremljen i igra atraktivan i veoma efikasan fudbal (mislim na ove obje utakmice), takođe danas je Slomić proradio maksimalno, jedna od najboljih partija od kako nam je stigao. Trumića je suvišno spominjati, već smo apsolvirali da je to jedan od najboljih veznih igrača u svim rangovima takmičenja u BiH.

I ono što je najbitnije jeste da juniori odlično prate, željni, grizu na terenu, kao da su u prvom timu prošli već sito i rešeto.

Dobro, ajde slazem se, nema veze..

Nego kakvi su novi? jel igraju?

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 feb 2013, 18:30

Maniaacs je napisao/la:Nego kakvi su novi? jel igraju?
Relativno mala je to minutaža za bilo koga da pokaže, danas je Borgi sasvim solidno odigrao, imao dvije-tri prilike - da ima više utakmica sa ostatkom ekipe odgovorno tvrdim da bi to bilo još konkretnije, pa ostaje da vidimo. Mitrovića nisam toliko upratio, dok je on ušao u igru ja sam već bio promrzao kao ... ali mogu navesti to da nije napravio niti jednu grešku za vrijeme svog nastupa.

Po meni oba pojačanja su isplativa, a i ova koja se šuškaju, ako se realizuju - bio bi to pun pogodak.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 09 feb 2013, 21:16

Ma nije valjda da vam Borgi igra napadača - kako sam vas ja razumio.Momku treba dati lijevog beka ili lijevo krilo, pa ćete onda vidjeti.On igra za ekipu,voli da asistira ,i ima strašne centaršuteve kao i prekide.
Redovno pratim Slobodinu djecu i vjerujte da se radi o strašnom igraču,a i ovo vrijeme sad, što je kod nas bio primijetio sam da je još napredovao -igranjem u Njemačkoj.Ako želite posjetite njihovu stranicu, i vidjet ćete kako su ga zvali turbo-mašinom,a i bio je najbolji igrač tog kluba.Ja što sam vidio iz utakmice sa nama u jesenjem dijelu,da vi imate ono nešto,a najbitnije imate trenera(Vojvodu)koji živi za klub ,za igrače ....a kako čitam idete na pripreme, onda izgleda da vam i logistika dobro radi.Mnogo sa razumijem u fubal,i nemojte da vas zabrinjavaju sad ovi rezultati, kada su pripreme u toku.Bit će tu svega,i najbitnije je da se ko ne povrijedi,a imate pa skoro mjesec dana pred sobom.Sve najbolje vam želim.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 feb 2013, 21:23

Casp3r je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:Nego kakvi su novi? jel igraju?
Relativno mala je to minutaža za bilo koga da pokaže, danas je Borgi sasvim solidno odigrao, imao dvije-tri prilike - da ima više utakmica sa ostatkom ekipe odgovorno tvrdim da bi to bilo još konkretnije, pa ostaje da vidimo. Mitrovića nisam toliko upratio, dok je on ušao u igru ja sam već bio promrzao kao ... ali mogu navesti to da nije napravio niti jednu grešku za vrijeme svog nastupa.

Po meni oba pojačanja su isplativa, a i ova koja se šuškaju, ako se realizuju - bio bi to pun pogodak.
Taj što se šuška.. bio bi više nego pun pogodak, samo treba love, nije bezveze otišao a bio i kapiten ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 feb 2013, 22:10

Benjo_AFC86 je napisao/la:Taj što se šuška.. bio bi više nego pun pogodak, samo treba love, nije bezveze otišao a bio i kapiten ;)
Da, taj na kojeg ti misliš je jedan dio šuškanja.

I da u potpunosti se slažem sa tobom da je pun pogodak, ali bukvalno - pun POGODAK. :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.