Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pozdrav i tebi i hvala na ndobrom komentaru. Prijateljska je utakmica, gubili smo i vise u prethodnim godinama. Bitno je kada liga krene da nastavimo derati. A ovi sto provociraju samo to i mogu da urade, kada se nemaju cime hvaliti.Crni gavran je napisao/la:Gdje ste vi to pratili utakmicu, jel igrao Zeba. Ja mislim da ce Zeba biti hit proljeca u hrvatskoj ligi i da se Zeljo zestoko zaebao, ako nista mogli ste izvuci puno vecu lovu za njega ako nista. Nemojte se iznenaditi ako iz Splita predje u Dinamo.
Prijateljska utakmica sama po sebi nista ne znaci. Pa one sezone kada ste sa Amarom harali u federalnoj ligi, doso vam je Kamen Ingrad na Grbavicu razbio vas 3:0, od Partizana ste izgubili 6:0... Ma to je realno nasa liga je mnogo slabija i od srpske i od hrvatske, mozemo se nadmetati sa nekim slovenackim klubovima osim Maribora, crnogorskom ligom i makedonskom i to je to. Nasa susta realnost, tek kad izadjes vani vidis u stvari ko si i koliko ti jos treba da napredujes, koliko jos "trebas pure jesti".
Sportski pozdrav iz Zenice, Crni Gavran nikada ne provocira na gostujucim temama i ni u jednoj situaciji
kad moze ibrahimovic iz barcelone moze i zeba isti razlog puno priceCrni gavran je napisao/la:Yebiga Radmilo, najbolji igrac PL ubjedljivo i bez premca po meni, da ode za sicu, izvini molim te, tu logika prestaje
Jesu 6., ali zaostaju 3 boda za Hajdukom koji je drugiSarajlijaTM je napisao/la:
@rnk split-zar niste 6-7 sad na polusezoni?
Da je bar Zeba otiso za 30.000.000€ heheheadilbeg je napisao/la:kad moze ibrahimovic iz barcelone moze i zeba isti razlog puno priceCrni gavran je napisao/la:Yebiga Radmilo, najbolji igrac PL ubjedljivo i bez premca po meni, da ode za sicu, izvini molim te, tu logika prestaje
Jesi li siguran da je Ibrahimovic otisao za sicu? Evo sad se pise da bi mogao i Ronaldo otici iz Reala? Mislis da bi ga Real pustio za saku eura, samo zato bi se npr. on zakacio sa Murinhomadilbeg je napisao/la:kad moze ibrahimovic iz barcelone moze i zeba isti razlog puno priceCrni gavran je napisao/la:Yebiga Radmilo, najbolji igrac PL ubjedljivo i bez premca po meni, da ode za sicu, izvini molim te, tu logika prestaje
pasa kupljen za 65 otiso za 20 miliona!!!sto se ronalda tice produzio ugovor sa realom do 2018.....Crni gavran je napisao/la:Jesi li siguran da je Ibrahimovic otisao za sicu? Evo sad se pise da bi mogao i Ronaldo otici iz Reala? Mislis da bi ga Real pustio za saku eura, samo zato bi se npr. on zakacio sa Murinhomadilbeg je napisao/la:kad moze ibrahimovic iz barcelone moze i zeba isti razlog puno priceCrni gavran je napisao/la:Yebiga Radmilo, najbolji igrac PL ubjedljivo i bez premca po meni, da ode za sicu, izvini molim te, tu logika prestajeCisto sumnjam!
Generalno PL liga je puno siromasnija sa odlaskom Huseinovica i Zebe, zbog takvih igraca se i dolazilo na utakmice, proteci ce jos dosta vremena da se igraci takvog formata pojave u PL. Sad je po meni najbolji igrac PL Svraka
Da, samo sto Zeba nije bio ni pola od onog Zebe iz prosle sezone, lik seto po terenuCrni gavran je napisao/la:Jesi li siguran da je Ibrahimovic otisao za sicu? Evo sad se pise da bi mogao i Ronaldo otici iz Reala? Mislis da bi ga Real pustio za saku eura, samo zato bi se npr. on zakacio sa Murinhomadilbeg je napisao/la:kad moze ibrahimovic iz barcelone moze i zeba isti razlog puno priceCrni gavran je napisao/la:Yebiga Radmilo, najbolji igrac PL ubjedljivo i bez premca po meni, da ode za sicu, izvini molim te, tu logika prestajeCisto sumnjam!
Generalno PL liga je puno siromasnija sa odlaskom Huseinovica i Zebe, zbog takvih igraca se i dolazilo na utakmice, proteci ce jos dosta vremena da se igraci takvog formata pojave u PL. Sad je po meni najbolji igrac PL Svraka
Hajd kazes sta fali sto izgubite, pa bolan kad izadjete u evropu sramotite se doci ce opet neki klub iz slovence pa ce vas otrest a prvaci sramotaJMs1921 je napisao/la:J fakat razumijem da ove karine sa koseva jedva cekaju da mi izgubimo,al ne razumijem nas,kao da i mi jedva cekamo pa da pocnemo srati...izgubili prijateljsku pa sta...to i jesu utakmice gdje se vidi sta valja i sta ne valja,probavaju razne varijante igre itd...ne kontam fakat,gubili smo mi na pripremama i od gorih ekipa os Splita i to sa visocijim rezultatom od ovog...
od tad prodje 15 Bajramamujo205 je napisao/la:Hajd kazes sta fali sto izgubite, pa bolan kad izadjete u evropu sramotite se doci ce opet neki klub iz slovence pa ce vas otrest a prvaci sramotaJMs1921 je napisao/la:J fakat razumijem da ove karine sa koseva jedva cekaju da mi izgubimo,al ne razumijem nas,kao da i mi jedva cekamo pa da pocnemo srati...izgubili prijateljsku pa sta...to i jesu utakmice gdje se vidi sta valja i sta ne valja,probavaju razne varijante igre itd...ne kontam fakat,gubili smo mi na pripremama i od gorih ekipa os Splita i to sa visocijim rezultatom od ovog...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Lekqqq1921 i 14 gostiju.